Japán gasztronómiai különlegesség-csokor
Kikerült: 2016.09.14. 11:48
Írta: Andusia
Írta: Andusia
Téma: Japán gasztronómiai különlegesség-csokor (700)
|
|
Húú...... gyönyörű.
Andusia! Megoszthatom ezt a cikket Facebookon? |
|
2016.09.17 21:48 00 / | |
adminyon
|
|
Persze, csak írd bele a Japánspecialistát is, mert az ő engedélyükkel használtam fel három cikkjükből.
|
|
2016.09.17 21:51 00 / | |
munkatárs
|
Offline
|
Köszi a cikket, már úgy vártam, hogy kint legyen! Isteni!
|
|
2016.09.17 21:53 00 / | |
|
|
Jolnéznekki, de ami a képenvan azt nem enném meg. Acikk az tuti.
|
|
2016.09.17 22:05 00 / | |
moderátor
|
Offline
|
Ötletes dolgok. A kenyér szerintem itthon is jól fogyna.
|
|
2016.09.18 19:58 00 / | |
munkatárs
|
Offline
|
Annyira kíváncsi vagyok, hogy tudják befesteni az egész veknit! Vagy szerintetek utólag színezik?
|
|
2016.09.18 20:07 00 / | |
|
|
Reki azok a képek amik művészfotók ott az étel nem igazi. Mert akkor nem azt a hatást érnéel amit a kép megrendelői szerettek volna. Gondolj csak a Meki hambiaira. Amit valójában kapsz az a reklámcélú fotót megsem közelíti, de a külömbség a kép és az eredeti az ízeket nem befolyásolja, de elősegíti a kívánalmat az étel iránt. Ha magad akarod elkészíteni, ne aggódj ha nem hasonlít a képre 100%-osan mert úgy sem sikerül, de ha 40-50%-osan az már tökéletes. Persze akkor ha nem vagy profi szakács, de ha igen akkor sem fog ilyen módon tökéletesen sikerülni mint a kép.
|
|
2016.09.18 20:19 00 / | |
munkatárs
|
Offline
|
Rabit-junk, a konyha egy vegyészműhely számomra, ahol ha megfelelő dolgokat összeöntöm, hagyján hogy nem robban fel, de még finom is lesz. Nem félek ilyenektől, hogy elrontok valamit, mert úgyis megoldom, hogy jó legyen.
Engem nem az érdekel, hogy a képen ehető-e a kaja, amiről nagyon régóta tudom, hogy működik, lévén van egy cukrász barátnőm, két szakács ismerősöm, egy boltos nagynéném, meg roppant kíváncsi természetem, és így az eladókkal nagyon sokat beszélgetek... Az érdekel, hogy a szeleteket külön festik vagy sok időbe telik neki míg a fehér tésztába jó helyre gyúrja/göngyölíti a színes részeket. |
|
2016.09.18 20:25 00 / | |
Offline
|
|
*.*
(amikor először találkoztam ilyen mintás kenyérrel akkor azt gondoltam hogy bármennyire is jól néz ki attól még szörnyen egészségtelen lehet hosszútávon, de akkor azt hittem hogy ételszínezéket kevernek a tésztába, (a cikkben sehol se volt feltüntetve mit használnak a készítéséhez ). De így hogy természetes színezékeket használnak, csak elismerni és támogatni tudom a kitalálóját. A falevelet pedig mindenképp ki akarom próbálni! |
|
2016.10.07 17:31 00 / | |
adminyon
|
|
Az a falevél nekem is megmozgatta a fantáziámat.
|
|
2016.10.07 17:35 00 / |