2010 VB Dél Afrika

Hoszy | 2010-06-11 13:27
Igen, gondoltam, megnyitom a témát, ha bűnt követtem el akkor MaRtiN Bácsi utólagos engedelmével herekirit követek el.
Csapjunk bele a lecsóba! Vágjuk fel a hagymát aztán a paprikát és a paradicsomot... Na jó, csak vicc volt. Érdekelni, hogy ki kinek szurkol. De ezeket értelmes indokokkal megtéve.És hogy szerinte ki nyer, ismét csak értelmes magyarázatokkal köszi!

Én Németországnak szurkolok. Nem nem vagyok ****. Kötődöm hozzájuk. A FIFA 07 él kezdődött ez az egész. Velük vertem végig mindenkit. Azóta Ballack, Podolski mániás vagyok. Sajnos nincs esélyük a győzelemre, mert a Holland, Francia, Brazil, vagy esetleg más válogatott meg fogja őket verni. Ebben biztos vagyok. Második vagy Harmadik helyet tippelek nekik. Ha mégis nyernek, annak szívből fogok örülni.
riczsilver | 2010-06-11 13:39
Én laikus vagyok. Nem szeretem a focit. De azért tippelek a csoport első-második helyekre

A: 1. FRA, 2. MEX
B: 1. ARG, 2. NGA
C: 1. ENG, 2. SVN
D: 1. GER, 2. SRB
E: 1. NED, 2. CMR
F: 1. ITA, 2. NZL
G: 1. BRA, 2. POR
H: 1. ESP, 2. CHI

Hoszy írta:
Én Németországnak szurkolok. Nem nem vagyok ****. Kötődöm hozzájuk. A FIFA 07 él kezdődött ez az egész. Velük vertem végig mindenkit. Azóta Ballack, Podolski mániás vagyok. Sajnos nincs esélyük a győzelemre, mert a Holland, Francia, Brazil, vagy esetleg más válogatott meg fogja őket verni. Ebben biztos vagyok. Második vagy Harmadik helyet tippelek nekik. Ha mégis nyernek, annak szívből fogok örülni.
EB-ben Hollandiát is elverte a tökre esélytelennek hitt Oroszország 4-1 arányban, majd megnyerte az EB-kupát. Ez tipikusan olyan, hogy nem a FIFA 07 alapján kell mérlegelni, hanem hogy minden megtörténhet.
riflemann | 2010-06-11 13:56
riczsilver írta:
Én laikus vagyok. Nem szeretem a focit. De azért tippelek a csoport első-második helyekre
Én is. Nagyjából. Minden EB-t, VB-t meg BL-döntőt megnézek, családi körben fogadni is szoktunk. Ime az én tippjeim a csoporthelyekre:

A: 1. FRA, 2. URU
B: 1. ARG, 2. KOR
C: 1. USA 2. ENG
D: 1. GER 2. GHA
E: 1. NED 2. DEN
F: 1. ITA 2. PAR
G: 1. BRA 2. POR
H: 1. ESP 2. CHI

Az első három pedig:
1. BRA
2. ESP
3. GER

Indoklás:
BRA: Abszolút favorit, bár lehet negatív meglepetés, mert Dunga bácsi eléggé szeret-nme szeret alapon válogatott. Ugyanez igaz ITL-re is, de a braziloknál általában több jobb játékos van.
ESP: Erős csapatuk van, a játékosok java része a világ legerősebb bajnokságában játszik, ha jól tudom. De azért a BRA-nál gyengébbek.
GER: Az általam várt csoporteredmények szerint a ENG-val, ARG-val és ESP-gal vívnak majd a döntőbe jutásért. Az angoloknál tuti jobbak, ARG-nál meg keményebbek és szervezettebbek, úgyhogy szerintem kifárasztással, de legyőzik őket. A spanyoloknál azonban biztos gyengébbek.
Murder3 | 2010-06-11 15:20
Á már épp akartam a régi 08-as eb-s topikot újrafrissíteni a 2010-es vb-re
Hát szóval kezdjük ott h ugye én abszolút Német drukker vagyok és ők is nyerik punktumXD

Bár amúgy msot még jobban lebecsülik őket, mert elég ismert h katasztrófák sorozata érte a németeket, a vb felkészülésre.
a 2000-es évek után a 04-es EB(ahol szégyen és gyalázat a csoportból sem jutottak tovább) kivételével mindig ott voltak a dobogón, de az arany nem jött össze, hát itt az ideje.

Bár a bl után ahol szintúgy alul maradtak németek kicsit rizikós ennyi sérültel.
De még így is bőven vannak elég jók a döntőhöz.


Hát én a szlovénoktól és szlovákoktól továbbjutást várok, de komolyan.
Angolokat tuti jobbak mint a 06-os VB-n, csoportból tovább mennek, bár az se lenne meglepetés ha nem
De h a 4 közé beférkőzzenek arra már nem tartom őket elégnek.
Capelloval jobbak igaz, de a VB-ken már hagyomány szerint gyengék, hiába jutottak ki csont nélkül a vb-re.

A szerbekbe bízok még ők msot nagyon jók remélem össze jön nekik a továbbjutás.
MaRtiN | 2010-06-11 16:34
Hoszy írta:
Igen, gondoltam, megnyitom a témát, ha bűnt követtem el akkor MaRtiN Bácsi utólagos engedelmével herekirit követek el.
MaRtiN "bátsi" mindaddig nem szokott "harapni" amíg a topicnak értelme van, és arról szól amire nyitották. Jelen esetben mindkettő: pipa. Szóval hogy egy örök klasszikussal akceptáljam a topicot: "Jó estét jó szurkolást!"
Murder3 | 2010-06-11 16:56
Hát ezek a Dél afrikaiak nagyon hardcore-ba toljákRock`n Roll

kemény kiképzés ez a fülnek
Hoszy | 2010-06-11 18:04
Hmm Szép meccs volt. Mondjuk a felét át aludtam... ( Betegség Powaaa ) de azért nem voltak semmik azok a gólok. Ütöttek.
Dél Afrikai Köztársaság - Mexikó 1:1
Ma este Francia Ország vs Urugváj lessz
riczsilver | 2010-06-11 18:10
Hú pedig emlékszem, hogy apám milyen áhítattal mesélte az utolsó VB-t, amikor a magyar csapat is Mexikóval küzdött (asszem ez '86-ban volt), abból gondoltam, na meg egy régi (1994-es) focis játékból, hogy Mexikó erős. De hogy döntetlen legyen Dél-Afrikával... ezt nem vártam volna. Már csak az lenne a szép, ha FRA-URU döntetlen lenne.
Murder3 | 2010-06-11 19:19
hát ez a meccs nem a legjobban indult de aztán belejöttek.
Dél Afriak 2 helyzetet is kihagyott ami eldöntötte volna a meccset, bár a végső kapufa az balszerencse volt, amit kaptak az emg egy hihetetlen nagy védelmi szerencsétlenkedés volt....


A franciák ha jól játzanak akkor simán megnyerik a csoportot, de ők meginint olyanok h....csak naXD
raptile666 | 2010-06-11 19:41
A: Uruguay és Dél-Afrika megy tovább. Franciák mostanság balfarkok, Mexikót meg az előbb láttam... de az esti eredmény még változtathat a véleményemen.
B: Argentína, meg talán Dél-Korea, de lehet hogy Görög
C: Anglia és Szlovénia. Ez az egyik olyan csoport, ahol biztos vagyok
D: Németország és Szerbia, itt is biztos vagyok
E: Hollandia és Dánia, itt is biztos vagyok
F: Olasz és szlovák, ez is biztos
G: Brazília és Elefántcsontpart. Portugália hasonlóan a franciákhoz két kezét összeteheti és Platini valagát megcsókolhatja, hogy most kint van. A görögök úgy szintén. (akit érdekel miért, az vagy nézzen utána, vagy kérdezze meg tőlem)
H: még egy ahol biztos vagyok: Spanyol és Svájc

Elsőt hármat nem tippelnék, talán első nyolcban ki lesz benne.
Hollandia, Dánia, Svájc, Szlovákia, Brazília, Németország, ez a hat szinte biztos. Szerintem olasz, francia, nem nagyon esélyes (franciák a csoporton se mennek túl majd sztem). Argentínok, angolok talán. Portugálok dettó a franciák helyzete. Spnyolok sose jutottak még az első nég közé VB-n, de a nyolcba sztem be fognak. Ez így hét, a nyolcadik meg a maradékból valaki. Mexikót mondtam volna, de látva ezt a meccset... Szerintem pocsék volt. Tisztán emlékszem a négy évvel ezelőtti vb nyitóra (Német - Costa Rica : 6-0) Eredménytelenül függetlenül jó volt, mert góldús volt. De egy nem gólzáporos is lehet izgalmas, e.g. a legutóbbi BL döntő (Bayern - Inter : 0-2). De ez a nyitó xar volt :S Hoszy: Ballack nem ment ki sérülés miatt. Dettó ez a helyzet angol Bekkem-re is (direkt igy irom). De sok nagy "sztár" is sérült még. Na majd este elválik változik-e a véleményem.

1. BRA
2. ESP
3. GER
Hát, ha a spanyolok és brazilok ugyanúgy csoportelső vagy - második helyen végeznek, akkor lehet rá esély (na meg ha a spanyolok szakítanak a szokásuktól, miszerint továbbmennek a negyeddöntőkön), máskülönben a 8addöntőkben összeakadnak
[ Módosítva: 2010.06.11 19:43 ]
Murder3 | 2010-06-11 19:46
Ballackot pont Kevin-Prince Boateng aki unokatestvére asszem a német válogatott Boatengjének(bocsi az keresztneve nem jut eszembe)rúgta le a FA kupa döntőbe.

