Anime-Kép-Küldetés

Nimiel | 2009-02-07 22:39
Előzmény: Animeconon hallottam haverom haverjától, hogy kigyűjtötte az összes macskát a Trigun c. animéből. Azonban én bele sem gondoltam volna, hogy majdnem mindegyik Trigun részben feltűnik egy macska, pontosabban „a macska”. Ebből jött az ötlet…
Egy aranyos játékot szeretnék indítani, ahol a végeredményen nem csak a nyertes, de minden ide látogató mosolyoghat.

Feladat: Van egy Vezér (parancsnok), aki kiadja a kép-küldetést és ezt a játékosok (osztag) megpróbálják teljesíteni az állandó és örök érvényű szabályok (törvény) betartásával, valamint az aktuális Vezér által lefektetett (csak az aktuális küldetésre vonatkozó) ideiglenes szabályok / változtatások (parancsok) figyelembevételével. A legsikeresebben teljesítő játékos meg a Vezér helyébe lép és új küldetést ad. Meglátjátok nem nehéz, csak csűröm-csavarom a mondatokat.

Szabály (avagy a megmásíthatatlan és örök érvényű törvény ):
1A. A vezér adhat „nyitott” (több animéből való) vagy „zárt” (egy konkrét animéből) való küldetést is. Ezen belül „rutin” vagyis átlagos küldetést (amikor több különböző karaktert keresünk) vagy „sorozat” küldetést (olyan küldetést, ahol az a feladat, hogy minél több helyen, helyzetben megtaláld ugyanazt a megadott vagy "hasonló" karaktert).
1B. Sorozat küldetésnél csak azok a különböző karakterképek fogadhatóak el egy epizódból, amik között már volt más jelenet is. (Logikusan ne szedjen ki senki egy epizódból egy karaktert a 00.01, majd 00.02 másodpercnél is és így tovább….)
2A. A vezér egy kép-küldetésnél csak 10 és 100 darab közötti képgyűjtést parancsolhat! (Azonban ajánlanám, hogy 70-80 fölé nagyon senki ne menjen, mert elfárad az osztag!)
2B. Zárt-Sorozat küldetés esetén a játék „korlátlan” db számig is mehet, amíg a vezér nem ítéli oda a posztját másnak. Ez akkor történik, amikor a játékosok és a vezér úgy ítéli, hogy a küldetés többé-kevésbé teljesült. (Nem reális gondolkodás esetén a vezér leváltható!)
3. A küldetést adó (Vezér) játszhat, de nem nyerhet! (Ez azt jelenti, hogy hiába gyűjtött össze a 10-ből a Vezér 7-et, Máté 2-t és Tamás 1-et. Ez esetben a nyertes Máté lesz, hogy az éppen szolgálatban lévő parancsnok, azaz a Vezér mindig le legyen váltva. Tök jó nem? )
4A. Mindig írd ki a postodban felülre (az első sorba), hogy hány képet linkeltél be! (Ez mindenkire érvényes, hiszen így tudjuk meg, hogy ki vezet. Holtversenynél az nyer, aki előbb linkelt!)
4B. Többször is posztolhatsz! Ha másodszor (vagy többször) posztolsz, akkor mindig add hozzá az új képeid számát a régiekhez és a kettő összegét írd az új postodba! (Ez arra szolgál, hogy a lehető leggyorsabban megtaláljuk az új Vezért.)
5. Mindig írd oda a képhez, hogy melyik animéből való a kép! (Kivéve, ha a küldetés „zárt” vagyis a küldetés egy konkrét animére irányul, mert akkor érthetősége miatt nem kötelező.)
6. Mindig írd oda, hogy a kép az anime melyik epizódjából való és melyik percénél készült a screenshot! Azonban ezt a szabályt eltörölheti a Vezér, ha a küldetés parancsában ezt rögzíti. (Így ha valaki meg akarja keresni a jelenetet az animéből, akkor könnyebben megteheti. Persze a különböző anime verziók miatt ez csak egy kb számítás lesz az idősoron.)
7. A küldetésnek nincs időhatára! Ezen a Vezér parancsaiban változtathat. Azonban ha a játék egyértelműen megakadna az oldal „őrei” vagy a fórumozók (megegyezéssel) kinevezhetik magukat új Vezérré.
8. OP és ED-ből is lehet képet kiszedni, de csak 1x (Kivétel ha több fajta OP és ED tartozik egy animéhez.)
9A. Amit már egyszer belinkeltek NE linkeld be újra! (Természetesen ezt nem fogjuk véresen nézni, hiszen lehet, hogy nagy számoknál már ejtünk hibát, de azért figyeljünk!) Észrevétel esetén érvénytelen a másodszor belinkelt kép.
9B. „Rutin” küldetésnél egy karaktert (mindegy milyen szögből, de) csak 1x linkelhetsz! „Sorozat” küldetésnél kivételről beszélünk. (Mert ugye ott az a lényeg, hogy minél többször találd meg a hasonló karaktereket "pl. macskák"
10. NE OFFOLJ! Nem véres szabály, de a többi játékos topichoz hasonlóan lehetőleg itt se legyen egy oldalon 3 offnál több! (Egy oldalon 10 hozzászólás van. Ebből kb. 7 azért tartalmazzon már képet!) Kivétel, amikor valaki érdeklődik a szabályokról, vagy szeretne valami változtatást, vagy megakadt a játék stb. stb…
* A törvényen (a 10 szabályon) nem lehet változtatni! Be nem tartása „irgum-burgumot” von maga után!

Tanácsok:
-Vezérek ne sajnáljátok jól megfogalmazni a küldetéseiteket, nehogy később a rögzítetlen parancsok miatt gubanc legyen!
- Zárt küldetés esetén ne civakodjatok! (Hiszen természetesen nem láthatott mindenki minden animét.)
- Vezér legyen fantáziád! A küldetés lehetőleg ne legyen unalmas! Pl.: Gyűjts 50 szőke lányt (név nélkül). Ez túl egyszerű és senki sem mosolyog rajta… Legyen kihívás is a küldetésben! Képzeljétek el a végeredményt!
- Ne kérj lehetetlen! Tehát gondolkodj reálisan, hogy mennyire teljesíthető a küldetés, amit adsz! pl.: 40 db szőke, szemüveges, piros ruhás, félszemű és éppen vért szívó vámpír. (Ez majdhogynem lehetetlen, ugye?)
- Valamint ahogy elnézem a linkelési tudományát sok embernek (magamat is beleértve) ezért nem teszem kötelezővé (szabállyá), de ha lehet legalább kicsiben látszódjanak a képek! (De nem kötelező!) Csak jó lenne gyönyörködni a topicban, ha az ember végiggörgeti.

Példák vagy ötletek
a következő Vezérnek (csakhogy lássanak még pár példát azok, akiknek nincs ötlete):
50db biciklis biciklijével (a biciklisek nevét ki kell írni! név nélküli biciklis nem ér!) rutin, „nyílt” vagy: 80 db animekaraktert étkezés közben, nyitott (névvel!) rutin, vagy: 45 db. kizárólag olyan animekaraktert keressünk, amin kedvenc ételükkel láthatjuk őket (Pl Ryuuk alma, Dante epres fagyi, Naruto Ramen stb.)„nyílt”. vagy: 40 vámpír (névvel) nyitott, vagy: 50 mobiltelefont gazdájával együtt és megnevezve! „nyílt”

Akkor egy példa végigvezetve a szabályok betartására:
Cápa írta:
(Vezér és, mint játékosként való résztvevő is)
Keressetek 10 db ember nagyságú fegyvert! Ebben a küldetésben csak olyan fegyverek érvényesek, akik gazdájának a nevét is odaírjátok (tehát ismert a fegyverviselő neve). A küldetés rutin és az animét tekintve nyitott. Külön megjegyzem, hogy az animében található helyét (idejét) a képnek nem kötelező kiírni! Sok sikert!
-----------------
2 db kép
- kép link 01 – Y anime
- kép link 02 – X anime – 5. epizód 13.07 perc – Lonkvall (A fegyvertulajdonos neve)
Fogas írta:
(játékos): 6 db kép
-kép link 01- YY anime – Drako
-kép link 02- XX anime, - Piku – 3. epizód 18.23 perc
-…
-kép link 06- XY anime – Alagatar és fegyvere
Napocska írta:
1 db kép
-kép link 01 – XY anime - Toti
Fogas írta:
(6+1) 7 db kép
- kép link 01 – XYX anime – KisPinty
Cápa írta:
(Vezér): Gratulálok a küldetés teljesítve! (Megvan a 10 kép) Fogas te vagy a vezér!
Fogas írta:
(új vezér) Köszi! Akkor: 30 darab sötét hajú démon név nélkül, nyitott, rutin stb… sok sikert!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
És akkor kezdésnek egy tőlem élesben:

Küldetés: Sorozat. (Ugyan azt a karaktert kell megtalálni az adott animéből, ahányszor csak lehet.)
Zárt: Trigun (Tehát a Trigun című animéből lehet csak gyűjteni)
Feladat: Macskák (tehát a létező össze macskát ki kell gyűjteni.)
Egyéb parancs (vagyis változtatás): Állítólag nem mindegyik részben van macska, viszont van, hogy egy részben kétszer is megjelenik a cica, ezért a küldetés megegyezésen alapulva ér véget. A küldetésre kb 1 hét van, vagy ha 20-at összegyűjtünk mondhatjuk, hogy többé kevésbé teljesítettük! Jól van. Most mivel ez az első, így nem kell a screenshot idejét most kiírni, de ha érdekesebbé akarjátok tenni a játékot és a visszakeresést, akkor tegyétek meg!

Nimiel:
8 kép
4.epizód 13.33 perc:

5 ep. - 7.035.ep. – 09.185.ep. – 22.30

7.ep. – 14.00

25.ep. – 10.2625.ep. – nem tudom hol…

26.ep. – 21.12

[ Módosítva: 2009.02.07 23:16 ]
derze | 2009-02-08 00:16
5 kép
1.rész:17s.....................1.rész:5min13s...................1.rész:5min30s

1.rész:23min10s................1.rész:23min48s
djk | 2009-02-08 01:27
3 Kép:
Ep 2:


Ep3:

[ Módosítva: 2009.02.08 2:28 ]
Nimiel | 2009-02-08 01:50
8 kép (8+1+0 kép és -1 kép)
Háhá! Találtam még egy képet, ami érvényes a 25. epizódból!^^ (Mivel van egy nem macskás jelenet is a két kép között.)
25.ep.-10.42
Ezt nem számítom bele, de szerintetek ez macska? (Mármint a zuhanó kő mellett...) Katt a képre!^^ (A kővel együtt repült fel és a kővel együtt zuhant, de nem hinném, hogy törmelék.^^)
25.ep.-04.50

És elkövettem egy hibát: A 25.epizódból vett "nem tudom hol" képem valószínűleg nem is a 25. ep-ből van, hanem összekevertem. Így djk képe érvényes és tőlem levonunk egy pontot (nem mindha nyerhetnék, de ami mínusz az mínusz...^^)

djk:A 4.A szabályt ne feledd! Javítsd ki! --- Köszi!^^
derze: Akkor is gyanús!
[ Módosítva: 2009.02.08 9:37 ]
derze | 2009-02-08 02:16
6 kép
8.rész:24min14s

Ja és szerintem a kő mellet az inkább madár de semmikép nem macska
Na jó ne legyünk szörös szívüek fogadjuk el lehet macska
[ Módosítva: 2009.02.08 11:15 ]
derze | 2009-02-08 14:28
8 kép
20.rész-2 macsek egyszerre
3min6s

7.rész már nem tom hol
Nephente | 2009-02-08 23:47
Köszönöm szépen a segítséget, és bocsi hogy ilyen láma vagyok =( (eddig mindig csak windowsmediplayer classicot használtam és ott nem működik ez..)

Szóval az ELSŐ és eddig egyetlen képem:

13. rész, 10:47

gergoking | 2009-02-09 06:39
Nekem úgy tűnik megvan a 20, szóval derze jön, nem?
Nekem ez alapból kimaradt, mivel nemhogy nincs meg, de nem is láttam (teljesen) a Trigunt
[ Módosítva: 2009.02.09 6:40 ]
derze | 2009-02-09 10:40
Küldetés:Rutin.A Zanpakutou-k átalakulása.
Zárt:Bleach(Csak ebből keresni)
Feladat:A Zanpakutou-k átalakulása shikai,bankai(shiniganmik-nál)ill.espadaknál az Zanpakutou-k és használója.
Egyéb parancs:Lehetőleg ne csak Ichigo-ról tegyetekXD.Na szóval összesen 50 db képet várok de a képen fent kell lenni a Zanpakutou-nak ill.a használójának is.1 hét a rendelkezésre álló idő.
Kérném mindenkitől az epizód címét és a screenshot idejét kiirni ill. a shinigamivagy espada nevét és az éppeni formát(shikai,bankai)
Remélem érti mindenki mit szeretnék ha nem kérdezzetek és válaszolok.A zanpakutou-k neve nem kötelező de önszorgalomból oda lehet írni

Igy gondoltam:

3 kép

Kurotsuchi Mayuri-Shikai-Kakimushire!
13ep.14min2s


Kuchiki Byakuya-Bankai- Senbonzakura Kageyoshi
52ep.14min14s


Abarai Renji-Bankai-Hihiou Zabimaru
52ep.8min4s

Remélem világos mindenki számára mit szeretnék és remélem sokan játszunk és hamar átadhatom a vezérséget másnak
[ Módosítva: 2009.02.09 11:28 ]
Csonti | 2009-02-09 12:04
7 kép

Ichigo-Bankai-Tensa Zangetsu
188ep.4min12s


Grimmjow-Pantera
190ep.7min57s


Szayel Aporro-Fornicarás
191ep.10min01s


Neliel-Gamuza
195ep.4min23s


Zommari-Brujeira
197ep.6min55s


Mayuri-Bankai-Konjiki Ashizogi Jizou
198ep.20min.02s


Nnoitora-Santa Teresa
201ep.14min17s


Egyenlőre ennyit volt kedvem. Remélem jó mind.

[ Módosítva: 2009.02.09 12:57 ]
Nimiel | 2009-02-10 14:07
Jajj már gyerekek... Nem azt mondtam, hogy 20-at kell gyűjteni, hanem , hogy kb 20 körül már elégedettek lehetünk. (Vagyis hízhat a mája annak , aki részt vett a gyűjtésben.) Bár elismerem félreérthető volt, ezért elnézést! Egyébként egy hetet azért adhattatok volna ennek a "küldetésnek" (amit írtam is)... Legközelebb, hogy ne legyen szomorú a feladó, várjátok meg, míg ő hirdeti ki a nyertest. Úgy értem, hogy 2 vagy 3 napot adhatnátok neki miután összegyűltek a képek, mert ennyi idő alatt még korán sem lehet azt mondani, hogy "nem jelentkezik" ezért "meghalt a topic" és "jelöljünk ki valaki mást", vagy "ítéljük meg mi, hogy ki legyen az utód". A példát nem véletlenül írtam... (Abban az előző vezér hirdeti ki a végeredményt...) Így hiába vacakoltam el az időt itt azzal, hogy már majdnem mindenhonnan kigyűjtöttem a "cicuskákat", amin mások is (de főleg akik látták az animét) mókázhattak volna itt a topicban ... Csak bús vagyok, mert így most dobhatom a lomtáramba az egész vackot, amivel az időm ment csak el, hogy kigyűjtsem... Na mind1... Remélem azért most már figyelünk majd.

Egyébként új főnök! PÜ-ben azt mondtam, hogy "most már lassan el is kezdhetsz gondolkozni azon, hogy mi lesz majd a következő feladvány", de nem azt, hogy most azonnal el is kezdheted azt pötyögtetve -"lassan"- beírni. Nyáh-nyáh... irgum-burgum... himm-hamm. (Most megettelek! ) De mivel jó "utódom" vagy ezért... ezennel bár "kicsit késve" is, de kinevezlek!
Sok sikert!
(És ne feledjétek, akkor van most vége, ha összegyűlt az 50 kép és persze "kérem megvagyunk" "vezér-szó" után. Hát vagy ha nem hajlandó jelentkezni 2-4 teljes nap utánig, miután megvannak a képek...)
Érdekes témát találtál. Majd én is beszállok.

----
Módosítok: Ezt elírtam...
Nimiel utólagos kérésére következzenek a macskák! Jó szórakozást hozzá! =) /mod/


Trigun6.ep-04.42Trigun6.ep-09.04Trigun9.ep-10.55Trigun10.ep-11.30 és Trigun10.ep-11.39 (1 kép)

Trigun10.ep-22.26Trigun11.ep-01.55Trigun11.ep-02.01Trigun11.ep-02.14Trigun11.ep-02.51Trigun11.ep-03.10Trigun11.ep-03.25Trigun12.ep-05.41Trigun13.ep-10.05Trigun13.ep-10.47Trigun13.ep-16.54Trigun14.ep-22.14Trigun14.ep-22.18Trigun15.ep-02.53Trigun16.ep-07.54Trigun16.ep-20.21Trigun17.ep-03.08Trigun18.ep-19.11 és Trigun18.ep-19.43 (Ez két kép! Csak ugyan az van két helyen is!)Trigun18.ep-20.30Trigun19.ep-09.05Trigun20.ep-11.09Trigun21.ep-14.33Trigun21.ep-14.46Trigun21.ep-14.56 és Trigun21.ep-16.45 (Ez két kép! Csak ugyan az van két helyen is!)Trigun22.ep-06.23 és Trigun22.ep-06.26 (Ez két kép! Csak ugyan az van két helyen is!)Trigun22.ep-06.34Trigun23.ep-02.08Trigun24.ep-04.59


[ Módosítva: 2009.02.14 19:26 ]
KeLa | 2009-02-11 21:49
Nimiel írta:
Így hiába vacakoltam el az időt itt azzal, hogy már majdnem mindenhonnan kigyűjtöttem a \"cicuskákat\", amin mások is (de főleg akik látták az animét) mókázhattak volna itt a topicban ... Csak bús vagyok, mert így most dobhatom a lomtáramba az egész vackot, amivel az időm ment csak el, hogy kigyűjtsem... Na mind1... Remélem azért most már figyelünk majd.
Egy kérdésem lenne pont ezzel kapcsolatban... az végül is miért jó h a ˝Vezér˝ is részt vesz a játékban? Mert egyrészt úgy sem nyerhet, másrészt viszont a többiek elől elveszi a lehetőséget azzal h első játékosként jó néhány képet összeszed és ezután a többiek dolga már sokkal nehezebb (gondolom 2x ua. a kép nem ér...). Azt már említeni sem akarom h az illető még a feladvány kiírása előtt elkezdi gyűjteni a képeket függetlenül attól h ˝nem számít bele˝ mégis számít majd valamit az előbb említett okok miatt.
Nimiel | 2009-02-13 20:49
Ez csak azért jó, mert gondolom, hogy azért választotta azt a témát amit, mert valamiért kedves neki és ötletet kapott valahonnan, amit feltétlen meg akar osztani másokkal. Az azonban tény, és remélem is, hogy nem lesz senki olyan, aki magával akar játszadozni és 10 képből berak 9-et, mert akkor valóban elrontja a játékot. De egy kis örömöt azért neki is adjunk, nem igaz? ^^ Legalább példákat had rakjon. Az sokszor nem is baj, mert valakinek elkell a "segítség".

Az, hogy ilyen lelkesen gyűjtöttem a képeket meg azt jelenti, hogy ez még csak az első post-sorozat volt, és valamiképpen szerettem volna, ha látjátok, hogyan is néz ki "egy végeredmény" és sokan mások is kedvet kapjanak hozzá (látva, hogy milyen jópofa) meg hogy (csak az első post által) közelebb kerüljünk a végéhez, hogy valakinek átadjam a stafétabotot. Igazából elsőnek nem játékot akartam indítani, hanem egy topicot ahol efféle érdekes képek gyűlnek össze és lehet nézegetni a viccesebbnél viccesebb és "szájtátósabb" mosolyogtató képeket, de hogy esetleg többen is benézzenek ide (meg hátha valakinek eredetibb ötlete is van) játékba foglaltam a dolgot.

Hát én így gondoltam, de ha sokakat zavar, akkor szóljatok légyszíves! oxa?

Nimiel

-----------------

3 kép
Bleach62.ep - 04.36 - Komamura - Kyouka Suigetsu (Bankai)

Bleach62.ep - 04.53 - Aizen - Kurohitsugi /Black Coffin/
(Ez nem tudom jó-e...)

Bleach62.ep - 10.01 - Ichimaru Gin - Shinsou (Shikai)

(Remélem jók.)
[ Módosítva: 2009.02.14 14:36 ]
KeLa | 2009-02-13 21:03
Oh, nehogy félreértsd, nem konkrétan rád vagy másra gondoltam. Az h pont téged idéztelek abból következik h arról jutott eszmbe. Csak rákérdeztem^^
Nimiel | 2009-02-13 21:37
7db kép

Bleach58.ep-12.42-Ichigo-Tensa Zangetsu (Bankai)

Bleach58.ep-04.12 - Kuchiki Byakuya - Senbonzakura Kageyoshi (Bankai)

Bleach44.ep-14.09 - Kurotsuchi Mayuri - Konjiki Ashisogi Jizou (Bankai)

És ezt a képet én itt is megtaláltam:
Bleach43.ep-14.16 - Kurotsuchi Mayuri : Ashisogi Jizou (Shikai)


Erről jut eszembe! Ez amolyan rutin és sorozat küldetés is egyben. "Ne csak Ichigot tegyetek"-ből jöttem rá... Véglis... miért ne?^^ Akkor ez amolyan "vegyes".^^ Vezér, szerintem ne zárd le még kedden a témát, ha kétnaponta bekerül ide egy kép. Ez még túl kevés.^^ Egyébként ha csak 1 képe van valakinek, a topic anak is örül^^, mert a végeredmény a lényeg.^^ Jó persze azért jó nyerni is, de értitek mit akarok hangsúlyozni.^^
[ Módosítva: 2009.02.14 11:34 ]
Nimiel | 2009-02-15 18:51
18 kép

Bleach 30.ep-19min.34s - Abarai Renji - Shikai - Zabimaru


Bleach 35.ep-04min.27s - Hinamori Momo - Shikai - Tobiume (Flying Plum)


Bleach 48.ep-06min.08s és Bleach 48.ep-06min.18s - Hitsugaya Toushirou - Shikai - Frosted Heavens [Hyourinmaru (Ice Ring)] (1 kép)Bleach 54.ep-21min.39s - Koutetsu Isane - Shikai - Itegumo (Frozen Cloud)


Bleach 54.ep-21min.48s - Oomaeda Marechiyo - Shikai - Gegetsuburi (Smash Him Into Bits)


Bleach 55.ep-21min.54s és Bleach 55.ep-22min.01s- Yamamoto Genryuusai - Shikai - Ryuujin Jakka (1 kép)Bleach 56.ep-07min.52s. - Ukitake Jyuushiro - Shikai - Sougyo no Kotowari


Bleach 56.ep-08min.07s. és Bleach 56.ep-08min.09s - Kyouraku Shunsui - Shikai - Katen Kyoukotsu .Bleach 56.ep-16min.36s. - Soi Fong - Shikai - Suzumebachi (Sparrow Hornet) - [Jinteki Syakusetsu! (Sting All Your Enemies to Death)]


Bleach 60.ep-07min.03s - Kira Izuru - Shikai - Wabisuke (Apologise)


Bleach 60.ep-08min.12s - Matsumoto Rangiku - Shikai - Hai neko (Ash Cat) - Roar!
derze | 2009-02-15 19:37
Nimiel nagyon ügyes vagy csak igy tovább holnap rakok pár képet én is
Nimiel | 2009-02-16 21:44
20 kép

Bleach 60.ep-16min.50s - Hitsugaya - Bankai - Grand Blazing Hyourinmaru


Bleach 61.ep-16min.50s - Abarai Renji - Shikai - Zabimaru


Egyenlőre...
[ Módosítva: 2009.02.16 21:47 ]
Nimiel | 2009-02-22 00:14
30 KÉP

101ep.-05min.54s - Kurotshuchi Mayuri - Shikai (Ashisogi Jizou)


102ep.-15min.50s - Kurosaki Ichigo - Bankai (Tensa Zangetsu)és (15:59) /1 kép!/


104ep.-13min.47s - Hitsugaya Toushirou - Shikai (Hyourinmaru: Ice Ring)


104ep.-18min.06s - Hitsugaya Toushirou - Bankai (Daiguren Hyourinmaru: Great Crimson Ice Ring)


107ep.-03min.25s - Kurosaki Ichigo - Bankai (Tensa Zangetsu)


114ep.-03min.39s - Kurosaki Ichigo - Bankai (Tensa Zangetsu)


117ep.-12min.25s - Kuchiki Rukia - Shikai (Sode no Shirayuki: Sleeve of White Snow) [Some No Mai, Tsuki Shiro, First Dance, White Moon]


117ep.-16min.41s - Abarai Renji - Shikai - Zabimaru


118ep.-15min.32s - Madarame Ikkaku - Shikai (Houzukimaru: Demon Light) és (15:36)
/1 kép!/

118ep.-17min.37s - Madarame Ikkaku - Bankai (Ryuumon Houzukimaru: Dragon's Crest, Demon Light) és (18:44) és (18:50)
/1 kép!/[ Módosítva: 2009.02.22 0:51 ]
Nephente | 2009-02-22 11:00
Hello! Bocsi, hogy ilyen bunkó vagyok és offolok, de már rég letelt az 1 hét is, és majdnem 50 kép is összegyűlt.. Szerintem egyértelmű, hogy nem gyűjtenek túl sokan képet, szóval mikor jön a következő vezér?

U.i: Bocsi a negatív hangért, de nekem az előző téma nagyon tetszett, és gyűjtöttem is volna hozzá képeket (csak azért kezdtem el nézni az animét), és sajnáltam nagyon hogy így kellett, hogy vége legyen..Főleg, hogy csak két napig tartott és másnak túl sok esélye nem is maradt.. (mint pl nekem)
derze | 2009-02-22 13:08
Elöször is Nephente épp az előző vezér Nimiel kért meg rá hogy ne zárjam le a játékot ezért nem adtam még át a vezérséget.Sajnálom hogy ez a feladat nem tetszik pedig azt hittem többen leszünk és hogy 1 kicsit könnyebb mivel eléggé ismert az anime de ez van.

6 kép

207.episod 19min26s
Aizen Souske
Zanpakuto:Kyouka Suigetsu27.episod 13min48s
Ayasegawa Yumichika
Zanpakuto:Ruriro Kujaku27.episod 27min29s
Kurosaki Ichigo
Zanpakuto:Zangetsu

Nimiel | 2009-02-22 18:12
31 kép

Bleach 54.ep-21min.44s - Sasakibe Chojiro - Shikai - Gonryoumaru

És még jönnek!

(Amúgy 44 képnél tartunk, ha jól számolom. Nem érdemes lezárni. Akkor már legyen 50.)
[ Módosítva: 2009.02.22 18:24 ]
Nimiel | 2009-02-28 06:52
48 kép

(A "második képek" csak plusz és nem azzal együtt érvényesek a képek!)

Bleach129ep.-05min.00s - Matsumoto Rangiku - Shikai - Hai neko (Ash Cat)


Bleach129ep.-05min.57s - Matsumoto Rangiku - Shikai - Hai neko (Ash Cat)


Bleach129ep.-08min.25s - Hitsugaya Toushirou - Shikai (Hyourinmaru: Ice Ring)


Bleach131ep.-06min.06s - Matsumoto Rangiku - Shikai - Hai neko (Ash Cat)


Bleach131ep.-06min.53s - Hitsugaya Toushirou - Shikai (Hyourinmaru: Ice Ring) (remélem jó)


Bleach131ep.-15min.00s - Hitsugaya Toushirou- Bankai (Daiguren Hyourinmaru: Great Crimson Ice Ring)


Bleach132ep.-18min.52s - Hitsugaya Toushirou - Shikai (Hyourinmaru: Ice Ring) és (18min.57s - egy teljes kép) /1db kép/


Bleach134ep.-19min.42s - Yamada Hanatarou - Shikai - Hisagomaru és (20min.24s - egy teljes kép) /1db kép/


Bleach134ep.-19min.54s - Ayasegawa Yumichika - Shikai - Fuji Kujaku


Bleach136ep.-11min.54s - Ismeretlen - Zanpakutou (Elisa) és (13min.09s - egy teljes kép) /0db kép/


Bleach136ep.-12min.16s - Ismeretlen - Zanpakutou (Abare) és (14min.15s - egy teljes kép) /0db kép/


Bleach136ep.-13min.16s - Hitsugaya Toushirou - Shikai (Hyourinmaru: Ice Ring)


Bleach136ep.-13min.58s - Madarame Ikkaku - Shikai (Houzukimaru: Demon Light)


Bleach136ep.-16min.04s - Abarai Renji - Shikai - Zabimaru


Bleach137ep.-02min.49s - Aizen - Shikai (?) - Kyouka Suigetsu


Bleach137ep.-05min.23s - Abarai Renji - Bankai (Baboon King Zabimaru) és (utána nemsokkal egy teljes kép is, arról, hogy miyen átalakulva...) /1db kép/


Bleach137ep.-07min.00s - Hitsugaya Toushirou - Shikai (Hyourinmaru: Ice Ring) remélem jó


Bleach137ep.-09min.30s - Patros- Herí Falte (Lacking Wounds) és (09min.39s - egy teljes kép) /1db kép/


Bleach138ep.-19min.52s - Kurosaki Ichigo - Bankai (Tensa Zangetsu)


Ok, Derze! De azért írd be ide is, hogy új post-ba kezdhessek! (És még belinkeld, amit még esetleg szeretnél.)
[ Módosítva: 2009.02.28 20:10 ]
derze | 2009-02-28 11:14
Nimiel nyert ő az új vezér!!!
Most rakok be 1-2 képet csak érdekességként és azért mert tettszik

203 Episod 02min37s
Kenpachi->Semilyen alak de szabadon engedte az erejét


203. Episod 2min 13s
Nnoitra Jiruga->Zanpakotou->Santa Tereza


203. Episod 4min12s
Kenpachi->Zanpakotou->Kendo Használata
Nimiel | 2009-02-28 19:39
Küldetés
-Nyitott Vagyis abból az animéből linkelhetsz, amelyikből úgy kívánod!
-60 Nah jó... Állapodjunk meg ennyiben.xD (Aztán majd tényleg meglátjuk, hogy megy-e...)
-Feladat vagyis a téma: "Orrvérzés" AZONBAN! Nem akármilyen orvérzésre gondolunk ám! Nem-nem. A példa remélem jól szemlélteti, hogy nem egy harc közbeni bevert orról van szó.
-Rutin Tehát egy karakter csak egyszer érvényes! Azonban!!! Senki ne fogja magát vissza, ha talál jobb képet is egy már korábban szerepelt karakterről valahol máshol is! Ha van kedved/időd, akkor nyugodtan linkelj be róla több képet is, csak ennek megfelelően ne számold a játékban, de hozzájárulhatsz, hogy minél több szép kép összejöjjön itt.! Pl. Aki csak ilyen "ismétlődő képeket" rak, az írja bal felülre, hogy "0 kép". (Lehetőleg az ismétlődő képeknél is írjátok oda, hogy melyik anime, melyik epizód és mikor készült a screenshot/snapshot.)
Egy animéből ki lehet több karaktert is szedni, csak minden karakterből egy érvényes!
-Egyéb parancs és változtatás: Kötelező odaírni, hogy melyik animéből, melyik epizódból és kb az idősoron hol készült a kép! De! Ezennel, hogy könnyű legyen nem kötelező odaírni a karakter nevét, csak, hogy kedvet kapjatok hozzá. De erősen ajánlott!!! (Sok animét láttam, ezért segíthetek is kitalálni a nevét a karakternek. Ha megy...)
(A legjobb képek azok, amikor éppen elered! )

-------------------------------------------------

2 kép

SoulEater-12ep.-12min.07s - Soul Eater Evans


SoulEater-14ep.-06min.29s - Soul Eater Evans /ismétlés -> 0 kép/


SoulEater-24ep.-09min.07s - Ismeretlen (Halárus?)


(És köszi Derze! ) Jó keresgélést mindenkinek!
[ Módosítva: 2009.02.28 21:32 ]
Nessi | 2009-02-28 20:15
2 kép (1+1)

Anime: Yamato Nadeshiko Shichi Henge Szereplő: Nakahara Sunako Epizód: 8. 10:53

Anime: Chobits Szereplő: Motosuwa Hideki Epizód: 1. 20:55

(A fehér kört én nyomtam rá, mert eléggé eltűnős az a két vérizé. Csak, hogy egyértelmű legyen..)
______
Még az az ötven is sok lesz szerintem...
[ Módosítva: 2009.02.28 22:15 ]
KazeKami | 2009-02-28 20:27
7 kép

Anime: Karin Szereplő: Victor Winner Epizód: 24. 14:27


ISM.: Anime: Soul Eater Szereplő: Soul Eater Evans Epizód: 1. 10:01


Anime: Nagasarete Airantou Szereplő: Ikuto Touhouin Epizód: 1. 10:19


Anime: Mai Hime Szereplő: Takeda (nem tudom biztosan ez-e a neve) Epizód: 4. 06:19


Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann Szereplő: Kittan Bachika Epizód: 12. 06:00Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann Szereplő: Attenborough "Beamspam" Cortich Epizód: 12. 05:58


Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann Szereplő: ? Epizód: 12. 05:59


Anime: Ranma 1/2 Szereplő: Hibiki Ryouga Epizód: OVA 12. 14:52
[ Módosítva: 2009.02.28 22:44 ]
MaRtiN | 2009-03-01 09:04

Dragonball GT - 64. ep. 04:45 - Master Roshi
KazeKami | 2009-03-01 09:10
11 kép

Anime:Hyakko Szereplő: Nene Andou Epizód: 4. 13:07Anime:Sekirei Szereplő: Minato Epizód: 2. 14:54


Anime: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Szereplő: Sakura Kusakabe Epizód: 4. 21:59


Anime: Nogizaka Haruka no Himitsu Szereplő: Ayase Yuuto Epizód: 11. 15:14


[ Módosítva: 2009.03.01 13:47 ]
Senega12 | 2009-03-01 22:17
2 kép

Anime :FMP Szereplő Kurtz Epizód9 09:04


Anime:FMP Szereplő Kazama Epizód9 08:55[ Módosítva: 2009.03.01 22:22 ]
Nessi | 2009-03-01 22:46
Aaaah, tudtam, hogy láttam valahol FMP-ben is, de nem találtam meg...
Senega12 | 2009-03-01 22:58
Nessi írta:
Aaaah, tudtam, hogy láttam valahol FMP-ben is, de nem találtam meg...

