Ha ti is szeretnétek elsajátítani a sushi készítés fortélyait, most egyenesen a Sushi Sei chef-jétől leshetitek el a maki tekercs összeállításának precíz mozdulatait!
A program során a résztvevők saját maguk is kipróbálhatják kézügyességüket, s a tanfolyam végén elfogyaszthatják, vagy igény szerint hazavihetik az általuk készített ínycsiklandozó makikat.
Az este gasztronómiai fénypontja mellé kulturális kuriózummal is készül az étterem: Tóth Gergely japánológus előadása során megismerkedhet a szigetország üzleti életének alakulásával a századfordulón, illetve betekintést nyerhet a japán-magyar gazdasági kapcsolatok sikereinek és bukásainak korai történetébe.
Az előadás közben a vendégeknek egy finom Bento vacsorával kedveskednek.
Helyszín: Sushi Sei Étterem, 1036 Budapest, Bécsi út 58.
Időpontok: 2018. december 4. kedd 18:30-21:00
Részvételi díj: 9500,-Ft
Regisztráció: tovaj.gyorgyi@sushisei.hu
Forrás: facebook esemény
A program során a résztvevők saját maguk is kipróbálhatják kézügyességüket, s a tanfolyam végén elfogyaszthatják, vagy igény szerint hazavihetik az általuk készített ínycsiklandozó makikat.
Az este gasztronómiai fénypontja mellé kulturális kuriózummal is készül az étterem: Tóth Gergely japánológus előadása során megismerkedhet a szigetország üzleti életének alakulásával a századfordulón, illetve betekintést nyerhet a japán-magyar gazdasági kapcsolatok sikereinek és bukásainak korai történetébe.
Az előadás közben a vendégeknek egy finom Bento vacsorával kedveskednek.
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
Téma: [2018.11.27] Üzlet és gasztronómia
munkatárs
|
Offline
|
Hír dátuma: 2018.11.27. 13:09
|
|
2018.11.27 13:09 00 / |
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7