Raptile az nem 6:0 volt hanem 4:2
raptile666 | 2010-06-11 23:02
mindegy, hat gól hat gól xD mindenesetre ez a két meccs elég sok fogadásomat szúrta le és hát Uruguay szebben játszott, mint Mexikó vagy Dél-Afrika, akkor sem volt valami izgalmas és látványos meccs, leszámítva a kiállítást és két urug helyzetet. ennek ellenére a szurkolók a johannesburgi szuroló központban össze is verekedtek, 3 sérült regisztrálva
riflemann | 2010-06-11 23:20
Hát ez az URU-FRA pocsék volt. A védekezési stílusuk olyan mintha a Paraugay-t láttam volna. Mint Zidanék ellen 98-ban, vagy mikor...
raptile666 | 2010-06-11 23:29
hát igen, de még mindig jobban tetszett, mint a nyitó
riczsilver | 2010-06-11 23:31
én csak a döntőt nézem meg, addig a csoportgyőztesi rendemmel el vagyok, majd aztán a továbbjutottak közti mérkőzésekkel új rendet állítok fel XD
thing | 2010-06-11 23:40
Nos raleletem erre a topicra akkor már én is beleszólok. Ugye örök angol olasz drukker lévén nincs is más tipp csak ők ketten. Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az állandó trombitálás vagy a franc tudja mi a neve, az idegeimre megy amit fujnak vegig a meccs alatt. Mintha egy méhkasban ülne az ember.
raptile666 | 2010-06-11 23:54
thing írta:
Nos raleletem erre a topicra akkor már én is beleszólok. Ugye örök angol olasz drukker lévén nincs is más tipp csak ők ketten. Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az állandó trombitálás vagy a franc tudja mi a neve, az idegeimre megy amit fujnak vegig a meccs alatt. Mintha egy méhkasban ülne az ember.
dettó. játékosok be is akarták tiltatni, mert hogy zavaró. de egész vb alatt ez lesz. vesszek meg nem jobban szeretem mikor a nézők üvöltöznek

Edit
hát ez a korea-görög... sokkal jobb volt mint az előző kettő, de fogadást ezt is buktam xD de nem tetszik h a bamba kommentátorok már azt mondják h görög kiesett, lehet h argetinok meg nigéria sokkal balfarkabb lesz náluk

Edit 2
eddig ez az argentin-nigéria volt a legizgalmasabb a meccsek közül. tele volt jo helyzetekkel a meccs, nem volt annyira lapos, mint az előző, na de még hátra a mai angol
[ Módosítva: 2010.06.12 18:15 ]
Hoszy | 2010-06-12 18:26
Ugyan ez a véleményem. Komolyan mondom, Arg Nigéria háát... olyan isten király volt :] Korea Görög ország... jobb volt mint a kettő nyitó.Hmm majd talán a többi meccs jobb lex =)
thing | 2010-06-12 19:20
Jó volt ez az argentín meccs, de ha jobban belegondolok az argetntínoknak ettől többet kell mutatni a csoportból való kijutás után. A görögök meg szerintem nagyon gyengék voltak, tőlük még a magyarok is jobban nyomták néhány meccsen, bár nincs lejátszva az összes meccs. De most C`mon England!
riczsilver | 2010-06-12 19:22
Ja remélem, porig alázzák az amcsikat, és gólzáport zúdítanak a képernyőkre
Murder3 | 2010-06-12 19:47
A görörgök olyan semmilyen elképzeléssel játszottak h az aztán szégyen volt.
Gekasra ívelték a labdákat mikor ő volt tán a legkisebb a mezőnybe.

sztem az is uncsi volt, az argentinok meg egy komolyabb támadó játékkal szembe simán kikaptak volna.
blue.mescaline | 2010-06-12 21:02
Heinze csukafejese szép volt, viszont Messi nem volt olyan formában, mint szokott.
raptile666 | 2010-06-12 23:37
hát ez angol meccs csúf volt, buktam is a fogadást
riflemann | 2010-06-13 01:53
riczsilver írta:
Ja remélem, porig alázzák az amcsikat, és gólzáport zúdítanak a képernyőkre
Hát ebben csalódnod kellett. Hogy az a zöldi mekkora potyagólt szedett be! Igaz, mit sem számítana, ha jobban játszanak. Ez az egál nem felel meg az elvárásaimnak, mert a tippem szerintem onnan ARG és ENG jut tovább. Ezek után az utóbbit nem hiszem és ha Messi továbbra is ilyen bomba formában lő mellé akkor az argiknak sincs keresnivalójuk a nyolc között.

raptile666 írta:
thing írta:
Nos raleletem erre a topicra akkor már én is beleszólok. Ugye örök angol olasz drukker lévén nincs is más tipp csak ők ketten. Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az állandó trombitálás vagy a franc tudja mi a neve, az idegeimre megy amit fujnak vegig a meccs alatt. Mintha egy méhkasban ülne az ember.
dettó. játékosok be is akarták tiltatni, mert hogy zavaró. de egész vb alatt ez lesz. vesszek meg nem jobban szeretem mikor a nézők üvöltöznek
Bubuzela a neve annak a zajkeltőnek.
Kezdetben engem is idegesített. Szerencsére az angol-koreain nem volt olyan hangos.
De meglesz a haszna. Legalább ez is belejátszik, hogy soha többé ne adjanak nekik ilyen nagyszabású rendezvényt. Képzeljétek, ha mondjuk ezeket egy uszoda belsejében szólaltatnák meg egy vizilabda VB-n...
Murder3 | 2010-06-13 13:21
Vuvuzela nem BubuzelaHahotázik
Tems | 2010-06-13 13:57
riflemann írta:
Legalább ez is belejátszik, hogy soha többé ne adjanak nekik ilyen nagyszabású rendezvényt.

Ezt most miért mondod?

Hmm, néztem a tegnap esti meccset, annak ellenére, hogy utálom a focit, de iszonyatosan megleptek az angolok. Botrányos volt. Azért tőlük jobbra számítottam az USA ellen.
thing | 2010-06-13 15:01
Hi. Nos igen én is csalódtam ettől jóval több kell majd később, mert a csoportból tuti kijutnak, csak kérdés hanyadikként. Most megy az algéria szlovén meccs, hát ha őket nem verik meg akkor az nagyon csúnya lenne. Ghánára leszek még kiváncsi lehet meglepik a szerbeket.
Murder3 | 2010-06-13 15:19
Szerbek sztem simán verik Ghánát ők most sztem nagyon erősek ahhoz h továbbjussanak, persze csak a a németek után.
MaRtiN | 2010-06-13 18:27
Murder3 írta:
Szerbek sztem simán verik Ghánát ők most sztem nagyon erősek ahhoz h továbbjussanak, persze csak a a németek után.
Erre remélem nem fogadtál...
Murder3 | 2010-06-13 19:39
szarul játszottak, de a 11-es nélkül az is döntetlen lett volna.
elég szerencsétlen volt az a kezezés, látszott h fejelni akar csak a keze nem tom mi a francot keresett ott.
Kyssifur | 2010-06-13 20:59
Hát ez a VB egyelőre a legnagyobb FAIL 2010-ben... és még egy ezresem is bánta már XD
junpet | 2010-06-13 22:25
Mexikói bíró nem gyengén 1 farok volt. A segítőivel együtt.
Kyssifur | 2010-06-13 22:29
Az angol kapus volt inkább farok...
junpet | 2010-06-13 22:30
Kyssifur írta:
Az angol kapus volt inkább farok...
Fogd a labdára, mindenki azt teszi xD
raptile666 | 2010-06-13 22:50
hát a mai meccsek: szlovénia hála a labdának bejött. szerbia elment, nem erre számítottam, a németek viszont erősek, de még ghána vagy szerbia is meglepheti őket. ez a német meccsen lévő bíró egy nemistommi. de ezek a meccsek jobbak voltak mint az eddigiek
blue.mescaline | 2010-06-13 23:35
Nem a labda hibája, hogy a kapus bevédte...
riflemann | 2010-06-14 00:47
Tems írta:

riflemann írta:
Legalább ez is belejátszik, hogy soha többé ne adjanak nekik ilyen nagyszabású rendezvényt.

Ezt most miért mondod?
Mert nem szeretném, ha mondjuk a vízilabda VB-t is ilyen hangzavarban kéne néznem.
Megőrülök ezektől a VUVUZELA-któl!
Murder3-nak meg igaza van...csak hallás után írtam a nevet. Már nem először hallok félre, úgyhogy bocsi!

A GER-AUS viszont egész tűrhető volt. Fogadtam is a germánokra, úgyhogy örülök. Viszont kár, hogy a kengurusok nem fejtettek ki egy picit nagyobb ellenállást, úgy még szórakoztatóbb lett volna.

Kíváncsi vagyok a kék szamurájok mire mennek az elefántokkal. Remélem 4 év alatt végre megtanultak focizni és nem passzolnak az ötösön belül, mint a múltkori VB-n! Igaz, ők legalább ott vannak, nem úgy mint a mieink...
blue.mescaline | 2010-06-14 01:20
"Vb-2010: a japánok betiltatnák a vuvuzelát"
Tovább a teljes cikkhez...

Egyébként szerintem Kamerun elveri.
raptile666 | 2010-06-14 04:51
nem csak a japánok tiltanák be, hanem még egy jópáran. a labdáról meg: nem hiszem el, hogy a vb- minden második kapus bamba lenne. bevédte az angol, az arab kapus is, és még másoknak is kicsuszott a kezéből. kapusoknak szerintem az előző vb labdája is jobban bejött, csak az szitált a levegőben, ennek meg nem lehet kiszámítani, hogy ha le pattan, akkor merre pattan és mekkorát. az algéria meccsen is látszott a kapuson, hogy nem tudta elképzelni, hogy az a labda miért nem a kezébe kötött ki... ez egy sz*r labda, de a gól az gól, és ideje hozzászokni a sz*r labdákhoz
Murder3 | 2010-06-14 11:50
riflemann írta:
Tems írta:

riflemann írta:
Legalább ez is belejátszik, hogy soha többé ne adjanak nekik ilyen nagyszabású rendezvényt.

Ezt most miért mondod?
Mert nem szeretném, ha mondjuk a vízilabda VB-t is ilyen hangzavarban kéne néznem.
Megőrülök ezektől a VUVUZELA-któl!
Murder3-nak meg igaza van...csak hallás után írtam a nevet. Már nem először hallok félre, úgyhogy bocsi!

A GER-AUS viszont egész tűrhető volt. Fogadtam is a germánokra, úgyhogy örülök. Viszont kár, hogy a kengurusok nem fejtettek ki egy picit nagyobb ellenállást, úgy még szórakoztatóbb lett volna.

Kíváncsi vagyok a kék szamurájok mire mennek az elefántokkal. Remélem 4 év alatt végre megtanultak focizni és nem passzolnak az ötösön belül, mint a múltkori VB-n! Igaz, ők legalább ott vannak, nem úgy mint a mieink...

Ez a Vuvuzela csak a fociba van jelen mivel az ottani helyzet szerint ugye a foci inkább a fekete lakosság játéka és a nagy népszerűségnek örvendő Rögbi meg a fehéreké.
ez ilyen törzsi hangszer(?) lenne elvileg és hagyományai miatt vált a vb szimbólumává....
Európai fülell ez nem túl pozitív hangulatot termet h csak a méhkas zümmög egy normális megszokott szurkolást meg hallani se lehet.