Énis rég láttam ezt az animét, de valahogy nem tudtam elfelejteni ezt a részt ,és nem birtam ki hogy felne tegyem ....
KazeKami | 2009-03-02 16:46
12 kép
Anime:Kyou no Go no Ni Szereplő:Satuo Epizód:1.rész 8:50

gyomoko | 2009-03-02 17:20
1 kép
Anime:Maria+Holic Szereplő:Kanako Epizód:1.rész 16 perc körül

[ Módosítva: 2009.03.02 17:25 ]
Nimiel | 2009-03-06 00:48
3 kép

One Piece 128 epizód 9:22 - Teve (Itt csak a teve látszik, így ha a többiekről is találtok, akkor azok érvényesek!)
(Csak 1 megjegyzés: Semmi értelme, ha 15-25 képenként feladnánk minden egyes küldetést. Az 50-et mindenféle időkorlát bevezetése nélkül érjük el, ha annak lehetősége megvan, hogy sikerüljön és nem lépünk túl az ésszerűtlenségbe. )
[ Módosítva: 2009.03.06 0:58 ]
KazeKami | 2009-03-29 16:42
13. kép

Anime:Asu no Yoichi! Szereplő:Yoichi Epizód:2.rész 03:54


(Mivel már elég rég nem volt új kép, ezért szerintem lassan lehetne új küldetést választani.)
Nessi | 2009-04-03 21:09
Nem lehetne valahogy feléleszteni ezt a topicot...?
Nephente | 2009-04-03 21:38
Fel kéne bizony, szóval jöhetne a feladó, hogy ítéletet mondjon, mert mint látja, erre nem nagyon vevő a nép :S
Nimiel | 2009-04-13 23:54
4 kép

Oké, oké. (Máskor küldjetek PÜ-t az illetőnek, hátha csak elfelejti, hogy volt még dolga máshol /például itt. / )

Akkor még végezetül egy kép:
Soul Eater - 32.ep. 11.min. 37s.-Meister, Hero


Hát a meghirdetett képek közül csak 23-at sikerült gyűjteni, de köszönöm a résztvevőknek!
A nyertes: KazeKami! (Milyen szép képeket gyűjtsünk? )
[ Módosítva: 2009.04.14 0:25 ]
KazeKami | 2009-04-14 09:34
Rendben akkor itt a következő:
A küldetés rutin és nyitott. A feladat, hogy minél több Magyarországhoz valahogy kapcsolódó képkockát gyűjtsünk össze. Kikötés: egy animéből csak egyszer lehet rakni! A küldetés akkor ér véget ha legalább 6 dolgot összegyűjtünk (remélhetőleg így nem fog úgy elhúzódni a játék) . Persze ha lesznek még ötletek akkor mehetünk tovább is.

Példa:

1 kép

Anime: La Corda d'oro Magyar vonatkozás: a képen Liszt Ferenc látható Epizód: 23.rész 23:40


[ Módosítva: 2009.04.14 9:40 ]
Akira-chan | 2009-04-14 14:01
1 kép
anime:Trinity Blood Magyar vonatkozás: Abel Nightroad két teljes részen keresztül Budapesten tartózkodik és tevékenykedik Epizód: 3. rész kb.6 perc

Nimiel | 2009-04-15 19:39
1 kép

Ááááh megelőztek...

Akkor itt egy kép a Nodame Cantabile animéből...
Eredetileg egy Liszt Ferenc kottát akartam berakni, de már nem találom, hogy hol is lehetett az animében...

Anime: Nodame Cantabile
Magyar vonatkozás: Bartók kotta (A lány lejjebb Bartókot játszik. )

9.ep.-03.36


9.ep.-20.25

(Egy kis érdekesség: Allegro Barbaro)

Amúgy ide lesz felrakva minden kép (kicsit kibővítve), ha esetleg valaki lecsúszott volna valamiről, az itt pótolhatja: link (Még folyamatban)

[ Módosítva: 2009.04.15 19:54 ]
KazeKami | 2009-05-08 17:52
Na jó látom ez a téma se mozgatott meg sok embert úgyhogy itt van 2 utolsó kép:

3 kép

anime: Code Geass R2 Magyar vonatkozás: Ahogy a cimke is mutatja egy Soproni Kékfrankos van a képen Epizód: 3. rész 15:54


anime: Skip Beat! Magyar vonatkozás: a felirat is írja, hogy egy magyar karforgatónak öltözött be a pasas. Epizód: 4. rész 22:29A következő vezér szaea1994 ! /mivel ő még nem volt / Remélem sikerül életet lehelni a témába.
Akira-chan | 2009-05-10 10:46
A következő küldetés rutin és nyitott lesz.
Olyan képeket kell gyűjteni, ahol a főszereplő srác éppen elpirul valamilyen okból.
Egy animéből többször is lehet szereplőt betenni, de TILOS ugyanazt a karaktert kétszer betenni!!! A képhez írjátok oda a szereplő nevét (név nélkül nem ér), hogy melyik animéből, hányadik részből van (ha tudjátok, akkor a percet is írjátok oda).
A küldetésben 20 darab képet kell összegyűjteni.
ITT AZ ELSŐ:

Anime: Karin; Szereplő: Usui Kenta; Epizód: 24; Időpont: 17. perc


SOK SIKERT MINDENKINEK!!!
gergoking | 2009-05-10 11:27
3 kép
Anime: Detective Conan Szereplő: Conan, 27. rész 8. percében


Anime: Pandora Hearts Szereplő: Oz 2. rész 3. percénél


Anime: Cross Game Szereplő: Kou 1. rész 6. percében

[ Módosítva: 2009.05.10 11:30 ]
ntHai | 2009-05-10 14:28
2 kep

Hajime no Ippo - New Challenger - ep1
Makunouchi Ippo


Basquash! - ep4
Dan JD


Ezeket meg csakugy viccbol felraktam, mert kapcsolodik a temahoz:

[ Módosítva: 2009.05.10 22:17 ]
Pingike | 2009-05-10 21:19
13 kép

Monochrome Factor 1. rész 17:17
Akira


Kuroshitsuji 4. rész 12:18
Ciel


Ouran High School Host Club 1. rész 21:45
Tamaki


Rosario to Vampire 3. rész 01:10
Tsukune


Nana 11. rész 15:00
Shouji


Skip Beat 21. rész 12:19
Igazgató


Natsu no Arashi 1. rész 06:50
Hajime


Chaos Head 4. rész 04:24
Takumi


Skip Beat 21. rész 05:55
Yashiro


Tales of the Abyss 1. rész 20:08
Luke


Chocolate Underground 1. rész 05:03
Smudger


To Aru Majutsu no Index 5. rész 20:03
Touma


Kurokami The Animation 3. rész 03:15
Keita

[ Módosítva: 2009.05.11 0:26 ]
Pingike | 2009-05-13 01:01
Rakok még pár képet... Kár, hogy kevesen játszunk, pedig több emberrel sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb lenne.

18

Ichigo 100% 01 17:00
JunpeiDears 01 13:33
RenChobits 01 13:06
HidekiIchigo 100% 04 14:00
KomiyamaMidori no Hibi 01 20:53
Seiji


[ Módosítva: 2009.05.13 1:04 ]
Akira-chan | 2009-05-13 14:17
Pingike írta:
Kár, hogy kevesen játszunk, pedig több emberrel sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb lenne.
Ez egy kicsit az én hibám is, írhattam volna többet is a képek számához. 20 darab helyett mondjuk 40-et, de most már mindegy.

A következő vezér Pingike. Ő 18-at gyűjtött össze. Kíváncsian várom a következő küldetést.
Pingike | 2009-05-13 15:08
szaea1994 írta:
Ez egy kicsit az én hibám is
Abszolút nem! Ez igazából attól függ, hogy mennyien járnak errefelé, van-e kedvük keresgélni. De amúgy a legtöbben csak lusták

Íme a következő játék:
A küldetés rutin és nyitott lesz.
Az a feladat, hogy minél több obento-t (dobozos étel) ábrázoló képet gyűjtsetek össze. Ugyanabból az animéből (részből) lehet egyszerre többet is linkelni, de értelemszerűen ne ugyanazt az ételt.
A kép fölé írjátok oda, hogy melyik animében található meg, hányadik rész, hányadik percében.
A küldetésben 10 db képet kell összegyűjteni, aztán ha jön több is, akkor majd kitolom a határt.

Kezdésnek itt van némi polip alakú virsli, rizzsel és sok finomsággal.
Code Geass 17. rész 04:18


[ Módosítva: 2009.05.13 15:16 ]
Nimiel | 2009-05-14 19:18
1 kép

School Rumble 08.ep. - 12.08 Rizsaaaaaa


Tudom nem érvényes, mert nem ilyen az "igazi obento", de a témához vág.

Trigun 1.rész 16.01 - Fánk


[ Módosítva: 2009.05.14 19:42 ]
TokiMi | 2009-05-14 19:44
1 kép

Shuffle! 24. rész, olyan 18-19. perc környékén - Primula obentoja onigirivel és extra csípős tekercsekkel

[ Módosítva: 2009.05.14 20:09 ]
Nimiel | 2009-05-14 20:23
3 kép

School Rumble 08.ep. - 12.59
Higurashi no Naku Koro ni 03.ep. - 10.05 Valamilyen húsos ételgombócok...
spoiler Kinyit
(Senki ne próbálja ki otthon!) Az "E" gombóc gondosan elkészített: Gyilkos tűt is rejt! )
(Nem mondják, hogy miből készültek a golyók...)[ Módosítva: 2009.05.14 21:29 ]
Hanryu | 2009-05-14 21:39
3 kép

Karin 24. epizód; 21:30


Kanokon 3. epizód; 7:44


Kanokon 3. epizód; 12:32 (hát inkább nem taglalnám )
Akira-chan | 2009-05-16 12:18
1 kép

Karin; 9. epizód; 6. perc 32. másodperc; paradicsomos ebéd

KazeKami | 2009-05-17 11:25
2 kép

Kanon 2006, 5. rész 11:35


Ouran High School Host Club 5.rész 14:53

Pingike | 2009-05-18 21:44
Mivel van rá igény, folytatódik a játék! Módosítom a követelményt 20 db képre.
Kedvcsinálónak itt egy újabb ínyecség:
Skip Beat 24. rész 7:30

Nimiel | 2009-05-21 14:31
4. kép

(Ha véletlenül nyernék, átadom a lehetőséget a második helyezetnek! Úgy hirdesd ki Pingike! És lehet még rakni!)

Soul Eater 39.ep. - 06:43

Hanyuu | 2009-05-21 21:12
Nimiel írta:

Higurashi no Naku Koro ni 03.ep. - 10.05 Valamilyen húsos ételgombócok... (Nem mondják, hogy miből készültek a golyók...)

OFF
Ha jól emléxem Mion mondta, hogy a nagymama ohagi-ja.
sayumi | 2009-05-27 15:52
Össz.:11 kép
Méz és lóheréből:
19.rész 6:51
[/url'>

22.rész 1:57
]
12:55
[/url'>]
23.rész 12:55
]
2. széria 2 részéből 19:40
[/url'>]
6.rész 20:31
]

Inuyasha
60.rész 7:48
[/url'>]

7:55
]
9.rész 1:47
[/url'>]
2:24
]

remélem mind megfelel a követelményeknek
[ Módosítva: 2009.05.27 17:13 ]
Nimiel | 2009-06-01 20:49
6 kép

Air 2.rész - 14.38 - sok nyami


Air 05.rész - 05.15.


[ Módosítva: 2009.06.01 23:22 ]
Pingike | 2009-06-02 14:46
sayumi írta:
remélem mind megfelel a követelményeknek
Biztosan Csak kár, hogy nem lehet nagyobban megnézni.
És mivel ilyen sok képet raktál be, a következő vezér te vagy sayumi!
sayumi | 2009-06-02 20:06
A következő rutin és nyitott lesz.Hirtelen a szereplők megöregednek.
Írd hogy milyen animéből van,szereplő(k) nevét, és hogy hányadik részben van a percet nem szükséges oda írni.
kép:

21.rész Méz és Lóhere, Takemoto
[ Módosítva: 2009.06.02 20:38 ]
gergoking | 2009-06-02 20:26
Akkor itt van pár:
És 1-2 kérdés:
fiatalodást nem lehet? Egy szereplőt többször is lehet, mondjuk ha 350 résszel korábbról van? És ha egy movieból? Esetleg ovaból? És egy animéből több szereplőt is lehet külön képeken? (MÁr bánom, hogy kitöröltem a Reborn részeket, mert azzal szerintem alapból nyernék )
Pandora Hearts - 3. rész vége - Gil +10

Detective Conan 522. 23:07 - Shinichi visszaváltozása

[ Módosítva: 2009.06.02 20:27 ]
sayumi | 2009-06-02 20:35
Nem, öregedés legyen.
Még elfogadható az is, ha kiszáll belőle a lélek.
Nimiel | 2009-06-02 23:04
sayumi: Hány képet gyűjtsünk? (Adhatsz nyugodtan nagyobb számot is meg, ha nem megy a gyűjtés azt úgy is látjuk és ráérünk gondolkozni... Csak kb mennyi legyen? Mondjuk lehet időkorlát is...)
gergoking: Ha több képet is linkelsz majd, azért legalább az utolsóhoz írd ki felülre, hogy hány képet linkeltél!
sayumi írta:
Még elfogadható az is, ha kiszáll belőle a lélek.
Az jó, mert én a 200 animémből egyre sem emlékszem, hogy csak úgy öregednének valamelyikben is. (A "lélek kiszáll"-ból szerencsére sok van... )
[ Módosítva: 2009.06.02 23:28 ]
sayumi | 2009-06-02 23:18
Legyen 30 és ha nagyon megy, akkor egy kicsit majd bővítünk


Harima és Hanai-kun School Rumble 1.rész

[ Módosítva: 2009.06.03 0:03 ]
Nimiel | 2009-06-02 23:29
4 kép

sayumi:Ez elfogadható? Rossiu borzalmas ételt ízlelt, ami után ilyen örömteli pofát vágott. Szerintem öregedett magához képest.

öregedés-Tengen Toppa Gurren Lagann 13.ep.-20.01-Rossiu


öregedés-Tengen Toppa Gurren Lagann 13.ep.-20.20-Rossiu /karakter ismétlés/


öregedés-Ouran High School Host Club 21.ep.-13.24-Kurakano-san


öregedés-Ouran High School Host Club 21.ep.-14.57-Kurakano-san (Kétszer is kiadja a lelkét ) /karakter ism/


öregedés-Ouran High School Host Club 10.ep.-02.56-Tamaki


öregedés-Ouran High School Host Club 10.ep.-02.16-Haruhi-chan (nah jó itt van teljes képben is korai vénülése^^)


öregedés-Ouran High School Host Club 10.ep.-02.37-Haruhi-chan (Ez még az előző témához is passzol ) nem hagyhatom ki ezt a képet /ism/[ Módosítva: 2009.06.03 1:20 ]
sayumi | 2009-06-15 11:53
Hirdessem ki a nyertest?Vagy valaki még akar rakni?Esetleg valami könnyítés kellene?
Méz és Lóhere 07.rész
Mayama Takumi

[ Módosítva: 2009.06.15 11:55 ]
Nimiel | 2009-06-23 12:17
sayumi írta:
Esetleg valami könnyítés kellene?
Mire gondolsz?
sayumi | 2009-06-23 14:59
Nimiel írta:
sayumi írta:
Esetleg valami könnyítés kellene?
Mire gondolsz?
Pl. kérdezte
gergoking írta:
fiatalodást nem lehet?
és esetleg megendedem Nahát
Ezisen | 2009-06-23 20:12
7 kép

Bamboo blade - Dan-kun - ep 03


Bamboo Blade - Miya-Miya - ep 03


Bamboo Blade - Sayako - ep 04


Bamboo Blade - Asakawa - ep 05


GTO - Onizuka - ep 10


Lovely Complex - Otani - ep 05


Lovely Complex - Koizumi - ep 09


Remélem ezek megfelelnek.
Nimiel | 2009-06-24 18:16
6 kép

Soul Eater 09.ep. - 10.41 - Egy tündér Excalibur barlangjából...


Soul Eater 09.ep. - 21.17 - Black Star és Death the Kid


Hát én csak ezeket találtam még. Hogy elfogadható-e azt nem tudom.^^
[ Módosítva: 2009.06.24 18:23 ]
Ayumi | 2009-06-24 19:29
4 kép

Naruto (nemtom hányadik rész (^^)"My Otome - 26. rész


Mai Hime - 19. rész - Shiho


Soul Eater - 21. rész

[ Módosítva: 2009.06.24 19:53 ]
sayumi | 2009-06-27 15:34
és a következő vezér Ezisen
Gratulálok
Ezisen | 2009-06-28 16:43
Hát jó, akkor a küldetés legyen nyitott és rutin, és eddig olyan mókásak voltak, gondoltam legyen a dolog kicsit drámaibb.
Olyan képeket keressetek, amiken valaki épp meghal. Csak olyan képet fogadok el, ahol valaki végleg meghal, nem tér vissza később, nem éled fel utána, nem csak eljátssza, hanem tényleg végleg kiíródik az animéből. A képek csak nevekkel elfogadhatók, tehát a rosszfiú késsel a sikátorban nem jó. Amit kérek még az az anime címe és hogy melyik rész. Az idő nem fontos. Egy szereplő természetesen csak egyszer ér, többször nem hal meg.

Legyen mondjuk 30 kép, ha érdekes, akkor elmehetünk tovább is. Vagy ha nem, akkor egy hét.

Ez pedig 2 személyes nagy kedvencem:

Samurai X
spoiler Kinyit
Samurai X: Trust & Betrayal ep 4 - Yukishiro TomoeAir TV

spoiler Kinyit
Air TV ep 13 - Kamio Misuzu

[ Módosítva: 2009.06.29 9:22 ]
ntHai | 2009-06-28 16:58
SPOILER TAG!
Nimiel | 2009-06-28 17:50
Ezisen, szerintem válassz egy másik témát! Mosolyogva kacsint (Addig nem postol ide senki más.)

Én ilyen képből neked vagy 100-at be tudnék linkelni ide, de mégsem teszem.
A topic nem csak a játékosoknak szól, hanem a lustábbaknak is, akik csak szeretnek feljönni ide, hogy megnézzék eme gyűjteményt, anélkül, hogy ez az animézésük rovására menne. Azért van némi különbség egy elpirult arc és egy haláleset között...
Szerintem találsz te ennél sokkal jobb témát is.^^
Ha nem (Aggódik), add át valakinek a lehetőséget, akinek szeretnéd! (De szerintem lesz más ötleted!Mosolyogva kacsint)
Ezeket szerintem meg gyorsan töröld ki, mielőtt még meglátják a modok!
[ Módosítva: 2009.06.28 18:08 ]
MaRtiN | 2009-06-28 22:23
Felőlem mehet a küldetés, mert ötletnek nem rossz, viszont akkor ahogy fentebb korrigáltam csakis kizárólag Spoiler tag-es keretek között.
Ezisen | 2009-06-28 23:06
Oké, bocsi, ha spoiler tagben benne vagytok, akkor menjen, ha nem, akkor kitalálok vmi mást. Igen, abba nem nagyon gondoltam bele, hogy van, aki még nem látta a linkelt képeket.
Nimiel | 2009-06-28 23:24
9 kép

Hát, ha a modok engedik, akkor nekem semmi kifogásom ellene...
De biztos nem fog fájni a szíved miközben ellenőrzöd?

Amúgy egy eléggé érdekes képtárunk lesz így...

Ha meggondolnád magad a témaválasztással kapcsolatban, akkor új postban kezdj újat, ne az elsőt javítsd! Ha nem, akkor itt vannak a képeim kezdetnek:

Anime:
Gungrave (3 kép) (Martin ezt az animét miattad sírtam végig!^^)
Aki nem látta az animét NE nézze meg ezeket a képeket!!! Ez az anime megéri, hogy legyőzzétek a kíváncsiságotokat!Mosolyogva kacsint
spoiler Kinyit
Gungrave 25.ep. - 17.42 - Sheri


Gungrave 02.ep. - 22.26 - Jolice


Gungrave 03.ep. - 18.07 - Kenny


Bleach (1 kép)
spoiler Kinyit
Bleach 167.ep. - 18.45 - Grimmjow


Naruto Shippuuden (5 kép)
spoiler Kinyit
Naruto Shippuuden 80.ep. - 18.56 - Asuma-sensei


Naruto Shippuuden 114.ep. - 15.35 - Orochimaru


Naruto Shippuuden 73.ep. - 16.38 - Chiriku-sama


Naruto Shippuuden 73.ep. - 00.01 - A Kétfarkú (már ha elfogadható...)


Naruto Shippuuden 31.ep. - 19.06 - Chiyo anyó (Elder Chiyo)


Oké, de akkor animénként legyen külön Spoilertag, így aki már látta a bizonyos animét, az nyugodt szívvel kinyithassa a megfelelő képet...Persze név kívülre ne kerüljön!!!
[ Módosítva: 2009.06.29 12:12 ]
gergoking | 2009-06-29 09:31
4 kép

Detective Conan (3 kép)
spoiler Kinyit
128. rész - Miyano Akemi

504. rész - Akai Shouichi

11. rész - Asai Narumi

Most csak ennyit találtam, mivel rengeteg rész hiányzik a gépemről, pedig tudok még párat.
Még valami:
FMA2 (1 kép)
spoiler Kinyit
10. rész - Hughes Maes
[ Módosítva: 2009.06.29 9:46 ]
devcsa | 2009-06-29 09:57
Cowboy Bebop(2 kép) Nem hagyhattam ki
spoiler Kinyit
24. rész Julia

24. rész Spike
[ Módosítva: 2009.06.29 9:59 ]
Nimiel | 2009-06-29 22:55
12 kép

Bleach (3 kép)
spoiler Kinyit
Bleach 176-177.ep. - 30.36 - Douko Jinnai


Bleach 176-177.ep. - 34.43 - Kuzu Ryuu (Nem lenne szép látvány, ha látszana is valami^^)


Bleach 176-177.ep. - 40.16 - Genga (aki nem benga^^ - Nah jó ez gyenge volt. xD ) Remélem elfogadható... Nem sok marad az emberből mikor felrobban...

[ Módosítva: 2009.06.29 22:58 ]
Gaudeama | 2009-06-30 03:27
21 kép

Kicsit elragadtattam magam, bocsi. ("Élmény" lesz ellenőrizned )

(Lecsökkentettem a képek méretét, hogy ne húzzák szét a fórumot. Bocs, hogy elsőre nem tettem meg. Az éjszaka közepén valahogy nem tűnt fel két szemdörzsölés között )

Rose of Versailles (3 kép)
spoiler Kinyit

André - 39.rész


Oscar - 40.rész


Marie Antoinette - 40.rész


Code Geass (3 kép)
spoiler Kinyit

Clovis - 3.rész


Eupemia - 23.rész


Mao - 16.rész


Rozen Maiden Träumend (3 kép)
spoiler Kinyit

Barasuisho - 13.rész


Hina Ichigo - 10.rész


Souseiseki - 9.rész


Soujo Kakumei Utena (1 kép)
spoiler Kinyit

Utena - 39.rész


Gankotsuou: Count of Monte Christo (2 kép)
spoiler Kinyit

Franz - 18.rész


Edmond Dantes - 23.rész


Fullmetal Alchemist (5 kép)
spoiler Kinyit

Trisha Elric - 3.rész


Greed - 34.rész


Lust - 47.rész


Sloth - 47.rész


Pride - 51.rész


(Tényleg muszáj volt (majdnem) az összes Homonculust beküldeni? Most már mindegy, nem bírtam ki...)

Fullmetal Alchemist: Conqueror of Shamballa (3 kép)
spoiler Kinyit

(Movinál is oda kell írni, hogy hányadik részből van? )
Wrath


Hohenheim Elric


Gluttony


Angel Sanctuary (1 kép)
spoiler Kinyit

Katou - 2.rész (Beszámít ő is? Végülis, az animében nem tér vissza, csakis ezért küldtem be... Becsszóra, meghalt)

[ Módosítva: 2009.06.30 19:57 ]
Ezisen | 2009-06-30 07:15
Hát ez gyorsan meglett. Azért mégis bejött a téma.
A movie-nál nem kell, hogy melyik részből van. És igen, az Angel Sanctuarys kép is beleszámít. (Meg az összes többi eddigit is elfogadom.)
Mejünk még tovább a népszerűségre való tekintettel, vagy hirdessek vezért?
És akkor itt egy harmadik kép tőlem is.

Ai no Kusabi

spoiler Kinyit
Ep 2 - Iason Mink és Riki


Szerk.:
Akkor legyen még pár nap a vizsgázók kedvéért, akik közé kénytelen vagyok besorolni magam.
[ Módosítva: 2009.06.30 13:38 ]
ntHai | 2009-06-30 08:47
1 kep

Legend of the Galactic Heroes
spoiler Kinyit

Jean Robert Lap

[ Módosítva: 2009.06.30 8:48 ]
Nimiel | 2009-06-30 10:23
Szerintem még mehetünk.^^ Főleg, hogy nyerni akarok. ^^ Még adsz 2-3 napot?^^ (Csak a holnapi vizsgámon legyek túl és akkor nesztek!^^)

Gaudeama kicsinyítsd le a képeidet, mert széthúzzák a fórumot!
Ha jól látom a Rozen Maiden Träumend és Code Geass képek lesznek a ludasok.
[ Módosítva: 2009.06.30 15:57 ]
Gaudeama | 2009-06-30 14:02
Szerintem maradjon még legalább egy napot. Jó (csak szomorú ) ez a téma...
Ayumi | 2009-07-01 11:49
2 kép

Red Garden (2 kép)

spoiler Kinyit
Red Garden 18. rész - JC (Jeremy Charles Ferhaln)


Red Garden 18. rész - Rendőr nyomozó (nem tudom, említették-e a nevét az animében, de sokat szerepelt, remélem így is elfogadható)
Nimiel | 2009-07-01 13:12
37 kép

RahXephon Movie (1 kép)
spoiler Kinyit

RahXephon Movie - (2 CD-s változat 2.rész) 13.32 - Asahina

Gungrave (7 kép)
Újra figyelmeztetnék mindenkit, hogy ezeket csak és kizárólag akkor nézzétek meg, ha láttátok az animét!!! Nekem a Gungrave jobban tetszett, mint az Elfen Lied.^^
spoiler Kinyit
Gungrave 21.ep. - 19.33 - Gary


Gungrave 24.ep. - 22.05 - Kugashira Bunji


Gungrave 16.ep. - 21.36 - Big Daddy


Gungrave 17.ep. - 19.27 - Tokioka-san


Gungrave 19.ep. - 21.38 - Bob


Gungrave 22.ep. - 19.48 - Balladbird Lee


Gungrave 22.ep. - 21.22 - Doctor T.


Naruto Sippuuden (1 kép)
spoiler Kinyit
Naruto Sippuuden 89.ep. - 02.51. - Kakuzu


Gantz (6 kép) 18 KARIKÁS !!! A koruk zárójelben.
spoiler Kinyit

Gantz 25.ep. - 08.59 - Saito Noozumi (3


Gantz 24.ep. - 18.34 - Uehara Yoshino (29)


Gantz 25.ep. - 15.52 - Nozaki Daichi (17)


Gantz 25.ep. - 19.01 - Furuda Giichi (50)


Gantz 25.ep. - 20.46 - Kajimura Ryuji (2


Gantz 26.ep. - 14.18 - Muroto Hajime (16) - Szó szerint kitörlődik az animéből. De az jó kérdés, hogy ezáltal meg is hal-e... (Aki látta az animét az döntse el magában. Aki a mangát olvasta az is. Mindenesetre most akkor inkább nem számoltam bele.)


Gantz 26.ep. - 15.04 - Kanda Mika (20)


Claymore (4 kép) 18 KARIKÁS !!!
spoiler Kinyit
Claymore 08.ep. - 19.00 - Noel


Claymore 08.ep. - 19.02 - Sophia


Claymore 08.ep. - 19.22 - Irene


Claymore 08.ep. - 16.35 - Teresa


Death Note Special (5 kép)
spoiler Kinyit
Death Note Special - 00.14.44 - Lind.L.Tailor


Death Note Special - 01.45.09 - Higuchi


Death Note Special - 02.01.40 - Watari


Death Note Special - 02.03.19 - L


Death Note Special - 02.02.58 - Rem

Final Fantasy VII On The Way To A Smile Denze (1 kép)
spoiler Kinyit
Final Fantasy VII On The Way To A Smile Denze - 10.48 - Mrs.Ruby


Ezisen ennyi elég lesz?
[ Módosítva: 2009.07.02 0:56 ]
Gaudeama | 2009-07-02 01:56
+23 kép => 44 db

Phantom Master (Árnybíró) (3 kép)
spoiler Kinyit

Monrjon


Juite


Mari


Bleach: Diamond Dust Rebellion (1 kép)
spoiler Kinyit
Kusaka Sojiro

Death Note (3 kép)
spoiler Kinyit

Light - 37. rész


Matt - 35. rész


Mello - 35. rész

Romeo x Juliet (2 kép)
spoiler Kinyit
Leontes Montague - 22. rész


Ophelia - 24. rész

Blood+ (7 kép)
spoiler Kinyit

Amshell - 50. rész


Diva - 49. rész


George Miyagusuku - 6. rész


James - 47. rész


Nathan - 49. rész


Riku - 32.rész


Solomon - 47. rész

Chrno Crusade (3 kép)
spoiler Kinyit

Mary Magdalene - 21. rész


Satela és Fiore - 22. rész


Rosette és Chrno - 24. rész

Fullmetal Alchemist (2 kép)
spoiler Kinyit

Scar - 42. rész


Archer - 51. rész

Fullmetal Alchemist: Conqueror of Shamballa (2 kép)
spoiler Kinyit

Alfonse Heiderich


Dietlinde Eckart

Ehhh... lesz még...
___________________
Életemben először kibírtam, hogy nem nyitottam ki a spoiler-tageket!Tapsol
[ Módosítva: 2009.07.02 14:14 ]
ntHai | 2009-07-02 09:55
1 kep

One Piece ep. 312.
spoiler Kinyit

Going Merry


BONUS (Ez 10-et er)
spoiler Kinyit

Michael Jackson

[ Módosítva: 2009.07.02 9:56 ]
Nimiel | 2009-07-02 10:36
46 kép (Ha harc, hát legyen harc! )

Tengen Toppa Gurren Lagann (3 kép)
spoiler Kinyit
Tengen Toppa Gurren Lagann 8.ep. - 22.24. - Kamina


Tengen Toppa Gurren Lagann 27.ep. - 18.12. - Nia


Tengen Toppa Gurren Lagann 24.ep. - 20.23 - Jougan és Barinbou


Weiss Kreuz OVA (5 kép)
spoiler Kinyit
halál - Weiss Kreuz OVA 2.ep. - 13.58 - Akira Hibana


Weiss Kreuz OVA 1.ep. - 07.24 - Akane-san


Weiss Kreuz OVA 1.ep. - 07.26 - Yukie-san


Weiss Kreuz OVA 1.ep. - 14.29 - Reina


Weiss Kreuz OVA 1.ep. - 24.39 - Colonel G.W. Nichol


Weiss Kreuz TV (1 kép)
spoiler Kinyit
Weiss Kreuz TV 1.ep. - 01.38 - Masato


Javítás: Bleach (2009.06.29 22:55 post)
spoiler Kinyit
Bleach 178.ep. - 21.36 - Kuzu Ryuu (A nyomedli megtréfált... Feltámadt a kis mocsadék.^^ Itt most már feltehetőleg végleg távozott.^^ )

És el kell mennem itthonról... Asszem fel kéne adnom.^^

Ezisen: Pontosan mikor zárod le? Csak azért, mert Gaudeama és köztem szerintem lenne majd egy hajrázás.^^ Nem igaz? Hahotázik
[ Módosítva: 2009.07.02 12:20 ]
Ayumi | 2009-07-02 11:13
2+1= 3 kép

Red Garden (1 kép)
spoiler Kinyit
Red Garden 19. rész: Neil


MaRtiN beleugat: Azért lol a fordítás, kíváncsi lennék, hogy lett a "Call an ambulance"-ből (=Hívjanak mentőt) "Jól van"? XD

ntHai! Te jó ég! Jacko betett! Az tényleg 10-et ér! Sőt...
[ Módosítva: 2009.07.02 19:05 ]
Ezisen | 2009-07-02 13:37
Hű nagyon belehúztatok. Sok számomra is nagyon kedves anime/karakter is megkerült. Ma volt az utolsó vizsgám, úgyhogy most már tudok kicsit több figyelmet szentelni ide is. Mondjuk azt, hogy holnap 19:00-kor lezárom, ha az úgy jó, és az addig beérkezett képek számítanak.

Jah, Gaudema, a Memories of Nobodys kép nem ér
spoiler Kinyit
, ha láttad a legeslegvégét az animének, akkor ott "feléledt" vagy soha nem is halt meg, ebben nem vagyok biztos, de ott szaladgált Ichigoval szemben. (legalábbis a DVD változatban)

Animefan, ez a Red Gardenes kép... a feliraton vagy 5 percig röhögtem.Hahotázik De az ér.

És ma lesz életem első japán órája, irigyeljetek.

Spoiler korrigálva /mod/
[ Módosítva: 2009.07.02 18:56 ]
Gaudeama | 2009-07-02 14:13
spoiler Kinyit
Húúú, tényleg volt valami a végén, ki is ment a fejemből. Akkor kiveszem a képet. Így csak 44 marad ... Bele kell húznom.

Amúgy szerintem az egy normális lány volt, csak pont ugyanúgy nézett ki... De nem lehet eldönteni.
_________________________________________________

Naná, hogy lesz hajrá Úgy élvezetesebb

Nekem jó, ha holnap hétkor zárod le... Nimiel, neked? Másoknak?

_________________________________________________

Ezisen írta:
És ma lesz életem első japán órája, irigyeljetek.

Irigylünk
Nekem is vissza kellene járnom... Vacak érettségi, le kellett mondani a japánórákat

Spoiler korrigálva /mod/
[ Módosítva: 2009.07.02 18:57 ]
Nimiel | 2009-07-02 17:03
Gaudeama: Jó lesz.^^

Nem tudjátok, hogy miért tűnt el az egyik Claymore-os képem? Meg még egy korábbi postomból is hiányzik egy képem (még az orrvérzős témánál). Nem hiszem, hogy a nagy mérete miatt. Sőt biztos, hogy nem amiatt. Mindig leellenőrzöm. Most már a http://www.imageshack.us/-ről is letörlik azokat, ami nem tetszik? Pedig az egy eléggé megbízható képfeltöltős oldal...
Azzal sem lehetett baj, hogy esetleg látszana a TV logo, mert ennél nem látszik.
Annyira meg nem volt durva a rajta lévő jelenet, mint a Guntz-nál, szal egyszerűen fogalmam sincs, hogy hova tűnt...

