Belépés

Online
1375

Chat
13

Jelenleg online:
+ Felhasználó: 1375
+ Keresőrobotok összesen: 323
= Aktív munkamenet: 1698
Jelenleg csacsognak:
Animeszabi, Rock, hepol, H.C., AnimeInfo, Serious07-sama, Sophiesama, Henoch, Kipy, Ookami-senpai, Szotyi420, abandon, Endytheone

Újdonságok

Az újdonságok megtekintéséhez regisztrálj vagy jelentkezz be.
A szezon kedvence szavazás
1.

Attack on Titan 2

362
2.

My Hero Academia 2

125
3.

Boruto: Naruto Next Generations

59
4.

Rage of Bahamut: Virgin Soul

58
5.

Berserk (2017)

56

Támogatás mérő

Elég: 5 hónapra (5.13) Tovább

Eseménynaptár

<

2017 április

>

H K Sze CS P Szo V     12345678910111213141516171819202122232425262728MA30
PayPal
Nem lehetetlen, hogy valaki a korához képest érettebben viselkedjen, ez persze nagyban függ a neveltetéstől is. De mi van akkor, ha édesanyád pontosan egyidős veled? Miként hatna a gyerekkorodra? Ezt az érdekes kérdést boncolgatja Neyuki Rei webmangája, az Okaasan (10-sai) to Boku (Én és a (10 éves) anyám), amit nemrég adtak ki fizikai formában a Takarajimasha Kono Manga wa Sugoi! képregény címkével ellátva.
(még 1479 karakter)
A népszerű hangszínész, Hosoya Yoshimasa (Yuri!! on Ice, Shingeki no Kyojin) egy rövid szünetet tart karrierjében egészségügyi okok miatt.
(még 4379 karakter)
Ma jelent meg a Steamen a nagy sikerű Grisaia sorozat legújabb tagjának a Grisaia Phantom Triggernek az első és második része.
(még 1556 karakter)
Cikk kategória: Az oldal ismertető rendszere

Hogy teljes legyen a szöveges ismertető, szükség van a készítőkre is, hiszen sokan a rendező, a grafika, a zeneszerző vagy épp a forgatókönyvíró alapján vadásznak jobbnál jobb animék után az illető adatlapján. Ezeket mind-mind beállíthatod az ismertetőben az alábbi cikk segítségével…
Cikk kategória: Az oldal ismertető rendszere

A stúdiók hozzáadása pofonegyszerű feladat, ám sokszor elgondolkozik rajta az ember, hogy is kell azokat felvenni? Ha több is van egyazon névvel, hogyan jövök rá, melyikre van szükségem? És ha véletlenül egynek több adatlapja van, mi a teendő?
Cikk kategória: Az oldal ismertető rendszere

Hozzá kéne adni az animében hallható számokat az adatlaphoz, de nem tudod, hogyan kell? Egyáltalán melyiket kell jegyezni, melyiket nem? És ha többen énekeltek egy számot, azt hogyan kell beállítani? Ki akarod pofozni az egyik együttes/előadó adatlapját?
Cikk kategória: Az oldal ismertető rendszere

Ez megjelent DVD-n! Ezt meg kiadták blu-rayen! Mikor is?... Egyáltalán hogy tudok kiadványokat beküldeni?
Cikk kategória: Az oldal ismertető rendszere

Ki ennek a szereplőnek a szinkronhangja? Hogy tudom ezt beállítani? Hogy lehet képet felölteni hozzá? Többféle személy is van ezzel a névvel... Hogyan tudom őket megkülönböztetni egymástól? Magyar szinkronszínészeket hogyan tudok hozzáadni a listához?
Cikk kategória: Az oldal ismertető rendszere

Ismersz egy animét, amihez hasonlót már láttál, de macerás húszszor válaszolni, ha ahhoz hasonlót keresnek páran? Írd be a címet a megfelelő helyre, és máris látja mindenki, szerinted melyik anime hasonlít arra, amit annyira keresnek.
2. oldal