Németek meg jól beindultak, bár a védelmük számomra még mindig túl átjátszható....
oda nagy javulás kell majd később.
[ Módosítva: 2010.06.14 11:50 ]
blue.mescaline | 2010-06-14 11:53
Lehet, hogy [cenzúrázva] a labda, de szerintem akkor sem annak a hibája a bevédés.
thing | 2010-06-14 12:50
Nem tudom ki hogy van vele de nekem eddig valahogy olyan semmi ez a vb. Jo meg csak az elejen jarunk, de a hangulat valahogy nincs ott a szeren, mondjuk nekem erre ratesz ez a vuvuzela is, mert nem lehet hallani semmi szurkolast, gol oromot stb. Meg a labdat is sokan szidjak, ertem en hogy zarkoztassuk fel a 3-ik vilagot is de azert nem vittem volna a vb-t afrikaba, de ez csak az en privat velemenyem.
raptile666 | 2010-06-14 13:26
blue.mescaline írta:
Lehet, hogy [cenzúrázva] a labda, de szerintem akkor sem annak a hibája a bevédés.
hibás a kapus is, de látja, hogy jön a labda, és ugy számitja, hogy ez igy fog pattanni, de mivel ez nem olyan labda mint a többi, mert ez jobban pattan, már nem tud mit változtatni, hiába is probálja védeni, nem fogja tudni. többen is mondták, ez a labda jobban pattan mint az eddigiek
Edit
Haggyuk a labdát, beszéljünk a holland meccsről. Szerintem nem érdemelte meg a győzelmet Hollandia. Első félidőben a dánok jobbak voltak, a bíró nem állította ki azt a holland játékost, aki páros lábbal ugrott egy dán bokájára, még csak le sem fújta. Ugyanígy nem adott sárgát egy olyan játékosnak, aki széttaposta egy másik dán bokáját. Mikor Van Persey elrúgta sípszó után a labdát, azt is sárgával kellett volna jutalmazni. Hollandia sokat köszönhet a bírónak. És hogy a dánokra rájárjon a rúd, itt volt az az első gól, ami nem ment volna be, ha nincs ott az a védő, akinek a hátáról bepattant. Hollandiának szerencséje volt, a dánokra rájárt a rúd, a bíró meg sz*r volt. Ennyi a véleményem. Dánia jobb volt, még ha ki is kapott.
[ Módosítva: 2010.06.14 15:19 ]
Murder3 | 2010-06-14 15:40
Azért hiába mondják h [cenzúrázva] a labda, de ha lepattan a kapus előtt az bármelyik labdával a kapusok rémálma.
Mellesleg volt annó a korábbi vb-n is a nagy herce-hurca a labda körül, sztem inkább szánalmas,
ennyi erővel az eddigi meccseken minden meccsen kellet volna lennie egy bevédésnek h ténylegesen arra lehessen fogni....


A dánok játéka addig működött amíg nem hozták össze a gólt.
az első félidőbe akrá vezethettek is volna.
Sajnálom h kikaptak.
*PatricK* | 2010-06-14 15:50
Amúgy a fű (talaj) is rossz, bár ez nyilván azért van mert elég sietve rakták a stadionokat is össze. A labdáról vitatkozni felesleges mert 2014-re még szarabb leszKuncog mondjuk nem értem miért fejlesztik állandóan, a hat- és ötszögletes bőrdarabokból állónál nincs jobb. Azt kéne festegetni és kész. De hát az kevesebb pénz, eladás, pénz, ja akkor mégis értem miért fejlesztenek

Na de hajrá JapánTapsolTapsolTapsolTapsolTapsol
(bár iwiwen döntetlent raktam)

...
Japán nyert Rock`n Roll iwiwen elment 25 pont de kit érdekelKuncog
[ Módosítva: 2010.06.14 17:55 ]
blue.mescaline | 2010-06-14 20:08
40-50 éve nem sírtak ennyit amiatt, hogy [cenzúrázva] a labda vagy esetleg a pálya, pedig akkor tényleg szarabb volt, mint manapság, Murder3-nak igaza van.
*PatricK* | 2010-06-14 20:45
Azért 40-50 éve nem volt még Adidas-Nike aktív fejlesztés, verseny volt 1 féle cipő meg 1 féle labda és kész. Nem volt mire fel panaszkodni.
[ Módosítva: 2010.06.14 20:45 ]
Murder3 | 2010-06-14 21:33
*PatricK* írta:
Azért 40-50 éve nem volt még Adidas-Nike aktív fejlesztés, verseny volt 1 féle cipő meg 1 féle labda és kész. Nem volt mire fel panaszkodni.

azért 54-be volt az Adidasnak egy kis szerepe a németek győzelmébe

Érthető h miért fejlesztik és miét kell új, de ezzel eggyüt a sok siránkozás már nem érthető.
Pontosabban van mire fogni h mi ezért kaptunk ki és nem azért mert szimplán rosszul játszottunk.
raptile666 | 2010-06-14 21:38
de ma már nem a minőség számit hanem a mennyiség, ami sok selejtes terméket okoz, ennyi.
Murder3 | 2010-06-14 21:44
de manapság ennyivel fejletteb a technika tehát még ha nem is oyaln minőségi sztem felér a korábbival.
riflemann | 2010-06-15 01:20
Murder3 írta:
de manapság ennyivel fejletteb a technika tehát még ha nem is oyaln minőségi sztem felér a korábbival.
Aha. Túl sok bába közt elvész a gyerek. És ami jó, azt nem kéne megjavítani. Vagy inkább elrontani. Tuti van valami a labdával, ha ekkora potyák vannak. Már negyedszer vagy ötödször látom, hogy a kapus simán kiejti a kézből. De láttátok a japán kapust? Na az aztán megfogta. Így kell, megoldani a problémát, nem keresni a kifogást.

Egyébként minden VB-n találnak valami gumicsontot, amit rághatnak, az előzőn a bírók, az azelőttin a labda, előtte megint a bírók. Ennyiből gazdagabb a mostani, mert kettő is van, a labda, meg a vuvuzela. Bár talán nem alap nélkül az a rohadt, monoton zúgás tényleg zavaró lehet a játékosoknak, a labdától meg már szinte félnek a kapusok.

Más. Az olaszok kiábrándítóan játszottak. Bár aki a mi válogatottunktól még egy véletlen vereséget is benyel annak semmi keresnivalója arra, legalábbis szerintem.
De a japán-kameruni meccsen volt néhány jó jelenet. Na nem a játékról beszélek. Az a madárka kifejezetten aranyos volt, ahogy ott csipegetett, és a lassítások is helyrék voltak. És az eredmény is ok. Most szamurájék legalább nem passzoltak az ötösön belül, hanem belőtték. Némileg fejlődtek. Kíváncsi vagyok mire mennek majd a dánokkal.
Murder3 | 2010-06-15 11:14
riflemann írta:
Murder3 írta:
de manapság ennyivel fejletteb a technika tehát még ha nem is oyaln minőségi sztem felér a korábbival.
Aha. Túl sok bába közt elvész a gyerek. És ami jó, azt nem kéne megjavítani. Vagy inkább elrontani. Tuti van valami a labdával, ha ekkora potyák vannak. Már negyedszer vagy ötödször látom, hogy a kapus simán kiejti a kézből. De láttátok a japán kapust? Na az aztán megfogta. Így kell, megoldani a problémát, nem keresni a kifogást.

Egyébként minden VB-n találnak valami gumicsontot, amit rághatnak, az előzőn a bírók, az azelőttin a labda, előtte megint a bírók. Ennyiből gazdagabb a mostani, mert kettő is van, a labda, meg a vuvuzela. Bár talán nem alap nélkül az a rohadt, monoton zúgás tényleg zavaró lehet a játékosoknak, a labdától meg már szinte félnek a kapusok.

Más. Az olaszok kiábrándítóan játszottak. Bár aki a mi válogatottunktól még egy véletlen vereséget is benyel annak semmi keresnivalója arra, legalábbis szerintem.
De a japán-kameruni meccsen volt néhány jó jelenet. Na nem a játékról beszélek. Az a madárka kifejezetten aranyos volt, ahogy ott csipegetett, és a lassítások is helyrék voltak. És az eredmény is ok. Most szamurájék legalább nem passzoltak az ötösön belül, hanem belőtték. Némileg fejlődtek. Kíváncsi vagyok mire mennek majd a dánokkal.

Hát a japán kamerun meccsen én bealudtam, pedig még a szlovén algéria meccsen is átvészeltem ébren
a bevédésekről meg annyit, h középszintű vagy még annak se nevezhető kapusok védik be őket.
Buffontól,Neunertől, azért nem láttunk olyat....
[ Módosítva: 2010.06.15 11:15 ]
raptile666 | 2010-06-15 22:56
Ez a vb kész, van négy csapat, akik tudnak igazán játszani: Németország, Dánia, Hollandia, Dél-Korea. Szerintem a többi menjen haza, és ugorjunk az elődöntőkre, úgy érdekesebb lenne.
thing | 2010-06-16 20:38
A mai Spanyol meccs vegre elveztes volt. Mondjuk en a Svajciaknak drukkoltam, sikerult is nekik. Remelem mostantol mar progosebb viadlokat lathatunk. Plusz igy konnyen kiesthetnek a Spanyolok...
*PatricK* | 2010-06-20 09:32
Kedvezek egy kicsit a férfitársaknak: VB dal
[ Módosítva: 2010.06.20 9:33 ]
thing | 2010-06-24 22:26
Kiestek az olaszok az egyik kedvenc, de sajnos azt kell mondjam megérdemelten. Ennyire nemtörődöm módon játszani aztán persze a végén már tudtak focizni... Maradt Anglia akik szintén elég gyengék de remélem összeszedik magukat, mert ez a német válogatott sem egy verhetetlen csapat. Új kedvenc lett Japán, és Mexikó.
annamari4444 | 2010-06-24 22:30
Japán most baromi jól játszott, ez a meccs tényleg jó volt. Remélem legközelebb is így fognak játszani, Nippon banzai
riczsilver | 2010-06-24 22:37
A francia kudarc állami szinten botrány lett, már a politikusaik is papolnak, hogy lehetséges ez kész poén