(Nah ezért szeretem ha kiírják az időt és a karakter nevét is. Ha esetleg a kép forrása megszűnne, akkor is könnyen kikereshető...)

Érdekes... Kijelentkeztem, így én is látom... Visszajelentkeztem megint nem láttam, majd kétszeri ráfrissítés után megjelent. Egyébként ha megnyitom nem mindig jeleníti meg az enyéimet, míg mindenki másét látom... Nah mind1. A lényeg, hogy mindenki más folyamatosan láthatja.^^

De a 2009.04.13 23:54 postomból végleg eltűnt a karakterről a kép... Aggódik (Nah mind1. Akit érdekel, annak ott az idő kiírva.
[ Módosítva: 2009.07.02 18:05 ]
ntHai | 2009-07-02 17:12
En latom mind a negy Claymore kepet.
[ Módosítva: 2009.07.02 17:12 ]
MaRtiN | 2009-07-02 19:00
Gyerekek, sok a duma, kevés a kép, én meg képeket akarok nézegetni, szép véreseket

...úgyhogy ha kérhetem fordítsatok az arányokon. (akár a versenyén is )

Köszönöm a szíves együttműködést =)

[ Módosítva: 2009.07.02 19:06 ]
Ezisen | 2009-07-02 23:16
Hogy kiengeszteljem a modunkat íme pár kép egy másik hentelős animéből, ami eddig még nem került terítékre.

6 gyönyörűségesen véres kép (összesen 9)

Basilisk 18+
spoiler Kinyit

Ep 1 - Kouga Danjo


Ep 1 - Ogen - Itt is rajta van Danjo, de itt ő már halott, itt Ogen hal meg.


Ep 4 - Udono Josuke


Ep 6 - Yashamaru


Ep 7 - Azuki Rousai


Ep 7 - Amayo Jingoro
[ Módosítva: 2009.07.02 23:35 ]
djk | 2009-07-03 00:17
6 darab tőlem:

Neon Genesis Evangelion: End Of Evangelion 1db
spoiler Kinyit
Misato Part 01 (25 rész második változat)


Hellsing 3db
spoiler Kinyit
Helena 11 Rész


Fargason 12. rész


Incognito 13. rész


Hellsing Ult. 1db
spoiler Kinyit
Rip van Winkle 4. Rész

Lunar Legend Tsukihime 1db
spoiler Kinyit
Arcueid 12. rész
Nimiel | 2009-07-03 18:54
48 (46+2) kép

Trigun(2 kép)
spoiler Kinyit
Trigun 21.ep. - 13.29 - 3. Gung-Ho Gun, Hoppered the Gauntlet


Trigun 21.ep. - 22.02 - Brad


Gaudeama: Feladom. Te nyertél! (19.00 van) Tapsol
---
Ó micsoda hibák! Kuncog Én már voltam eleget. Úgy is mindenki így tartja.^^Hahotázik
De várjuk meg míg hivatalosan is kinevez, így külön postban is kezdhetsz legalább.^^
[ Módosítva: 2009.07.03 19:09 ]
Gaudeama | 2009-07-03 18:56
+5 kép => 49 db

Death Note (2 kép)
spoiler Kinyit

Mikami Teru - 37. rész


Jealous - 12. rész

Naruto Shipuuden (1 kép)
spoiler Kinyit
Sasori - 27. rész

Rose of Versailles (1 kép)
spoiler Kinyit
Charlotte de Polignac


Módosítás: 19:02: a 19. részben halt meg, csak korábban elfelejtettem odaírni

Fuyu no Semi (1 kép)
spoiler Kinyit

Akizuki és Kusaka - 3. rész

Csak akkor, ha nem számítjuk, hogy az egyik képhez nem írtam oda először a rész számát... Mert akkor te nyertél Minden Ezisen-től függ...
[ Módosítva: 2009.07.03 19:04 ]
Nimiel | 2009-07-03 19:31
Játékon kívül...

Trigun (1 kép)
spoiler Kinyit
Trigun 24.ep. - 17.18 - Midvalley the Hornfreak (11. Gung-ho Gun)
Ezisen | 2009-07-03 20:32
Bocsi, most értem haza. Szép volt. Az új vezér pedig Gaudeama.
Gaudeama | 2009-07-04 14:35
Bocsi, hogy csak most adok fel következőt (legalább volt ideje pihenni az osztagnak )

Akkor a következő küldetés legyen nyitott és rutin, de a téma legyen vidámabb
A feladat nagyon egyszerű, keressünk fürdőszobai jeleneteket. És lehetőleg legalább félalakos képek legyenek a karakterekről.Nem néz oda (Éljen a fanservice! )
De hogy ne legyen tele hentai-os képekkel a topic, légyszíves 16-os karika felett ne nagyon keressetek képeket (vagy rakjátok őket spoiler tagek közé, és írjátok mellé, hogy 18+).
Egy jelenet csak egyszer szerepelhet, szóval a képek fölé írjátok oda az anime címét, a rész számát és az időpontot is.

Tudtam, hogy kihagyok valamit... -> Legyen most is 30 kép megadva, és majd meglátjuk mennyire jön be a téma.

Remélem, ez a feladat megfelel a szabályoknak

Akkor kezdem is eggyel:

Code Geass - 3. rész - 18:23 (nem 18+-os, csak kényelmesebbnek tartom a spoiler tageket, gyorsabban tölt be az oldal)
spoiler Kinyit
[ Módosítva: 2009.07.04 14:44 ]
djk | 2009-07-04 15:05
1 Kép

Kamen no Maid Guy 05 16:42 (Inkább csak lányoknak)
spoiler Kinyit

Szerk.:
+1 azaz 2
Canaan 01 11:17
spoiler Kinyit
[ Módosítva: 2009.07.04 20:11 ]
Ayumi | 2009-07-04 21:22
1 Kép

Ruin Explorers (Hikyou Tanken Fam & Ihrlie) - 01. rész - 05:46
spoiler Kinyit

Erre még aludnom kell egyet. De jó téma!

 /l、
(゚、 。 7
 l、 ~ヽ
 じしf_,)ノ
TokiMi | 2009-07-05 17:13
1 Kép

InuYasha - 38. rész (időpontot sajna nem tudok)
spoiler Kinyit
Nimiel | 2009-07-06 12:23
3 kép

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Gantz 06.ep. - 10.49 - Kishimoto Kei


Soul Eater 01.ep. - 10.19 - Maka


Weiss Kreuz TV (1 kép) (mivel ide "elméletileg nem írtam semmit"^^ ez takarás véget van tagek között.^^)
spoiler Kinyit
Weiss Kreuz 08.ep. - 13.20 - Tetsuya (Ez talán sugallhat valamit az animéből szal...)

BONUS:
Hunter x Hunter Musical - The Nightmare of Zaoldyeck (Live Action) 2 CD-s változat 2.CD 17:16
A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.) Azért köszönjük, hogy Kurapica a képen takar helyettünk is.^^
spoiler Kinyit


Fontos!
Jobb lenne, ha csak 18+ és történet szál miatt használnánk a tageket. (*dilemma* )
Csak azért ne használjatok Spoiler-tageket, hogy hamarabb be tudjon jönni az oldal! (Egyébként tényleg gyorsabban bejön az oldal...)
Vagy ha használtok, akkor mindegyik kép fölé külön-külön írjátok oda, hogy csak emiatt rakjátok spoiler-tagek közé! Máskülönben teljesen egybeolvadnának ezek az "igazi" spoiler-tagekkel... (Szerintem egy korábbi postból egy Ctrl-C és Ctrl-V könnyen megoldhatja a körmölés problémáját.^^)

Nekem nincs ellenemre, de akkor tessék fölé írni valami feltüntetést a spoiler-tagek közé rakott SIMA képeknél, hogy nem azért van tagek között, hogy "takarjon", tehát nem lő le semmit az animéből ha belekukkantunk! Mindegyik fölé!

[ Módosítva: 2009.07.06 15:18 ]
Nimiel | 2009-07-08 11:56
4 Kép

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Chi's Sweet Home 003.ep. - 01.02 - Chi
[ Módosítva: 2009.07.08 12:04 ]
wakabayashi | 2009-07-08 12:10
Arról szeretnék érdeklődni, hogy onsen-es képeket nem lehet rakni?
djk | 2009-07-08 12:38
2+4 azaz 6

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Aika zero 01. Rész 17:21

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Noir 14. Rész 10:02

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
sadamitsu the destroyer 02. Rész 10:26

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Menimai-Ke Okaeri 12. Rész 22:27
[ Módosítva: 2009.07.08 12:41 ]
Gaudeama | 2009-07-08 13:01
wakabayashi írta:
Arról szeretnék érdeklődni, hogy onsen-es képeket nem lehet rakni?

Erre már én is gondoltam, de végül meggondoltam magam, mert az egy másik típusa a fanservice-nek. Szóval, ezúttal bocsi, de nem
Nimiel | 2009-07-08 13:08
5 Kép (ha ez érvényes...)

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Berserk 04.ep. - 05.03


Onsen= termálvíz, hőforrás... (Csak mert én nem tudtam mit jelent. Hátha más se...) Amúgy ezt én is akartam kérdezni már.

---

Jah, jó... Akkor ez bonus, míg nem találok cserét...
[ Módosítva: 2009.07.08 13:09 ]
djk | 2009-07-09 17:38
6+1 azaz 7

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Sea Stori 03. Rész 07:22
[ Módosítva: 2009.07.09 17:38 ]
Nimiel | 2009-07-09 19:54
6 (4+2) kép

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Kuroshitsuji 01.ep. - 23.46


Hunter x Hunter 42.ep. - 20.08 - Hisoka (Sajnos ez a legnagyobb felület, amit mutatnak róla. Kár. )

Ha külön spoilertagezel minden képet, akkor jó, hogy mindegyik fölé kiírod, de szerintem rakhatsz több képet egy spoilertag alá, ha nincs "különbség" közöttük és nem kell, hogy "igazi" spoilertagként takarjon valamelyik (mert akkor hamarabb megnézhetnénk egy kattintásra az összeset.^^). Azt a "mindegyikhez külön-külön tegyünk"-et postonként értettem, hogy nehogy valaki csak egyszer szóljon valamelyik korábbi postjában, hogy a további posztjaiban lévő képek is mind "ilyenek" lesznek a jövőben. Szal postonként tegyünk egy spoilertaget a kiírással. Elég az, nem? ^^ Amúgy ahogy gondoljátok.^^
Bocsi. Gome.^^Részeg
[ Módosítva: 2009.07.09 23:45 ]
djk | 2009-07-09 20:30
7+5 azaz 12

16+os képek
A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Lime Iro Senkitan 04. Rész 09:51

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Sekirei OVA 09:22

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
KissxSis 01. Rész 14:35

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Koihime Musou 01. Rész 18:14

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Sora o Kakeru Shoujo (Picture Drama 01) 02:01
[ Módosítva: 2009.07.09 20:42 ]
Gaudeama | 2009-07-12 00:29
Ajajajj, elmegyek két napra, és semmi új kép... Pityergő baba Olyan jó kis topic, ne hagyjuk meghalni Pityergő babaNem!

______________________________________________

Igaz, hogy a 30 kép még nem gyűlt össze, de rossz, hogy senki nem tesz képeket, szóval ha nem rak senki továbbra sem, akkor inkább lezárom a küldetést. Ha ezt a témát akarjátok folytatni, akkor jelezzétek, és/vagy (erősen ajánlott az "és" opció ) rakjatok képeket.


Rakok én is egyet, hátha meghozza a kedvetek (+1 kép => 2 kép)
A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan 2 - 01-02. rész - 21:40
[ Módosítva: 2009.07.12 0:32 ]
Nimiel | 2009-07-12 02:15
6 kép

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
(Mivel ez karakter már volt, így nem számolom, de itt jobban látszik.^^)
Kuroshitsuji 17.ep. - 18.39

djk | 2009-07-12 03:20
12+8 azaz 20

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Asura Cryin' - 08 10:56

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Cowboy Bebop 24 12:26

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Full Metal Panic! 03 11:38

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Totoro 19:23

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Wagaya no Oinari-sama 06 14:37

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Lupin III - The secret of mamo 12:35

16+
spoiler Kinyit
Ikkitousen - Dragon Destiny 01 05:33

18+
spoiler Kinyit
Do You Know the Milfing Man 02 13:24 (Hentai csak azért 18as)
Nimiel | 2009-07-12 18:48
12 Kép (6+5)

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Neon Genesis Evangelion 02.ep. - 14.38 - Pingvin


Neon Genesis Evangelion 02.ep. - 14.42 (Féllábbal a fürdőszobában^^)


Neon Genesis Evangelion 02.ep. - 16.40


Onegai Twins 01.ep. - 16.59


Onegai Twins 01.ep. - 18.55


Wonderful Days 2CDs változat 1.CD - 10.00


Szerintem már megvan a nyertesünk.^^
---
Én még lehet, hogy kibontakozok, míg lehet szerkeszteni a postomat, de az biztos, hogy 20 soha nem lesz...^^
[ Módosítva: 2009.07.12 20:21 ]
Gaudeama | 2009-07-12 19:05
Szerintem is, csak reggel gondoltam, várok még fél napot, hátha valaki nagyon ki akarna bontakozni

Le is zárom a küldetést, mindenkinek volt elég ideje...

Tehát a következő vezér: djk TapsolTapsolTapsol

Mindenkinek gratulálok, aki részt vett. Tapsol
[ Módosítva: 2009.07.12 19:07 ]
djk | 2009-07-12 20:05
Huh, köszi
Akkor legyenek most a szörnyeké a szerep. Bármilyen szörny lehet, de egy animéből csak egyet lehet, vagyis ha van már a Sadamitsu the Destroyerból akkor abból már nem lehet rakni.
Legyen 25 a darab.
Fontos: Anime neve, melyik epizódban van, és idő (ha lehet egész alakos legyen a szörny).

Akkor:
1

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Sadamitsu the Destroyer 04. rész, 18:14
[ Módosítva: 2009.07.12 20:08 ]
Nimiel | 2009-07-12 20:28
5 Kép

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Pretear 11.ep. - 14.07


Gantz 02.ep. - 19.18


Blue Gender 01.ep. - 11.15


Gungrave 01.ep. - 02.07


Fushigi Yuugi
spoiler Kinyit
Fushigi Yuugi 16.ep. - 16.45


Egyébként mi tartozik a "szörny" kategóriába? Zombik Élőholtak is? Démonok, amik szörny kinézetűek? A trollok és efélék inkább külön faj, vagy azok is szörnyek? Meddig "nyújtózkodhatunk" a kategóriában? Vagy linkeljünk és majd úgy is mondod, h mit fogadsz el?^^
Csak, hogy érthető legyen a kérdésem: A Fushigi Yuugis képemen igazából egy démon van, de úgy néz ki mint egy szörny... Elfogadható?
[ Módosítva: 2009.07.12 21:10 ]
ntHai | 2009-07-12 21:08
2 kep

Gintama ep.41. 19.30
spoiler Kinyit
Basquash ep.8. 10.02
spoiler Kinyit

Egyebkent miert is olyan fontos, hogy az epizod hanyadik percebol es masodpercebol van a kep?
[ Módosítva: 2009.07.12 21:16 ]
djk | 2009-07-12 21:10
ntHai Időt is írd oda. Fullmetal Alchemist Brotherhood nem igazán fogadható el. Szerk így már jó őőő, a perc az csak egy kis infó.
Nimiel, minden szörny, ami gusztustalan és szörny kinézetű, ami nem ide tartozik: zombi, vámpír, farkasember. Vagyis ami ember átalakulás az nem ide tartozik. Bocs ha ködösen fogalmaztam. Fushigi Yuugi az jó. Gantz, Gungrave, hát, ha jószívű vagyok.
[ Módosítva: 2009.07.12 21:18 ]
Nimiel | 2009-07-12 21:21
8 (5+3) kép

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Soul Eater 01.ep. - 04.10


Shakugan no Shana Movie - 07.13 (Hát, hogy ez mi volt az animében, arra már nem emlékszem. Legyen szörny! )

Shounen Onmyouji
spoiler Kinyit
Shounen Onmyouji 01.ep - 19.44
Nah jó. Inkább kiveszem a Death Note-ot. Az egy shinigami...

djk írta:
Gantz, Gungrave, hát, ha jószívű vagyok.
És az vagy?XD

ntHai:Miért raktad spoilertagek közé a képeidet? Szerintem semmit sem lő le a történetből.^^

Gyerekek ezek a spoilertegek egyébként tényleg segítenek? Egyszer-kétszer minta tényleg gyorsabban bejönne az oldal, máskor meg semmi változás szerintem...
[ Módosítva: 2009.07.12 23:53 ]
djk | 2009-07-12 21:47
Nimiel írta:
És az vagy?XD
Na jó most elnézem De többet nem.

1+1 azaz 2

A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Pandora Hearts 05. rész 16:03
[ Módosítva: 2009.07.12 21:47 ]
Nimiel | 2009-07-12 22:07
13 Kép (8+5)

Guardian of the Sacred Spirit
spoiler Kinyit
Guardian of the Sacred Spirit 24.ep. - 20.45 - La Lunga


A Spoiler-tag nem azért van, hogy takarjon! (Az oldal így gyorsabban bejön.)
spoiler Kinyit
Inuyasha 20.ep. 17.45

Hogy őszinte legyek én már nem emlékszem az animére, hogy ez most egy "intelligens" szörny, vagy pedig egy átalakult ember...

Berserk 01.ep. - 18.20


Brave Story 2 CD-s változat 1.CD - 44.09


Legend of Lemnear - 36.41

[ Módosítva: 2009.07.13 0:22 ]
djk | 2009-07-15 17:10
Nos sajna már 2 napja semmi új kép, ezért Nimiel a vezír mostantól.
Köszönöm a képeket.
Nimiel | 2009-07-16 03:13
Mi van, mindenki nyaral?
Elsőnek nagyon könnyű küldetésnek tűnt ez a szörnyes, de ahogy elkezd számolgatni az ember, nincs is olyan sok szörnyes anime. Legfeljebb szörny /egyes animék.^^
Köszi!

Küldetés: Nyitott, rutin (némi megjegyzéssel az utóbbi)
Téma: Abnormális szem
Hogy ez mit is takar... Abnormális az a szem, amit a karakter nem "visel" egyfolytában, hanem valami érzelmi hatás vagy egy tárgy használatával ideiglenesen megváltozik. Vagyis eleve torz szemmel rendelkező lényeknek tilos részt venniük eme szépségversenyen.^^
Helyes abnormális szem:
Helytelen abnormális szem:

Megjegyzés: Egy karakter abban az esetben szerepelhet többször is, ha más szemelváltozása van.
A "vonal szemet" (amikor becsukják a szemüket és csak egy csík látható) nem minden esetben fogadom el.

Ami kell:
-anime címe
-epizód szám
-idő vagy karakter neve (Nem kell mind a kettő. Az egyik elég. Vagy ez vagy az. A karaktert mindenesetre akkor azért írjátok oda, ha torzsága miatt nem felismerhető...)

Egy karakter többször is elfogadható, így:
Naruto Sh. 117.ep. -22.00 - Naruto

Naruto Sh. 117.ep. -22.36 - Naruto

Naruto Sh. 95.ep. - 16.01 - Naruto

Naruto Sh. 63.ep. - 05.35 - Naruto

Naruto Sh.-81.ep-18.42 - Naruto


A "tárgy használatra" is egy példa:
Azumanga Daioh 16.ep. - 17.21


Az eddigi tapasztalatok alapján nem merek számot mondani, hogy mennyi legyen a gyűjtés tervben. Két napot várok. Ha azután nem megy, akkor jön a hóhér a témára, ha megy, akkor meg max 5-7 nap, de nem több a lehetőség.
És mielőtt még bárki megkérdezi, hogy minek ennyi kép: Tényleg csak példának. S mivel ezek csak példák, így ezen karaktereket még 1x fel lehet használni, de másik epizódból!
Hát akkor... Sok sikert! XD

Ouran High School Host Club 09.ep.-17.00

[ Módosítva: 2009.07.16 3:25 ]
ntHai | 2009-07-16 12:20
2 kep

spoiler Kinyit

One Piece ep.260
Luffy


Aria the Origination Picture Drama ep.4
Athena, Aika, Akatsuki, Alicia, Alice, Akari, Akira.

Ayumi | 2009-07-16 19:48
akkor eddig 3 kép (4-1elfogadhatatlan)

Amasing Nurse Nanako - 1. rész - 11:49 - NanakoAmasing Nurse Nanako - 1. rész - 20:07 - Nanako


A következő kettőben nem vagyok biztos, hogy elfogadható, de hátha mégis:
spoiler Kinyit
Amasing Nurse Nanako - 2. rész - 03:06 - Nanako

Amasing Nurse Nanako - 2. rész - 15:01 - Nanako
[ Módosítva: 2009.07.16 20:17 ]
Nimiel | 2009-07-16 20:14
Az eddigi képek gyönyörűek!
Ezt azonban valóban nem fogadom el: Amasing Nurse Nanako - 2. rész - 15:01 - Nanako
A másikra még fogjuk rá, hogy beleesik a kategóriába.^^ (Én meg úgy olvastam, hogy lefoglalhatatlan. )

Akkor egy kis támpont "csík szemekhez":
A középső karaktert (Haruhit) nem fogadom el, de a körítést igen.

Ouran High School Host Club 08.ep.-16.23

[ Módosítva: 2009.07.16 20:21 ]
ntHai | 2009-07-16 21:33
4 kep

spoiler Kinyit

Umineko no Naku Koro ni ep.2 -> Higurashi no Naku Koro ni
Rika


Hayate no GOtoku ep.12
Nagi, Maria

Hayate

Tama

wakabayashi | 2009-07-16 21:39
5 kép

Hungry Heart: Wild Striker 47. rész - 02.20 Kyosuke (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

Rockman.EXE Axess 31. rész - 08.29 Yaito (középen) (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

Rockman.EXE Axess 31. rész - 12.37 Yaito, Meiru (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

Ryuusei no Rockman 38. rész - 06.33 Subaru (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

Ryuusei no Rockman 40. rész - 02.42 Luna (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
ntHai | 2009-07-16 23:23
5 kep

spoiler Kinyit

One Piece ep.206
Going Merry


Hayate no Gotoku ep.13
Hayate

Tama

Hayate


Fullmetal Alchemist: Brotherhood ep.13
Ed, Al meg a tanaruk

Nimiel | 2009-07-17 14:58
Egész jól nyomjátok!
Nem is tudtam, hogy más animében is van ilyen X-szem.XD
ntHai: Majd azért add össze a képeid számát a következő postodban! Tudod elég gyenge voltam matekból. Mosolyogva kacsint

Gravitation OVA 01.ep - 21.52

Így tovább! Csak jöjjenek még azok a bámulni való szép szemek!^^
[ Módosítva: 2009.07.17 15:12 ]
ntHai | 2009-07-17 19:16
2(+4+5+2) kep

spoiler Kinyit

One Piece ep.297
Sanji


One Piece ep.267
random tengereszek

Nimiel | 2009-07-18 01:09
Elutazom és "csak" holnap (vasárnap) este érek haza, így akkor, vagy hétfő reggel zárom le a küldetést, ha jó az úgy.

(azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Hogy képek is legyenek a postomban és ne is vegyem el a lehetőséget másoktól, így legyen egy már volt karakter, de más helyzetekben is. Csak úgy érdekességből.^^

Naruto Sh.-33.ep-13.23-Naruto


Naruto Sh.-36-37.ep-01.58-Naruto


Naruto Sh.-36-37.ep-12.19


Naruto Sh.-36-37.ep-14.04


Naruto Sh.-36-37.ep-23.40


Naruto Sh.-38.ep-01.19


szerk:
Jah és igaz a következő kijelentésem miszerint: Nem vagyok Naruto fan! Tudom, ennek az ellenkezőjét már le nem mosom magamról egy életen át, pedig így van.
ntHai: ^^
[ Módosítva: 2009.07.18 1:22 ]
kaede | 2009-07-19 03:02
hát nem tudom, hogy ebből mennyi az elfogadható, amúgy 22 kép (ha jól számoltam):

FMA2 ep 15
spoiler Kinyit

EdEd+Al
Ed

Ed+Ling Yao


Ed+Al+Ling Yao


Al


Ranfan

Yoki


Kimagure Robot
spoiler Kinyit
Sajnos itt nem tudok szereplő nevet írni, se pontos időt, mivel egy rész nagyjából 2 perc és ez utóbbit elfelejtettem lejegyezni (nevek meg nem igazán hangzanak el), az animét pedig már sajna töröltem - remélem ettől még elfogadható. Egyébként mindkét kép az elején készült, nagyjából fél perc magasságában.
ep 1

ep 4

csak ilyen piciben sikerült most beszúrni, de ha ránagyítasz, látszani fog a különbség az elsőre egyformának tűnő képek között is
MaRtiN | 2009-07-19 13:20
Esélyes, hogy nem ezzel az egy képpel fogom megnyerni a küldetést, de ha már rábukkantam képböngészés közben akkor nesztek bővíteném a gyűjteményt: =)

Maria Holic 087

Maria Holic, fogalmam sincs hanyadik rész hanyadik percNem én voltam!

Szerk: opplá, opplá, ahogy nézem több is van ott ahonnét ez jött: ^^

Maria Holic 009
Maria Holic 010
Maria Holic 040
Maria Holic 099
[ Módosítva: 2009.07.19 13:24 ]
kaede | 2009-07-19 19:35
x+2+10
x = amennyit elfogadtál az előzőből
Astro Fighter Sunred ep. 11 Kayoko
spoiler KinyitBakemonogatari ep. 3
spoiler Kinyit

Senjougahara


AraragiHachikuji[ Módosítva: 2009.07.19 20:48 ]
Nimiel | 2009-07-19 23:13
kaede: Te jó szagú málnabokor! Újjjhhhh! XD Mennyi kép! Soknak sok, de nagyon az elfogadhatóság határán mindegyik, ugyanis nem igazán ezekre a szemekre gondoltam, de nagyon jópofák, így ne törölj ki egyet sem!
Hát akkor... nézzük az első postodat:
Itt 20-at fogadtam el (asszem...). Aki kíváncsi a "részletekre":
FMA2 ep 15:
Az 1., 4., 9., 10., lényegében ugyanaz a szem, így ezek érnek együttesen egyet.
Továbbiak: 2-Nem (a vágott szemre különösen figyelek^^), 3,5,6-Jó (de még mennyire! XD), 7-Jó, 8-Ám legyen, 11-Jó XD, 12-Itt is jószívű leszek^^, 13,14,15,16-Jó, 17-Nem (Karakter ism., de lehet, hogy már csak kezdek belekeveredni.XD) 18,19-Jó (A roppant jó szívemnek köszönhetően^^ De töbször nem! ), 20-Jó
Kimagure Robot:
Beszigorítok, mert így is megvan a győzelemhez a kellő mennyiség.^^ Itt nem fogadtam el semmit. (A szabály, az szabály.)

Második post:
Astro Fighter Sunred ep. 11 Kayoko:
1-Jó, 2-Nem,
Araragi:
1,2,3,4,5,-Nem^^, 6-Jó (De aranyos!^^),
Hachikuji
1,2,3-Igen^^

Akkor lássuk az eredményeket:

theanimefan:
A négyből egy nem, de a többi döfi. 3 pont
ntHai: Minden kép jó. Máskor kis kitartás és meglesz!Mosolyogva kacsint 13 pont
MaRtiN: Minden kép elfogadható (...lenne ). Az eredmény 0 pont, de köszönjük a képeket!
wakabayashi: Szívem szerint a legjobbak, de kevés. 5 pont
És a nyertesünk kaede: 20 pont (ha jól számolom). Gratula! Te vagy a vezír!^^

És akkor jöjjön általam a "maradék":
Azumanga Daioh (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Azumanga Daioh 16.ep. - 15.54


Azumanga Daioh 17.ep. - 06.34 - Chiyo-chan


Azumanga Daioh 22ep. - 16.58 - Yukari-sensei

Bleach (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Bleach 168.ep. - 09.34 - Hitsugaya


Bleach 169.ep. - 00.07

Bleach - Spoiler!
spoiler Kinyit

Naruto Shippuden (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Naruto Sh. 72.ep. - 09.40 - Sakura


Naruto Sh. 117.ep. - 01.34 - Sakura


Naruto Sh. - 36-37.ep - 32.21


Naruto Shippuden - 36-37.ep - 12.56


Naruto Sh. 96.ep. - 04.51 - Sakura


Naruto Sh. 98.ep. - 16.15 - Akamaru


Naruto Sh. 103.ep. - 01.09 - Lee


Naruto Sh. 117.ep. - 02.02


Naruto Sh. 35.ep - 09.09


Naruto Sh. 53.ep - 16.36


Naruto Shippuuden 116.ep. - 22.57 - Kakashi


Naruto Sh. - 34.ep - 16.14


Naruto Sh. - 53.ep - 16.34


Naruto Shippuden 62.ep - 14.17 - Kiba


Naruto Sh. - 33.ep - 15.28 - Naruto


Naruto Sh. - 36-37.ep - 02.16


Naruto Sh. - 36-37.ep - 12.33


Naruto Sh. - 85.ep - 09.35


Fushigi Yuugi (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Fushigi Yuugi 04.ep. - 13.48 - Miaka


Fushigi Yuugi 05.ep. - 13.09 - Tamahome


Fushigi Yuugi 14.ep. - 16.37

Damekko Doubutsu (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Damekko Doubutsu - 12.ep. - 03.40


Kuroshitsuji (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Kuroshitsuji 09.ep - 17.43


One Piece 8. Movie (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
One Piece 8.Movie - 04.15 - Sanji

Soul Eater (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Soul Eater 03.ep - 15.17
[ Módosítva: 2009.07.20 1:04 ]
kaede | 2009-07-20 01:15
Huh, köszönöm szépen! Most raktam először, úgyhogy nem voltam biztos, hogy melyik az elfogadható, de még egyszer köszönöm szépen a nagylelkűségedet! (még amúgy épp folyamatban volt a Kanamemo 2. részéből vagy 15 kép, de így megmentettél a sok feltöltéstől.. mert ott még a szereplő neveket sem tudom, úgyhogy jó sokáig tartott volna minden egyes képhez időt beírni)


No akkor a következő misszió küldetés:
-Zárt: kizárólag a Kurozuka c. animéből szeretnék képeket
-Sorozat: méghozzá Lady Kuromitsu-ról.
Bármilyen kép jöhet róla, feltéve, hogy az arca jól látható. Nyilván így egész alakosból kevesebb lesz, de azért majd azt is megnézem. Openingből is jöhetnek a képek!
-Első nekifutásra 30 képet szeretnék, aztán ha nagyon megy (vagy nagyon nem), akkor változtatunk.
-A képekhez epizódszám kötelező, és örülnék, ha a percet is megadnátok (nem kell másodperc).
Ayumi | 2009-07-20 14:12
11 kép

Kurozuka ep. 1

spoiler Kinyit[ Módosítva: 2009.07.20 14:29 ]
kaede | 2009-07-20 22:21
Nagyon jó kis képek, bár az első határeset, de elfogadom azt is. Csak így tovább!
Ayumi | 2009-07-20 22:57
köffi hogy elfogadtad!Kérlel

11+5=16 kép

Kurozuka ep. 2. (5 kép) elég véresre meg ruhátlanra sikeredtek... megtekinteni csak nagykorú felügyelete mellett!
spoiler Kinyit

Ezisen | 2009-07-20 23:37
Na ha már hazaértem, akkor már rakok fel ide pár képet, úgyis rég játszottam.

22 kép a 2. részből

A spoiler tag csak azért van, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal.

spoiler Kinyit


01:31


01:43


06:35


08:03


08:13


12:16


19:51


19:54


20:36


21:48


22:42
Ezek a képek tényleg spoilerek vagy 18+-osak!
spoiler Kinyit


05:17


12:30


13:04


13:32


13:59


14:11


14:42


14:55


15:10


15:45


16:35


1-2 néha nekem nem jelenik meg, de elvileg mind ott van.
Most látom, hogy pár kép már itt volt előttem, majd reggel átnézem, és kiválogatom. Bocsi.
[ Módosítva: 2009.07.21 0:09 ]
kaede | 2009-07-21 00:14
Huh, ezek egyre jobbak! Tapsol Gratula!

Sajnos Ezisen 2 képet nem tudok elfogadni, mert egyformák theanimefannal és ő gyorsabb volt nálad.
És mivel ilyen jól megy a játék, felemelem a képek számát 30-ról 60-ra.

Tehát az eddigi állás:
theanimefan: 16 kép
Ezisen: 20 kép

edit: semmi gond, de hagyd benne nyugodtan, sőt.. kérném, hogy ne szedjetek ki semmit, majd én megpróbálok figyelni, hogy miből van és miből nincs, úgyhogy ti koncentrálhattok a gyűjtésre!
[ Módosítva: 2009.07.21 0:16 ]
Ayumi | 2009-07-21 12:11
Huh, na most nem lustálkodom, leírogatom a percet is...

16+7+9= 32 kép

Kurozuka ep. 3 (7 kép) némelyik megint csak igen véres
spoiler Kinyit

01:43

05:08

14:12

14:13

14:18

14:21

22:40

Kurozuka 4. rész (9 kép) alul látszik a perc:másodperc
spoiler Kinyita lenti azt hiszem, megint határeset


[ Módosítva: 2009.07.21 12:39 ]
kaede | 2009-07-21 12:50
Szuper!!
Bár a 3. részből az utolsó kép már volt, így abból csak 6 képet tudok elfogadni, de így is nagyon jó!

No lássuk az állást:
theanimefan: 31 kép
Ezisen: 20 kép

theanimefan: az előző oldalon lévő képeid kettő kivételével mind eltűntek! Megkérhetlek, hogy legalább amíg ez a küldetés tart, addig visszatöltsd őket? Előre is köszönöm!
[ Módosítva: 2009.07.21 12:58 ]
Ayumi | 2009-07-21 18:33
kaede írta:
Szuper!!
Bár a 3. részből az utolsó kép már volt, így abból csak 6 képet tudok elfogadni, de így is nagyon jó!