Ejha, Annamari, nem is tudtam, hogy "szereted" a focit
[ Módosítva: 2010.06.24 22:37 ]
hardtechno1 | 2010-06-24 22:40
Japán továbbjutásnak én is örülökRock`n RollRock`n Roll szép gólokat rúgtak most a dánok ellen.
kubica012 | 2010-06-25 00:26
thing írta:
Kiestek az olaszok az egyik kedvenc, de sajnos azt kell mondjam megérdemelten. Ennyire nemtörődöm módon játszani aztán persze a végén már tudtak focizni...
Maradt Anglia akik szintén elég gyengék de remélem összeszedik magukat, mert ez a német válogatott sem egy verhetetlen csapat.
az szép bár én még Új Zélandnak drukkoltam hogy verjék meg Paraguay
az angolok meg elég esélytelenek révén hogy elvileg a németek ellen játszanak majd
[ Módosítva: 2010.06.25 0:27 ]
raptile666 | 2010-06-25 01:22
én emg elbuktam a létező összes fogadást és kiestem. de megmondom nektek, hogy ki lesz az első 4be: Argentína, Japán (nem vicc, majdnem 100%-os a védelme), Uruguay és Hollandia
annamari4444 | 2010-06-25 09:47
riczsilver írta:
Ejha, Annamari, nem is tudtam, hogy "szereted" a focit
Viccelsz velem? Apum focista volt és én is fociztam XD

Annak én is örülnék ha Japán benne lenne az első 4ben, hisz most már nem csak védekeznek hanem szépen támadnak is. Bár azt nem értem, miért nem használja ki normálisan a cseréket az edző, Honda is már alig élt a végére... Az argentínokkal csak az a baj, hogy Maradona az edző XD a védekezés nulla, annyi a szerencséjük, hogy szuperjátékosaik vannak mint Messi, de nagyon örülnék ha ott láthatnám őket is az első 4ben.

Az olaszok extra gyengék voltak, megérdemelték, hogy kiessenek.
riczsilver | 2010-06-25 13:08
annamari4444 írta:
Viccelsz velem? Apum focista volt és én is fociztam XD
Ha már anno felvettük egymást MSN-re, akkor azt hiszem vagy itt az ideje egy-két beszélgetésnek, mert lehet nagyon el vagyok maradva

Tény, ma nézem a VB nyolcaddöntőseinek listáját és kicsit meglepődtem. De az se semmi, hogy 4 észak-koreai focista rögtön disszidált XD
Mrs. KENJI | 2010-06-25 13:14
Ricz írta:
De az se semmi, hogy 4 észak-koreai focista rögtön disszidált XD

XD. Valahonnan ez nem ismerős már?
riflemann | 2010-06-26 02:55
Mrs. KENJI írta:
Ricz írta:
De az se semmi, hogy 4 észak-koreai focista rögtön disszidált XD
XD. Valahonnan ez nem ismerős már?
Ezúttal igaz lehet. Szerintem a Vezér nagyon haragudhat rájuk. Ez épp elég ok lenne, hogy bárki közülük többé be se tegye a lábát abba az országba.

annamari4444 írta:

Az olaszok extra gyengék voltak, megérdemelték, hogy kiessenek.
Az tuti. Aki a magyar válogatott ellen kikap, még ha csak egyszer is annak semmi keresnivalója semmilyen komoly focirendezvényen.

Remélem a ki-ki meccsek már izgalmasabbak lesznek, néhány kivételtől eltekintve eddig csalódást keltettek. De én is örülök, hogy a japánok továbbjutottak. Csak így tovább!
riczsilver | 2010-06-26 03:37
riflemann írta:
Mrs. KENJI írta:
Ricz írta:
De az se semmi, hogy 4 észak-koreai focista rögtön disszidált XD
XD. Valahonnan ez nem ismerős már?
Ezúttal igaz lehet. Szerintem a Vezér nagyon haragudhat rájuk. Ez épp elég ok lenne, hogy bárki közülük többé be se tegye a lábát abba az országba.

Nemrég néztem egy kis interjút, az utca embereivel, hogy visszamennének-e a csapat helyében. "Nem tudom", "lehet" és "frászt" válaszok születtek, 1 mondta, aki visszamenne. De ezek összességében összehordtak hetet-havat nyilvános kivégzéstől kezdve gázkamráig mindent, ahol a családot is kinyírják. Nem tudom, de ahogy hallgattam előadásokat az utolsó sztálinista rezsimről, a KNDK-ról, ez nem igen valószínű, noha nem kizárt, hogy Kim Jong Il és Kim Ir Szen most nagyon paprikás hangulatban lehet, de azért ezt a "luxust" csak nem engedheti meg magának, mert akkor megugrana a disszidálni akarók százaléka.

Ismerősnek ismerős nekem. 6:3, Puskás Öcsi kinn maradt. 1956, Melbourne, olimpia. A nyertes vízilabda-válogatottunk egy része is. És még ki tudja, hogy hányan honnét és mi okán.

Not just off: a Svájc-Honduras meccs kivételével a fogadásokon most nyerőszériám volt. Kár, hogy idehaza nem feláldozott pénzösszeg százalékos arányára fogadunk, hanem pálcikás jégkrémben (anyámnak) vagy üveg sörben (nekem). Mindig arányosan, egyikből se túl sokat
riflemann | 2010-06-26 14:25
riczsilver írta:
ez nem igen valószínű, noha nem kizárt, hogy Kim Jong Il és Kim Ir Szen most nagyon paprikás hangulatban lehet, de azért ezt a "luxust" csak nem engedheti meg magának, mert akkor megugrana a disszidálni akarók százaléka.
Ez nálunk se volt zavaró tényező. (Puskást pl. katonaszökevényként halálra ítélték.) Amúgy meg finomabb módszerek is vannak...
Egyébként meg onnan nagyon, de nagyon nehéz disszidálni. Északon is komcsik vannak, délen meg teljes műszaki határzár, a többi szakaszon tenger, tele őrhajókkal. Szóval...

A mai meccsekre roppant kíváncsi vagyok. Végre kezdődik a kieséses szakasz...
raptile666 | 2010-06-26 18:26
Baromi jó meccs volt, végre egy igazán jó meccs. Bár azt mondtam a csoportkör után hogy Uruguay ott lesz az első 4-be, én sajnálom a koreaiakat mert jól játszottak, megérdemelték volna a továbbjutást. a KNDK-s játékosoknak meg ha van eszük, akkor gyorsan megszöknek mert az a hír járja, hogy mennek a bányába dolgozni.
Hoszy | 2010-06-28 10:33
Wohhooo!!! Nyertek a Németek!!! Anglia Német Ország 4;1 Szerintem ez magától beszél!!! Alázás volt! Tudom, a topic elején leszögeztem, hogy Értelmes válaszokat kell irni!! De akkor is!!! Öregem... ez a Meccs Oda@äsd@ ós volt! ( -10 Radler [Citromos] )
*PatricK* | 2010-06-28 10:35
Az Argentinokkal nem lesz ilyen sima
Kowimen | 2010-06-28 10:52
Hoszy írta:
Anglia Német Ország 4;1 Szerintem ez magától beszél!!! Alázás volt!

Nem azért, hogy védjem az angolokat, de ha a partjelző meg a bíró nem vak és megadja azt a gólt, biztos vagyok benne, hogy egy sokkal jobb meccset láttunk volna, egész más lett volna a csapatok hozzáállása.
Bár ahogy észrevettem a bírók a VB-n kritikán aluli teljesítményt nyújtanak(kiv. Kassai ^^).

Japánok remélem megverik Paraguayt, eddig végig rájuk tettem, de TOP4be nem vagyok biztos, hogy bejutnak, amig meg nem tanulnak rendesen együttműködni (Dánia-Japán meccsen is mennyi helyzet elúszott mert nem passzoltak).. Ráadásul Spanyolország/Portugália lesz az ellenfelük (amit ötletem sincs ki fog vinni).

Gambatte Nippon! :3
raptile666 | 2010-06-28 16:23
ha Portugália lesz Japán ellenfele (ami elég kétséges), na őket simán verik. mert ugye Japán holnap kiejti Paraguayt, de spanyol lesz az ellenfél mert jobbak a portugáloknál. spanyoloknál ha figyelnek DaVilla bombáira, akkor megverik őket is. a tegnapi két meccs meg a bíróké volt: ha megadják az angol, és nem adják meg az argentin gólt, akkor a csapatoknak más lett volna a taktikájuk, nem kellett volna annyira kinyílniuk, amiből a többi gólt kapták. mindenesetre ez a két vezetői 3as, + még a francia bíró és két asszisztense (aki a holland-dán, brazil-elefánt meccset vezette) egy darabig lemondhatnak ilyen rangos meccsek vezetéséről
thing | 2010-06-28 16:38
Csatlakozok en is a birok szidasahoz Teny hogy az angoloknak szurkoltam, bar az is igaz hogy nem voltak tul jok, de azert az a gol sokat valtoztatott volna. Maskepp jonnek ki a felidore, mert azert a csapat moraljat is elegge letudja huzni egy meg nem adott gol. Mostmar maradtak nekem is a Japanok, meg a Hollandok. En japanban latom a lehetoseget a legjobb 4 koze is siman bejuthatnak. Plusz remelem hamarosan behozzak a videobirot.
VastoLord | 2010-06-28 18:03
A bírók valóban hibáztak mind két meccsen, de nem miattuk bukták el a mérkőzést az angolok és a mexikóiak. A németek lényegesen jobban játszottak az angoloknál már az első perctől. Az angol csapat már egy ideje nem az igazi, így nem meglepő az eredmény.

Az argentinok is szintén jobbak voltak ellenfeleiknél, bár láttunk már tőlük szebb játékot is. Ha nem adják meg azt a gólt, akkor sem változott volna a mexikóiak helyzete.
Lehet a bírókat hibáztatni, meg találgatni hogy akkor másképp alakult volna minden. De lássuk be, hogy a vb-n nyújtott teljesítmény alapján a német és az argentin csapat túlszárnyalja ellenfeleiket, legalább is ez idáig
Nagyon sajnálom, hogy máris egymás ellen kell játszaniuk. Örültem volna, ha ők csak a döntőben találkoznak, de ez sajnos lehetetlen.
lacipunk | 2010-06-28 22:18
Nemnézek focit,de ja ILYEN lenne a VB akkor tuti nézném.XD
[ Módosítva: 2010.06.28 22:19 ]
riczsilver | 2010-06-28 22:34
lacipunk írta:
Nemnézek focit,de ja ILYEN lenne a VB akkor tuti nézném.XD
Hát én is így vagyok vele, vajon miért?

Az angolok egyszerűen feladták az első gól után, ne szépítsünk ezen, a mexikóiak meg gyengék voltak.
VastoLord | 2010-06-28 22:38
Brazil - Chile 3:0
Minden tiszteletem Chilének. Nagyon hősiesen játszottak, az utolsó percig küzdöttek.
A Brazilok hozták a tőlük megszokott stabil játékot, szép kontrákat vezettek és remekül védekeztek. Kaka játékával nem vagyok megelégedve, ő ennél sokkal többre is képes. Remélem a Hollandok ellen majd látunk tőle pazar megmozdulásokat.
raptile666 | 2010-06-28 23:49
hát szerintem az argentínok nem voltak olyan sokkal jobbak Mexikónál, a mexikói játékra az a gól nyomta rá a bélyegét, de Messi-ék a következő körbe ugyis elvéreznek a németekkel szemben, ahogyan a hollandok is. jelenleg sztem a legjobb négy között: Uruguay, Brazília, Németország és Japán lesz
thing | 2010-06-29 00:08
Az én álom négyesem a Hollandia, Japán, Argentina, Ghána. Akkor nem izgatna ki nyeri meg. Viszont a Brazilokat az baj nem lehet leirni, sem a Németeket, pedig nem csípem egyik csapatot sem.
VastoLord | 2010-06-29 00:14
Japánok? Nos izé...nem is tudom. Még ha nyernek is paraguay ellen, bár az sem lesz egyszerű. A 8 között vagy a portugálokkal vagy a spanyolokkal kerülnek össze. Én is szeretem a Japánokat de legyünk reálisak...nem hiszem hogy onnan tovább mennek.
A négy közé én Uruguay - Brazil és Német - Portugált tippelem
raptile666 | 2010-06-29 01:05
portugál Portugália a spanyolokon nem megy át apukám, a spanyoloknál meg DaVilla-n kívűl nem nagyon veszélyesek. Paraguay meg megverhető: nézd meg a Japánok meg Paraguay milyen eredményeket ért el a csoportjaikban és láthatod, Japán jobban megállta a helyét az erősebb ellenfelek ellen, mint Paraguay a gyengébbekkel szemben
VastoLord | 2010-06-29 09:47
Persze Japánoknak jobbak az esélyei mint paraguaynak, e felől semmi kétség. De ettől függetlenül szerintem egy szoros és kemény meccset láthatunk
Portugál - Spanyol Hát nem is tudom. A statisztikák szerint Portugália az esélyesebb egy picivel. Ami azt illeti nekem mind1 hogy ki nyer, mert mind két csapat nagyon szimpatikus
[ Módosítva: 2010.06.29 9:56 ]
blue.mescaline | 2010-06-29 22:59
VastoLord: Én is bírom mindkét csapatot, viszont örülök, hogy a spanyolok nyertek, mert buktam volna tippmix-szen.
Ronaldo elég [cenzúrázva] volt, a kapusok meg mindketten nagyokat védtek, ettől függetlenül nekem nem tetszett annyira a meccs.
raptile666 | 2010-06-29 23:55
Statisztika szerint a portugálok Platini se**ét csókolhatják, hogy egyáltalán kint voltak... A japánok meg jól játszottak, jobban mint a paraguayiak, de talán ha a bíró nem egy f*stalicska lett volna és nem a japánok ellen fújt volna mindig: sok sárgát nem adott meg a dél-amerikaiaknak, 11-est sem adott meg, és még sorolhatnánk... A 11-es rugások meg lélekjáték, de az a kö*ög Parag nem érdemelte meg, hogy a legjobb 8 között legyen, remélem DaVilla-ék nem állnak meg 20:0-ig és hazaküldik a komm mocskokat
VastoLord | 2010-06-30 11:19
Gondoltam, hogy Japán - Paraguay szoros meccs lesz, de arra nem hogy vesztenek a japánok. Sajnos nem először ér kellemetlen meglepetés a vb-n:S
Spanyol - Portugál Na igen. Azt kell mondjam nem volt rossz mérkőzés annak ellenére sem, hogy én a portugáloknak szurkoltam. A spanyolok jobban játszottak e felől semmi kétség. Megérdemelten nyertek és vannak ott 8 között. Paraguay ellen már minden bizonnyal nem lesz nehéz dolguk és akkor máris a 4 között vannak. Egy kis szerencsével akár döntősök is lehetnek
Ronaldonak valóban nem nagyon ment, ami azt illeti az egész csapatnak sem. Nem voltak elég kezdeményezők és szerintem ez lett a vesztük. Kontrákra próbáltak építeni, de láthatóan ez nem jött be.

Két nap szünet és akkor Holland vs. Brazil Hajrá Brazilok
junpet | 2010-07-03 18:03
Hát az argentínok csak a cipőjüket tudták elhagyni. Maradona pedig egy életre megjegyzi, hogy ki az a Müeller. BB Argentína, Brazília, nagyképű m0cskok.
raptile666 | 2010-07-03 21:25
Nem azért, de Brazília és Hollandia közül a gethes hollandok a beképzeltebbek. Argentína megérdemelte, hogy kiesett, balfarkok voltak. Remélem a görény parag traktorosok ma hazatakarodnak, a holland egoisták pedig megkapják a leleményes Uruguaytól, ami jár.
zlatan92 | 2010-07-03 21:30
Mi váltotta ki benned ezt az ellenérzést a hollandok irányába?
*PatricK* | 2010-07-03 21:41
Nálam Van Bommel + Robben. Van Bommel egy paraszt módra játszik alárúg az embereknek aztán még neki áll feljebb, Robben meg már rosszabb mint Ronaldo, egy kis szellőtől is elesik és játssza hogy őt mennyire megrúgták, közben simán tovább futhatott volna de ő lapot akar adatni az ellenfélnek.
[ Módosítva: 2010.07.03 21:42 ]
junpet | 2010-07-03 21:46
Azt egy szóval sem mondtam, hogy a Hollandok kisangyalok. Következő meccsen remélem ők is takarodnak haza, de egyelőre örülök, hogy valahogy eljutottak idáig, és kiejtették Brazíliát. Ennyi pozitívumot tudok megemlíteni a Holland csapattal kapcsolatban. Mellesleg végig mákolták ezt a vb-t. Parag-okat meg Spanyolo. hazaküldi. Szegény japánok érdemelték volna meg, hogy továbbjussanak.
raptile666 | 2010-07-03 22:00
Van Bommel egy balfarok és +ba egoista is. Van Perszi mittomén h irja a zsibbadt nevét, ugyanolyan egoista. Robben szintén egoista, de ő legalább tud játszani. Kuyt-től csak szomplán van herótom. Meg az idei vb meccseken a csoportkörök alatt a bíró végig odafujt nekik. Asszem ennyi.
blue.mescaline | 2010-07-04 00:24
junpet írta:
Hát az argentínok csak a cipőjüket tudták elhagyni. Maradona pedig egy életre megjegyzi, hogy ki az a Müeller. BB Argentína, Brazília, nagyképű m0cskok.

Háh, a fricceknek egyedül nagyobb az arcuk, mint az általad említett két dél-amerikai csapatnak. Kíváncsi vagyok, hogy a következő meccsükön a melák lökdösődést legyőzi-e a foci.

Sajnálom, hogy Argentína kikapott, de most már akkor hajrá Spanyolország.
[ Módosítva: 2010.07.04 0:27 ]
raptile666 | 2010-07-04 01:09
spanyolok elvéreznek a németek alatt. argentinokat meg nem kell sajnálni, a meccs kimenetele már a kezdőrúgás előtt várható volt..
junpet | 2010-07-04 11:24
blue.mescaline írta:
a fricceknek egyedül nagyobb az arcuk

Lol, a nemeteknek sose volt nagy arcuk. Maradonanak van kibasz0tt nagy arca, bekepzelt kis k0cs0g. Beszolt Müellernek meg Sweinsteigernek, mert azt hiszi, h o az isten, kozbe sehol semmi. Idezem szavait: "Vilagbajnokok leszunk!" Hogy mi? BB Argentina! 06os vb-n is az argentinok vergodtek, mert kikaptak, el is tiltottak az egyik jatekost, mert hatba vagta Sweinsteigert. Brazilia meg... hagyjuk mar. Meg hogy nekik nincs arcuk? Am spanyoloknak is drukkkolok, de ez keves volt, amit eddig mutattak, tobbre szamitottam toluk. Am szted miert estek ki vrazilok, meg argentinok? Mert azt hittek, h ok a brazilok meg argentinok, es hogy gyozni fognak. Magyarul bekepzeltek. Löhm sose mondott ien kijelentest...
[ Módosítva: 2010.07.04 11:24 ]
Murder3 | 2010-07-04 11:32
Na most már a spanyolok sem jelenthetnek akadályt a németeknek
Remélem revansot veszenk az eb-döntőért.
Bár Müller nagyon fog hiányozni(ráadásul teljesen jogtalan az ő sárgája, jó nagy kibaxás ez azért ( )
blue.mescaline | 2010-07-04 12:16
Én akkor is sajnálom, nem azért mert nekik szurkoltam volna, hanem mert a németek jutottak tovább. Lehet, hogy beképzeltek, én nem mondtam, hogy nem, de a németeknek is van elég nagy arcuk, én most nem arra alapozok amit Maradona pofázott. Ő nem is edzőnek van ott, hanem bálványnak. Sajnos az is igaz, hogy a spanyolok nem túl jók most, de ha a németek megnyerik a vb-t a pöcsöm belerakom a konnektorba. (A dolgok jelenlegi állása szerint pedig már vehetem is elő a gatyámból...)
Murder3 | 2010-07-04 13:04
blue.mescaline írta:
Én akkor is sajnálom, nem azért mert nekik szurkoltam volna, hanem mert a németek jutottak tovább. Lehet, hogy beképzeltek, én nem mondtam, hogy nem, de a németeknek is van elég nagy arcuk, én most nem arra alapozok amit Maradona pofázott. Ő nem is edzőnek van ott, hanem bálványnak. Sajnos az is igaz, hogy a spanyolok nem túl jók most, de ha a németek megnyerik a vb-t a pöcsöm belerakom a konnektorba. (A dolgok jelenlegi állása szerint pedig már vehetem is elő a gatyámból...)