No lássuk az állást:
theanimefan: 31 kép
Ezisen: 20 kép

theanimefan: az előző oldalon lévő képeid kettő kivételével mind eltűntek! Megkérhetlek, hogy legalább amíg ez a küldetés tart, addig visszatöltsd őket? Előre is köszönöm!
[ Módosítva: 2009.07.21 12:58 ]

oppsz, áthelyeztem a fájlokat , de már visszaraktam, megint láthatók.
Köszi, hogy szóltál
kaede | 2009-07-21 23:28
Köszi, így már jó
Nimiel | 2009-07-22 01:39
7 Kép

(azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Kurozuka 08.ep. - 17.57


Kurozuka 12.ep. - 06.58


Kurozuka 12.ep. - 08.18


Kurozuka 12.ep. - 10.41


Kurozuka 12.ep. - 11.34


Kurozuka 12.ep. - 15.32


Kurozuka 12.ep. - 17.15
[ Módosítva: 2009.07.22 16:09 ]
Ayumi | 2009-07-25 22:51
31+6=37 kép

Kurozuka ep. 05. - 6 kép -(azért van spoiler tagban, hogy az oldal gyorsabban töltsön be)
spoiler Kinyit
Ayumi | 2009-07-27 17:39
hány kép kell még?
kaede | 2009-07-27 22:22
hát.. mivel a 60 nem jött össze senkinek (öö.. amúgy jól értelmeztem, hogy akkor nyer valaki, ha a megadott képszámot egyénileg eléri és nem pedig akkor ha az összes játékos összesen már eléri és azok közül az nyer, aki a legtöbbet rakott?? - uh, ezt jó bonyolultul fogalmaztam meg, na mind1) így már semennyit..

Szóval a következő vezér:
theanimefan
37 képpel nyert
Gratula!

2. Ezisen - 20 képpel
3. Nimiel - 7 képpel
Köszönöm a részvételt!
Ayumi | 2009-07-28 15:41
Köszii!! na kitaláltam egy jó kis küldetést:

Zárt, és rutin.

Anime: Detective Conan

Feladat:
Minél több gyilkos képét szeretném látni. Egy epizódból természetesen csak egyet. Olyan képeket szeretnék, amelyeken a gyilkos és Conan együtt látszik. Kéretik felírni az epizód számát (kötelező!) és ha lehet, a gyilkos nevét (ez nem kötelező).

Kezdetnek összesen 50 képre gondoltam.
(Ahogy utánanéztem, az anime több, mint 500 epizódosHűha)

Példa:
spoiler Kinyit
193. rész


Jó vadászatot!

Ennél a küldetésnél használjatok spoiler tag-et! /mod/
[ Módosítva: 2009.07.28 19:19 ]
Nimiel | 2009-07-28 18:30
Kár, hogy nincs meg az anime és hogy egy részt sem láttam , de ha már gyilkosokat kerestek, akkor Spoilertaget kéne használni... (Ezt szerintem tüntesd fel! ) Bár ha olyan, mint a Monk vagy a Columbo, hogy minden epizód legelején már látjuk a gyilkost és a gyilkosságot, akkor nem szóltam, mert akkor felesleges takargatni az illetőt. Mondom nem ismerem az animét, szal ezt rád bízom.

Ötlet:
Amúgy igaz, hogy én találtam ki ezt a "mondjunk kép számot", hogy mennyit kell küldetésnek keresni, de nagy barom voltam, nem? Ha nem megy, akkor minek erőltetni egy küldetést, ha meg megy, akkor minek álljunk meg pl. 40 db-nál, mikor mindenki rakna többet? Lehetne mostantól időhatár. Ha egy küldetést feladnak, akkor várunk 2 (vagy 3) napot. Ha a két nap után nincs post, akkor a vezér ad egy másik küldetést. Ha csak kicsi az érdeklődés, akkor szintén lefújni a témát (post számtól függően: vagy új küldetést adni, vagy átadni a stafétabotot), ha meg van érdeklődés (mindegy, hogy ez hány száz képet jelent^^), akkor akár 5-6 (max 7) napig mehetne a téma, attól függően, hogy mikor laposodik el a kedv.
Ez csak úgy eszembe jutott, ha nem tetszik, nem is hallottatok. Csak a spoiler-tag használatért akartam szólni.
---
Szerk:
theanimefan: Most nézem, hogy ezt tényleg csak 179-en látták? Remélem eben a 179-ben vannak páran, akik szeretnek linkelni.
[ Módosítva: 2009.07.28 18:54 ]
Ayumi | 2009-07-29 17:56
Nimiel írta:
Ha a két nap után nincs post, akkor a vezér ad egy másik küldetést. Ha csak kicsi az érdeklődés, akkor szintén lefújni a témát (post számtól függően: vagy új küldetést adni, vagy átadni a stafétabotot), ha meg van érdeklődés (mindegy, hogy ez hány száz képet jelent^^), akkor akár 5-6 (max 7) napig mehetne a téma, attól függően, hogy mikor laposodik el a kedv

Egyetértek. Tehát egyenlőre hagyom 2 napig, aztán ha nem lesz poszt, adok új küldetést.
És igen, a spoiler tagok használata ebben a küldetésben valóban ajánlott.
Ayumi | 2009-07-31 13:06
Rendben, dobjuk fel a topicot!

Új Küldetés:
Típus: Nyitott, rutin
Feladat:
Olyan képeket kérek, melyek szereplői éppen zavarban, vagy cikis helyzetben vannak és egy hatalmas csepp jelenik meg a homlokukon/tarkójukon/arcuk mellett! Ugye ismerős a jelenet?

Kikötés: kötelező föléírni az anime címét, és a karakter nevét! Egy karakter csak egyszer szerepelhet!

Idő: 5 napotok van!Mosolyogva kacsint

Példa:

Yu-Yu Hakusho: Kurama
wakabayashi | 2009-07-31 14:10
4 kép

Rockman.EXE Axess - Higure Yamitarou (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit

Rockman.EXE Axess - Netto, Meiru, Tohru, Masa, Rush (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit

Ryuusei no Rockman - Ox (emberi forma) (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit

Ryuusei no Rockman - Amachi Mamoru (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit
[ Módosítva: 2009.07.31 17:29 ]
Ayumi | 2009-07-31 16:08
Háát... az utolsó előttit nem igazán tudom elfogadni, maradjunk az ember külsejű karaktereknél.

A többit elfogadom, bár jobban örülnék a közeli arcképeknek

eddig:
wakabayashi: 4 pont

Hajrá, hajrá!Tapsol
Nimiel | 2009-07-31 17:07
20 Kép

Hehe... Ezt a küldetést már régóta fel akartam adni és azóta gyűjtöm a képeket, de aztán az a "szemes" küldetés hát csak jobban tetszett... És most tessék beelőztél.
Jómagam csak egyszerűen egy "vízcseppes" küldetést akartam, nem csak a zavarban lévő karaktereket. Pont ezért bocs, de mindent rakok XD, mert úgy sem bírnám ki, hogy ne tegyem be őket, de majd legfeljebb szelektálsz.^^ XD Egy karakter azért van többször, hogy hátha valamelyiknek a vízcseppjét nem fogadod el, akkor legyen tartalék is.

Sajnálom, hogy nem jött össze az előző küldetés. Mondjuk attól még belinkelhetted volna a képeidet.^^

Soul Eater - Spoiler! XD
spoiler Kinyit
Soul Eater 48.ep. - 13.24 - Mifune, Tsubaki

(azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Bleach 39 ep. - 15.25 - Ayasegawa Yumichika


Bleach 40.ep. - 20.55 - Yamada Hanatarou


(azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

Ouran High School Host Club 12.ep. - 14.14 - lányok


OHSHC 21ep. - 20.00 - nagy fekete folt^^ Tamaki Suoh.


OHSHC 22.ep. - 05.30 - Tamaki Suoh, Haruhi Fujioka, Hikaru and Kaoru Hitachiin


OHSHC 21.ep. - 9.15 - Tamaki Suoh


OHSHC 25.ep. - 09.23 - Hikaru and Kaoru Hitachiin


OHSHC 25.ep. - 02.29 - Haruhi Fujioka


OHSHC 24.ep. - 10.19 - Kyoya Ootori


OHSHC 24.ep. - 14.01 - Kyoya Ootori


Ouran High School Host Club 10.ep. - 15.09 - Haruhi Fujioka


Ouran High School Host Club 12.ep. - 16.26 - Mitsukuni "Honey" Haninozuka


OHSHC 26.ep. - 20.26 - Haruhi Fujioka


OHSHC 25.ep. - 05.22 - Haruhi Fujioka


OHSHC 24.ep. - 13.56 - Kyoya Ootori


Ouran High School Host Club 16.ep. - 06.51 - Haruhi Fujioka


(azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Those Who Hunt Elves 2.S 01.ep. - 17.22 - No name katonák


Those Who Hunt Elves 2.S 01.ep. - 14.56 - Junpei


Those Who Hunt Elves 2.S 01.ep. - 18.38 - Junpei


Te jó ég mire kinyomoztam ezeket a neveket... Csak ne lennék ennyire felejtős, ha nevekről van szó...
[ Módosítva: 2009.07.31 23:20 ]
Pingike | 2009-08-01 00:48
23 kép

(A Spoiler a gyorsabb betöltődés miatt van.)
spoiler Kinyit

Nana - Nana (Hachi)


Nana - Nana (Osaki)


Nana - Satou Koichi


Nana - Jun


Nana - Kyosuke


Nana - Ren


Nana - Nobu


Nana - Yasu


Nana - Takumi


Nana - Reira


Nana - Misato-chan


Nana - Mizukoshi


Nana - Taxi Driver


Nana - Souji


Nana - Take


Nana - Trapnest Workers


Nana - Fujieda


Nana - Chef


Nana - Sachiko (az a kis...Behúz egyet)


Nana - Riporter


Nana - Asano


Nana - Girls


Nana - Realtor
[ Módosítva: 2009.08.01 2:45 ]
Ayumi | 2009-08-02 15:38
az eddigi állás:

wakabayashi: 4pont
Nimiel: 17 pont ( az első Ouran High School Host Club képnél csak az van: "lányok" ha nincs nevük, nem fogadom el . Ezért esnek ki a "No name katonák" is, és minden karakter csak egyszer szerepelhet (Junpei kétszer van).
Pingike: 17 pont (itt is azért nem fogadtam el sokat, mert csak un. random szereplők, és tulajdonképpen a nevüket nem is tudjuk meg. Nana egyébként jó választás, szinte állandóan cseppes a fejük )
[ Módosítva: 2009.08.02 15:39 ]
Pingike | 2009-08-02 21:57
Na akkor itt vannak az újabb Nanás képek.
Viszont nem kib@szásból mondom, de Nimiel képeit létszi számold át újra.

9 kép

spoiler Kinyit

Nana - Shin


Nana - Kawano


Nana - Komatsu-san


Nana - Minoru


Nana - Mari


Nana - Myu


Nana - Nami


Nana - Gin-chan


Nana - Natsuko
[ Módosítva: 2009.08.03 0:39 ]
gergoking | 2009-08-02 22:10
A fenébe, pont nyaralásnál van ilyen küldetés, pedig most szedegetném ki az 542. részig amit csak találok
Azért hogy nel egyen off, remélem elfogadható, mert msot nem volt kedvem keresgélni, szóval csak megnyitottam egyet, de különben bal oldalt látható egy kis csepp, de nem muszáj elfogadni, ebben a témában most nem jut ezsembe sok ilyen jelenet.
-kép

Túl nagy kép linkké alakítva /mod/
[ Módosítva: 2009.08.03 16:34 ]
Ayumi | 2009-08-03 13:48
Pingike írta:
Na akkor itt vannak az újabb Nanás képek.
Viszont nem kib@szásból mondom, de Nimiel képeit létszi számold át újra.

9 kép

spoiler Kinyit

Nana - Shin


Nana - Kawano


Nana - Komatsu-san


Nana - Minoru


Nana - Mari


Nana - Myu


Nana - Nami


Nana - Gin-chan


Nana - Natsuko
[ Módosítva: 2009.08.03 0:39 ]Valóban,
Ouran High School Host Club-ból nagyon sokan vannak 2-szer, 3-szor. Egy szereplőt csak egyszer számolok, így most
Nimiel-nek eddig 10 pont jött össze *jaj de nagyon szemét*
De persze a képek jók, és maradhatnak
wakabayashi továbbra is 4 pont,
Pingike 17+9= 26 pont
Gergoking tiszteletbeli 1 pont
Nimiel | 2009-08-03 16:05
17 Kép (10 elfogadott + 7)

Továbbra is lennének "ismétléseim", mert annyira tetszenek, de majd levonjuk őket.

(azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

Fushigi Yuugi
Fushigi Yuugi 14.ep. - 04.32 - lámpa (Ilyeneket nem lehet kibírni nem berakni.^^)


Fushigi Yuugi 05.ep. - 23.19 - Miaka


Bleach
Bleach 204.ep. - 21.09 - Orihime


Kuroshijutshi
Kuroshijutshi 19.ep. - 08.23 - Ciel


Kuroshijutshi 21.ep. - 05.37 - Puru-puru


Kuroshijutshi 12.ep. - 13.38 - Ciel /ism./

Soul Eater (Spoiler!)
spoiler Kinyit
Soul Eater 40.ep. - 11.56 - Medusa

theanimefan írta:
Nana ... szinte állandóan cseppes a fejük )
Nah még egy ok, hogy ne nézzem meg. Milyen már, hogy a homlokuk közepén van? Izzadságcsepp! Náááhhh az nem animébe való!
[ Módosítva: 2009.08.03 16:49 ]
wakabayashi | 2009-08-03 16:07
4+4=8 kép

Ryuusei no Rockman - Shirogane Luna (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit

Ryuusei no Rockman - Hoshikawa Subaru (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit

Rockman.EXE Axess - Kido Shuuko (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit

Rockman.EXE Axess - Gauss Magnets (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit
[ Módosítva: 2009.08.03 21:59 ]
gergoking | 2009-08-03 16:23
4 (1+3)

Azért még írok ide párat, amit hirtelen találtam:
spoiler Kinyit
Detective Conan - Mouri Ran
-kép-
Túl nagy kép linkké alakítva /mod/
Detective Conan - Haibara Ai

Detective Conan - Suzuki Sonoko (ezt a képet a screenshotjaim között találtam véletlenül, de gondolom elfogadható)
[ Módosítva: 2009.08.03 16:36 ]
devcsa | 2009-08-03 16:53
1 kép
spoiler Kinyit
Eden of the East-Asako Morimi
Eden of the East 005
[ Módosítva: 2009.08.03 16:54 ]
Nimiel | 2009-08-03 16:54
37 Kép (10 elfogadott + 7 + 20 )

School Rumble (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

School Rumble
School Rumble 08.ep. - 20.12 - Kenji Harima


School Rumble 10.ep. - 03.16 - Yakumo Tsukamoto


School Rumble 10.ep. - 10.15 - Kenji Harima /ism/


School Rumble 10.ep. - 06.38 - Haruki Hanai


School Rumble 10.ep. - 03.53 - Yakumo Tsukamoto /ism/


School Rumble 16.ep. - 12.17 - Haruki Hanai /ism/

Naruto Shippuden és Trinity Blood (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit
Naruto Shippuden
Naruto Sh. 117.ep. - 01.14 - Sakura


Naruto Sh. 62.ep. - 11.51 - Naruto


Naruto Sh. 64-65.ep. - 20.34 - ShizuneTrinity Blood
Trinity Blood 01.ep. - 4.37 - kávés néni (már nem emlékszem a nevére, pedig tudtommal elhangzik az animében)


Trinity Blood 01.ep. - 05.28 - kávés néni /ism/


Soul Eater (azért van spoiler tag-be téve, hogy gyorsabban betöltődjön az oldal)
spoiler Kinyit

Soul Eater 34.ep. - 13.37 - Kim Diehl


Soul Eater 47.ep. - 16.30 - Maka Albarn


Soul Eater 42.ep. - 10.40 - Shinigami-sama


Soul Eater 42.ep. - 11.20 - Death Scythe (デス・サイズazaz Spirit (スピリット Supiritto


Soul Eater 47.ep. - 15.10 - Justin Law


Soul Eater 47.ep. - 07.35 - Liz


Soul Eater 42.ep. - 12.46 - Black Star


Soul Eater 42.ep. - 13.17 - Tsubaki Nakatsukasa


Soul Eater 48.ep. - 05.42 - Tsubaki Nakatsukasa /ism/


És egy poénból: (Ezt nem számoltam!)
Egy akatsukis élete 7. rész - 01.33 - Orochimaru


Pingike: Jól nyomod! De az izzadságcseppek akkor sem érnek.
He-he! Most látom, hogy trükkösen megfelezted az egyik képet, hogy külön vehesd a karaktereket. Micsoda ötlet! Hahotázik Tapsol Általában, ha ketten vagy annál többen szerepelnek egy képen, akkor én csak az egyik nevét írom ki és azt kell számítani. Így meg máshonnan újra be lehet rakni a nem megnevezett karaktert.^^
[ Módosítva: 2009.08.03 23:16 ]
devcsa | 2009-08-03 18:10
1+5=6

Dears - Takeya
Cím nincs megadva

Dragon ball - Piccolo
Dragon Ball 045

Slayers - Zelgadis
Slayers 017

Special A - Kei Takashima
Special A 099

Special A - Hikari Hanazono
Special A 089
Pingike | 2009-08-03 21:31
Nimiel írta:
Nah még egy ok, hogy ne nézzem meg. Milyen már, hogy a homlokuk közepén van?
Tény, hogy kicsit fura, de amúgy szép a grafikája. Meg különben is a sztori a lényeg, ami egyszerűen magával ragadó.

A gyorsabb betöltődés miatt van a spoiler.

15 kép
spoiler Kinyit

Oruchuban Ebichu - Ebichu


Oruchuban Ebichu - Kaishounachi


Yamato Nadeshiko Sichi Henge - Kyohei


Yamato Nadeshiko Sichi Henge - Ranmaru


Yamato Nadeshiko Sichi Henge - Sunako-chan


Yamato Nadeshiko Sichi Henge - Takenaga


Yamato Nadeshiko Sichi Henge - Yuki


Skip Beat - Kyoko


Kamen no Maid Guy - Naeka


Kamen no Maid Guy - Kousuke


Kamen no Maid Guy - Izumi


Kamen no Maid Guy - Miwa


Kamen no Maid Guy - Zenjuro


Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan - Sakura


Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan - Dokuro-chan


[ Módosítva: 2009.08.03 23:08 ]
Ayumi | 2009-08-04 15:12
Nimiel: 32 pont (imádtam a lámpát!! az első postból 6-ot, a másodikból 16-ot fogadtam el az ismétlések miatt. A kávés néni is tetszett, a kettőt egynek vettem, mer a szoknyán a csepp az nem semmi XD)
Wakabayashi: 8 pont
gergoking: 4 pont
devcsa: 6 pont (Zelgadis a kedvencemBeleegyezik)
Pingike: 34 pont (8-at tudtam elfogadni, mert néhányon szinte nem is láttam a cseppet, olyan apró, meg igazából az a jó, ha egy naaagy csepp van, és minél nagyobb, annál jobb Hisztizik)

Na és hogy én se maradjak adósa senkinek:
Full Metal Panic? Fumoffu - Bonta (bár ez nem screenshot, de cukiii)

Mivel holnap nem leszek, le is zárnám az akciót. a sorrend tehát:
1. Pingike (34 pont)
2. Nimiel (32 pont)
3. Wakabayashi (8 pont)
4. Devcsa (6 pont)
5. Gergoking (4 pont)


Tehát a következő vezér: Pingike!
Gratula!

Kösz mindenkinek a játékot!
[ Módosítva: 2009.08.04 15:19 ]
wakabayashi | 2009-08-04 15:21
Slayers - Lina Inverse (a gyorsabb betöltődés érdekében van spoiler-tag-be helyezve a kép)
spoiler Kinyit

Ja, akkor ez már nem érvényes Nem baj! Már úgysem folyásolná be az eredményt ez a kép!
[ Módosítva: 2009.08.04 22:31 ]
Pingike | 2009-08-04 17:55
A következő játék nyitott lesz.

Téma: Kézi lőfegyverek
Ennek alapján olyan képeket várok, ahol a szereplő valamilyen pisztolyt/puskát tart magánál. Az a lényeg, hogy jól látszódjon és hogy a kezében legyen. Zsebben, táskában, stb. lévőket nem fogadok el.

Az anime címét (ha egyértelmű, akkor is) és a karakter nevét (no-name nem érvényes) kéretik a kép fölé írni. Csak akkor veszem érvényesnek, ha mind kettő ott van. Ugyanazt a szereplőt ne rakjátok be kétszer, kivéve, ha egy másik fegyvert "használ".

A rendelkezésre álló idő 1 hét és értelemszerűen a legtöbbet gyűjtő lesz a nyerő.[ Módosítva: 2009.08.04 18:49 ]
devcsa | 2009-08-04 18:06
12 kép
Ergo Proxy - Real Mayar
Cím nincs megadva

Full Metal Panic - Kurcz Weber
Full Metal Panic! 010

Hellsing - Alucard
Hellsing 010

Hellsing - Ceres
Cím nincs megadva

Hatenkou Yuugi - Alzeido
Dazzle 012

Cowboy Bebop: The Movie - Faye
Cowboy Bebop: The Movie 053

Cowboy Bebop: The Movie - Spike
Cowboy Bebop: The Movie 063

Cowboy Bebop: The Movie - Vincent Volaju
Cowboy Bebop: The Movie 073

Cowboy Bebop: The Movie - Electra
Cowboy Bebop: The Movie 076

Higashi no Eden - Akira Takizawa
Eden of the East 002

Trigun - Vash
Trigun 043

Trinity Blood - Tres Iqus
Cím nincs megadva

Gondolom a puska nem ér!?
[ Módosítva: 2009.08.04 18:32 ]
gergoking | 2009-08-04 18:21
14 kép

Detective Conan:
Horikoshi Yumi (áldozat)

Mizunashi Rena (CIA)/Hondou Hidemi/Kir (BO)

Jodie Starling (FBI)/Jodie Saintemillion

Sharon Vineyard/Chris Vineyard/Vermouth (BO)

Gin (BO)

Mizunashi Rena apja (Hondou ???-most nem találtam meg a teljes nevét) (CIA)


Valkyria Chronicles - Alycia Melchiott


FMA2 - Envy átalakulva


Detective Conan - Akai Shouichi (FBI)


Slap Up Party - Cabensis

Umineko no Naku Koro ni - Ushiromiya Natsuhi


Pandora Hearts - Nightray Gilbert


Valkyria Chronicles:
Stark Brigitte


Petter Largo


Mára ennyi elég volt, majd holnap még keresgélek, hátha találok.
[ Módosítva: 2009.08.04 19:08 ]
MaRtiN | 2009-08-04 22:29
30 kép

Devil May Cry, Dante:
Devil May Cry 001
Devil May Cry, Trish:
Devil May Cry 005
Devil May Cry, Lady:
Devil May Cry 087
Gungrave, Grave:
Cím nincs megadva
Gungrave, Brandon: (Más fegyverrel mint az előbb)
Cím nincs megadva
Gungrave, Bunji:
Cím nincs megadva
Gungrave, Harry:
Cím nincs megadva
Gungrave, Grave: (Megint más kaliberrel)
Cím nincs megadva
Gungrave, Grave: ("Koporsó ágyú"
Cím nincs megadva
Black Lagoo, Dutch:
Black Lagoon 007
Black Lagoo, Dutch: (shotgun)
Black Lagoon 009
Black Lagoo, Revy:
Black Lagoon 056
Black Lagoo, Revy: (más kaliber)
Black Lagoon 075
Black Lagoon, (ennek a csajnak meg nem jut eszembe a neve )
Cím nincs megadva
Black Lagoon, Eda nővér:
Black Lagoon 135
Black Lagoon, ...: (Most nincs fönn a sorozat, de ha kell megnézem a nevét neked )
Cím nincs megadva
Black Lagoon, Eda nővér: (más kaliber)
Cím nincs megadva
Corpse Princess, Makina:
Corpse Princess 004
Ghost in the Shell, Motoko Kusanagi:
Ghost in the Shell Stand Alone Complex 018
Ghost in the Shell, Togusa:
Cím nincs megadva
Ghost in the Shell, Saito:
Ghost in the Shell Stand Alone Complex 011
Ghost in the Shell, Batou:
Nincs kép!
Ghost in the Shell, Hideo Kuze (Ha a kép nem töltődne be katt a névre):

Kurozuka, Kuon:
Kurozuka 192
Shin Angyo Onshi, Munszu:
Phantom Master - Dark Hero From Ruined Empire 007
Shin Angyo Onshi, Munszu, (másik kaliber):
Cím nincs megadva
Strait Jacket, Steinberg:
Strait Jacket 019
Strait Jacket 018
Tokko, Shindou Ranmaru:
Cím nincs megadva
Space Adventure Cobra, Cobra:
Space Adventure Cobra - The Movie 006
[ Módosítva: 2009.08.04 23:33 ]
Nimiel | 2009-08-05 01:19
5 Kép


Pingike: Kettővel lemaradva? Nyááááhhhh... XD
Martin: Elloptad a Gungrave-et előlem ez nem éri!

Weiss Kreuz 10.ep. - 20.07 - Omi (lőfegyver 1)


Weiss Kreuz 11.ep. - 20.28 - Omi (lőfegyver 2)


Weiss Kreuz 20.ep. - 20.07 - Omi (lőfegyver 3)


Gantz 02.ep. 09.26 - Yamada Masashi


Gantz 02.ep. 16.13 - Hatanaka (Egy Yakuza... Balról a harmadik. A teljes nevét nem tom.)

[ Módosítva: 2009.08.05 12:22 ]
devcsa | 2009-08-05 07:33
12 + 17 kép (29)

Phantom: Requiem for the Phantom - Ein
Phantom: Requiem for the Phantom 006

Phantom: Requiem for the Phantom - Ein
Phantom: Requiem for the Phantom 034

Phantom: Requiem for the Phantom - Zwei
Phantom: Requiem for the Phantom 005

Phantom: Requiem for the Phantom - Toru Shiga
Phantom: Requiem for the Phantom 010

Blue Submarine No. 6 - Mayumi Kino
Cím nincs megadva

Angel Core - Ralph Maskenval
Angel Core 003

Blue Gender - Marlene
Nincs kép!

Chrono Crusade - Rosette
Cím nincs megadva

Dead Leaves - Pandy és Retro
Cím nincs megadva

Elfen Lied - Lucy
Elfen Lied 039

Full Metal Panic! - Andrey Kalinin
Full Metal Panic! 020

Ghost In The Shell 2: Innocence - Batou
Cím nincs megadva

Ghost In The Shell 2: Innocence - Batou
Cím nincs megadva

Jin-Roh, The Wolf Brigade - Kazuki Fuse
Cím nincs megadva

Sunabouzu - Sunabouzu
Desert Punk 023

Sunabouzu - Sunabouzu
Desert Punk 017

Sunabouzu - Taiko
Desert Punk 005
[ Módosítva: 2009.08.05 8:21 ]
Kubica | 2009-08-05 12:34
Darker than Black Kirihara Misaki
Darker than Black 020

Darker than Black Huang
Darker than Black 035

Darker than Black Huang
Darker than Black 056

Darker than Black kettőjük nevére már nem igazán emlékszem
Darker than Black 060

Fate/stay night Archer
Cím nincs megadva

Noir Yuumura Kirika
Cím nincs megadva

Noir Chloe
Cím nincs megadva

Noir Mireille Bouquet
Cím nincs megadva

ezt döntsétek el ti hogy érvényes-e
FLCL Haruhara Haruko
Cím nincs megadva

FLCL Nandaba Naota
FLCL 022

Library War Kasahara Iku
Library War 008

Venus Versus Virus Nahashi Lucia
Venus Versus Virus 006

Gungrave Asagi Mika
Cím nincs megadva

Gungrave Brandon Heat
Cím nincs megadva

Gungrave Brandon Heat
Cím nincs megadva

Gungrave Beyond the Grave
Cím nincs megadva

Gungrave Harry MacDowel
Cím nincs megadva

Texhnolyze Yoshii Kazuho
Cím nincs megadva

Madlax Madlax
Cím nincs megadva

Otogizoushi Minamoto no Hikaru
Otogi Zoshi 009

Appleseed 2004 Briareos Hecatonchires
Cím nincs megadva

Appleseed 2004 Deunan Knute
Cím nincs megadva

Appleseed Saga Ex Machina Deunan Knute
Appleseed Saga Ex Machina 019

Soul Eater Mifune
Soul Eater 254

Soul Eater Death The Kid
Soul Eater 264

Resident Evil: Degeneration Claire Redfield
Resident Evil: Degeneration 009

Black Cat Train Heartnet
Black Cat 013

Kiddy Grade Eclair
Kiddy Grade 012

Kiddy Grade Lumiere
Kiddy Grade 2 020

Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA Rico
Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA 025

Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA Rico
Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA 002

Gunslinger Girl: Il Teatrino Rico
Gunslinger Girl: Il Teatrino 002

Gunslinger Girl Henrietta
Gunslinger Girl 007

Gunslinger Gir Elsa de Sica
Cím nincs megadva

DOGS Stray Dogs Howling in the Dark Mihai Mihaeroff
Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark 053

DOGS Stray Dogs Howling in the Dark Mihai Mihaeroff
Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark 088

DOGS Stray Dogs Howling in the Dark Badou Nails
Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark 006

37-3 kép

[ Módosítva: 2009.08.05 22:23 ]
gergoking | 2009-08-05 12:58
19 (14+5)

Gantz - Joichiro Nishi


Gantz - Kurono Kei


Valkyria Chronicles - Landzaat Faldio


Valkyria Chronicles - Alycia Melchiott (más fegyver)


Valkyria Chronicles - Nelson Edy
Kubica | 2009-08-05 15:34
Fullmetal Alchemist Riza Hawkeye
Fullmetal Alchemist 089

Burst Angel Jou
Cím nincs megadva

Wonderful days Shimon
Wonderful days 081

Maiking Break-Through Gurren-Lagann Youko
Gurren Lagann 002

Golgo 13 - The Professional Golgo13
Golgo 13 - The Professional 012

Canaan Canaan
Canaan 011

Canaan Canaan
Canaan 042

AIKa R-16: Virgin Mission Sumeragi Aika
AIKa R-16: Virgin Mission 004

AIKa R-16: Virgin Mission Nagisa Risako
AIKa R-16: Virgin Mission 036

Asura Cryin` Kurosaki Shuri
Asura Cryin` 038

Blood+ David
Blood+ 059

Baccano! Dallas Genoard
Baccano! 014

Xam`d: Lost Memories Nakiami
Xam`d: Lost Memories 044

Code Geass: Lelouch of the Rebellion Lelouch Lamperouge
Code Geass: Lelouch of the Rebellion 062

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 Rolo Lamperouge
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 033

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 Kururugi Suzaku
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 036

Corpse Princess: Light Hoshimura Makina
Corpse Princess 004

Crystal Blaze Shu
Crystal Blaze 005

Ryoko`s Case File Yakushiji Ryoko
Ryoko`s Case File 053

Highlander: Vengeance Dahlia
Highlander: Vengeance 004

Highlander: Vengeance Marcus Octavius
Highlander: Vengeance 003

Shigofumi Fumika
Shigofumi 004

itt 22db kép

eddig: 59-3 kép
[ Módosítva: 2009.08.05 20:18 ]
Kubica | 2009-08-06 20:15
Phantom the Animation Ein
Phantom the Animation 004

Mezzo DSA Suzuki Mikura
Mezzo DSA 004

Mezzo DSA Suzuki Mikura
Mezzo DSA 012

Mezzo DSA Suzuki Mikura és Harada Tomohisa
Mezzo DSA 021

Mezzo DSA Asano
Mezzo DSA 022

Kite Liberator Monaka Noguchi
Kite Liberator 006

Soul Link Shuhei Aizawa
Soul Link 005

Mobile Suit Gundam 00 Setsuna F. Seiei
Mobile Suit Gundam 00 007

Mobile Suit Gundam 00 2nd Season Setsuna F. Seiei
Mobile Suit Gundam 00 2nd Season 004

Mobile Suit Gundam 00 2nd Saji Crossroad
Mobile Suit Gundam 00 2nd Season 026

Mobile Suit Gundam 0080: War in the Pocket Bernard Wiseman
Mobile Suit Gundam 0080: War in the Pocket 002

Speed Grapher Hibari Ginza
Cím nincs megadva

Armitage III Poly Matrix Ross Sylibus
Cím nincs megadva

Final Fantasy VII - Advent Children Sephiroth
Final Fantasy VII - Advent Children 015Ultraviolet: Code 044 044
Ultraviolet: Code 044 042

itt 15 kép
eddig 74-3db kép
[ Módosítva: 2009.08.07 12:43 ]
Pingike | 2009-08-11 18:52
Szép számban gyűltek össze a képek. (Szerencse, hogy van az AA-nak saját képgalériája...)

devcsa: 29 db
gergoking: 19 db
Martin: 28 db - 2 név hiányzik
Nimiel: 5 db
kubica: 71 db

Gratula kubica jó sokat gyűjtöttél, te vagy a következő vezér.
[ Módosítva: 2009.08.11 23:07 ]
Kubica | 2009-08-11 22:35
köszönöm szépen jó kis küldetés volt

Akkor a következő küldetés nyitott.

Téma: Hangszerek
Ennek alapján akkor olyan képeket várok amelyeken a szereplő valamilyen hangszeren játszik.

Az anime címét (ha egyértelmű, akkor is) és a karakter nevét (no-name nem érvényes) kell ki írni írni; és hogy min játszik. Csak akkor veszem érvényesnek, ha mind a három ott van. Ugyanazt a szereplőt ne rakjátok be kétszer, kivéve, ha egy másik hangszeren "játszik".

A rendelkezésre álló idő 1 hét és értelemszerűen a legtöbbet gyűjtő lesz a nyerő.

Itt egy példa mit is várok.
Beck; Taira Yoshiyuki; Basszusgitár
Beck 084
Minden játékosnak sok szerencsét.

Küldetés módosítás történt 2009. 08. 12.

[ Módosítva: 2009.08.12 14:42 ]
ntHai | 2009-08-12 13:55
spoiler Kinyit

One Piece - Franky

[ Módosítva: 2009.08.12 20:18 ]
Pingike | 2009-08-12 14:16
Az még elmegy, hogy a gitár típusát odaírjuk, de hogy még a márkáját is...
Szerintem csomó helyen nem is derül ki és még csak megállapítani sem lehet, de ha mégis, a legtöbb embernek gőze sincs róla...legalábbis szerintem.

18 kép

A gyorsabb betöltődés miatt van a spoiler tag.

spoiler Kinyit


Nana - Shin - basszusgitár


Nana - Yasu - dob


Nana - Nobu - gitár


Nana - Fujieda - dob


Nana - Ren - basszusgitárBeck - Yoshiyuki - gitár
Beck 084

Beck - Sakura - dob
Beck 005

Beck - Eiji - gitár


Beck - Ryusuke - gitár
Beck 097


Piano no Mori - Amamiya - zongora
The Piano Forest 005

Piano no Mori - Kai - zongora
The Piano Forest 002


Detroit Metal City - Negishi - gitár
Detroit Metal City 014

Detroit Metal City - Nishida - dob


Detroit Metal City - Masayuki - gitárK-ON! - Yui - gitár
K-ON! 075

K-ON! - Ritsu - dob


K-ON! - Mio - gitár


K-ON! - Tsumugi - szintetizátor
K-ON! 045


[ Módosítva: 2009.08.12 18:18 ]
Kubica | 2009-08-12 14:23
megfontoltam a tanácsodat és véghez egypár szabály módosítást ; reméljük így könnyebb lesz
ja egyébként Shin egy egyébként Fender Precesion Basson játszik
[ Módosítva: 2009.08.12 14:25 ]
Ayumi | 2009-08-12 14:55
6 kép

Nodame Cantabile: Chiaki - zongora - (Beethoven: Tavasz)


Nodame Cantabile: Nodame - zongora


Nodame Cantabile: Chiaki - hegedű

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Golden Chord: Azuma Yunoki - fuvola


Golden Chord: kahoko hino - hegedű


Golden Chord: Kazuki Hiara - trombita

[ Módosítva: 2009.08.12 15:11 ]
MaRtiN | 2009-08-12 18:13
Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem 015

Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem, földönkívüli csaj (mivel zenés anime így nem nagyon beszéltek ergo nevük sem volta karaktereknek ), gitár

Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem 007
Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem, Földönkívüliek , gitár, dob, szintetizátor
Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem, Földönkívüli srác, gitár


Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem, Földönkívüli afró, szintetizátor


Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem, Földönkívüli dobos, dob


Guilty Gear, I-No, gitár
spoiler Kinyit
(Na jó ez kakukktojás =) )
Pingike | 2009-08-12 18:43
2 kép

White Reflection - Shiina - zongora


The Pianist - Kurosawa - zongora
The Pianist 008
[ Módosítva: 2009.08.12 18:44 ]
wakabayashi | 2009-08-12 19:20
1 kép

Hungry Heart: Wild Striker, Kanou Kyosuke, gitár (a gyorsabb betöltés érdekében van spoiler-tagben)

spoiler Kinyit
Kubica | 2009-08-16 23:45
Üdv csak szólok hogy még három nap van még hátra a küldetésből.
És az eddigi állás a következő.
1. Pingike: 19 egyet le kellet vonnom mivel igaz hogy Ren basszusgitáron kezdte viszont a Trapnestben szóló gitáron játszik már, mint ahogy a képen is amit belinkeltél
2. theanimefan: 6
3. MaRtiN: 5 a szabály kimondja hogy "Ugyanazt a szereplőt ne rakjátok be kétszer, kivéve, ha egy másik hangszeren "játszik"."
6. ntHai és wakabayashi: 1-1
Keiji | 2009-08-17 13:39
2 kép
spoiler Kinyit
Samurai champloo/Shige/BiwaMúmin/Vándor/Szájharmonika
[ Módosítva: 2009.08.17 13:55 ]
Nimiel | 2009-08-17 22:02
1

Jack and the Beanstalk - Csodaárus - irtó gagyi, ropant idegesítő zenegépe. (Örülök,hogy megoszthattam veletek XD)

[ Módosítva: 2009.08.17 22:03 ]
Kubica | 2009-08-18 18:03
Gondoltam inkább előbb zárom le a küldetést mivel ahogy látom kezd behalni a topic.
Tehát a végeredmény.
1. Pingike: 19
2. theanimefan: 6
3. MaRtiN: 5
4. Keiji: 2
5. ntHai és wakabayashi: 1-1

Nimiel nem fogadhatom el a képet amit küldtél mivel az nem hangszer

Pingike te írod inéstől a szabályokat
Pingike | 2009-08-18 20:02
Átadom másnak a lehetőséget! De olyan legyen, aki még soha nem volt vagy csak nagyon-nagyon régen!


gergoking: Ez könnyű téma lesz, mert egy Bleach-es kardos zárt már volt, de te tudod.
[ Módosítva: 2009.08.18 20:42 ]
gergoking | 2009-08-18 20:13
Akkor jövök én, még egyszer sem voltam.
A téma: Kardok
Csak kardokat lehet, szóval kés, bicska, meg társai nem elfogadhatók. Csak az anime címével, és a karakter nevével ellátott karaktereket fogadom el, és csak egyszer lehet egy karaktert rakni. És a kard legyen a szereplő kezében.
Példa:
Tales of Symphonia - Lloyd Irving


Remélem sok kép lesz, mivel elég bő téma, én egy hetet gondolok, de ez még lehet változik.
[ Módosítva: 2009.08.18 20:26 ]
Kubica | 2009-08-18 20:24
Devil May Cry Dante
Devil May Cry 013

Bleach Ichigo
Cím nincs megadva

Bleach Ichigo más katanával és Zangetsu
Cím nincs megadva

Bleach Ichigo megint másikkal Bankai
Bleach 042

Bleach Rukia
Bleach 058

Bleach Ichigo a régi kardjával
Bleach 066

Bleach Renji
Bleach 089

Bleach Renji Zabimaru
Bleach 094

Bleach Kenpachi
Bleach 130

Bleach Toshiro
Bleach 133

Bleach Kisuke
Bleach 140

Ga-Rei: Zero Yomi
Ga-Rei: Zero 033

Ga-Rei: Zero Kagura
Ga-Rei: Zero 044

Ruler of Nabari Raimei
Ruler of Nabari 033

Ruler of Nabari Kouichi
Ruler of Nabari 017

Blood+ Diva
Blood+ 109

Blood+ Saya
Blood+ 025

Chaos;Head Rimi
Chaos;Head 001

Chaos;Head Ayase; Yua; Nanami
Chaos;Head 003

Chaos;Head Rimi másik penge
Chaos;Head 010

Chaos;Head Yua másik penge
Chaos;Head 023

Chaos;Head Takumi
Chaos;Head 049

Darker than Black Hie
Darker than Black 061

Darker than Black Hie egy valamivel jobb kardalKuncog
Darker than Black 136

The Garden of Sinners Shiki
The Garden of Sinners 013

Sadamitsu the Destroyer Sadamitsu
Cím nincs megadva

Shaman King Yoh
Shaman King 093

Shaman King Len
Shaman King 032

eddig 28 kép
[ Módosítva: 2009.08.18 21:14 ]
gergoking | 2009-08-18 21:31
Írtam, hogy egy karaktert csak egyszer lehet, és csak normális kardot fogadok el (szóval nem kés, bicska, vagy valami pengés izé )
Szóval nem tudom elfogadni a:
3 másik Ichigo-t
1 Renji-t
Diva-t
2 Rimi-t
Takumi-t
Egyik Hie-t
Shiki-t
És Len-t

Szóval elfogadható:
kubica012: 17 kép
Kubica | 2009-08-18 21:51
jah bocs nem olvastam át rendesen

Ikkitousen Dragon Destiny OVA Shiryuu Chouun
Ikkitousen Dragon Destiny OVA 004

akkor a levonásokkal együtt így 18 kép eddig
[ Módosítva: 2009.08.18 21:53 ]
Akira-chan | 2009-08-18 23:25
3 kép

Inuyasha - Inuyasha


Inuyasha - Sesshomaru


Shaman King - Amidamaru

[ Módosítva: 2009.08.19 12:13 ]
Keiji | 2009-08-19 03:50
10+1 kép

Uchiha Sasuke - Naruto
Naruto: Hurricane Chronicles 011
Haku - Naruto
Naruto 064
Orochimaru - Naruto
Naruto 085
Uchiha Itachi - Naruto
Naruto 046
Hatake Kakashi - Naruto Shippuuden

Hoshigaki Kisame - Naruto

Zabuza Momochi - Naruto

Hozuki Suigetsu - Naruto Shippuuden

kurosuki Raiga - Naruto

Hayate Gekko - Naruto


+1
spoiler Kinyit

Sakata Gintoki - Gintama
[ Módosítva: 2009.08.19 4:01 ]
Kubica | 2009-08-19 17:59
Shakugan no Shana Shana
Cím nincs megadva

Fate/stay night Saber
Cím nincs megadva

Samurai Champloo Jin
Cím nincs megadva

Final Fantasy VII - Advent Children Cloud Strife
Cím nincs megadva

Final Fantasy VII - Advent Children Sephiroth
Final Fantasy VII - Advent Children 055

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto Yojiro Akizuki
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 004

D.Gray-man Kanda Yuu
D.Gray-man 041

Blade of the Immortal Manji
Blade of the Immortal 026

Queen`s Blade: Wandering Warriors Claudette
Queen`s Blade: Wandering Warriors 006

Queen`s Blade: Wandering Warriors Leina
Queen`s Blade: Wandering Warriors 046

Tales of the Abyss Guy Cecil
Tales of the Abyss 004

Tales of the Abyss Van Grants
Tales of the Abyss 024

Tales of the Abyss Luke fon Fabre
Tales of the Abyss 032

Tales of the Abyss Asch
Tales of the Abyss 259

Nabari no Ou Raikou


eddig: 33 kép
[ Módosítva: 2009.08.19 22:28 ]
Kubica | 2009-08-20 22:06
akkor még egy kis Bleach

Bleach Hisagi
Bleach Movie 2: The DiamondDust Rebellion - Another Hyourinmaru 057

Bleach Kyouraku
Bleach Movie 2: The DiamondDust Rebellion - Another Hyourinmaru 054

Bleach Matsumoto
Bleach Movie 2: The DiamondDust Rebellion - Another Hyourinmaru 093

Bleach Kuchiki Byakuya
Bleach Movie 2: The DiamondDust Rebellion - Another Hyourinmaru 121

Higurashi no Naku Koro ni Rei Hannyu
When Cicadas Cry OVA 1: Gratitude 002

eddig 38 kép
[ Módosítva: 2009.08.20 22:13 ]
gergoking | 2009-08-20 22:12
Akkor eddig:
kubica012: 37 kép
Keiji: 11 kép
szaea1994: 3 kép
Összesen 51 kép

Akkor határidő:
Vasárnap 12:00
Vagy pedig 100 kép összesen
Kubica | 2009-08-20 22:30
Murder Princess Alita Forland
Murder Princess 036

Tsubasa Chronicle Kurogane
Cím nincs megadva

Zero`s Familiar Saito
Zero`s Familiar: Princess no Rondo 004

Zombie-Loan Chika Akatsuki
Zombie-Loan 093

eddig 42 kép
[ Módosítva: 2009.08.20 22:49 ]
Kubica | 2009-08-23 18:18
Nos a határ idő lejárt és mivel én gyűjtöttem a legtöbb képet ezért gondolom, most én vagyok a kapitány

Akkor a következő küldetés témája: Cica lányok
Gondolom nem kell részleteznem milyen képeket várok. A képek fölé csak az anime címét és a szereplő nevét kell ki írni, egy szereplő csak egyszer szerepelhet. Ha valamelyik info hiányzik vagy pedig egy szereplő tobbszor is szerepel azok a képek természetesen érvénytelenek.

A küldetést kezdetbe akkor 1 hétre írom ki, az érdeklődést tekintve ez viszont változhat.

Példa
Penguin Musume  Heart; Nankyoku Sakura (alias Penguin)
Penguin Girl 006

Akkor sok szerencsét.
Nimiel | 2009-08-24 22:18
1 Kép

Miért kell mindig karakter név is, ha látható és felismerhető annak aki látta? Aki meg nem annak nem mindegy? Hahotázik Nem láttam azt az animét, amit belinkeltél. Ilyen "cicalány" is elfogadható vagy vérbeli, valódi cicalány kell, akinek igazi a farkincája is?

Azumanga Daioh 16.ep. - 17:21 - név: (?) Cica lány és cicafiú^^ (jóh kinyomozom...)


---
szerk:
Nem. Csak már több mint 200 animét láttam és a nevek nem igazán maradtak meg.
De természetesen nem nehéz, csak nyomozgatni kell. Amúgy elfogadható a képem? A cicalányt és cicafiút csak poénból írom ki addig, míg nem találom meg az igazi nevet. Ha nem találom, vagy lusta vagyok, akkor így maradnak, persze tudom, hogy akkor érvénytelenek, viszont legalább így is gyarapítanám a gyűjteményt és mást sem előzök be. Úgy is sokszor nyertem már. ^^

Valami szempont azért kell az anime mellé így is, mert ha nem lenne, akkor összegoogliznánk az összes képet ide, ami meg nem lenne bulis.^^

Ilyenkor csak abban bízok, hogy valaki elolvassa a "Nyomozom a nevet" és ha az illető véletlenül tudja, akkor küld egy PÜ-t nekem, ha olyanja van. ^^ Volt már ilyen.

szerk: Szerintem semmi baj a szervezéssel.^^ Csak sajnálom, hogy nem jó a memóriám ennyi az egész. XD
[ Módosítva: 2009.08.25 16:50 ]
Kubica | 2009-08-24 22:35
Nimiel írta:
(jóh kinyomozom...)Cica lány és cicafiú^^
ezt most úgy értelmezzem hogy így túlságossan nehéz lenne???

-------
szerk.:
rendben van akkor megvárom a neveket egyébként is a képel nincs bajom hisz a cica fülek meg vannak

Valami szempont azért kell az anime mellé így is, mert ha nem lenne, akkor összegoogliznánk az összes képet ide, ami meg nem lenne bulis.^^
szempont?
bocs de nekem ez még csak a második küldetésem és még nem vagyok annyira jártas benne
képet azt tudok gyűjteni de a küldetés megszervezése már kicsit nehezzebb feladat
[ Módosítva: 2009.08.24 23:56 ]
devcsa | 2009-08-24 23:24
6 db - kép

Words Worth - Mina
Words Worth 003

Vadmacska Kommandó - Momomiya Ichigo
Cím nincs megadva

The Cat Returns - Haruka
Cím nincs megadva

Escaflowne: The Movie - Merle
Cím nincs megadva

Hyper Police - Mitsuki
Cím nincs megadva

Dragon Pink - Pink
Dragon Pink 002
[ Módosítva: 2009.08.24 23:44 ]
Ayumi | 2009-08-25 14:53
2 kép

UFO Princess Walkyrie: Sanada-san


Tsukuyomi Moon Phase: Hazuki-chan
Kubica | 2009-08-27 21:03
Nos mivel az érdeklődés szépen aláfagyot, ezért úgy döntöttem hogy lezárom a küldetést.
Tehát a végeredmény.
1. devcsa 6 képpel
2. theanimefan 2 képpel
3. Nimiel 1 képpel a szabály szerint nem kellenne megadnom de én azért mégis csak megadom
(a cica lány egyébként Kagura lenne, csak halkan hozzá teszem )

Tehát a következő vezér devcsa lesz.
devcsa | 2009-08-27 21:20
Repülő alkalmatosságok
Minden ide tartozik a seprűtől a harci gépekig. Egy repülő csak egyszer szerepeljen.
És még annyi kikötésem van, hogy az anime címe szerepeljen.

Porco Rosso
Cím nincs megadva
[ Módosítva: 2009.08.27 21:20 ]
Nimiel | 2009-08-28 11:54
kubica012 írta:
Nimiel 1 kép. a szabály szerint nem kellene megadnom de én azért mégis csak megadom (a cica lány egyébként Kagura lenne, csak halkan hozzá teszem )
Ezzel törlesztek :
Yu Yu Hakusho - Botan
Yu Yu Hakusho - Ghostfiles 083

2 kép

Soul Eater - seprű^^
Soul Eater 036

The Place Promised In Our Early Days
Cím nincs megadva
[ Módosítva: 2009.08.28 15:38 ]
Ayumi | 2009-08-28 13:22
4 kép

Kiddy Grade: Donnerschlag (Mennydörgő)


Ufo Princess Walkyrie 2 - December Nocturne: Walkyrie húgának űrrepülőcskéje


Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (egy helikopter)


Amasing Nurse Nanako (3.rész - katonai repülőgép)

[ Módosítva: 2009.08.28 15:14 ]
Nimiel | 2009-08-28 15:24
4 Kép

Ez is érvényes?

Tondera House no Daibouken (The Flying House, A repülő ház)
The Flying House 004

Hogy érted, hogy egy járműt csak egyszer? Lehet pl két kelikoptert, vagy két seprűt berakni, ha nem ugyanabból az animéből van? pl. seprűvolt már...

Yu Yu Hakusho - seprű
Yu Yu Hakusho - Ghostfiles 030
[ Módosítva: 2009.08.28 15:34 ]
devcsa | 2009-08-28 15:38
Persze jó
Minden, ami repülő alkalmatosság vagyis lehetőleg utazzanak rajta..tehát ne madár vagy ilyesmi, de mondjuk ha ülnek rajta és úgy repül, akkor elfogadom. Felőlem repülő szőnyeg is lehet.
Úgy értem, ha valaki belinkelte egy járművet egy animéből , más már ne tegye be ugyanazt csak más nézetben.
[ Módosítva: 2009.08.28 17:28 ]
Ayumi | 2009-08-28 17:09
4+1= 5 kép

Amasing Nurse Nanako: Katonai bombázó gépek

sayumi | 2009-08-30 11:05
Kiss Dum: Engage Planet
Kiss Dum: Engage Planet 009
Kiss Dum: Engage Planet 036
Planetes
Cím nincs megadva
The Plane Cabby`s Lucky Day
The Plane Cabby`s Lucky Day 003
The Plane Cabby`s Lucky Day 001
Laputa az égi palota:
Cím nincs megadvaCím nincs megadva
Cím nincs megadva

Kiki`s Delivery Service
Cím nincs megadvaCím nincs megadva

Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok
Cowboy Bebop 006
Odin: Photon Space Sailer Starlight
Odin: Photon Space Sailer Starlight 001Odin: Photon Space Sailer Starlight 012
Special A
Special A 056

14 kép
[ Módosítva: 2009.08.30 14:48 ]
devcsa | 2009-08-30 20:41
Jövőhét péntekig adok határidőt szeptember 4 éjfél
Eddigi állás:
Sayumi: 14 kép
Theanimefan: 5 kép
Nimiel: 4 kép
Kubica | 2009-08-30 22:27
nos akkor én is beszálok

801 T.T.S. Airbats
801 T.T.S. Airbats 011

801 T.T.S. Airbats
801 T.T.S. Airbats 020

AIKa R-16: Virgin Mission
AIKa R-16: Virgin Mission 033

Eureka Seven
Cím nincs megadva

Oban Star-Racers
Cím nincs megadva

Oban Star-Racers
Cím nincs megadva

Allison and Lillia
Allison and Lillia 019

Allison and Lillia
Allison and Lillia 020

Appleseed
Cím nincs megadva

Appleseed Saga Ex Machina
Appleseed Saga Ex Machina 018

Appleseed Saga Ex Machina
Appleseed Saga Ex Machina 037

Area 88 OVA
Area 88 OVA 005

Area 88 OVA
Area 88 OVA 007

Area 88 OVA
Area 88 OVA 009

Area 88 OVA
Area 88 OVA 012

Area 88 OVA
Area 88 OVA 014

Area 88 OVA
Area 88 OVA 024

Area 88 OVA
Area 88 OVA 079

Area 88 OVA
Area 88 OVA 046

Area 88 TV
Cím nincs megadva

Area 88 TV
Area 88 027

Area 88 TV
Area 88 028

Area 88 TV
Cím nincs megadva

Birdy the Mighty Decode
Birdy the Mighty Decode 050

Birth
Birth 002

Birth
Birth 014

Black Lagoon
Black Lagoon 038

eddig 27 kép
[ Módosítva: 2009.08.30 23:09 ]
sayumi | 2009-08-31 16:14
The Galaxy Railways
Cím nincs megadvaCím nincs megadva
Yukikaze

Cím nincs megadva
The Snow Queen
The Snow Queen 037
Arcadia of My Youth
Cím nincs megadva
Cím nincs megadva

A vádorló palota

[ Módosítva: 2009.08.31 17:22 ]
sayumi | 2009-09-04 17:03
Bosco Adventure
Bosco Adventure 004
Macross Frontier
Macross Frontier 013Macross Frontier 016Macross Frontier 018Macross Frontier 022
Macross Frontier 024Macross Frontier 025Macross Frontier 029Macross Frontier 030
Macross Frontier 059
Macross - Do You Remember Love
Cím nincs megadva
11+7+14=32
[ Módosítva: 2009.09.04 17:06 ]
Kubica | 2009-09-04 19:20
Brain Powerd
Brain Powerd 034

Xam`d: Lost Memories
Xam`d: Lost Memories 018

Xam`d: Lost Memories
Xam`d: Lost Memories 029

Xam`d: Lost Memories
Xam`d: Lost Memories 045

Xam`d: Lost Memories
Xam`d: Lost Memories 052

Xam`d: Lost Memories
Xam`d: Lost Memories 069

Xam`d: Lost Memories
Xam`d: Lost Memories 146


Eddig 34 kép
[ Módosítva: 2009.09.04 19:31 ]
sayumi | 2009-09-04 20:20
Inuyasha
Inuyasha TV 078
Kiddy Grade
Kiddy Grade 059
Oban Star-Racers
Cím nincs megadvaCím nincs megadva
The Phoenix 2772
The Phoenix 2772 006
32+5=37
[ Módosítva: 2009.09.04 20:38 ]
Kubica | 2009-09-04 20:51
Candidate for Goddess
Cím nincs megadva

Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Code Geass: Lelouch of the Rebellion 017

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 074

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 101

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 108

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 105

Eddig 40 kép
[ Módosítva: 2009.09.04 21:02 ]
devcsa | 2009-09-05 00:08
kubica012: 40 kép
Sayumi: 37 kép
Theanimefan: 5 kép
Nimiel: 4 kép
A győztes kubica
Kubica | 2009-09-05 17:20
nos én most inkább átadom a lehetőséget Sayuminak ha elfogadja
(mostanábba nem tudnék rá rendesen odafigyelni )
sayumi | 2009-09-06 20:36
ÓÓÓké elfogadva (bár azt hittem nagyon jót találtál ki és azért akartad annyira megnyerni)
a kövi küldetés csókolózós képek
rutin és nyitott
yuri,yaoit nem fogadok el!
elég ha a mű címét oda írjátok
Kubica | 2009-09-06 20:49
sayumi írta:
(bár azt hittem nagyon jót találtál ki és azért akartad annyira megnyerni)
ááá dehogy csak szeretek néha egy kicsit versengeni ,

és hogy ne legyen off

Toradora!
Nimiel | 2009-09-13 16:28
3 kép

Spoiler tagek a téma miatt! (Csak egy ötlet: Mivel sokaknak elkezdődött iskola, egyetem, így lehetne hosszabb is egy küldetés. 10 nap, két hét?)

Tengen Toppa Gurren-Lagann
spoiler Kinyit

Tengen Toppa Gurren-Lagann - 08.ep. 05.00


Tengen Toppa Gurren-Lagann - 06.ep. 11.32


Tengen Toppa Gurren-Lagann - 27.ep. 17.45

[ Módosítva: 2009.09.13 16:47 ]
Kubica | 2009-09-13 19:25
H2O: Footprints in the Sand
Nincs kép!

H2O: Footprints in the Sand
Nincs kép!

Chaos;Head
Chaos;Head 002

KissXsis
KissXSis 005

KissXsis
KissXSis 012

Paradise Kiss
Paradise Kiss 121

Paradise Kiss
Paradise Kiss 120

School Days
School Days TV 011

School Days
School Days TV 035

Zero`s Familiar
Cím nincs megadva

Dragonaut: The Resonance
Dragonaut: The Resonance 066

KimiKiss Pure Rouge
KimiKiss Pure Rouge 018

eddig: 13

gyorsan átnéztem az eddigi listámat már
[ Módosítva: 2009.09.13 19:54 ]
Kubica | 2009-09-24 14:34
nem kellene lezárni ezt a küldetést mert ahogy nézzem már nagyon kihalt a környék
sayumi | 2009-09-26 08:19
Kubica012 a nyertes
Kubica | 2009-09-26 17:21
csak hogy én meg átadom a lehetőséget mert nem tudok jelenleg rendszeressen feljönni
így rakhat más
Ezisen | 2009-09-29 09:54
Nem volt nagy mozgás mostanában, amit megértek, mert én se nagyon értem rá, de most beteg vagyok, és van időm.Szétloccsant a feje Így most jól átveszem a vezér szerepét.

A küldetés legyen megint kicsit drámaibb: gyűjtsetek nekem könnyeket (tiszta True Tears), a küldetés nyílt és rutin. A képekhez kérem az anime címét, a szereplő nevét (névtelen szereplőket nem fogadok el), és hogy hányadik rész. Az idő nem kell. Egy karaktert csak egyszer fogadok el. A könnyek meg lehetnek valódiak, műkönnyek vagy örömkönnyek is.

A határt időben szabom meg: legyen egy hét abban az esetben, ha bárkit is érdekel a dolog.

A példa:

Gokujou!! Mecha Mote Iinchou - Ep9 - Kitagami Mimi

Kubica | 2009-10-19 15:34
Bleach Movie 3: Fade to Black - I Call Your Name - movie - Kuchiki Rukia
Bleach Movie 3: Fade to Black - I Call Your Name 070

Clannad Special 2: Another World, Tomoyo Chapter - ova - Sakagami Tomoyo
Clannad Special 2 006

Clannad: Another World, Kyou Chapter - ova - Fujibayashi Ryou
Clannad After Story Special 3: Another World, Kyou Chapter 001

Clannad: Another World, Kyou Chapter - ova - Fujibayashi Kyou
Clannad After Story Special 3: Another World, Kyou Chapter 006

Kaleido Star: Legend of phoenix - special - Layla Hamilton
Kaleido Star: Legend of phoenix 028

Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho - movie - Sawatari Sayuri
The Place Promised In Our Early Days 046

Rec Special - special - Tanaka
Cím nincs megadva

összesen:7
Ezisen | 2009-10-19 23:42
Bár már rég nem él a küldetés, de azért köszönöm a részvételt, Kubica, nyertél. Te vagy az új vezér.
Kubica | 2009-10-20 09:28
úúhhhh jó tudni
nos akkor mi is legyen

Akkor a következő küldetés témája: Járművek
A küldetés lényege hogy minnél több olyan képet kell gyűjteni ahol valamilyen jármű feltűnik, és teljesen mindegy hogy autó repülő vagy netán csak egy bicigli. Természetesen egy tipusú jármű csak egyszer tűnhet fel ugyan abból az animéből, kivétel ha más tiposú vagy mondjuk más színű. És hogy valamivel felendítsük a topicot semmi más nem kell felírni csak hogy melyik animéből származik, és hogy milyen jármű látható rajta még ha egyértelmű is.

A küldetés hossza az érdeklődétől függ.

The Melancholy of Haruhi Suzumiya (2009) bicigli
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (2009) 022
jó szorakozást.
[ Módosítva: 2009.10.20 9:29 ]
Kubica | 2009-11-14 00:19
nos ahogy látom nagyon nagy az érdeklődés
így lezárom
az első jelentkező adja az új küldetést
urzu_se7en | 2009-11-14 00:39
Na jó hátha én életre tudom kelteni :Đ
Következő küldetés: KÉK HAJÚ LÁNYKÁK FURA PÓZBAN (akár fiúból átváltozott lányka is jöhet :Đ)
Érthető? Nyitott-Rutin duo! Anime/Manga/Visual Novellek
Egy lány csak egyszer szerepelhet. A képhez pedig az anime/manga/vn címét.

Kämpfer
Kampfer 021

3 nap alatt 40 kép GO--->
remélem jó
[ Módosítva: 2009.11.14 0:58 ]
Moonlight Angel | 2009-11-15 20:40
Lucky Star
A KÉP
[ Módosítva: 2009.11.15 20:40 ]
Sayuka | 2009-11-15 21:51
FullMetal Panic!
R.G.B!
Shuffle!
Higurashi no Naku Koro Ni
Wanko to Kurasou

Összesen; 5 Kép

spoiler Kinyit
Remélem elég fura pózokNem én voltam!
urzu_se7en | 2009-11-16 02:03
Nos 40 kép 3 nap alatt nem sikerült de örülök ennek a 6-nak is =D Sayuka jöhet 5 képéért cserébeHahotázik
Sayuka | 2009-11-16 12:45
Átadnám a lehetőséget,ez a játék nem igazán az én asztalom =)
Kubica | 2010-05-03 21:19
Nos gondoltam nyomok a topicnak egy RESTART-ot

Tehát a következő küldetésben: Biciklis képeket kell gyűjteni
Gondolom nem kell részleteznem, milyen képeket várok. A képekhez csak az anime címét mellékeljétek. És természetesen egy bicikli csak egyszer szerepel.

A küldetés hosszát.... hmmm legyen egy hét.
példa
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (2009)
The Melancholy of Haruhi Suzumiya (2009) 022
[ Módosítva: 2010.05.03 21:21 ]
Daisuken | 2010-05-03 21:23
hmm, ezt a topicot még nem is láttam

természetesen ezzel nyitok

Hayate no Gotoku!
birka | 2010-05-03 22:09
tessék, lehet örülni
overdrive
Daisuken | 2010-05-03 22:14
Bakemonogatari
sabic | 2010-05-03 22:23
A nagy klasszikus Golden Boy!
Golden Boy 080
birka | 2010-05-03 22:27
mégegy overdrive, de ugye ez a bringa még nemvolt XD
lil-Dexx | 2010-05-03 22:31
Inuyasha

The girl who leapt through time

[ Módosítva: 2010.05.03 22:33 ]
Daisuken | 2010-05-03 22:35
Fruits Basket (az egyik legjobb jelenet )

lil-Dexx | 2010-05-03 22:43
School Rumble (3 bicikli)


[ Módosítva: 2010.05.03 22:50 ]
birka | 2010-05-03 22:49
na akkor mégegy overdrive, mivel ugye az egész anime bringákról szól XD
Daisuken | 2010-05-03 22:57
Higurashi no Naku Koro ni Rei

sabic | 2010-05-03 22:58
Yu Yu Hakusho
Yu Yu Hakusho - Ghostfiles 398
hardtechno1 | 2010-05-03 23:40
Rosario to Vampire
Haibane Renmei
Full Metal Panic Fomuffu
Sora no Manimani
Ikkitousen
Rosario to Vampire Capu2 - 1
Rosario to Vampire Capu2 - 2
HahotázikNem én voltam!
[ Módosítva: 2010.05.04 13:22 ]
Ayumi | 2010-06-13 15:43
Honey and Clover
Keiji | 2010-06-13 17:12
GTO
Nevotil | 2010-06-24 10:27
Akane-Iro ni Somaru Saka

Kaleido Star: Legend of Phoenix - Layla Hamilton Monogatari
[ Módosítva: 2010.06.24 10:28 ]
Daisuken | 2010-06-25 20:52
Beck

Daisuken | 2010-06-30 21:43
legyen mostantól gitár
kezdem: Angel Beats

MaRtiN | 2010-06-30 22:34
Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem 015

Interstella5555

Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem 007
Interstella5555
Interstella5555Guilty Gear, I-No,
spoiler Kinyit
(Na jó ez kakukktojás =) )

Beck
Beck 084


Samurai champloo
kakisno1 | 2011-01-26 19:39

+4 a Nana-ból
anime-wow | 2011-01-26 20:35
FLCL


K-On!Soul Eater

[ Módosítva: 2011.01.26 20:36 ]
Knightress | 2011-05-23 19:26

FLCL
road-sama | 2011-07-21 20:08


Suzuyima HaruhiHatsune Miku
Padlo | 2011-08-08 11:29

Fairy Tail
Blame | 2011-08-08 11:53
Kicsit kihalt a topic. Ezért bátorkodom tenni egy újat. Mostantól legyen Nekomimi

Kezdem is akkor ezzel a bájos képpel:

My little sister can't be this cute / Kuroneko
Junkers | 2011-08-08 12:38
K-ON!!
harunachan | 2011-08-12 10:18
Lamento
Ataki | 2011-08-13 03:20
Loveless

Seimei


Ritsuka
Junkers | 2011-08-13 11:33
Asobi ni Iku yo!
Eris

Kuune

Melwin

Chaika

Durel
Ataki | 2011-08-18 03:04
Tokyo Mew Mew

Momomiya Ichigo
harunachan | 2011-08-18 12:22
Bleach
Haineko
kakisno1 | 2011-08-23 21:42
Shugo Chara - Ikuto

Joy | 2011-08-24 01:45
Gintama - CatherineEz is ő, kicsit máshogyLamento
AsatoBardKonoeRaiaz ő nevüket nem tudom
Loveless
SoubiYayoi+ az egész osztályShikiRosario to Vampire - Nekonome senseiVision of Escaflowne - MerleShining Tears X Wind - MaoHack Roots - TabbyMoon Phase - Hazuki


[ Módosítva: 2011.08.24 2:09 ]
Blame | 2011-08-24 11:54
Szerintem Joy nyugodtan adhatsz új feladványt.
Joy | 2011-08-24 12:02
Itt az utója, az a pár kép amit még találtam.

Bleach filler - HitsugayaCode Geass - Suzaku, Rival, Shirley és LuluKatekyo Hitman Reborn - Gokudera mint VérmacskaPandora Hearts - Chesshire Cat


[ Módosítva: 2011.08.24 19:39 ]
Joy | 2011-08-24 19:39
Az új téma: Démonok. Hívhatják a karaktert youkainak, akumának, mazokunak, ayakashinak, mononokénak (és még biztosan van pár tucat szinoníma, amit nem ismerek), vagy lehet tagja a japán mitológiának (pl tengu, nue). Az egyetlen kikötés, hogy humanoid legyen. A karakteren nem kell hogy látszódjék, hogy nem ember, bőven elég, ha az animében egyértelműen tudjuk, hogy nem az. Istenek, vámpírok, angyalok stb nem játszanak. Egy animéből annyi karaktert rakhattok fel, amennyit csak akartok, amíg a kritériunoknak megfelelnek és van nevük is. Random legyilkolandó démontömegek nem számítanak. Ezért is nagyon hálás lennék, ha a karakter nevét is feltüntetnétek, ha nem túl nagy kérés.

Elég régóta érdekel ez a téma, ezért van is egy kissebb gyűjteményem ilyen képekből, amivel persze most nem fogom elárasztani a fórumot. Azért is választottam ezt a témát, hátha tudtok nekem mutatni olyan animéket, amiket még nem láttam, de szívesen megnéznék. Hagylak kibontakozni titeket, aztán ha úgy tűnik, hogy lecsendesedett a topik, felrakom az esetleg kimaradt karakterek képeit (persze csak amik megvannak nekem).