Igazából a németek azok akik sorozatos világversenyek óta azt hajtogatják h nekik a legjobb 8 közé jutás a cél és stb.
Érdekes h nekik van nagy pofájuk iylen szempontból, mert az argók vagy brazilok meg kijelenették h vb-t nyernek oszt-szoroz már ki is estek a 8 között.
VastoLord | 2010-07-04 13:05
Sajnálom, hogy a brazilok kiestek, szerintem megérdemelték volna hogy ott legyenek az elődöntőben. Nem volt szerencséjük a hollandok ellen.
A német győzelemnek viszont már nagyon örültem, gyönyörűen játszottak remélem ők fognak nyerni.
raptile666 | 2010-07-04 13:14
A brazilok majd meghaltak a gyönyörűségben. Nem azért estek ki, mert szar0k voltak, hanem mert 1:0 után csak figuráztak és b@sztak gólt rúgni, csak a figurázással foglalkoztak. Uruguaynak fog hiányozni Suarez, a németeknek Müller, de remélem Uruguay-Németország döntő lesz spanyol bronzéremmel.
VastoLord | 2010-07-04 16:49
Na igen annak én örülnék ha német - uruguay döntő lenne, de nem látok rá sok esélyt mivel ehhez uruguaynak a hollandokat kéne legyőznie. De a labda kerek, így bármi megtörténhet XD
junpet | 2010-07-04 17:44
A labda Jabulani xD Ezzel telleg barmi megtortenhet xD
raptile666 | 2010-07-04 17:52
És még ott a hipergyorsan összetett pálya, a vuvuzela, és a legfontosabb tényező: a bíró.
VastoLord | 2010-07-04 18:51
jaja ezek döntő tényezők lehetnek XD
Murder3 | 2010-07-05 14:41
Kassaiék vezetik a Német-Spanyolt
VastoLord | 2010-07-05 17:03
Ez nagyszerű hír...kétségtelenül megérdemlik. Nagyon jól vezették a meccseket.
Rawen | 2010-07-05 17:06
De ha valamit elnéz a németeknek haza se jöjjön

Hajrá Németország
kubica012 | 2010-07-05 19:15
Rawen írta:
De ha valamit elnéz a németeknek haza se jöjjönNyelvet nyújt

Hajrá Németország
ugyan már
a németek túl jó passzba vannak hogy kikapjanak egy ilyen rossz formában lévő spanyoloktól, eddig szerintem csak szerencséjük volt hogy ideáig jutottak...

itt így is Német - Holland döntő lesz én már előre látom mint a polip a végeredménytHahotázik
raptile666 | 2010-07-05 19:19
hát én meg remélem, hogy a büdös hollandok nem szereznek érmet
blue.mescaline | 2010-07-05 20:10
Nekem meg teljesen mindegy, hogy kik csak ne a németek.
Murder3 | 2010-07-05 21:27
Érdekes mikor volt ilyen h a németeket tartották gyakorlatilag a eggyértelműen favoritoknak a vb-ken

De jelenleg tényleg meg kell nyerni ezt a vb-t, és ha ez bekövetkezne Sweisteigernek mehet is az aranylabda majd a kezébe.
Nagyon várom már szerdát....
VastoLord | 2010-07-05 21:43
Nagyon bízok a németekben...ha nem ők nyerik meg a vb-t akkor tényleg nincs igazság!
blue.mescaline | 2010-07-07 22:24
EZAAAAZ! Nyertek a spanyolok, gyönyörű játékkal. : D Nem a németeken múlt, hogy nem 3:0 lett. Verjék meg a hollandokat is, hajrá Spanyolország!!
riczsilver | 2010-07-07 22:25
Vesztettek a németek? Pityergő babaPityergő babaPityergő babaPityergő babaPityergő babaPityergő babaPityergő baba
thing | 2010-07-07 22:26
Osztom az elottem szolo velemenyet, szepen jatszottak a spanyolok, a nemeteknek joforman 2 helyzetuk volt. Bar nekem mostmar mind1 de en a hollandokat tippelem vb gyoztesnek, viszont a spanyolok ma nagyon jol jatszottak.
[ Módosítva: 2010.07.07 22:26 ]
junpet | 2010-07-07 22:26
Koszonjuk Kassai, megr0hadhatsz.
raptile666 | 2010-07-07 22:28
[cenzúrázva] isten f*szát... Így a gethes hollandok nyerik a VB-t, mocskos bíró ha nem adott volna jogtalan sárgát Müllernek előző meccsen, itt spanyol elvérzett volna. Uruguay-Német döntőt vártam, erre bronzmeccs lesz. Az egész VB szerintem le van írva forgatókönyvbe a bíróknak. Bekaphatja sorba mindBehúz egyetFalba veri a fejét
blue.mescaline | 2010-07-07 22:29
Junpjet: Nem a Kassai hibája, hoyg a spanyolok jobbak voltak. : D Igen riczsilver hála az égnek vesztettek. : D Raptile666 itt még Müller sem tudott volna semmit sem tenni. : D
[ Módosítva: 2010.07.07 22:30 ]
riczsilver | 2010-07-07 22:31
blue.mescaline írta:
Igen riczsilver hála az égnek vesztettek. : D
Ezen nem illik viccelődni, német drukker vagyok az isten szerelméreHisztizik
blue.mescaline | 2010-07-07 22:33
riczsilver írta:
blue.mescaline írta:
Igen riczsilver hála az égnek vesztettek. : D
Ezen nem illik viccelődni, német drukker vagyok az isten szerelméreHisztizik

Nem viccelődök én, csak én meg spanyolokat szeretem inkább és a németeket meg utálom, de rád való tekintettel nem mutatom akkor annyira ki. : D
VastoLord | 2010-07-07 22:34
De most komolyan összesen két helyzetük ha volt a németeknek. Itt nekem valami nagyon nem stimmel...bunda szagot érzek. 4-et lőnek az angoloknak, 4-et az argentinoknak majd csinálnak egy ilyen meccset:S Nem hiszem el hogy vesztettek. El tudom képzelni mekkorát akaszthattak a fogadó irodák. Tuti hogy 80%-ban a a németekre tettek.:S Nincs igazság. Nem is nézem meg a döntőt
junpet | 2010-07-07 22:34
Aa nem kassai hibaja, vegulis nem adott meg 1 11est... 2 nemetet rugtak fel 1mas utan, es semmi. Amikor meg egy spanyol elesik a sajat lababan szabadrugas, hagyjuk mar ezeket a birokat. Remelem, h 4 ev mulva, vmi ertelmesebb birocsapat lesz, ez igy kesz rohej, amit muvelnek... Es mia a poen? H Hollandia osszemakolta ezt a vb-t.
blue.mescaline | 2010-07-07 22:37
Junpjet: Ha azt megadta volna Kassai, akkor németek ellen is meg kellett volna adni egy 11-est.
thing | 2010-07-07 22:41
Mi haverral már kb a vb elején megmondtuk hogz bunda az egész, bírói tévedések, lesgólok, kezezések, sőt még a csapatok is néha "érdekesen" játszottak. Őszintén én már a videó bíró bevezetését várom akkor nem lehet majd hőbörögni, hogy les vagy sem.

Mondjuk a polip megmondta hogy a spanyolok nyernek
[ Módosítva: 2010.07.07 22:42 ]
blue.mescaline | 2010-07-07 22:43
thing írta:
Mi haverral már kb a vb elején megmondtuk hogz bunda az egész, bírói tévedések, lesgólok, kezezések, sőt még a csapatok is néha "érdekesen" játszottak. Őszintén én már a videó bíró bevezetését várom akkor nem lehet majd hőbörögni, hogy les vagy sem.

Mondjuk a polip megmondta hogy a spanyolok nyernek

A németek vagy levágják a polipot és felgyújtják vagy élve odaadják egy koreai házaspárnak. : D
innos99 | 2010-07-07 22:44
Kell egy olyan polip !!!!
Amúgy én sajnálom hogy kiestek a németek :S végig nekik drukkoltam
*PatricK* | 2010-07-07 22:48
Mire megy ez a nagy felháborodás? A németek és a spanyolok is szarul játszottak (önmagukhoz képest) de fejeltek egy gólt, amit a németek csesztek el maguknak. Puyol a 16-osról olyan egyedül futkározott be oda hogy az szégyen.
Argentína meg Anglia... Argentínánál lehetett tudni hogy gyenge a védelem és csak a támadásra építenek az Angolok meg végig szarul játszottak.
[ Módosítva: 2010.07.07 22:52 ]
raptile666 | 2010-07-07 23:07
thing írta:
Mi haverral már kb a vb elején megmondtuk hogz bunda az egész, bírói tévedések, lesgólok, kezezések, sőt még a csapatok is néha "érdekesen" játszottak. Őszintén én már a videó bíró bevezetését várom akkor nem lehet majd hőbörögni, hogy les vagy sem.
Teljesen egyetértek. Már a VB elején megvolt, hogy ki fogja megnyerni. Lám: a hollandok összes meccsét a bíró nyerte meg nekik. Mert le volt rendezve, hogy ők fogják nyerni. Pont.

blue.mescaline írta:
Raptile666 itt még Müller sem tudott volna semmit sem tenni. : D
Te meg bolond vagy a fejedre. A német csatársorra, arra a 3-4 emberre volt felépítve az egész játékuk, és a legjobb Müller volt közöttük, ő ott van, spanyol get down. Nem tom te eddig imen vb-t vagy meccseket néztél. Lehet be kellene szerezned egy nagyobb tv-t vagy egy szemüveget.
[ Módosítva: 2010.07.07 23:08 ]
blue.mescaline | 2010-07-07 23:12
raptile666 írta:
thing írta:
Mi haverral már kb a vb elején megmondtuk hogz bunda az egész, bírói tévedések, lesgólok, kezezések, sőt még a csapatok is néha "érdekesen" játszottak. Őszintén én már a videó bíró bevezetését várom akkor nem lehet majd hőbörögni, hogy les vagy sem.
Teljesen egyetértek. Már a VB elején megvolt, hogy ki fogja megnyerni. Lám: a hollandok összes meccsét a bíró nyerte meg nekik. Mert le volt rendezve, hogy ők fogják nyerni. Pont.

blue.mescaline írta:
Raptile666 itt még Müller sem tudott volna semmit sem tenni. : D
Te meg bolond vagy a fejedre. A német csatársorra, arra a 3-4 emberre volt felépítve az egész játékuk, és a legjobb Müller volt közöttük, ő ott van, spanyol get down. Nem tom te eddig imen vb-t vagy meccseket néztél. Lehet be kellene szerezned egy nagyobb tv-t vagy egy szemüveget.