Hajrá.
Blame | 2011-08-24 23:17
Rikuo Nura - Nurarihyon no Mago


Yuki-Onna - Nurarihyon no Mago


Eliade - D. Gray-man


Inuyasha


Sesshoumaru


Zakuro - Otome Youkai Zakuro


Bonbori - Otome Youkai Zakuro


Hoozuki - Otome Youkai Zakuro


Susukihotaru - Otome Youkai Zakuro

[ Módosítva: 2011.08.24 23:19 ]
Joy | 2011-08-25 13:36
Ez nagyon jó összeállítás. Pont így gondoltam.
Nevotil | 2011-08-25 14:34
Kuroshitsuji - SebastianKuroshitsuji II - ClaudeKuroshitsuji II - Hannah(No meg a Kuroshitsuji II végéből van még egy démon, de az spoilerezés lenne...)
[ Módosítva: 2011.08.25 14:34 ]
zsocika10 | 2011-08-25 17:03
12 kép
Kyou kara maou- Yuuri

Kyou Kara Maou- Wolfram

Kyou Kara Maou- Gwendal

Kyou Kara Maou- Cheri

Kyou Kara Maou- Günter

Nurarihyon no mago- Kappa

Nurarihyon no mago- Aotabo

Ichiban Ushiro no Daimaou- Sai Akuto

Ao no Exorcist- Mephisto Pheles

Ao no Exorcist- Amaimon

Chrno Crusade- Chrno

Chrno Crusade- Aion

[ Módosítva: 2011.08.26 10:17 ]
Joy | 2011-08-25 17:08
A Kyo Kara Maounak kimondottan örülök, mert nagyon szeretem. Viszont bocs, de a Karaszutengut nem számolom bele, mert nem humanoid. Ettőlmég nagy arcnak tartom, de ide most nem passzol. Voltak/vannak abban az animében bőven olyanok, akik megfelelnek és ők tök jól kezdenek gyülekezni is a topikban.

Szerk (válasz az alattam lévő hozzászólásra): Én is rájuk gondoltam elsősorban, amikor írtam. Nagy kedvendem az az anime.
[ Módosítva: 2011.08.25 17:23 ]
zsocika10 | 2011-08-25 17:11
Oké szerkesztek. Mikor kifejezetten azt írtad mazoku akkor azonnal erre gondoltam.
dottris | 2011-08-25 21:26
Yumekui Merry - Merry Nightmare

Joy | 2011-08-29 20:58
Ahogy elnézem, a dolog lecsengett, úgyhogy feldobálom a maradékot. Odaírom a típusukat is, akinél tudom. ABC sorrendben megy, csakhogy ne keverjem össze magam közben túl sokszor. Ja és a teljesség mindenfajta igénye nélkül. De azért sok lesz, bocs.


Amatsuki

Bonten (tengu)


Tsuyukusa (asszem sima youkai)Ao no Exorcist (akumák)

Astaroth


Rin (elvileg ő is annak számít, hiába félig ember)Beelzebub - Beel-bo (ő lesz a következő daimaou, vagyis démonnagyúr. Reszkess világ)Blood+ Ezen sokat gondolkodtam és arra jutottam, hogy a chevalierek nem vámpírok. Soha egyiket sem láttam vért szívni. És nem is emberek persze. Én mindenesetre ide rakom őket. Nem kell elfogadni az okfejtésemet.

Amshell


Haji


James


Karl


Nathan


SolomonChrno Crusade (akumák)

Duffau


Genai


ShaderDevil May Cry

Brad


ModuceD.Gray-man - Chomesuke (akuma)Harukanaru Toki no Naka de

Akuram


Nue (hát ő ugye egy nue logikusan)InuYasha (youkaiok)

Inu no Taishou


Koga


NarakuKaras (youkaiok)

Nue


YurineKyo Kara Maou (mazokuk, akik kimaradtak)

Conrad Weller


Daikenja


Geigen Huber


ShinouNatsume Yuujincho (youkaiok)

Akagane


Gen


Hiiragi


Hinoe


Hotaru


Kirinoha


Kogitsune


TsubameNurarihyon no Mago (youkaiok)

Gozumaru és Mezumaru


Inugami


Kejourou


Kubinashi


Kurotabou


Kyuuso


Ryoutaneko


Souei


Tamazuki


Tosakamaru, Kuromaru és Sasami


ZenRosario to Vampire - Kuyou (youkou)Saiyuki (youkaiok)

Cho Hakkai


Kougaiji


Ririn


Son Goku


Yakumo


Yaone és Dokugakuji


ZakuroShounen Onmyouji (shikigamik)

Genbu


Gurren


Rikugou és Suzaku


SeiryuuShuffle (youkaiok)

Forbeshii


NerineSlayers - Xellos (mazoku)Tactics

Haruka (tengu)


Sugino és az ő Moo-chanja (tengu)


YoukoUmineko no Naku Koro ni - RonoveUragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru - LucaYu Yu Hakusho (mazokuk)

Hiei és Kurama


Itsuki


Jin


Mukuro


Raizen


Shishiwakamaru


Touya


Yomi


YukinaHát ennyi. Te jössz zsocika10.
zsocika10 | 2011-08-30 11:21
Eszméletlen vagy!!!!!!!! Egy csomó olyat raktál amit én elfelejtettem! Mondjuk a Conrad az kétséges a beszámításban mert benne inkább emberi vér van. Én gratulálok a teljesítéshez!

Mostanság sok maffiózós dolgot csinálok úgyhogy legyen ez a témánk! Minél több maffia vezért kérek! Névvel és animének a címével ellátva. Idő meghatározás nem kell! Nyitott rutin küldetés lesz! Sok sikert!
Joy | 2011-08-30 13:31
És még mennyi jutott eszembe utánna, hogy a fenébe kimaradt, mert nem volt képem az illetőről és a keresésnél elfelejtettem. Sebaj, asszem így is elég jó lett a felhozatal. Hiába, a démonmánia is jó valamire. Igen, Conradról aztán eszembe jutott, hogy félig ember, de mivel a mazoku létet választotta, így hát annak számít. Különben is, ha már a két testvére itt van, akkor ne maradjon ki ő se. És amúgyis a legkedvesebb karakterem a sorozatból, ezért sem hagyhattam ki.

A maffiához nemigazán értek DE Katekyo Hitman Rebornban jó vagyok, úgyhogy abból megkapod a vezéreket.

Katekyo Hitman Reborn (zárójelben a klánok nevei)

Sawada Tsunayoshi (Vongola X)


Timoteo (Vongola IX)


Daniela (Vongola VIII)


Fabio (Vongola VII)


Simora (Vongola VI)


Quinto (Vongola V)


Quarto (Vongola IV)


Terzo (Vongola III)


Ricardo (Vongola II)


Giotto (Vongola I)


Xanxus (Varia)


Dino (Cavalero)


Byakuran (Milfiore)


Nem akarom visszaszerezni a vezéri címet (ezért nem is számolom a képeket), csak ezt az animét szeretném kivesézni.
[ Módosítva: 2011.08.30 13:51 ]
zsocika10 | 2011-08-30 13:53
Igaázból ez az egyik kedvencem ezért is szeretem a maffia témát És szép összeállítás lett
Joy | 2011-08-30 13:57
Köszi. Én is nagyon szeretem.
zsocika10 | 2011-09-04 15:34
Mivel nem nagyon talált rá senki ezért szerintem most itt a vége a küldetésnek. Berakok még egy kettőt.

Black Lagoon- Balalaika


Black Lagoon-Chang


Katekyo Hitman Reborn- Yuni


Nos ez az első három ami az eszembe jutott.^^ Visszaadom az egyik hű játékosnak a vezetést: Joy szép volt.^^
[ Módosítva: 2011.09.04 15:37 ]
ShirouChan | 2011-09-04 16:54
Altena - Noir:


Seto Gouzaburou - Seto no Hanayome:


és Edomae papa:


Ranmaru Oumi - Romantan:


Kanou Sumoku - Okane ga nai:


Oriya Mibu - Yami no Matsuei:


Okiura Kazuto - A Kobato-ban szereplő "kisfőnök":


És végül gintama, Kabuki-cho alvilágának 4 vezető egyénisége:

Otose-san:


Tokumori Saigou:


Doromizu Jirochou:


"Kujaku" Kada Hime:


nekem ennyi jutott eszembe
Joy | 2011-09-04 17:07
Akkor én meg is ragadnám az alkalmat, hogy hárítsak minden felelősséget ShirouChanra.
zsocika10 | 2011-09-05 13:14
Igen! Egyetértek! Gyönyörű munkát végzett!^^ Örülök hogy Ő a következő Boss!
ShirouChan | 2011-09-05 17:03
Köszönöm szépen, akkor a következő feladat: Szárnyas karakterek

Követelmények:
- a képen látható legyen a szárny
- humanoid karakterek legyenek (nem számít ha a karakter humanoid de a szárnnyal rendelkező alakjában már nem az)
- artbook képek jöhetnek, de csak akkor, ha az animében amiben szerepelnek is van szárnyuk
- a szárnyak milyenségét nem kötöm ki, lehet angyali, démoni, elementális (tűz, jég stbstb...) vagy akármi más, de az olyan tartósan szárnnyal nem rendelkező karaktereket mellőzzük légyzíves, akik pl addig növesztenek szárnyat amíg elskandálnak egy háromszavas varázsigét és hasonlók.

Szárnyalásra fel!
zsocika10 | 2011-09-05 17:23
Hát ez nem az erősségem.

DN Angel-Dark

DN Angel-Hiwatari
Sayuka | 2011-09-05 19:10
Találtam 1-2-t : D

Shining Tears X Wind ; Zero


Black Rock Shooter ; Dead Master


Sora no Otoshimono; IkarosRozen Maiden; Suigintou
Nevotil | 2011-09-06 13:29
Ha Dark (DNAngel) érvényes Wizzel, akkor Card Captor Sakura: Sakura is a Fly kártyávalWish (bár ez nem tudom mennyire számít, mert pár perces az anime, de a szereplők tulajdonságai a mangában benne vannak) - KohakuWish - HisuiWish - KoryuuWish - Kokuyo

Joy | 2011-09-08 18:35
Ez megint egy állati jó téma, amihez dúrva mennyiségű képem van. Nem is csoda, mivel erős szárnyfétis mellett, masszív gyűjtőszenvedéllyel is rendelkezem, ez asszem már nem túl meglepő információ. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy csak azokat rakom ki, amelyik animéket tényleg láttam. Így is elég sok lesz. Most szépen feltunkolom őket a netre, aztán jönnek is ide.
zsocika10 | 2011-09-08 18:41
Már kíváncsian várom!!!
Joy | 2011-09-09 01:13
Na, kicsit megkésve, de íme szerény kis gyűjteményem "látottak" része.


07 Ghost – MichaelAh My Goddess
Belldandy


Gorgeous Rose


Holy Bell


Lind


Morgan Le Fey


Noble Scarlet


Skuld


Spear Mint és Cool Mint


Urd


World of EleganceAir
Kamio Misuzu


KannaAir Gear
Minami Itsuki


Wanijima AgitoAmatsuki – BontenAngel Beats - Tachibana KanadeAngel Sanctuary
Adam Kadamon


Alexiel


Katan


Kurai


Mudo Setsuna


RosielAngel's Feather
Aoki Naoto


Hamura Shou


Misonou Kai


Ousaka Christopher


Sakakibara Ran


Uesugi NagiAyashi no Ceres - TooyaBleach
Hitsugaya Toushirou


Kuchiki Rukia


Ulquiorra ShifferBlood+ - HajiCardcaptor Sakura - YueChrno Crusade
Aion


Azmaria Hendric


Chrono


Joshua ChristopherDeath Note - RyukDigimon
Angemon


AngewomonDNAngel
Hiwatari Satoshi (az előző Hiwatari kép egy Krad)


Niwa Daiki


Niwa DaisukeDogs - NillDragon Ball - Son GokuEarthian
Chihaya és Kagetsuya


MessiahFairy Tail - Erza ScarletFinal Fantasy VII Advent Children – SephirothFushigi Yuugi – SuzakuHack Dusk – BalmungHack Sign – SubaruKarin - Maaka KarinKatekyo Hitman Reborn – ByakuranKuroshitsuji
Angela


AshNabari no Ou – MiharuNaruto
Akimichi Choji


Uchiha SasukeNeon Genesis Evangelion – ReiNurarihyon - Tosakamaru, Kuromaru és SasamiRosario to Vampire - Kurono KurumuSailor Moon – SerenitySaiyuuki – Hazel GrosseShaman King – MorphineShigofumi - Mikawa FumikaSlayers – ValgaarvTactics
Haruka


SuginoTokyo Mew Mew - Aizawa MintTrinity Blood
Abel Nightroad


Cain NightroadTsubasa Chronicle
Chaos


SakuraVision of Escaflowne
Folken Fanel


Van FanelYami no Matsuei – Tsuzuki Asato

[ Módosítva: 2011.09.09 1:19 ]
zsocika10 | 2011-09-09 20:58
Ez is szép gyűjtemény lett!!!°.° Tök jó!
ShirouChan | 2011-09-09 21:24
Annak ellenére, hogy szerintem pár kép nem igazán felel meg a követelményeknek, a tetemes mennyiséggel azt hiszem így is Joy vitte el a pálmát. Még feldobálom azokat amiket nem láttam szerepelni, és utána át is adom a stafétát.

X - Kotori Monou:


Busou Renkin - Papillon


Full Moon wo Sagashite - Takuto


Meroko


Izumi
Joy | 2011-09-10 13:42
Bocs, de nekem most semmi ötletem nincs, úgyhogy szeretném átadni a feladatot valakinek, akinek van.
harunachan | 2011-09-10 18:03
Akkor legyen a következő: olyan szereplők akiknek legalább az egyik szemük be van kötve.
[ Módosítva: 2011.09.10 18:47 ]
Joy | 2011-09-10 18:30
Én igazából nem akarok beleszólni, mert ez amúgy megint egy jó kis feladvány. De az nem túl jó megoldás, hogy meghatározod a feladatot és rögtön felnyomsz 19 képet. Így a többieknek nemigazán marad dolguk, és ráadásul a kedvüket is elveszed rögtön. Senki nem nyerheti meg "hivatalosan" a saját feladványát (szerintem olvasd el a szabályokat az első hozzászólásban), ezért nem is érdemes rögtön elárasztani a jelöltekkel a topikot. Jobban jársz, ha vársz pár napot, amíg a többiek "kijátszák" magukat, és ha lecsengett a játék, akkor felrakod, amit esetleg ők kihagytak. Mert így nem nagyon hiszem, hogy dőlni fognak az egyébb képek. Az én általam ismert karakterek közül pl mindenkit kilőttél. Ezt nem nyavajgásképp mondom, mert ha nyerni akartam volna, akkor adhattam volna feladványt is ebben a körben. Szóval nekem igazából mindegy. De én biztosan gyorsan levenném ezeket a képeket a helyedben, ha azt akarod, hogy más is írjon ide (ha meg nem, akkor szépek a képek, köszönjük, de mi a mi feladatunk?). Esetleg itthagynék egy-két példát, bár nagy szükség nincs rá, mert elég egyértelmű a feladat megfogalmazása.
[ Módosítva: 2011.09.10 18:51 ]
Junkers | 2011-09-10 18:37
Strike Witches - Mio Sakamoto

Infinite Stratos - Laura Bodewig

Ikkitousen - Ryomou Shimei

Bleach - Zaraki Kenpachi

[ Módosítva: 2011.09.10 18:51 ]
harunachan | 2011-09-10 18:39
Nagyon, nagyon sajnálom, igazából valamiért eszembe se jutott Falba veri a fejétSajnálkozik
[ Módosítva: 2011.09.10 18:47 ]
Joy | 2011-09-10 18:45
szerintem ha szerkeszted az előző hozzászólást és kiveszed belőle a képeket, az is elég. Nem hiszem, hogy sokan látták eddig, és meg is jegyezték a karaktereket. Erre is rá fognak harapni, mert tényleg jó feladvány. Remélem nem vetted úgy hogy leordítottam a hajad, mert ez nem állt szándékomban.
harunachan | 2011-09-10 18:49
Nem, dehogy, igazad volt én voltam a hülye
Yuki | 2011-09-10 18:50
07-Ghost - Kuroyuri


11eyes - Satsuki Kakeru


Air Gear - Agito Wanijima


Ao no Exorcist - Igor Neuhaus


Asobi ni Iku yo - Sara


Asu no Yoichi - Jinjuro Nuezume


Baccaon - Nice Holystone


Black Cat - Sven Vollfied


Break Blade - Borcuse


Deadman Wonderland - Senji Kiyomasa


Dogs Bullets and Carnage - Badou Nails


Fullmetal Alchemist - King Bradley


Ghost in the Shell - Saito


Gundam 00 - Lockon (Neil Dylandy)


Ikkitousen - Kakouton Genjou


Inuyasha - Kaede


IS Infinite Stratos - Laura Bodewig


Kaleido Star - Fantom


Kobato - Ginsei


Nyanpire - Masamunya Dokuganryu


Rental Magica - Iba Itsuki


Soul Eater - Marie Mjolnir


Space Pirate Captain Harlock - Captain Harlock


Tono to Issho - Date Masamune


Vampire knight - Toga Yagari


Gintama - Takasugi Shinsuke


Gintama - Yagyu Kyubei


Sengoku Basara - Date Masamune


Sengoku Basara - Chousokabe Motochika


Kuroshitsuji - Ciel Phantomhive


Katekyo Hitman Reborn - Chrome (Nagi) Dokuro


Fullmetal Alchemist the Movie: Conqueror of Shamballa - Roy Mustang


Bleach - Kokuto

[ Módosítva: 2011.09.10 19:10 ]
Junkers | 2011-09-10 19:02
Bleach - Nnoitra Jiruga

Bleach - Tesla

Bleach - Genga

Bleach - Katen Kyoukotsu

[ Módosítva: 2011.09.10 19:05 ]
Joy | 2011-09-10 19:23
Ebben a témában nem vagyok túl jó, mert engem alapból taszítanak az ilyen szemproblémák.

Zombie Loan - Asou Sotetsu


X - Sumeragi Subaru


Gallery Fake - Ramos


Nabari no Ou - Rokujo Miharu

[ Módosítva: 2011.09.10 19:37 ]
zsocika10 | 2011-09-10 19:24
Mivel nem nagyon akarom ugyanazt rakni így csak ilyen rövidre sikerült.:S Viszont tetszik a téma!
Naruto-Deidara

[ Módosítva: 2011.09.10 19:27 ]
Pitbull | 2011-09-10 19:42
Nem tudom ezek közül mind jó-e, azért felteszem:
Neon Genesis Evangelion - Rei

Karas - Ekou

Freezing - Stellizer L. Brigitte

Needless - Adam Archlight

Hellsing - Cpt. Bernadotte

[ Módosítva: 2011.09.10 19:43 ]
Nevotil | 2011-09-10 23:34
Ezek kicsit spoileres képek....

spoiler Kinyit
Tsubasa Chronicle:

SyaoranFai:
Sajna a többieket már kilőttétek
[ Módosítva: 2011.09.10 23:35 ]
Junkers | 2011-09-11 15:19
Sengoku Otome - Masamune Date

Naruto - Kinuta Dosu

[ Módosítva: 2011.09.11 15:34 ]
Pitbull | 2011-09-16 00:28
A győztes szerintem tehetne egy új küldit.
zsocika10 | 2011-09-17 18:34
Szerintem Yuki vitte ezt a kört.
Yuki | 2011-09-17 19:45
(Bocs a késésért)
A következő küldetés neve: Szerelmes párok. (Például ölelkeznek,csókolóznak)
Remélem érthető a küldetés
Junkers | 2011-09-17 20:50
Yosuga no Sora - Kazuha Migiwa & Haruka Kasugano

Yosuga no Sora - Nao Yorihime & Haruka Kasugano

Onegai Teacher - Kei Kusanagi & Mizuho Kazami

Ai yori Aoshi - Kaoru Hanabishi & Aoi Sakuraba

Toradora - Ryuuji Takasu & Taiga Aisaka

Zero no Tsukaima - Saito Hiraga & Louise

Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi - Otohime Ryuuguu & Tarou Urashima

Inuyasha - Inuyasha & Kagome Higurashi

Bakuman. - Akito Takagi & Kaya Miyoshi

Baka to Test to Shoukanjuu - Akihisa Yoshii & Minami Shimada

Itsuka Tenma no Kuro Usagi - Himea Saito & Taito Kurogane

Amagami SS - Kaoru Tanamachi & Jun'ichi Tachibana

B Gata H Kei - Takashi Kosuda & Yamada

Hatsukoi Limited - Nao Chikura & Yukito Renjou

Hatsukoi Limited - Terai Haruto & Rika Dobashi

Yuru Yuri - Ayano Sugiura & Chizuru Ikeda

Kami nomi zo Shiru Sekai – Kanon Nakagawa & Keima Katsuragi

Kami nomi zo Shiru Sekai - Keima Katsuragi & Mio Aoyama

Kami nomi zo Shiru Sekai - Keima Katsuragi & Ayumi Takahara

Kami nomi zo Shiru Sekai - Keima Katsuragi & Jun Nagase

Kami nomi zo Shiru Sekai - Chihiro Kosaka & Keima Katsuragi

Hoshizora e Kakaru Hashi - Ui Nakatsugawa & Kazuma Hoshino

Kimi ni Todoke - Shouta Kazehaya & Sawako Kuronuma

IS: Infinite Stratos - Ichika Orimura & Laura Bodewig

Boku no Pico - Pico & Tamotsu

AA! Megami-sama - Keiichi Morisato & Belldandy

Paradise Kiss - Yukari Hayasaka & George Koizumi

Paradise Kiss - Miwako Sakurada & Arashi Nagase

Mayo Chiki! - Subaru Konoe & Kinjirou Sakamachi

[ Módosítva: 2011.09.18 11:20 ]
zsocika10 | 2011-09-17 22:05
Seikon no Qwaser- Sasha and Mafuyu

No. 6-Shion and Nezumi

Itazura na kiss-Aihara Kotoko and Irie Naoki

Kaichu wa Maid-sama-Usui Takumi and Misaki

Monochrome Factor- Akira and Shirogane

Special A- Hanazono Hikari and Takishima Kei

Aishiteruze Baby- Kippei and Kokoro

Koisuru Boukun- Souichi Tatsumi and Tetsuhiro Morinaga

Shuffle-Shigure Asa and Tsuchimi Rin

Akane-iro ni somaru saka- Katagiri Yuuhi and Nagase Junichi

Gravitation-Yuki and Shuichi

Kampfer-Senou Natsuru and Sangou Shizuku

Loveless- Ritsuka nad Soubi

Death Note- Light and Misa

DN Angel- Niwa and Riku

Star Diver- Takuto Tsunashi and Wako Agemaki

Mayo Chiki- Jirou and Suzutsuki

Bokura ga ita- Motoharu Yano and Nanami Takahashi

Jonjou romantica- Usami Akihiko and Takahashi Misaki

Lovely Complex- Koizumi Risa and Otani Atsushi

Romeo x Juliet-Juliet Fiammata Asto Capulet and Romeo Candorebanto Montague

Seito Kaichou ni Chuukoku- Chiga and Kokusai

Sekaiichi Hatsukoi-Masamune Takano and Ritsu Onodera

[ Módosítva: 2011.09.17 22:42 ]
harunachan | 2011-09-17 23:26
Devil May Cry - Brad & Angelina

Ouran High School Host Club - Tamaki & Haruhi

Sakaiichi Hatsukoi - Hatori Yoshiyuki & Yoshino Chiaki

InuYasha - Kikyo & InuYasha

Sekaiichi Hatsukoi - Yukina Kou & Kisa Shouta

Ikoku Irokoi Romantan - Oumi Ranmaru & Valentino Albert

Tengen Toppa Gurren Lagann - Kamina & Yoko

Maiden Rose - Taki Raizen & Klaus von Wolfstadt

Code Geass - Lelouch & C.C.

Durarara - Mika Harima & Yagiri Seiji

Junjou Romantica - Kamijou Hiroki & Kusama Nowaki

Junjou Romantica - Miyagi You & Takatsuki Shinobu

Nana - Ren & Nana

Nana - Takumi & Nana

Sengoku Basara - Oichi & Nagamasa

REC - Onda Aka & Matsumaru Fumihiko

Kirepapa - Sakaki Shunsuke & Takatsukasa Chisato

Sukisho - Fujimori Sunao & Hashiba Sora

Yu Yu Hakusho - Yusuke & Keiko

Sex Pistols - Joshua & Teruhiko

Sex Pistols - Madarame Yonekuni & Fujiwara Shiro

Sex Pistols - Madarame Kunimasa & Tsuburaya Norio
Pitbull | 2011-09-22 21:33
5 napja nem volt új, sztem ideje győztest hirdetni, és új feladványt tenni
Junkers | 2011-09-23 21:56
Úgy néz ki ezt a "küldetést" én nyertem
Akkor a következő küldetés legyen: kemonomimi
Gondolom érthető a feladvány.
Ja igen, és bocs a késésért
T János | 2011-09-24 19:27
Inuyasha

Liru

Aruruu

[ Módosítva: 2011.09.24 19:33 ]
Pitbull | 2011-09-29 22:17
5 napja nem volt új, szerintem ezt T János vitte
spoiler Kinyit
Egyébként minden második animében van valamilyen kemonomimi. Ez most olyan feladvány volt, mint ha azt írtad volna: "iskolás". Senki se fog 2000 szereplőt összegyűjteni.
Junkers | 2011-09-29 22:27
Pitbull_Style írta:
spoiler Kinyit
Egyébként minden második animében van valamilyen kemonomimi. Ez most olyan feladvány volt, mint ha azt írtad volna: "iskolás". Senki se fog 2000 szereplőt összegyűjteni.
Asszem igazad, valóban kitalálhattam volna jobb feladványt. De akkor nem jutott jobb az eszembe
[ Módosítva: 2011.09.29 22:28 ]
T János | 2011-09-30 10:27
Átadom a lehetőséget. Most nem jut eszembe semmi ötlet.
Pitbull | 2011-09-30 10:37
Ha nem gond, akkor élnék vele. A feladványom: bagózás.
Bármilyen cigizős, szivarozós, esetleg pipázós képet elfogadok, a lényeg, hogy egy szereplő csinálja, ne csak egy földön heverő cigicsikk legyen.
zsocika10 | 2011-09-30 11:47
07-Ghost- Frau

Ao no Exorcits- Shiro

Black Cat- Sven

Darker than Black- Huang

Darker than Black- Noveber 11

Shinrei Tantei Yakumo- Gotou

Gosick- Victorique

Loveless- Soubi

Okane ga Nai- Kanou

Togainu no Chi- Motomi

Vampire Knight- Yagari

Dogs- Badou

Gravitation- Yuki

[ Módosítva: 2011.09.30 12:04 ]
Sayuka | 2011-09-30 12:34
Nana; Yasu


Nana; Takumi


Nana; RenNana; Shin


Nana; Oosaki Nana


Cowboy Bebop; Faye Valentine


Cowboy Bebop; Spike


Black Lagoon; Revy
spoiler Kinyit

Bleach; Ishida apja(Asszem Ryuken)


Bleach; Kurosaki Isshin


One Piece; Sanji


Naruto; Asuma Sarutobi
Joy | 2011-09-30 14:38
Nincs is szebb, mint amikor szétzuhan a net feltöltés közben.
Ez nem kimondottan az én témám, de azért találtam képeket.

Air Gear - Wanijima Kaito


Blood+ - Okamura Akihiro


Busou Renkin - Hiwatari Sekima


Clannad - Furukawa Akio


DGray-man - Tikky Mikk


DGray-man - Cross Mariann


Devil May Cry - J. D. Morrison


Fullmetal Alchemist - Jean Havoc


Fullmetal Alchemist - Pinako Rockbell


Gintama - Hijikata Toushiro


Kuroshitsuji - Bard


Kuroshitsuji - Azzuro Vanel


Monochrome Factor - Kou


Mushi-shi - Ginko


Nabari no Ou - Kumohira Thobari Durandal


Needless - Teruyama Momiji


Pandora Hearts - Gilbert Nightray


Sekai-ichi Hatsukoi - Masamune Takano


Shiki - Ozaki Toshio


Soul Eater - Dr Frankel Stein


Switch - Kurabayashi Hal


Switch - Kuzuya Shouhei


Tegami Bachi - Largo Lloyd


Trinity Blood - Vaclav Havel
Keiji | 2011-09-30 16:15
No növelem én is egy kicsit a bagósok számát

Black Lagoon - Chang


Black Lagoon - Rock


Black Lagoon - Dutch


Black Lagoon - Balalajka


Black Lagoon - Yolanda nővér : D


One Piece - Smoker


One Piece - Crokodile


Welcome to the NHK - Satou Tatsuhiro


GTO - Onizuka Eikichi


Durarara - Heiwajima Shizuo
Joy | 2011-09-30 16:51
Na még egy pár.

Get Backers - Mido Ban


Initial D - Fujiwara Bunta


Kiddy Grade - Armbrust


Saiyuki - Genjo Sanzo


Saiyuki - Kenren Taisou


Saiyuki - Ni Jianyi


Saiyuki - Sha Gojyo


Saiyuki - Zenon
MaRtiN | 2011-09-30 17:43

Gungrave Dr. Tokioka


Gungrave Brad WongGungrave Bunji Kugashira
Joy | 2011-09-30 18:41
Na még. Csapó 3

Angel Sanctuary - Kira Sakuya


Cowboy Bebop - Grencia Mars Elijah Guo Eckener (bár tudnám, mit szívott, aki ezt a nevet megálmodta)


Cowboy Bebop - Julia


Mirage of Blaze - Naoe Nobutsuna


Trigun - Nicholas D Wolfwood


Weiss Kreuz - Kudou Youji


X - Sakurazuka Seishirou


Yami no Matsuei - Oriya Mibu


Get Backers - Paul Wang


Bleach - Shiba Kuukaku


Bleach - Oscar Joaquin Dela Rossa

[ Módosítva: 2011.09.30 20:08 ]
ShirouChan | 2011-09-30 20:50
xxxHOLiC - Doumeki Haruka


Watanuki Kimihiro


Ichihara Yuuko


Ai no Kusabi - Riki


Gai


Hikaru No Go - Ogata Seiji


Dragon Ball - Roshi mester


Cowboy Bebop - Jet


Detroit Metal City - Death Records Menedzser


Fruits Basket - Hatori Sohma


Shigure Sohma


Hellsing - Integra Hellsing


Koi Kaze - Saeki Koushirou


Bus Gamer - Nakajou Nobuo


Rurouni Kenshin - Saitou Hajime


Samurai Champloo - Jin


Chihiro - Yobaba


Paradise Kiss - Arashi Nagase


Junjou Romantica - Usami Akihiko


Higurashi no naku koro ni - Kuraudo Oishi
Pitbull | 2011-10-01 18:25
Nagyon szép gyűjtemények, egy halom olyan szereplővel, akire én magamtól nem is gondoltam volna
Még várok holnapig, hátha akar még rakni valaki, aztán beteszem azokat, akik szerintem kimaradtak, majd átadom a győztesnek a feladvány jogát.

szerk: na jó, beteszem inkább most, hogy ne stoppoljam a játékot
[kivéve]
szerk2: jah, és Joy nyert.
[ Módosítva: 2011.10.01 20:18 ]
Joy | 2011-10-01 20:12
Még van pár képem. Akkor azokat még felrakom. Viszont szerintem hagyjuk még futni pár napig a feladványt. Nem baj, ha nekem kell feladni a következőt, mert van ötletem. De vannak akik nem mindennap látogatnak minden topikot, és lehet hogy ők nehezményeznék, ha lemaradnának egy ilyen ötletes és jól kihasználható feladványról. Én azt mondom, hogyha innen egy teljes napig nem érkezik kép, akkor zárjuk le. De szóljatok, ha nem értetek egyet, simán lehet hogy csak é bonyolizálom a dolgokat.

Mindenesetre itt a maradékom.

Arakawa under the Bridge - Hoshi


Death Note - Matt


Gintama - Ginpachi-sensei


Gintama - Otose


Gintama - Takasugi Shinsuke


Neon Genesis Evangelion - Kaji Ryoji


Peacemaker Kurogane - Hijikata Tosizou


Read or Die - Lee Linho
Pitbull | 2011-10-01 20:19
Rendben, akkor inkább kiveszem azokat, akiket betettem, hátha kevesen látták meg.
Joy | 2011-10-02 22:15
Jó, azt hiszem visszarakhatod a képeidet. Én meg adok utánna új feladványt.
Pitbull | 2011-10-02 22:20
Afro Samurai - Afro

Afro Samurai - Ninja Ninja

FLCL - Samejima Mamimi

Hellsing - Jan Valentine

Hellsing - Luke Valentine

Code Geass - Rakshata Chawla

To Aru Majutsu ni Index - Stiyl

Elfen Lied - Bandou

Aachi & Ssipak - Aachi

Aachi & Ssipak - Beautiful


Kíváncsian várom a következő feladványt.
Joy | 2011-10-02 22:40
Na akkor a feladvány. Bocs ha kicsi sablonosra sikerül, de őszinte kíváncsiság hajt. Szóval a következő feladvány: ANIMEVÁMPÍROK. Mindegy, hogy keleti, vagy nyugati típusúak, nem baj ha nem teljesen humanoidok. Ami vért szív táplálkozási céllal, az vámpír. Ilyenekből kérek sokat leginkább azért, hogy tudjam mit akarok még megnézni. Sosem voltam vámpírmániás, de némelyik animésített egyeddel elég jól kijövök, hátha tudok még ilyen barátságokat kötni.
Pitbull | 2011-10-03 16:20
hát ez tényleg nem a legjobb, mert kb 4 animéből több mint 100 szereplőt ki lehetne szedni minden gondolkodás nélkül. Na mindegy, azért én beteszek párat:

Hellsing
Alucard

Seras

Helena

Enrico Stivaletti

Jan Valentine

Luke Valentine

Schrödinger

Doc

Zorin Blitz

Montana Max (elég rossz kép)

Rip Van Winkle


Dance in the Vampire Bund
Mina Tepes

Nella

Nero

Nelly

Meiren

Vera

Hysterica

Jean Marais Dermaille

Juneau Dermailles

Nicole Edelman

Seiichi Hirai

Nanami Shinonome

Alphonse Medici Borgiani


Kore wa Zombie desuka?
Seraphim

Yuki Yoshida

Sarasvati


Trinity Blood
Abel Nightroad

Wendy

Astharoshe Aslan

Isaak Fernand von Kämpfer

Gyula Kadar

Seth Nightroad

Cain Nightroad

Dietrich von Lohengrin

Virgil Walsh

Wanessa Walsh


Vampire Knight
Kuran Kaname

Seiren

Hanabusa Aidou

Shizuka Hio

Takuma Ichijou

Asato Ichijou

Akatsuki Kain

Ichiru Kiryuu

Maria Kurenai

Zero Kiryu

Yuuki Cross

Senri Shiki

Ruka Souen

Rima Touya


Cyber City Oedo 808
Masuda Remi

Saionji Shuzo
zsocika10 | 2011-10-03 18:09
Hát ez nem épp az erősségem...
Black Blood Brothers- Jiro

Zelman

Kotaro

Yafuri

Cassa

Alice

Cain

Sei

Crow

Kelly

Chan

Johan

Vampire knight- Rido


Na még egy kör.
Karin- Karin

Anju

Carrera

Henry

Ren

Elda

[ Módosítva: 2011.10.04 16:21 ]
Joy | 2011-10-08 12:55
Hát ahogy elnézem erre nincs több jelentkező. Kár.