Szerintem meg ne nekem pattogjál azért, mert [cenzúrázva] volt a kis kedvenced és kiszopott. : D
raptile666 | 2010-07-07 23:30
blue.mescaline írta:
raptile666 írta:
thing írta:
Mi haverral már kb a vb elején megmondtuk hogz bunda az egész, bírói tévedések, lesgólok, kezezések, sőt még a csapatok is néha "érdekesen" játszottak. Őszintén én már a videó bíró bevezetését várom akkor nem lehet majd hőbörögni, hogy les vagy sem.
Teljesen egyetértek. Már a VB elején megvolt, hogy ki fogja megnyerni. Lám: a hollandok összes meccsét a bíró nyerte meg nekik. Mert le volt rendezve, hogy ők fogják nyerni. Pont.

blue.mescaline írta:
Raptile666 itt még Müller sem tudott volna semmit sem tenni. : D
Te meg bolond vagy a fejedre. A német csatársorra, arra a 3-4 emberre volt felépítve az egész játékuk, és a legjobb Müller volt közöttük, ő ott van, spanyol get down. Nem tom te eddig imen vb-t vagy meccseket néztél. Lehet be kellene szerezned egy nagyobb tv-t vagy egy szemüveget.

Szerintem meg ne nekem pattogjál azért, mert [cenzúrázva] volt a kis kedvenced és kiszopott. : D
Nem kedvencem, te zs**ó, de a te kedvenced most fog hatalmasat sz*pni, mert a hollandok jobbak, és még a bíró is velük van. A bronzmeccset megnézem, mert az jóval színvonalasabb meccs lesz, mint ez a két sz*r közti döntő.
junpet | 2010-07-07 23:32
blue.mescaline: jo lenne, ha a nevemet legalabb 1x le tudnad normalisan irni (fansubbertol elvarja az ember, h tud helyesen irni stb.). Spanyol meg feldobta magat, most vered a f@asz0d, mert az a csapat vesztett, akit te utalsz, mert kiskedvenc argentinadat kiejtettek, mint a szä@rt... Ezert nem nezek focit, csak a vb-t, de ugy latszik errol is le fogok szokni, a birok miatt.
[ Módosítva: 2010.07.07 23:34 ]
riczsilver | 2010-07-07 23:34
Utálok moderátort "játszani", de jobb megelőzni a bajt, mielőtt elszabadulnak az indulatok.

A flamewart be lehet fejezni, mert van még hely az űrben, hogy az egyik modi csillagnak repítsen ki benneteket!

______________________________

Eddig a vonalig és nem tovább
blue.mescaline | 2010-07-07 23:36
junpet: elhiszed nekem, hogy leszarom a neved? : D argentínok meg nem a kedvenceim voltak csak örültem volna, ha kiejtik a fricceket.
raptile: nyerjenek a hollandok, kit érdekel? legalább a németek nem lesznek vb győztesek.

ja és ne nekem picsogjatok már mint két kis ribanc, hogy kiszopott a kedvencetek. ébresszétek fel anyátokat lehet őket majd érdeklik a f@szságaitok. : D
[ Módosítva: 2010.07.07 23:37 ]
kubica012 | 2010-07-07 23:37
király legalább este olvashatok valami jót
szar spanyolok ennyi pedig én annyira Holland - Németet éreztemHisztizik
mindegy még szerencse hogy nem raktam meg...Hahotázik
hajrá Hollandok akkor a bírók meg csak így továbbNyelvet ölt
hoppsz... sorry sorryKuncog
[ Módosítva: 2010.07.07 23:38 ]
thing | 2010-07-07 23:38
Úgylátom kezd már kicsit eldurvulni a téma... Nem kell itt szidni a másikat, bár mondjuk ennek itthon nagyobb hagyomány van már mint a focinak. Bennem is felment az ideg mikor az angolok kiestek, és mondjuk ott pl a németeknek fújt a bíró, de azért még nem küldtem el minden német drukkert az anyjába. Most ők húzták a rövidebbet, nincs mit tenni, ha bunda ha nem, jobbak voltak a spanyolok ma, kb úgy játszottak a németek most mint az angolok ellenük... Kölcsön kenyér vissza jár. Peace
blue.mescaline | 2010-07-07 23:40
thing írta:
Úgylátom kezd már kicsit eldurvulni a téma... Nem kell itt szidni a másikat, bár mondjuk ennek itthon nagyobb hagyomány van már mint a focinak. Bennem is felment az ideg mikor az angolok kiestek, és mondjuk ott pl a németeknek fújt a bíró, de azért még nem küldtem el minden német drukkert az anyjába. Most ők húzták a rövidebbet, nincs mit tenni, ha bunda ha nem, jobbak voltak a spanyolok ma, kb úgy játszottak a németek most mint az angolok ellenük... Kölcsön kenyér vissza jár. Peace

jó de azért, ne nekem pattogjanak, bár tudom ilyenkor [cenzúrázva] a bíró, [cenzúrázva] a labda, [cenzúrázva] a pálya, dögöljön meg az ellenfél drukker
kubica012 | 2010-07-07 23:40
hát azért ott ha meg is adja azt a gólt akkor is kiesnekNyelvet ölt
hmmm bár ki tudja nem éri meg rajta filózni
tion74 | 2010-07-07 23:48
Engem aztán mocskosul hidegen hagy, hogy ki győz, de a nagy meccsek mindig meg vannak bundázva, ez alaptétel, szóval nem hiszem, hogy túlságosan össze kéne ezen veszni emberek...

Nyugi... ^^
thing | 2010-07-07 23:49
Na igen sokszor megkaptam ezt hogy hú de szarok voltak egész vb alatt, aztán már mind1 lett volna. De azért valjuk be őszintén sokat tud dobni egy csapaton egy gól, és sokat tud visszahúzni is ha nem adják meg. Tényleg kár filózni rajta mert már nem lehet vissza csinálni, de azért csak b*ssza az ember csőrét

blue.mescaline

Ha adod nekik a lehetőséget úgyis lecsapnak rá, valakit hibáztatni kell, mindenki ilyen, a legutóbbi vb-n én is feltudtam volna rúgni a bírót, bárkit mikor az angolok kiestek a portugálok ellen.
raptile666 | 2010-07-08 00:06
blue.mescaline írta:
junpet: elhiszed nekem, hogy leszarom a neved? : D argentínok meg nem a kedvenceim voltak csak örültem volna, ha kiejtik a fricceket.
raptile: nyerjenek a hollandok, kit érdekel? legalább a németek nem lesznek vb győztesek.

ja és ne nekem picsogjatok már mint két kis ribanc, hogy kiszopott a kedvencetek. ébresszétek fel anyátokat lehet őket majd érdeklik a f@szságaitok. : D
most vigyorogsz mint a tejbetök, de mellé még vak is vagy, mert mondtam, hogy NEM a kedvencem, még csak nem is nekik szurkoltam a vb alatt. de annyi pártonkívűl meg tom mondani, h ki érdemli meg meg ki nem. és a németek az egész VB-n jobbak voltak nem tom te mit néztél eddig. vagy te is oan vagy mint maradona: amit a bíró nektek jogtalanul fuj meg az rendben van, de amit az ellenfélnek akkor már pattogsz mint egy gumilabda. anyádat meg ébreszd fel te és vigyorogj neki mint egy r*banc akit b@szni visznek -.-
[ Módosítva: 2010.07.08 0:09 ]
blue.mescaline | 2010-07-08 00:10
raptile666 írta:
blue.mescaline írta:
junpet: elhiszed nekem, hogy leszarom a neved? : D argentínok meg nem a kedvenceim voltak csak örültem volna, ha kiejtik a fricceket.
raptile: nyerjenek a hollandok, kit érdekel? legalább a németek nem lesznek vb győztesek.

ja és ne nekem picsogjatok már mint két kis ribanc, hogy kiszopott a kedvencetek. ébresszétek fel anyátokat lehet őket majd érdeklik a f@szságaitok. : D
most vigyorogsz mint a tejbetök, de mellé még vak is vagy, mert mondtam, hogy NEM a kedvencem, még csak nem is nekik szurkoltam. de annyi pártonkívűl meg tom mondani, h ki érdemli meg meg ki nem. és a németek az egész VB-n jobbak voltak nem tom te mit néztél eddig. vagy te is oan vagy mint maradona: amit a bíró nektek jogtalanul fuj meg az rendben van, de amit az ellenfélnek akkor már pattogsz mint egy gumilabda. anyádat meg ébreszd fel te -.-

Te meg nem tudom melyik topicban jártál eddig, mert pár napja már leírtam szerintem, hogy leszarom lényegében kik nyernek csak ne a németek. Én meg miért ébresszem fel? Te kezdtél itt picsogni.
Suikotsu | 2010-07-08 00:24
Győzzenek a Hollandok, aztán kész. Úgy is jó a holland weed x'D A VB pénzre megy gyerekek. Most úgy látszik a hollandok pénzesek, vagy gandzsával fizettek x'D

De jó, hogy engem nem érdekel a foci. :'D Nem kell vitatkoznom. Amúgy leszarom ki győz.
[ Módosítva: 2010.07.08 0:25 ]
kubica012 | 2010-07-08 00:25
heheheeeHahotázik
már engem sem érdekel a végkimenetel...
de jó elnézni ahogy a sok fanatikus öli egymást
[ Módosítva: 2010.07.08 0:26 ]
tion74 | 2010-07-08 00:27
Suikotsu írta:
Győzzenek a Hollandok, aztán kész. Úgy is jó a holland weed x'D A VB pénzre megy gyerekek. Most úgy látszik a hollandok pénzesek, vagy gandzsával fizettek x'D

De jó, hogy engem nem érdekel a foci. :'D Nem kell vitatkoznom. Amúgy leszarom ki győz.