Te jössz Pitbull
Pitbull | 2011-10-08 13:23
Akkor a következő feladvány: Fehér köpeny. Ebbe beletartozik az orvosokon látható fehér köpeny, a tudósokon/professzorokon lévő tipikus fehér köpeny, és olykor a tanárok is viselnek ilyen fehér köpenyt. Gondolom mindenki tudja mire gondolok.

Jó képgyűjtögetést!
zsocika10 | 2011-10-09 21:59
Adag 1
Soul Eater- Stein

KHR-Verde

Gundam 00- Billy

code geass- lloyd

code geass- Raksatha

code geass- nina

chrno crusade- Edward

Bubblegum Crash-Dr. Haynes

Chrno crusade- Shader

Bleach-genryuusai

Gin

Unohana

Aizen

Byakuya

Komamura

Ukitake
zsocika10 | 2011-10-10 15:19
2.adag
Bleach- Akon és Kurotsushi

Toshiro

Amagi

Kensei

Kenpachi

Kyoraku

Tousen

Soifon

Kyou Kara Maou- Günter

D.Gary-man-Komui és Reever

Rikei és Shifu

Wong

Lau fa

Johnny

Dragon Crisis-Bianca

Tokura

Koisuru Bokun- Morinaga Tetsuhiro és Souichi Tatsumi
NikiLane | 2011-10-10 16:19
Blassreiter
Beatrice Grese

Sasha Jobson


Steins;Gate
Okabe Rintarou

Makise Kurisu


Shiki
Ozaki Toshio


Blood-C
Tsutsutori Kanako


Fafner
Akane Makabe

Youji Hino


Durarara!!
Shinra Kishitani


Deadman Wonderland
Takashima Rei


Elfen Lied
Kakuzawa Kyouju


Honey and Clover
Teshigawara Miwako


Looking up at the Half-Moon
Natsume Gorou


Maburaho
Haruaki Akai


Gundam SEED C.E. 73 Stargazer


Ray the Animation
Ray

Sawa


Goshuushou-sama Ninomiya-kun
Ninomiya Ryouko


Ookami Kakushi
Kushinada Shigetsugu


Full Moon o Sagashite
Wakaouji Keiichi


Texhnolyze
Doc


This Ugly Yet Beautiful World
Jennifer Portman


Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou
Inugami Morihito


The Golden Chord


Iriya no Sora UFO no Natsu
Mayumi Shiina


Fruits Basket
Souma Hatori

Uotani Arisa


Toaru Majutsu no Index
Amai Ao

Yoshikawa Kikyou


To Aru Kagaku no Railgun
Kiyama Harumi


Neon Genesis Evangelion
Ritsuko Akagi

Yui Ikari


Kateikyoushi Hitman Reborn!
Dr. Shamal


Deus Machina Demonbane
Doctor West


Blood+
Julia Silverstein


Ayakashi
Akino Yoake


Gungrave
Dr.T


Viper`s Creed
Doc


No. 6
Nezumi, Shion


Hell Girl

[ Módosítva: 2011.10.11 15:44 ]
Joy | 2011-10-10 16:56
Bocs, nem akarok belekötni, de szeretném ha a küldetés feladója nyilatkozna, hogy az eddig feldobott képekből mi számít. Mert szerintem itt elég sok nem tanári/orvosi köpeny, de nem az én dolgom eldönteni. Viszont ha ezek is számítanak, akkor én is úgy gyüjtök.

Szerintem a Bleaches taicho robok pl egyszerű fehér hakamák. ha ezek számítanak, akkor iderakom az összes elérhető fehér felső kimonós emberkét. Egy csomó másik karakter meg egyszerűen fehér kabátot, öltönyt, egyenruhát, vagy egyszerű mindennapos (tehát nem orvosi/tanári) köpenyt hord.

Szóval jó lenne tudni, hogy ezek számítanak-e, mert én egyelőre a ténylegesen orvosi/tanári fehér köpenyes emberkéket gyűjtöttem ki, de ha ezek is számítanak, akkor azokat is összeszedem.
Pitbull | 2011-10-10 18:46
A meglátás valóban jó: elnézést mindenkitől, de én pontosan leírtam a feladványt. Orvosok, professzorok, tanárok által hordott fehér köpeny. Nem hakama, nem kimonó, nem öltöny, nem palást stb.
szerk: ha a google-be beírja valaki hogy "köpeny", akkor elsőnek az orvosi köpenyeket adja ki. Ne legyen ebből félreértés, én is ezekre gondoltam.

Valamint nem tudom, hogy nálam van-e a gond, de nekem egy rakás kép nem jelenik meg ezek közül.
[ Módosítva: 2011.10.10 18:50 ]
Joy | 2011-10-10 18:58
Köszönöm. Számomra eddig is egyértelműnek tűnt a feladvány, és most már pláne az.

Én Firefoxal nézem a topikot és néhány kép nekem sem jelenik meg, de ha jobb klikk/kép megjelenítése módszerrel próbálkozom, akkor előhozza őket.
[ Módosítva: 2011.10.11 2:01 ]
Joy | 2011-10-11 02:02
Itt az én pakkom.

Air - Kirishima Hijiri


Angel's Feather - Mizuochi Sena


Ayashi no Ceres - Alexander Howell


Ayashi no Ceres - Kagami Mikage


Bleach - Ishida Ryuuken


Bleach - Kurosaki Isshin


Chaos Head - Fumio Takashi


Darker than Black - Bella


Darker than Black - Dr Robert Schroeder


Darker than Black - Nick Hillman


Durarara - Shingen Kishitani


Final Fantasy VII Last Order - Hojo


Gakuen Heaven - Matsuoka Jin


Gakuen Heaven - Umino Satoshi


GetBackers - Eiji


Gintama - Ginpachi-sensei


Hell Girl - Yoshiyuki Honshino


Higurashi no Naku Koro ni - Irie Kyosuke


Higurashi no Naku Koro ni - Takano Mio


Hitsuji no Uta - Minase


Ichiban Ushiro no Daimaou - Torii Mitsuko


Itazura na Kiss - Irie Naoki


Itazura na Kiss - Kamogari Keita


Kyo Kara Maou - Jose Rodriguez


Love Hina - Noriyasu Seta


Monster - Kenzou Tenma


Nabari no Ou - Amatsuki Kazuho


Needless - Rikudou Gin


Neon Genesis Evangelion - Akagi Naoko


Neon Genesis Evangelion - Ikari Gendou, Yui és Fuyutsuki Kohzou


Pandora Hearts - Xerxes Break


Rainbow - Koike Setsuko


Rainbow - Sasaki Gisuke


Rozario to Vampire - Nekonome Shizuka


Rozario to Vampire - Ririko Kagome


Saiyuki - Ni Jenyi


Saiyuki - Tenpo Gensui


Sayonara zetsubou sensei - Itoshiki Mikoto


Seto no Hanayome - Seto Ren


Shaman King - Johann Faust


Sket Dance - Tetsuji Chuuma


Soul Eater - Meduza


Sukisyo - Aizawa


Sukisyo - Ichikawa Gaku és Nagase Kai


Sukisyo - Kozuki Ryouya


Sukisyo - Nanami Kai


Switch - Kitagishi


Tegami Bachi - Dr Thunderland Jr


Tokyo Babylon - Sakurazuka Seishirou


Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteru - Isuzu Fujiwara


Yami no Matsuei - Professor Satomi


Yami no Matsuei - Tsuzuki Asato


Yami no Matsuei - Watari Yutaka


Zombie Loan - Yoshizumi
Joy | 2011-10-12 02:39
Ergo Proxy - Yumeno Daedalus


Black Cat - Kanzaki Kosuke
NikiLane | 2011-10-12 07:37
Star Driver
Okamoto Midori


Beelzebub
Lamia


Rosario to Vampire
Toujou Ruby


Tokimeki Memorial
Himou Yuina


Dragonaut: The Resonance

[ Módosítva: 2011.10.12 7:55 ]
Pitbull | 2011-10-12 12:51
Valaki segítene összeszámolni kinek hány elfogadott képe van összesen? Mert a helytelen és a be nem töltődők miatt nekem elég nehézkes.

Még egyszer kérem: aki tesz, ellenőrizze már le, hogy engedélyezett-e a hotlink azoknál a képeknél, amit berak, mert így nehézkes visszanézni egyesével.
Joy | 2011-10-12 13:36
Szívesen segítek, nekem egy kivételével az összes kép bejön. Csak mondd meg, hogy a képek, vagy a karakterek száma számít-e, illetve hogy a meg nem nevezett karaktereket/képeket is beleszámoljam (itt gondolok elsősorban a Hell Girl képre).

De ha azt mondod, hogy részvétel miatt én inkább ne számoljak, azt is megértem.
Pitbull | 2011-10-12 16:34
Csak a megnevezett karakterek számítanak. És köszönöm a segítségedet!
Joy | 2011-10-12 16:59
Eredmény:

Zsocika10: 17 karakter, 1 kép nem jön be
NikiLane: 44 karakter
Én: 56 karakter, a két nővért inkább nem számoltam bele
Pitbull | 2011-10-12 20:57
Köszönöm a segítséget, akkor innentől egy napot várok, majd ha senki nem tesz újat, akkor kihirdethetjük az eredményt.
zsocika10 | 2011-10-12 21:07
Elnézést hogy nem jelentkeztem előbb de összeköttetés problémái voltak. Hülye vagyok ha szövegértésről van szó de alapjáraton is.... Elnézést a kellemetlenségekért.
[ Módosítva: 2011.10.12 21:09 ]
Pitbull | 2011-10-12 21:20
Semmi gond, végül is csak egy játék
Joy | 2011-10-12 22:09
Szívesen. Ez egy kimondottan gyümölcsöző kör.
NikiLane | 2011-10-12 23:11
Sailor Moon


Macross Frontier
Grace


Kiss Dum
Rukina Yuno

[ Módosítva: 2011.10.12 23:36 ]
Pitbull | 2011-10-13 21:08
Nem egészen egy napja volt az utolsó poszt ugyan, de szerintem ez a feladvány kellőképpen kifutotta magát Köszönöm az összes képet, szép kis gyűjtemény lett itt a végére.

A győztes Joy lett 56 képpel, várjuk a feladványát!
Joy | 2011-10-15 09:34
Bocs a késésért. Következő feladvány: EGYENRUHÁK. De nem ám akármilyen, hanem különböző katonai, félkatonai, rendfenntartó és egyébb hasonló szervezetek egyenruháit kérem. Szóval bármilyen szervezetét, aminek a tagjai egyenruhát viselnek. Az iskolai egyenruhák nem számítanak, kivéve ha az iskola valami egyébb szervezetet is megtestesít (pl mondjuk ördögűzők). Igazat megvallva nem sok ilyet láttam eddig, de hajrá. Az animét mindenképpen írjátok oda, a karatert nem kell. Ha a szervezet nevét tudjátok és odaírjátok, annak örülni fogok, de az sem baj, ha nem. Olyan képek is jöhetnek, ahol többen flangálnak ugyanabban az egyenruhában. Itt most nem a karakter a fontos, hanem a ruha. DE egy egyenruha csak egyszer számít. Ha mindenkit felraktok, aki abban szaladgál az adott animében, akkor is csak egynek veszem. Ha egy animében többféle egyenruha van (pl mindkét harcoló félnél más), akkor az természetesen annyinak számít, ahány féléről képet raktok. Női és Férfi egyenruha csak akkor számít külön, ha tényleg eltérnek (pl szoknya/nadrág már eltérés).

Egyszóval itt most a ruha számít. Bocs, ha bonyolult voltam, ha valami nem tiszta, kérdezzetek.
Pitbull | 2011-10-15 11:09
Szerintem lesz olyan, amit nem fogsz elfogadni, de azért töltögetek
Appleseed XIII - ES.W.A.T. harci egyenruha

Freezing egyenruha (ez a harci is, azért tettem be)

Gantz ruha

Claymore egyenruha

Dragon ball - Muten Roshi egyenruhája (ezt nem hagyhattam ki )

Black Magic M-66 (itt nem tudom a szervezet nevét)

Dead Leaves - az őrök

Deadl Leaves - a lázadók

Code Geass - A Fekete Lovagok

Aachi & Ssipak - Pelenkások

FMP - Fumoffu egyenruha


nemsokára jön a 2. adag is

senki nem tett újat ezóta, ezért beszerkesztem ebbe:
Wing of Honneamise - Űr-Haderő egyenruhája

Dance in The Vampire Bund - az elit vérfarkasok egyenruhája

Dance in The Vampire Bund - Minának dolgozó katonák egyenruhája

Mononoke Hime - Vasvárosiak egyenruhája

REquiem for the Phantom - nem emlékszem a nevükre, asszem szellemek, vagy ilyesmi.

Blood+ - SIF


Továbbra se tett senki, ezért ismét szerkesztem:
Azért van némelyiknél több kép, hogy jobban látszódjon az egyenruha, nem azért, mert több pontot érnek.
Gin'iro no Kami no Agito - Laguna sereg, magasabb beosztásúak

Hellsing:
Vatikán lovagjai együtt

Sagely Brethen lovagrend, fő

Calatrava La Nueva lovagrend, fő

Sain Tesphan Di Toscana lovagrend, fő

Máltai lovagrend, fő

Iscariot

Letztes Battalion

Hellsing katonái

Valentine fivérek Ghoul-serege

Venezuelai kommandó


kövi adag:
Words Worth - Sötétség és Fény birodalma (látszik melyik-melyik)

Redline - Roboworld hadsereg

Redline - Gori-Rider rendőrei


megint csak szerkesztés:
Elfen lied - komplexumban lévő őrök

Dragon Ball - Red Ribbon Army (nem emlékszem a magyar nevükre)

Full Metal Alchemist - szégyellem, de nem jut eszembe a szervezet neve

Highschool of the dead - Repteret őrző katonák

Highschool of the dead - hidat védő rendőrök

Full Metal Panic - Mithril alacsony beosztású férfi/nő, valamint magas beosztású férfi/nő

King of Thorn - Komplexumot közvetlenül védő katonák

King of Thorn - nem emlékszem pontosan milyen katonák, alacsony és magas beosztású

[ Módosítva: 2011.10.15 15:57 ]
Joy | 2011-10-15 16:48
Anyám borogass, avagy leborulok munkásságod elött és erősen lájkolom. Mondjuk néhány képtől majd' magam alá piszkítottam a röhögéstől. Nagyon állat a felhozatal.
zsocika10 | 2011-10-15 22:54
Hát ezt már csak kiegészíteni tudom:
Gundam00- Cestial Being harci/fedélzeti

második évad- Alaws felsőbb beosztás

második/első évad-második-Alaws, első-állami hadsereg

Flag harcosok-bevetésen/első évad/

Flag harcosok-bázison

második évad-innovátorok

második évad-???(árulás miatt zárták be az embert és dolgoztatták de már nem emlékszek a nevére...)

Toshokan Sensou-a könyv védők(a nevére nem emélkszem) terep

papír munka férfi/női

Hírszerzéi

a "könyv behajtók"

Ao no exorcits- őrdögűzők

Chrono Crusade-magdaléna szervezte bevetés/bázis

Hakuouki- Shinsengumi

Nagyjából ennyi ha még eszembe jut valami akkor csatolom.
Pitbull | 2011-10-16 00:18
Azok a gundamos egyenruhák nagyon ott vannak

Közbe nekem is eszembe jutott még pár:
To aru Kagaku no Railgun - Anti-skill

Cyber City Oedo 808 - Space Force

Vexille 2077 - SWORD (bázis)

Detroit Metal City - rendőrök férfi/nő


Genius Party "Deathtic 4" - Zombie PoliceAmúgy rengeteg anime van még, mechákból meg gunfight animékből lazán össze lehet szedni akár százat is, szóval mindent bele, még simán be lehet érni!
ShirouChan | 2011-10-16 16:33
07 Ghost
Kadétegyenruha:


a templomi tanulók kétféle egyenruhája:


a templomi papok egyenruhái:


Ayanami különítmény egyenruhája:


Hetalia
Németország, Olaszország és Japán:


Olaszország másik egyenruhában:


Amerika:


Anglia:


Kína:


Argento Soma


Bleach
Shinigami egyenruha, és 2 féle taicho egyenruha:


Busou Renkin


Code Geass
Knight egyenruha:


Cornelia különítmény egyenruhája:


Háttérben a kínai hadsereg egyenruhája:


Jeremiah Gottwald mechás egyenruhája:


S2 japán ellenállás egyenruhája:


S1 japán ellenállás egyenruhája


Suzaku pilótaegyenruhája:


D-Gray Man
Lavi és Kanda egyenruhája, Allen Crown Clownja:


Lenalee egyenruhája:


Cross Marian:


Sokaro:


Cloud Nine:


Komui Lee:


Bak Chan:


Piros új női egyenruha:


Piros új férfi egyenruha:


Finder egyenruha:


Gintama
Shinsengumi tiszti egyenruha:


Shinsengumi tiszti és közkatonai egyenruha:


Voltron/Golion
Pilótaegyenruha:


Gundam Seed és Destiny
Kira egyenruhája:


Kira pilótaegyenruhája:


Athrun egyenruhája:


Másik egyenruha (már nem tudom pontosan megmondani melyik melyik oldalhoz tartozott )


Athrun és Shin pilótaegyenruhája:


Lunamaria pilótaegyenruhája:


Ysak egyenruhája:


Ysak pilótaegyenruha:


Lunamaria egyenruhája:


stargazer egyenruha:


Hellsing
Seras Viktoria rendőregyenruhája:


ugyanez csak az ovánban asszem :


Kyou Kara Maou
Gwendal és osztaga egyenruhája:


Conrad Shou Shimaroni egyenruhája:


Conrad általános egyenruhája:


Wolfram és osztaga egyenruhája:


20évvel ezelőtti háborús egyenruha:


Conrad DaiShimaroni egyenruhája:


Díszegyenruha:


Kadétegyenruha:


ShouShimaron katonai egyenruha, 3. évad:


Legend of Blue Wolves


kadétegyenruha:


Macross Frontier


bevetési egyenruha:


fekete egyenruha:


női bevetési egyenruha:


Maiden Rose
tiszti egyenruha:


Klaus egyenruhája:


Naruto
Chuunin Jounin egyenruha:


Anbu egyenruha:


Noein
A dimenzióutazók egyenruhája:


Noir
beavatási egyenruha:


Peace Maker Kurogane


Sengoku Basara
két szembenálló fél közkatonáinak egyenruhája


Tegami Bachi
női egyenruha:


férfi egyenruha:


Tokko
rendőregyenruha:


Trinity Blood
papi egyenruha


fehér nővéregyenruha


kék nővéregyenruha


Tsubasa
Vámpírvadász különítmény egyenruhája


Uraboku
Wakamiya Kanata


X
Shiyu Kusanagi


FF7 Last Order
Soldier egyenruha:


Shinra egyenruha:


SZERK
Shigofumi


Argento Soma (még 1)


GetBackers
Chrno Crusade


Darker than BlackD-Gray Man
Lenalee második egyenruhája


srácok első egyenruhája


Eva


Macross 7
Díszegyenruha


Sima:


KHR
Millfiore fehér egyenruha:


fekete:


Shaman King
X-laws


TTGL

[ Módosítva: 2011.10.17 0:34 ]
Pitbull | 2011-10-17 12:26
@ShirouChan: az mind a kettő Hellsinges egyenruha Seras-on, ott van rajtuk a Hellsing címer.
Ez Seras Rendőri egyenruhája:

Vexille 2077 - bevetési vízi-egyenruha

Black Lagoon - Roberta's Blood Trail
Vietnámi katonaság

Roberta venezuelai katonaruhája

Amcsik gerilla harci ruhája

Amcsik dzsungelharci ruhája

Hotel Moszkva katona ruhája

Őket már nem emlékszem melyik erőhöz tartoztak
zsocika10 | 2011-10-19 18:23
Hát ez egy igazán sikeres téma!!
Joy | 2011-10-20 21:21
Hát srácok, esküszöm ez egy élmény volt. Nem sokat hagytatok nekem szerencsémre. De azt a párat azért felpakolom.

Stardriver - kireboshi-ék egyenruhája. Mindenkinek más a cucca, de az alapok adottak. Ez a Head-version


Cowboy Bebop - marsi maffia, Vicious brancsa


Cowboy Bebop - a "gomba-bolygó" rendőrségének egyenruhája


Gundam Seed - a Földi Erők (vagy mibúbánatnak hívták őket) egyenruhái. Fehér a tiszteké, kék (ez már volt itt) a közkatona fiúké, a lilás a lányoké


Gundam Seed Destiny - Dearka egyenruhája ugyanabból az idősíkból, mint Yzak fehérje. Már nem emlékszem, ez melyik oldal, melyik szervezet volt


Gundam Seed Destiny - Heine pilótaegyenruhája


Gundam Seed Stargazer - bevetési egyenruha


Kyo Kara Maou - 3. széria Dai-Shimaron közkatónáinak egyenruhája (Conrad meg Yozak meg csak úgy véletlenül kerültek a ruhákba)


Tales of Vesperia egyenruhákMacross Pluss - pilótaegyenruha (imádom a klasszikus Macross sisakokat)


Saber Rider


Angel Sanctuary - angyalok serege


Hack Sign - Crimson Knights


Fullmetal Panic - bevetési egyenruha. Ez mintha nem lett volna eddig.Ez egy nagyon állat kör volt, amit szoros küzdelemben Shirou-chan vitt.
ShirouChan | 2011-10-21 00:09
Kövi téma: megane, azaz szemüveges karakterek.
Junkers | 2011-10-21 11:22
A Channel - Nagi

Blood-C - Itsuki Tomofusa

Blood-C - Saya Kisaragi

Boku wa Tomodachi ga Sukunai - Rika Shiguma

Highschool of the Dead - Kouichi Shidou

Highschool of the Dead - Kouta Hirano

Highschool of the Dead - Saya Takagi

Mahou Shoujo Madoka Magica - Homura Akemi

Mahou Shoujo Madoka Magica - Kazuko Saotome

Mahou Shoujo Madoka Magica - Kyousuke's Father

Mahou Shoujo Madoka Magica - Tomohisa Kaname

Yosuga no Sora - Nao Yorihime

Yuru Yuri - Chitose Ikeda

Yuru Yuri - Chizuru Ikeda

Strike Witches - Amaki Suwa

Strike Witches - Perrine-H. Clostermann

Strike Witches - Professor Miyafuji

Strike Witches - Ursula Hartmann

K-ON!! - Nodoka Manabe

K-ON!! - Sawako Yamanaka

Lucky Star - Hiyori Tamura

Lucky Star - Miyuki Takara

Lucky Star - Yui Narumi

Maria Holic - Nanami Kiri

Maria Holic - Nishizaki-sensei

Mayo Chiki! - Kinjirou Sakamachi

Mayo Chiki! - Nakuru Narumi

Toradora! - Hisamitsu Noto

Toradora! - Yuusaku Kitamura

Samurai Girls- Hanzou Hattori

Houkago no Pleiades - Aoi

Ore no Imouto - Daisuke Kousaka

Ore no Imouto - Gennosuke Miura

Ore no Imouto - Manami Tamura

Ore no Imouto - Grandmother Tamura

Ore no Imouto - Saori Vageena

Ore no Imouto - Sena Akagi

Bleach - Chizuru Honshou

Bleach - Claude

Bleach - Ishida Ryuuken

Bleach - Lisa Yadoumaru

Bleach - Nanao Ise

Bleach - Tessai Tsukabishi

Bleach - Tetsuzaemon Iba

Bleach - Uryuu Ishida

Bleach - Yasochika Iemura

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - Nagato Yuuki

Hidamari Sketch - Sae

Infinite Stratos - Maya Yamada

Ai yori Aoshi - Taeko Minazuki

Aki Sora - Kana

Amaenaide yo!! - Sakura Sugai

Azumanga Daioh - Mizuhara Koyomi

Hetalia Axis Powers - Austria

Death Note - Soichiro Yagami

Death Note - Watari

Dragon Crisis! - Bianca

Dragon Crisis! - Tokura

Fullmetal Alchemist - Kain Fuery

Fullmetal Alchemist - Maes Hughes

Fullmetal Alchemist - Sheska

Fullmetal Alchemist - Van Hohenheim

Naruto - Aburame Shino

Naruto - Ebisu

Naruto - Kabuto Yakushi

Soul Eater - Dr. Franken Stein

Zombie-Loan - Michiru Kita

Kaleido Star - Merille

Kaleido Star - Midori Naegino

Tokyo Mew Mew - Lettuce Midorikawa

Horizon on the Middle of Nowhere - Adele Balfetto

Working!! - Kazue Takanashi

Working!! - Maya Matsumoto

Working!! - Souta Takanashi

Usagi Drop - Hidaka

Usagi Drop - Kenji Kawachi

Usagi Drop - Masako Yoshii

Detektiv Conan - Edogawa Conan

Detektiv Conan - Professor Hiroshi Agasa

Sora no Otoshimono - Eishirou Sugata

Kobato. - Homeroom Teacher

Kobato. - Kiyokazu Fujimoto

Kobato. - Sayaka Okiura

Onegai Teacher - Kei Kusanagi

Onegai Teacher - Mizuho Kazami

Onegai Twins - Tsubaki Oribe

Astarotte no Omocha! - Judit Snorrevík

Cleavage - Ichinose

(Eddig 88 Kép)
[ Módosítva: 2011.10.21 23:55 ]
zsocika10 | 2011-10-21 20:36
akane-iro ni somaru saka- Aya

Ao no Exorcits- Yukio

Shiro

Miwa

Asu no Yoichi-chihaya

Break Blade- Baldr

Girge

Chrno Crusade- Edward

Kate

Shader

Code Geass- Nina

D.Gray-man- Komui

Lulubell

Johnny

Tiedoll

Lou Fa

Hiakru no Go- Tsutsui

Kawai

Ogata

Ochi

Eyeshield 21- Takami

Agon

Togano

One Outs-Kinosaki

Gosik-Cecile

Alan

Signore

Secretary

KHR- Chikusa

Irie

Lussuria

Kawahira

Black Lagoon -Chang

Bansai - Gintama

Kamisama no Memochou - Hirasaka Renji

Bakuman - Mashiro Nobuhiro

Shujin

Albert Pitt - Aria

Itsuka Tenma no Kuro Usagi- Hinata Kurenai

Monochrome Factor - Kou

Death Note - Matt

Tiger and Bunny - Barnaby Brooks

Excel Saga - Daimaru Sumiyoshi

Kannagi - Takako Kimura

Gundam 00- Katie and Billy

Tieria

Aeolia

Ian

Shirin

Ichiban Ushiro no Daimaou- Torii

Junjou Romantica- Takahiro

Sumi

Kaleido Star- Jerry

Kalos

Kami nomi zo Shiru Sekai- Keima

Nakagawa

Kamisama Dolls- Koushirou

Kuuko

Kiyokata

Yasuyuki

Shingo

Koisuru Boukun- Tatsumi

Koukaku no Regios- Karian

Rufa

Hát ennyi egyenlőre.(65 kép)
[ Módosítva: 2011.10.22 12:13 ]
SousukeSagara | 2011-10-21 21:11
Ishida Uryuu

Ugaki

[ Módosítva: 2011.10.22 13:48 ]
ShirouChan | 2011-10-21 23:26
Pár dolog amiket eddig elfelejtettem tisztázni:
- Minden felrakott képet csak akkor fogadok el, ha a karakternek legalább a kereszt vagy vezetékneve fel van tüntetve, senpai, sensei, anyuka, kisgyerek, menedzser, tűzoltó, titkárnő stbstb... nem játszanak, aki hasonlókat tett fel megkérném hogy ott szerkessze át a hozzászólását és írja be a karakter legalább egyik nevét.
- Postok minden más nemű egyéb szerkesztését kerüljük, miután már hozzászólt valaki a témához utánunk. Inkább Írjatok egy új postot ha megkérhetlek, úgy is meg fogom tudni számolni a képeket és legalább látni is fogom milyen sorrendben kerültek fel a képek, így ha véletlen több ember is felrak egy karaktert akkor nem leszek gondban, hogy ki volt az első, kié a pont.
- Nem fogom beszámítani az olyan karaktereket akinek nem tudom elérni a hozzájuk csatolt képet, ha valakinek van ilyen az javítsa a kép linkjét esetleg töltse fel újra.

Köszönöm

Ui: még 1-2 napot várok hátha kerülnek fel még képek utána eredményt hirdetek, addig is további sok sikert a gyűjtögetéshez.
SousukeSagara | 2011-10-21 23:54
Fairy Tail:Cancer

Fairy Tail:Loki

Kampfer:Akane


Death Note:Kida Masahiko

Death Note:Yagami Soichiro

Death Note:Watari

[ Módosítva: 2011.10.22 13:50 ]
Pitbull | 2011-10-22 00:09
SousukeSagara, bocs a kérdésért, de ez mi akarna lenni?
Junkers | 2011-10-22 11:04
Cube x Cursed x Curious - Konoha Murasama

Fairy Tail - Cancer

K-ON!! - Shima Chizuru

K-ON!! - Takahashi Fuuko

Mayoi Neko Overrun! - Leyasu Kikuchi

Ookami-San - Alice Kiriki

Ookami-San - Majolica Ru Fei

Ookami-San - Wakato Murano

Ookami-San - Yukime Murano

Ro-Kyu-Bu! - Saki Nagatsuka

Sengoku Otome - Mitsuhide Akechi

Sky Girls - Nanae Fujieda

Soredemo Machi wa Mawatteiru - Natsuhiko Moriaki

Soredemo Machi wa Mawatteiru - Shunsaku Matsuda

Soredemo Machi wa Mawatteiru - Toshiko Tatsuno

The Sky Crawlers - Suito Kusanagi

Trigun - Vash the Stampede

Zero no Tsukaima - Colbert

Zero no Tsukaima - Longueville

Zero no Tsukaima - Tabitha

[ Módosítva: 2011.10.22 12:00 ]
Joy | 2011-10-22 11:44
Remek a felhozatal és kimondottan örülök neki, hogy most biztosan nem én nyerek. De azért pakolgatok kicsit.

Angels Feather - Chikura Anri


Angels Feather - Nakajyou Yuuto


Angels Feather - Sakakibara Ran


Angels Feather - Toudou Shion


Bleach - Abarai Renji


Bleach - Aizen Sousuke


Boys Be - Kazama Yuumi


D N Angel - Hiwatari Satoshi


Darker Than Black - November 11


Full Metal Alchemist - Scar


Fushigi Yuugi - Kajiwara Tetsuya


Gakuen Heaven - Matsuoka Jin


Gakuen Heaven - Nakajima Hideaki


GetBackers - Emishi Haruki


GetBackers - Kakei Juubei


GetBackers - Midou Ban


GetBackers - Miroku Yukihiko


Gundam SEED - Athrun Zala


Gundam SEED - Rey Za Burrel


Gundam SEED - Sai Argyle


Gundam SEED - Shinn Asuka


Gundam SEED - Sting Oakley


Higurashi no Naku Koro ni - Irie Kyousuke


Higurashi no Naku Koro ni - Tomitake Jirou


Hitsuji no Uta - Minase


Loveless - Ritsu-sensei


Meine Liebe - Belouze


Meine Liebe - Isaac Cavendish


Saiyuuki - Cho Gonou


Saiyuuki - Genjo Sanzo


Saiyuuki - Ni Jianyi


Saiyuuki - Tenpou


Tokyo Underground - Isuzu Ginnosuke


XXXHolic - Watanuki Kimihiro

[ Módosítva: 2011.10.22 12:01 ]
Junkers | 2011-10-22 12:07
11eyes - Saiko Akamine

11eyes - Yukiko Hirohara

Bakuman. - Akito Takagi

Fairy Tail - Loke

Nagasarete Airantou - Chikage

R.O.D - Yomiko ''The Paper'' Readman

Squid Girl - Cindy Campbell

Squid Girl - Martin

Squid Girl - Kiyomi Sakura

[ Módosítva: 2011.10.22 12:41 ]
zsocika10 | 2011-10-22 13:05
Kampfer- Akane

Kuroshitsuji- Grell

Maylene

Tanaka

William

Claude

Ronald

Nabari no ou- Aizawa

Fuuma

Omamori Himari- Kisaragi

Pandora Hearts- Leim

Oscar

Reo

Mrs. Kate

Shinrei Tantei Yakumo- Nanase

Ishii

Special A-Kakei

Spriral- Kousuke

Star Driver- Ginta

Jaguar

Keito

Midori

Tiger

Vampire Knight- Kaien

uragiri wa boku no namae o shitteiru- Isuzu

Giou

Nuraryhon no Mago- Rikuo
Joy | 2011-10-22 13:27
SousukeSagara, légyszi olvasd már el az alattad írt szabályokat és ne frissítgesd állandóan a tegnapi hozzászólásodat, amikor már majd' egy oldalt írtak mások utánnad. Felpakolsz utólag egy csomó olyan képet, aminek a karaktere már volt, de így hogy bizonyítsa az illető, hogy ő rakta fel elöbb. + felraksz egy rakat névtelen képet, amiről én pl tudom ki van rajta, de ezek után hogy rakja fel más? Legalább írd oda az animét meg a nevet, vagy amiről nem tudod, azt ne rakd fel. Légyszi gondol már a többiekre is, mert így mindenki be fog rád rágni és tök igazuk is lesz.