Egyetértek, én is ezt mondtam...

kubica012 írta:
de jó elnézni ahogy a sok fanatikus öli egymást

Ó, azt mikor nem néz ki jól!
[ Módosítva: 2010.07.08 0:31 ]
blue.mescaline | 2010-07-08 00:28
kubica012: Részemről rég nem a fociról szól ez az egész, hanem arról hogy belém kötött ez a két... á mindegy. : D
[ Módosítva: 2010.07.08 0:28 ]
Suikotsu | 2010-07-08 00:28
Biztos jól betépették a kiesett csapatokat, azért nem teljesítettek :'D
[ Módosítva: 2010.07.08 0:31 ]
tion74 | 2010-07-08 00:30
Suikotsu írta:
Biztos jól betépették a kiesett csapatok, azért nem teljesítettek :'D
Úgyis túl sok fű van alattuk, biztos kicsit szívtak is belőle XD
junpet | 2010-07-08 08:56
Nem is tudom, ki kotott kibe... Te kezdted meg akkor, mikor irtam, h kiestek argetinok meg brazilok, hagyjuk mar, hulyegyerek, any@zni, meg ne any@zzal. Azt is biztos en kezdtem el... en itt hagytam abba, nem farasztom magam egy nyomorekk@l. Tudjuk, h hulye vagy, azt kesz, ennyi. Ink mennel forditani, mint hogy itt vered. Fansubgyerek. Vitat, ellentet haragot felreteve, sok-sok subbolt animet varok toled is, ugy mint a tobbi fansubbertol, koszi a munkatokat!
[ Módosítva: 2010.07.08 11:17 ]
blue.mescaline | 2010-07-08 18:57
junpet írta:
Nem is tudom, ki kotott kibe... Te kezdted meg akkor, mikor irtam, h kiestek argetinok meg brazilok, hagyjuk mar, hulyegyerek, any@zni, meg ne any@zzal. Azt is biztos en kezdtem el... en itt hagytam abba, nem farasztom magam egy nyomorekk@l. Tudjuk, h hulye vagy, azt kesz, ennyi. Ink mennel forditani, mint hogy itt vered. Fansubgyerek. Vitat, ellentet haragot felreteve, sok-sok subbolt animet varok toled is, ugy mint a tobbi fansubbertol, koszi a munkatokat!

Nem én kezdtem a kötekedést és lenne még mit írnom, de végigolvastam a kommentedet és mivel a letöltők kb 10 százaléka köszöni meg a feliratokat a fansubbereknek, ezért megérdemelsz annyi tiszteletet, hogy ne folytassam, meg amúgy is kezdtem unni. A másik fele: ma higgadtan újra végigolvastam a kommenteket és rájöttem, hogy hatalmas f@szságon kezdtünk veszekedni. Különben meg nézzél hülye nyomoréknak, nem érdekel...
[ Módosítva: 2010.07.08 18:58 ]
Suikotsu | 2010-07-08 19:14
Öcsikéim, szerintem hagyjuk ezt abba. Junpet öcsi meg álljon neki fordítani! Hajrá! >_>

Legyen már vége ennek a hülye VB-nek >_> Elegem van hogy mindenki ezt nézi itthon, és erről megy a vita.
[ Módosítva: 2010.07.08 19:15 ]
raptile666 | 2010-07-08 19:32
már én lesz@rom, mert elég ha a k#rva üzemi munkára kell koncentrálnom nem kell még ez is, ez volt az uccso vb amit néztem az biztos
kubica012 | 2010-07-08 19:34
hmmm VB után mi jön? Tour de France?
Hoszy | 2010-07-08 19:38
Azt nem nézem Kubica.. Én csak a VB-t nézem =) Meg néha alkalom adtán kézit ^^ de nagyon átmegyünk offba. ^^ Ez nagyon de nagyon sirós volt... komolyan mondom.. ez a német vs spanyol.. áh... -_-" Nekem is ezvolt az utolsó vb amit néztem.... =)
raptile666 | 2010-07-08 19:44
engem nem ez lombozott le, hanem az egész... hogy a meccseket a bírók játsszák le... hogy az egész bunda... a pótselejtezőktől kezdve egészen a vb döntőig... minek nézzem tovább, ha ugyis felk#rom az agyam a bíró csalásain..
junpet | 2010-07-08 20:27
Na orulok, h valamelyest sikerult abbahagyni ezt a hulye veszekedest, hibas voltam en is, elismerem, es mar vb-t se fogok tobbet nezni. xd Elnezest mindekitol. Forditani meg nem fogok elkezdeni, azt nem irom miert, mert kezdodne az egesz elolrol xd Olimpia mikor lesz?
kubica012 | 2010-07-08 20:30
Tour de France és Forma1 van jah meg WTCC
benyo513 | 2010-07-08 20:37
Jó hogy sohasem szerettem a focit Így most ettől is megkímélem magam
blue.mescaline | 2010-07-08 21:19
junpet írta:
Na orulok, h valamelyest sikerult abbahagyni ezt a hulye veszekedest, hibas voltam en is, elismerem, es mar vb-t se fogok tobbet nezni. xd Elnezest mindekitol. Forditani meg nem fogok elkezdeni, azt nem irom miert, mert kezdodne az egesz elolrol xd Olimpia mikor lesz?
Én is elnézést kérek.


Sui: már ABBAHAGYTAM, olvasd már el a kommentet. : D
junpet | 2010-07-08 21:32
Ezzel nem teged akartalak megbantani, es ha leirtam volna az okat, akk az osszes fansubbert megbantottam volna, igy ertettem. Forma1et mar reg nem nezem, a túr de franc... az a biciklizos? xd Nem szoktam sportot nezni. Ezekutan meg...
thing | 2010-07-10 22:44
Nos ez a bronz meccs volt kb a vb legjobb meccse. Mondjuk en Urugay-nak szurkoltam, mert megerdemeltek volna, de se baj, nagyon elvezetes merkozes volt. A vegen ha Forlan azt bevarja...
raptile666 | 2010-07-11 11:37
Hát igen, megmondtam, hogy ennek a meccsnek kellene a döntőnek lennie a mai sokkal sz@rabb lesz majd
Aniki | 2010-07-11 18:34
Végig a németeknek szurkoltam, úgy örülök h meg lett a bronz! Az övék volt a legjobb csapat, kár h a spanyolok ellen olyan gyengén játszottak.
Remélem este a hollandok nyernek.
VastoLord | 2010-07-11 18:43
Én is végig a németeknek szurkoltam, kár hogy nem lettek döntősek.
Ma szerintem a hollandok nyernek, de a spanyoloknak fogok szurkolni XD
riczsilver | 2010-07-11 18:47
Szintén németpárti vagyok, úgy hogy hajrá hollandok, bealázni a spanyolokat!
Hoszy | 2010-07-11 23:33
Hát Ricz én is az voltam, ez a meccs bukás volt ( Mint Pénz terén mint, haj terén [köhm, kicsit meg kell változtatnom a frizurám... :'( ] ) A Tegnap meccs viszont, oltári volt! Ezúton szeretném megkérni MaRtiN Bátsit hogy ne zárolja a topicot még egy hétig, hadd forrjon ki, aztán áldásom rá! Négy év múlva azonban kérem vissza Egy kis Név változtatással ( 2010-2014 es VB ). Na mindegy, a döntő azért csalódás volt. Többre számítottam, na. Dehát ilyen az élet... 2006 ba Németek 4. 2010 3. 2018? D 1? DD Na mindegy, már nagyon várom! Úgy ahogy a véleményeiteket, az össze foglalókat is a VB ről!
*PatricK* | 2010-07-12 00:02
Az mekkora paraszt volt mikor mellbe rúgta de Jong Xabi Alonsot. Ott kellett volna kiállítani és akkor talál nem gyepálták volna egymást ennyire, és fociztak volna.

Amúgy mondták a közvetítés alatt, hogy el akarták törölni a bronzmérkőzést. Na szerintem innentől minden VB-n legyen bronzmérkőzés az aranyat meg döntsék el pénzfeldobással vagy kérdezzék meg a polipot XD most is a spanyolokra mászott és nyertek is.
[ Módosítva: 2010.07.12 0:06 ]
riflemann | 2010-07-12 00:02
Nyertek a spanyolok, de szerintem nem érdemelték meg. Olyan vacak meccseik voltak. Remélem a következő EB-n a németek jól elporolják majd őket. De a bronzmeccs az szuper volt. Az is hülye, aki ki akarja hagyni a programból.
riczsilver | 2010-07-12 00:02
Én az maradok addig, amíg a magyarok újra ki nem jutnak a világkupára (ergo örökre )
kubica012 | 2010-07-12 00:05
gagyi...
én jóval többet vártamHúzza a száját volt vagy két-három csapat kiknek meg voltam elégedve a teljesítményével + egy-kettő kik eleve esélytelenek voltak én mégis drukkoltam nekik
na de mindegy a lényeg gagyi volt, egy rakás pontatlan passzal, gyenge játékkal, és gyenge bírói teljesítménnyel...
VastoLord | 2010-07-12 00:08
Én nagyon boldog vagyok, hogy a spanyolok nyertek. 2008-ban az EB-t sikerült megnyerjék és most a VB-t...nagyszerű teljesítmény
Sajnos még 4 év a következő világbajnokság amely Braziliában lesz megrendezve...a brazilok nagy esélye lehet a hetedik világbajnoki cím megszerzésére

Remek volt a hangulat végig a vb-n, nem panaszkodok. Igaz voltak keserű pillanatok, de mégis ez a világ legnagyobb sporteseménye
thing | 2010-07-12 01:09
Nos ez a vb döntő olyan volt mint sejtettem, unalmas, lapos, és kár hogy a sok szabálytalanság elrontotta. Bár néha olyan érzésem volt mintha a Hollandok egy karate válogatott lett volna... Igazság szerint annyiból megérdemelten nyertek a spanyolok hogy végülis nem játszottak rosszul a vb-n, bár ők is bírói segédlettel jutottak el idáig, és őszintén szólva most is azzal nyertek részben, mert a szabadrúgás után szöglett lett volna, és akkor talán másképp alakul a meccs. Én már a tizenegyeseket vártam.

Összeségében haver kiírása jellemezte legjobban a vb-t: "A VB nem fociról szól hanem bánatos országokról, és bírói bakikról sajnálom hogy erre kell majd emlékezni."

Mert sokkal emlékezetesebb marad az hogy lesgól volt, nem megadott gól stb, nem pedig a szép gólokról, cselekről, játékról. De remélem már az Eb-n lesz valami videó bíró, vagy hasonló mert ez így nem az igazi.
Mondjuk ez elég negatív vélemény, de azért élveztem én is csak jobb lett volna nincs ennyi ha...
riczsilver | 2010-07-12 01:21
És valami extra tanulság a VB-ről:

Tiltsuk ki a focit a vuvuzela-koncertekről!
[ Módosítva: 2010.07.12 1:21 ]
Aniki | 2010-07-12 17:28
Úgy vártam h a végén legyen 11-es párbaj, már csak azért is mert a 120 percnek kb csak a felét láttam (néha kicsit bealudtam...így történt h lemaradtam a holland játékos kiállításáról is ) .
A hollandok mészáros-játéka ellenére is nekik szurkoltam, de azért a spanyoloknak is tudtam örülni. Casillas nagyon édes volt...
Összességében nekem tetszett a vb, bár nem volt olyan jó, mint a 4 évvel ezelőtti. A bronzmeccset pedig hiba lenne kihagyni ilyen döntők mellett.
Andvari78 | 2010-07-15 22:33
[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us