Hack Roots - Oban


Hack Roots - Sakisaka


Natsume Yuujinchou - Natori Shuichi


Happy Lesson - Ichimonji Mutsuki


Kyou Kara Maou - Saralegi


Kyou Kara Maou - Shibuya Shouri


Kyou Kara Maou - Murata Ken


Loveless - Agatsuma Soubi


Loveless - Shioiri Yayoi


Macross 7 - Nekki Basara

[ Módosítva: 2011.10.22 13:44 ]
Junkers | 2011-10-22 13:41
Angel Beats! - Shoujo

Angel Beats! - Takamatsu

Angel Beats! - Takeyama

B Gata H Kei - Daisuke Matsuo

B Gata H Kei - Mayu Miyano

Full Metal Panic! - Kyoko Tokiwa

Full Metal Panic! - Shinji Kazama

Honey and Clover - Matsumoto Ippei

Honey and Clover - Takumi Mayama

Honey and Clover - Teshigawara Miwako

Kurenai no Buta - Porco Rosso

Rizelmine - Kyoko Yachigusa

[ Módosítva: 2011.10.22 14:09 ]
SousukeSagara | 2011-10-22 13:54
Arakawa

Kurama

Shirakawa

Chiriko "Tsuruko" Tsurumi

Naruko "Anaru" Anjou

Jinta "Jintan" Yadomi

Rinko Sakuma

Takafumi Inuka

Kenny

Komoe Harumachi

Tomomi Harukawa

Kenichi Kurokawa

Rulisu

Koromogae Touko

Kobeni Hanasaki

[ Módosítva: 2011.10.22 18:03 ]
Joy | 2011-10-22 14:18
Kyou Kara Maou - Jose Rodriguez


Weiss Kreuz - Shuldig


Naruto - Chisima


Shaman Kin - Johann Faust


Sukisyo - Minato Shinichiro


Sukisyo - Nagase Kai


Tengen Toppa Gurren-Lagann - Kamina


Tengen Toppa Gurren-Lagann - Simon


Durarara - Heiwajima Shizuo és Tanaka Tom


Durarara - Kishitani Shinra
Junkers | 2011-10-22 14:24
Needlees - Adam Blade

Needlees - Kana

Needlees - Kyouji Kannazuki

Needlees - Natsuki

Needlees - Yuuma
Joy | 2011-10-22 14:59
Trinity Blood - Abel Nightroad


Chobits - Kojima Yoshisuki


Chobits - Jima


Fruits Basket - Makoto Takei


Koisuru Boukun - Tatsumi Tomoe


Samurai Champloo - Jin


Karas - Nue


Kikaider - Hakaider


Kikaider - Jirou


Shiki - Muroi Seishin
Nevotil | 2011-10-22 17:18
Szép kör lesz ezt összeszámolni
Junkers | 2011-10-22 18:02
Asobi ni Iku yo! - Aoi Futaba

Asobi ni Iku yo! - Durel

Asobi ni Iku yo! - Maki Itokazu

Asobi ni Iku yo! - Kio Kakazu

Asobi ni Iku yo! - Yuuichi Miyagi

Letter Bee - Aria Link

Letter Bee - Caribs Garrard

Letter Bee - Houdai Franklin

Letter Bee - Ralgo Lloyd

[ Módosítva: 2011.10.22 18:14 ]
Joy | 2011-10-22 19:34
Shiki - Hayami


Devil May Cry - Brad


Devil May Cry - Simon


Ghost Hound - Kaibara Masato


School Rumble - Harima Kenji


Shuffle - Midoriba Itsuki


Tales of the Abyss - Jade Curtis


07-Ghost - Castor


Tsubasa Chronicle Shunraiki - Monou Fuuma


Tsubasa Chronicle - Yukito


Tsubasa Chronicle - Sakurazuka Seishiro


Tsubasa Chronicle - Kurogane


Tsubasa Chronicle - Syaoran


Fullmetal Alchemist - Greed


Fullmetal Alchemist Brotherhood - Miles


Air Gear - Yoshitsune


Kaichou wa Maid-sama - Kanou Soutaro


Code Geass - Lloyd Asplund


Code Geass - Gilbert Guilford


Code Geass - Asahina Shogo
Junkers | 2011-10-22 20:12
Kiki's Delivery Service - Tombo Kopoli

Laputa - Muska

Sen to Chihiro no Kamikakushi - Kamaji

Ghost Stories - Reo Kakinoki

Kamichu - Mitsue Shijou

Blue Gender - Amick Hendar

Blue Gender - Seno Miyagi

Hayate no Gotoku!! - Saki Kijima

Hayate no Gotoku!! - Seishirou Klaus

Hayate no Gotoku!! - Sonia Shaflnarz

Soft Tennis - Chitose Akiyama

Soft Tennis - Kyouko Miyoshi

Soft Tennis - Shiho Nagumo

Soft Tennis - Yayoi Hiragishi

[ Módosítva: 2011.10.23 14:38 ]
zsocika10 | 2011-10-23 13:23
Kíváncsi leszek az eredményekre! Olyan sok jött össze! Ez a kör népszerű volt!
Joy | 2011-10-23 21:12
Na még egy keveset a végére. Előre bocsátom, nem akarok nyerni, bár szerintem most esélyem sincs rá.

Angel Sanctuary - Kira Sakuya


Blood+ - Van Argano


Busou Renkin - Rokumasu Kouji


Busou Renkin - Skaguchi Shosei


C - Mikuni Souichirou


Dogs - Mihail


Full Metal Panic Fumoffu - Hayashimizu Atsunobu


Gintama - Kamiyama


Gintama - Sakamoto Tatsuma


Hetalia - America


Macross Frontier - Matsuura Nanase


Macross Frontier - Mikhail Blank


Mirage of Blaze - Chiaki Shuuhei


Mirage of Blaze - Naoe Nobutsuna


Naruto - Karin


Ouran High School Host Club - Ootori Kyoya


Sekai-ichi Hatsukoi - Takano Masamune


Shining Tears X Wind - Haruto Saionji


Sket Dance - Switch


Soul Eater - Kilik Lunge


Star Driver - Shindou Sugata


Switch - Hiki Masataka


Switch - Kurabayashi Hal


Tegami Bachi - Jiggy Pepper


Trigun - Nickolas D Wolfwood


Tsubasa Chronicle Tokyo Revelations - Clow Read


Umineko no Naku Koro ni - Ushiromiya George


Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteru - Furuori Senshirou


Yami no Matsuei - Tatsumi Seichiro


Yami no Matsuei - Tsuzuki Asato
ShirouChan | 2011-10-24 01:12
Hát ez szép kör volt.

Még pár akik eddig nem voltak:

Nekonome Shizuka - Rosario + Vampire


Taichi - Digimon


Taka-tin - Gintama


Teo - Ristorante Paradiso


Terumasa Takai - Arakawa Under the Bridge


Usami Akihiko - Junjou Romantica


Verde - Katekyo Hitman Reborn


Vito - Ristorante Paradiso


Yasuhiro Chiga - Seitokaichou ni Chuukoku


Fujisaki Yusuke, Bossun - Sket Dance


Furio - Ristorante Paradiso


Gengai - Gintama


Gyumao - Dragon Ball


Haitani - Love Hina


Hasegawa Taizou - Gintama


Himekawa Tetsuya - Beelzebub


Himemiya Anthy - Utena


Honami - Rental Magica


Ichinomiya Seki - Arakawa Under the Bridge


Igarashi - Clannad after story


Joe - Digimon


Matsushiro Ken, Tenchou - Yakitate!! Japan


spoiler Kinyit

Lal Mirch - Katekyo Hitman Reborn

Luciano - Ristorante Paradiso


Luigi - Ristorante Paradiso


Masa - Seto no Hanayome


Minoru Kokubunji - Chobits


Miyako - Digimon


Daisuke - Digimon


Mousse - Ranma 1/2


Musashi - Gintama


Muten Roshi - Dragon Ball


Naoyuki Okazaki - Clannad


Noriyasu Seta - Love Hina


Oregano - Katekyo Hitman Reborn


Ririko Kagome - Rosario + Vampire


Sakagami Tomoyo - Clannad


Sakano-san - Gravitation


Sarutobi Ayame - Gintama


Shimura Shinpachi - Gintama


Aizawa Shouji - Beelzebub


Aoki Seiichirou - X


Claudio - Ristorante Paradiso


Edomae - Seto no HanayomeEzt a kört pedig Junkers88 vitte gratulálok.
zsocika10 | 2011-10-24 13:16
Ez nagyon jó kör volt! Ez volt ez egyik legnépszerűbb kör mióta játszom!
Joy | 2011-10-24 13:20
Jaja, jó volt. Mondjuk egy ilyen általános témából nem csoda, hogy ennyit összeszedtünk.
zsocika10 | 2011-10-24 14:50
424 kép körül van az össz! Képes voltam megszámolni!(+1, -1 mert azért a matek tudásomban sem vagyok valami biztos..XD)
Junkers | 2011-10-24 16:16
Bizony jó kis kör volt

Na, akkor a következő téma legyen: Vezérelt Robotok
zsocika10 | 2011-10-24 17:27
Khr- Mosca

Gundam 00- Automon

D.Gray-man- Komurin 4(talán??)

Komurin 3(??)

Gundam 00- Kyrios

Arios

Exia

Raiser 00

Dynames

Cherudim

Virtue

Seravee

Nadleeh

Flag

Full metal panic- Arbalest

Barbár

Behemót

Codarl

M9

+
Code Geass- Lancelot

Glasgows

Knight police

Gloucester/2/

Guren Mk-II

Burai

Burakai

Sutherland

Gekka/2/

[ Módosítva: 2011.10.24 18:40 ]
Junkers | 2011-10-24 17:32
zsocika10 írta:
Nem tudom hogy a beállítással vezérelt robotok is ide tartoznak-e. Ha nem leszedem.
Igen, az ilyen robotok is jöhetnek.
Joy | 2011-10-24 17:32
Rengeteg mechat nézek, de nem jegyzem meg a nevüket. Úgyhogy nem sok hasznomat vesziktek ebben a körben.
Pitbull | 2011-10-26 01:36
Baj, ha nem írok nevet minden gépnél? Marha nagy meló egyesével folyton kikeresgetni...
Junkers | 2011-10-26 12:30
Pitbull_Style írta:
Baj, ha nem írok nevet minden gépnél? Marha nagy meló egyesével folyton kikeresgetni...
Nem baj, nem muszáj kiírni a gépek nevét.
De mondjuk az anime címét ki írhatnátok.
A gépek nevét vagy az anime címét, de valamelyik szerepeljen.
[ Módosítva: 2011.10.26 12:31 ]
Pitbull | 2011-10-26 12:55
Na én azért elkezdem név nélkül pakolni, majd ha így nem felel meg, akkor utólag beleírom a neveket...

Dead Leaves

FLCL


Love Hina - Tama mecha


Needless - Pochi


Neon Genesis Evangelion
Puni Puni Poemi


Tailenders


Trava - Fist Planet
Appleseed


Appleseed XIII
Appleseed 2004


Tengen Toppa Gurren-Lagann
Itt annyi sok van, hogy csak azokat teszem fel, amiknek volt is valami szerepe (és azokból se mindet, mert félúton meguntam [egyelőre]).
Junkers | 2011-10-26 13:02
Pitbull_Style írta:
majd ha így nem felel meg, akkor utólag beleírom a neveket...
Nagyon is megfelel így.
Joy | 2011-10-26 13:15
Ez esetben én is beszállok, a nyerés mindennemű szándéka nélkül. De mivel imádom a mechákat, csak nem hagyhatok ki egy ilyen feladványt.

Argento Soma - a repülők (Isten tudja, hogy hívják őket)


Blue Gender - mechák helyi megnevezése: Harcosok (ha jól emlékszem)Escaflowne - Guymelefek
Escaflowne


Macross - Valkűrök repülő, félig átváltozott, és humaoid formában + 1 Regult


Code Geass - Knightmare Flame amik kimaradtak
FXF-503Y Siegfried

Ganymede

IFX-V301 Gawain

Mk3-E2E8 Panzer Hummel

Portman II

RMI-13 Portman

RPI-212 Vincent

RPI-V4L Gareth

RZA-1A Galahad

RZA-3F9X1 Tristan Divider

RZA-6DG Mordred

RZA-10JS Percival

TQ-19 Gun-Ru

Type-0 Shinkirou

Type-04 Zangetsu

Type-05 Akatsuki

XT-404 Shen-Hu (kedvencem)

[ Módosítva: 2011.10.26 15:59 ]
Joy | 2011-10-27 18:43
Nagy baj lenne, ha idehánynék egy rakat képet a témában, annélkül hogy én akarnék nyerni? Találtam egy zseniális helyet, ahol nagyok ki van ez fejtve. Mostanában senki nem rakott újakat, ezért talán nem veszem el a lehetőséget a többiektől. Viszont hátha van errefelé hozzám hasonló mechaőrült, aki talán örülne neki.
Junkers | 2011-10-27 19:08
Csak nyugodtan
Pitbull | 2011-10-28 00:44
Mondjuk én még akarok rakni egy adagot, csak ma tüntetésen voltam, és nem értem rá De majd akkor holnap beteszem, ami kimaradt.
Joy | 2011-10-28 00:55
Oksa, megvárlak. Úgyis játékon kívül szeretném művelni a népet. Úgyhogy lehet hogy olyanokat is felrakok, amiket te is, mert ahogy látom te általában screenshotokkal dolgozol (mint ahogy én is általában), amiket meg én akarok felrakni, azok főleg az előzőekhez hasonló teljes alakos technikai képek. A pont természetesen csak neked fog járni. Én most nem is erre hajtok.
[ Módosítva: 2011.10.28 0:55 ]
Pitbull | 2011-10-28 13:10
Kövi (kisebb) adag:

Appleseed Ex Machina

Ha hazaértem, lesz még egy.

Nem enged új hsz-t írni, ezért ebbe kell beszerkesztenem:
Dragon Ball:
Pilaf Gépek, ezeket leírom, hogy érzékeltessem, hogy nem ugyanazt rakom be 10x...
Első generációs Pilaf Mech


Második generációs Pilaf Mech-ek (3 db)


Fúzionált második generációs Pilaf Mech


Strucc formává fúzionált második generációs Pilaf Mech


Harmadik generációs...


Negyedik generációs...


Stigma Force négy gépe (második képen csak 3):


Red Ribbon Army mechák:
Black Battle Jacket

Red Battle Jacket


Még egy adag, aztán tényleg vége.
[ Módosítva: 2011.10.28 18:21 ]
Pitbull | 2011-10-28 23:02
Soul Eater
Death City

(uccsó kép nagyon LOL)

Baba Yaga kastély


Scrapped Princess
Itt csak ezt az egy típust tettem be, mert ezek nem Dragoon-ok, ezek az egyetlen "beleülős" egységek, a Dragoon meg ugye egyesülésből származik.


Redline
(első típusnál sok kép van)Super Boins


És még mindig van...
Szerk:
TTGL folytatás:
Itt járok a sorozatban, szóval csak eddig tettem
És ezennel ennyi volt, nem teszek több képet, ha pedig nem nyerek... hát szomorú leszek, de ez van

Összesítve: 67 db különböző mecha (137 kép)
[ Módosítva: 2011.10.29 0:37 ]
Joy | 2011-10-29 01:28
Na ez igazi derék férfimunka volt, gyönyörű. Nagyon jó vagy te ebben. És most átveszem kicsit az uralmat a topik fölött.

Először is a Blue Genderből kimaradt a kétüléses mecha.


Brain Powerd (a mechák megnevezése: Brain és Grancher, a Brainek általában a vezetőjükről vannak elnevezve)
Yue Brain és Hime Brain


Az ikrek: Kanaan Brain és Hikkins Brain


Nelly Brain, ami fajtájának legfejlettebb tagja


Egy sima és egy fejletebb Grancher


Folyt köv holnap.
[ Módosítva: 2011.10.29 1:32 ]
Joy | 2011-10-29 23:12
Huhh, nagyon el bagyok havazva a hétvégén. Nem hittem volna, hogy ez lesz. Azért igyekszem ide is törleszteni valamennyit, de azt hiszem kicsit túlvállaltam magam. Rengeteg képet találtam rengeteg animéből, de nincs türelmem mind felnyomni ide. Bocs. Szerintem nyugodtan hirdessetek vezért, ha más már nem akar tenni. Nem akarom beállítani a topikot.

Akárhogyis ez a kedvenc mechás animém már az ősidőktől fogva, úgyhogy gondoltam legalább ezt felrakom.
Superdimensional Fortress Macross (avagy a Macross alapsorozat) és a hozzá tartozó két film.

ADR-04-MkX Destroid Defender, AGA-1JF

Defender EX, F203 Dragon II

FL-200 Mistral, Giant Monster

Gigamesh, Glaug

HWR-00-MkII Monster, MBR-04-MkVI Destroid Tomahawk

MBR-07-MkII Destroid Spartan, Tomahawk II

Orguss Valkyrie, Phalanx Custom,

Regult, SDR-04-MkXII Destroid Phalanx


SDF-1 Macross, a nagy űrhajó, amiben egy egész város él. Attack mode és Cruiser mode


Valkűrök, az általános mechák. Mindenek 3 állapota van: Battroid, Fighter és Gerwald. Az elsőnél felrakom mindhármat, de aztán a Gerwaldot elhagyom, mert nincs igazán jelentősége. A különbségek a másik kettőből is kijönnek.

VF-1A Valkyrie

VF-1D Valkyrie

VF-1J Armored Valkyrie

VF-1J Valkyrie

VF-1MS Metal Siren

VF-1S Super Valkyrie

VF-1S Valkyrie

VF-2JA Icarus

VF-2SS Valkyrie II

VF-4 Lightning III

VF-X-4 Lightning III

VF-XX Zentran Valkyrie

VT-1 Super Ostrich Valkyrie

VE-1 ELINT Seeker Valkyrie

VEFR-1 Electronic Warfare Valkyrie

VC-079 Civilian Valkyrie


Néhány gép az ellenséges Zentradiktól

Meltrandi Powered Suit, Nousjadeul-Ger

Queadluun-Rau, Zentradi Commander Type Battle Pod

Zentradi One-Man Battle Pod, Zentradi Powered Suit
ShirouChan | 2011-10-31 12:37
Szerintem ideje lenne eredményt hirdetni.
Pitbull | 2011-11-01 21:31
Támogatom. Amíg ide nem ér junkers88, addig sztem egy vállalkozó szellemű emberke számolhatna egyet

szerk:
zsocika10
31 mech - 31 kép
Joy
70 mech - 84 kép
én
67 mech - 137 kép
[ Módosítva: 2011.11.01 21:43 ]
Joy | 2011-11-01 23:38
Akkor szerintem nyertél. Én csak ismeretet terjesztettem, különben sincs feladvány-ötletem most.
Pitbull | 2011-11-02 11:00
Remélem akkor nem haragszik meg senki, ha teszek új feladványt. Mivel junkers88 már 4 napja nem jelentkezett be, biztos ő is el fogja nézni.

Szóval új feladvány: YAEBA. Nem tudom, hogy kell-e magyaráznom, de azért gyorsan lekörmölöm mik a szabályok.
Először is ez a yaeba, ha valaki nem ismerné:

Van, hogy valakinek mind a két oldalon van, azt is elfogadom, DE!!!! nem fogadom el a
-vámpírfogat
-farkas/macska/kutya/róka/stb. -fogat.

Anime neve, és karakter neve szükséges. Sok sikert mindenkinek!
Nozomi-san | 2011-11-02 12:25
Alice - Ikoku Meiro no Croisée


Yune - Ikoku Meiro no Croisée


Delmo - Cosplay Complex


Elise von Dietrich - Sky Girls


Excel - Excel Saga


Gaku Ichikawa - Sukisho


Garlic Junior - Dragon Ball Z


Hakufu Sonsaku - Ikkitousen


Haruko Kamio - Air


Harunobu Madarame - Genshiken


Hiyori Sarugaki - Bleach


Jin - Yu Yu Hakusho


Kirino - Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai


Kiyal Bachika - Tengen Toppa Gurren Lagann


Komugi Nakahara - Nurse Witch Komugi-chan


Kuro - Kodomo no Jikan


Kyouko Sakura - Mahou Shoujo Madoka Magica


Lime - Saber Marionette J


Lina - Slayers


Maria Ushiromiya - umineko no Naku Koro ni


Marller - Ah! My Goddess


Mayoi Hachikuji - Bakemonogatari


Nanako Kuroi - Lucky Star


Okumura Rin - Ao no Exorcist


Ranka Lee - Macross Frontier


Risky - Omishi Magical Theater Risky Safety


Satoko Houjou - Higurashi no Naku Koro ni


Tasuki - Fushigi Yuugi


Tina Foster - Ai Yori Aoshi


Tsuruya - Suzumiya Haruhi no Yuuutsu


Wendy Marvell - Fairy Tail


Yui - Angel Beats


Suigetsu Hozuki - Naruto Shippuuden


Tsugumi - Guilty Crown


Pheles Mephisto - Ao no Exorcist


Amamiya Shiina - Nogizaka Haruka no Himitsu


Danny Little - Potemayo


Enri Granitz - Fractale


Fear Kubrick - C3


Francesca Lucchin - Strike Witches


Ganaha Hibiki - The Idolmaster


Haruna - Kore wa Zombie Desu ka


Igarashi Tora - Kaichou wa Maid-sama


Kuroi Sumi - Moetan


Kataoka Yuuki - Saki


Kanzaki H Aria - Hidan no Aria


Ling Yin Huang - Infinite Stratos


Merry Nightmare - Yumekui Merry


Mifune Ryuuko - Denpa Onna


Misawa Maho - Ro-Kyu-Bu


Nana Astar Deviluke - To Love Ru


Sena Kashiwazaki - Boku wa Tomodachi ga Sukunai


Maria Takayama - Boku wa Tomodachi ga Sukunai

[ Módosítva: 2011.11.02 21:58 ]
Junkers | 2011-11-02 15:44
Pitbull_Style írta:
Remélem akkor nem haragszik meg senki, ha teszek új feladványt. Mivel junkers88 már 4 napja nem jelentkezett be, biztos ő is el fogja nézni.
Igen, elnézem. Bocs hogy most jelentkezem, de sajnos géphiba miatt nem tudtam feljönni az oldalra.
Pitbull | 2011-11-02 20:58
Aisha Clanclan - Outlaw Star
Kusakabe Misao - Lucky Star

Ezt a kettőt el kell utasítsam: előbbi "állatfog", utóbbit meg én tettem be a példába. A többi viszont kiváló, nagyon kawaii
Nozomi-san | 2011-11-02 21:57
Köszi,a két rosszat meg kivettem.

Astarotte Ygvar - Astarotte no Omocha


Asuha Touhara - Astarotte no Omocha


Dorm Leader - Maria Holic


Elika Drakul Draupnils - Astarotte no Omocha


Ginta - MAR


Itsuki - Air Gear


Meruru - Ore no Imouto....


Nanashi - MAR


Natsu - Fairy Tail


Otori Naru - Oretachi ni Tsubasa Wa Nai


Rosette Christopher - Chrno Crusade


Ryouko Ookami - Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi


Saya Takagi - Higschool of the Dead


Amaimon - Ao no Exorcist


Shizu Shidou - Maria Holic

[ Módosítva: 2011.11.02 22:01 ]
Pitbull | 2011-11-02 23:31
Nem semmi, a többieknek nem fog jutni kép
Nozomi-san | 2011-11-03 08:05
Ashley - Uraboku


Cadenza - Uraboku


Luka Crosszeria - Uraboku


Luze Crosszeria - Uraboku


Nakuru Narumi - Mayo Chiki


Nichie - Tegami Bachi


Zazie - Tegami Bachi


Elegy - Uraboku

[ Módosítva: 2011.11.03 14:41 ]
ShirouChan | 2011-11-03 20:45
Ebben a témában nem vagyok valami jó, de azért szét fogok nézni, viszont észrevétel:
A démonfogak is beletartoznak a kategóriába? A vámpírokat kizártad úgyhogy feltételezem ez se, és akkor az összes Ao és Uraboku cucc kiesik ;P

Bocsánat Nozomi-san.
Pitbull | 2011-11-03 21:06
Sajnos ezzel egyet kell értenem. A yaeba egy teljesen átlagos elváltozása a fogaknak, eredetileg kezelendő betegség (fogszabályzóval), de míg nálunk egészen gyakori, addig japánban hihetetlenül ritka, és ezért tartják ennyire különlegesnek.

szerk: egyébként ne adja fel senki, én még mindig tudok fejből olyan karaktert, akinek van, és még nem láttam itt
szerk2: ilyenért egyébként nyugodtan szóljatok, mert én se látok minden animét (említett kettőből egyiket se...), és nem tudom ellenőrizni, hogy tényleg helyes-e.
[ Módosítva: 2011.11.03 21:09 ]
Pitbull | 2011-11-05 10:44
ShirouChan, fogsz még tenni, vagy hirdessek eredmény?
spoiler Kinyit
vajon ki fog nyerni?
ShirouChan | 2011-11-05 11:26
Még nem volt időm erre kitérni, elég későn jövök haza munkából. Ma megejtem a keresgélést, és remélhetőleg tudok is felrakni. Ha várnál holnapig azt megköszönném.
Pitbull | 2011-11-05 11:58
Természetesen megvárunk
ShirouChan | 2011-11-05 12:55
Nem sok de azért szerettem volna ezeket felrakni:

Busou Renkin - Chounou:


Mutou Kazuki:


Sekima Hiwatari:


Kinjo:


Beelzebub - Oga:


Toujou:


En-ou:


FMA - Ed:


Greed:


Fairy Tail - Gajeel:


Gokudo-kun Manyuuki - Gokudou:


Gintama - Kamui:


Kb ennyi, köszi, h megvártatok.
[ Módosítva: 2011.11.05 12:56 ]
Pitbull | 2011-11-05 22:49
Akkor kijelenthetjük, hogy a győztes Nozomi-san! Gratulálok mind a két (ehh... ) résztvevőnek, jó kis képek lettek

szerk: asszem ő kimaradt

Chouhi "Rin Rin" Yokutoku - Koihime Musou
[ Módosítva: 2011.11.05 22:51 ]
Nozomi-san | 2011-11-06 07:19
A következő téma: fehér/ezüst haj.
Az idősek nem számítanak!
ShirouChan | 2011-11-06 09:00
Adag1:

Casshern Sins - Akoes


Dio


Luna


Fairy Tail - Elfman


Mirajane


Lisanna


Gintama - Sakata Gintoki


Beelzebub - Himekawa Tatsuya


Bleach - Hitsugaya Toushirou


Kaleido Star - Leon Oswald
Sayuka | 2011-11-06 09:11
Inuyasha:

Inuyasha


Sesshomaru


Kanna


Sola:

Aono Morimiya


Bleach:

Sougyo no Kotowari


Sode no ShirayukiRyuuken Ishida


Juushiro Ukitake


Fate/Stay Night:

Archer


FullMetal Panic:

Teletha Testarossa


Akikan:

Yell


Ga-Rei Zero:

Isayama Mei


Kazuhira Mitogawa


Kore wa Zombie Desu ka:

Yuu


Sora no Otoshimono:

Eishirou Sugata


Soul Eater:

Soul


Rozen Maiden:

Suigintou


Barasuishou


Strike Witches:

Sanya Litvyak


Darker Than Black:

Yin


Angel Beats:

Tachibana Kanade


Devil May Cry:

Dante


11Eyes:

Momono Shiori


Lisette Welltall

[ Módosítva: 2011.11.06 9:11 ]
ShirouChan | 2011-11-06 09:24
folyt

07 ghost - Labrador


Ayanami


Black Blood Brothers - Cain Warlock


Card Captor Sakura - Yue


Chaos:Head - Kishimoto Ayase


Naruto - Kakashi


No6 - Shion


Hack Dusk - Ouka


Rena Kunisaki és Balmung


Hack Sign - Tsukasa


Bronze - Kouji


Szerk:
Claymore - Elena:


Galatea:


Irene


Code Geass - Mao


Rakshata


D-Gray Man - Allen Walker


Dogs - Haine


FMA - Miles


Roa


Scar bátyja


Scar


Falman


Fruits Basket - Ayame


Hatsuharu


Gakuen Heaven - Matsuoka Jin


Omi


Getbackers - Clayman


MakubeX


Teshimine Takeru


Gilgamesh - Tatsuya Madoka

[ Módosítva: 2011.11.06 13:31 ]
zsocika10 | 2011-11-06 10:15
Black Cat- Creed

D.Gray man- Allen

denyuuden- Sion

Gundam 00- Shaman

Soma

Gosick- Victoriqa

Kamisama Dolls- Akira

KHR- Squalo

Ryohei

Koukaku no Regios- Felli

karian

Kuroshitsuji- Angel

Ash

Agni

Pluto

Undertaker

Hannah

Monochrome factor- Shirogane

Nabari no ou- Aizawa

Seikon no qwaser- Sasha

Spiral- Rutherford

Letter Bee- Lag

Gauche

Dr. Thunderland

Roda

Sylvette

Vampire Knight- Zero

Ichiru

Hio

Uraboku- Tsukumo

Eyeshield 21- Riku

Kyou Kara Maou- Günter

[ Módosítva: 2011.11.06 10:27 ]
ShirouChan | 2011-11-06 10:34
Karin - Anju maaka


Ren Maaka


Khr - Alaude


Byakuran


Hayato Gokudera


Kawahira Ojisan


Kiba - Zed
Keiji | 2011-11-06 11:21
Ha már valamelyik volt akkor elnézést

Black Lagoon - Lotton


Black Lagoon: The Secund Barrage - Hänsel


Black Lagoon: The Secund Barrage - Gretel


One Piece - Smoker


Deadman Wonderland - Shiro


Deadman Wonderland - Karako Koshio


Berserk - Griffith


Canaan - Canaan


Cowboy Bebop - Vicious


Death Note - Nate River (Near)


Full Metal Panic - Teletha Testarossa


Gin'iro no Kami no Agito - Agito


Gin'iro no Kami no Agito - Shunack


Kamisama no Memochou - Soichirou Hinamura


Karas - Yurine


Karas - Eko Hoshunin


Mushishi - Ginko


Mushishi - Nui


Wolf's Rain - Tsume


Kiddy Grade - Cesario


Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG - Hideo Kuze

[ Módosítva: 2011.11.06 11:34 ]
Pitbull | 2011-11-06 11:41
Freezing
Attia Simmons

Creo Brand


Air - Yukito

Afro Samurai - Ninja Ninja

Cyber City Oedo 808 - Benten

Dead Leaves - Pandy


Kami no Agito
Hajan

Yolda

Mardock Scramble - Dimsdale Boiled


Needless
Disc

Saten

Adam Blade

Adam Archlight


na jó, nem töltögetem, mert lassabb:
Requiem for the Phantom
Scythe "Giuseppe" Master

Sekirei
Shiina

Haihane

Homura

Mutsu

Takehito Asama

Hiroto Minaka

Takami Sahashi


Shakugan no Shana - Merihim


Shuffle! - Primula


Tenajou Tegne
Maya

Shin


To Aru Majutsu no Index - Accelerator

Index


Trinity Blood
Abel Nightroad


Zombie Loan - akatsuki chika

[ Módosítva: 2011.11.06 12:12 ]
ShirouChan | 2011-11-06 12:22
Gundam seed - Yzak Jules


Noein - Karasu


Nurarihyon - Aotabou


Senba


Pandora Hearts - Abyss no Ishi


Echo


Xerxes Break


Rental Magica - Nekoyashiki Ren


Samurai Deeper Kyo - Mibu Shinrei


Sarutobi Sasuke


Scrapped Princess - Carol Casull


Celia Mauser


Sensitive Pornograph - Ayamatsu Aki


Shaman King - Amidamaru


Iron Maiden Jeanne


Shigofumi - Fumika


Shiki - Kirishiki Seishirou és Chizuru


Muroi Seishin


Shining Tears X Wind - Akizuki Souma


Blanc Neige


Houmei


Kiriya Kaitou


Killrain


Shounen Onmyouji - Seiryuu


To Love Ru - Ren


Zastin


Togainu no Chi - Kau


Trinity Blood - Orsini Petro


Paula Sokowsky


Tyrant - Souichi Tatsumi


Umineko - Kasumi Sumadera


Kyrie Ushiromiya


Satan


Virgilia


Uraboku - Elegy


Utena - Dios


Mamiya Chida


Ohtori Akio

[ Módosítva: 2011.11.06 12:31 ]
zsocika10 | 2011-11-06 12:28
Chrno Crusade- Aion

Azmaria

Genai

Code geass- Mao

Hikaru no go- Yashiro
ShirouChan | 2011-11-06 12:36
Vampire Knight - Maria Kurenai


Vampire Princess Miyu - Larva


X - Hinoto


Nataku


Muraki


Yuyu Hakusho - Hina és Rui


Raizen


Yoko
Pitbull | 2011-11-06 12:37
Words Worth - Rita


Részemről ennyi, kereken 30 karakter.
[ Módosítva: 2011.11.06 13:06 ]
zsocika10 | 2011-11-06 12:53
Un-go- Inga 1

Inga 2
MaRtiN | 2011-11-06 15:23
Hoy!
Gungrave-et se hagyjátok ki!


Gungrave: Mika

Gungrave: Grave
Joy | 2011-11-06 19:14
Hát mit ne mondjak, nem sokat hagytatok nekem. De azért összekapirgáltam a maradékokat legjobb tudásom szerint.

30 Sai Hoken Taiiku - Daigorou


30 Sai Hoken Taiiku - Macaron


30 Sai Hoken Taiiku - Virgin King


Ah My Goddess - Third-Class Earth Spirit


Ah My Goddess - Urd


Air Gear - Wanijima Kaito


Angel Sanctuary - Katan


Angel Sanctuary - Kurai


Angel Sanctuary - Rosiel


Angels Feather - Chikura Anri


Angels Feather - Wakabayashi Reiya


Ao no Exorcist - Shiratori


Beelzebub - Furuichi Takayuki


Bleach - D-Roy Linker


Bleach - Kariya Jin


Bleach - Kotetsu Isane


Bleach - Muguruma Kensei


Candy Boy - Kamiyama Sakuya


Casshern Sins - Ringo


Devil May Cry - Barl


Excell Saga - Ilpalazzo-sama


Final Fantasy VII Advent Children - Kadaj


Final Fantasy VII Advent Children - Loz


Final Fantasy VII Advent Children - Sephiroth


Final Fantasy VII Advent Children - Yazoo


Full Metal Panic Fumoffu - Hayashimizu Atsunobu


Full Metal Panic The Second Raid - Leonard Testarossa


Gundam SEED Stargazer - Sven Cal Bayan


Hetalia - Prussia


Hetalia - Russia


Hunter X Hunter - Killua Zaoldyeck


Inuyasha - Inu no Taishou


Jyu Oh Sei - Third and Thor


Jyu Oh Sei - Thor and Rai


Kishin Houkou Demonbane - Daijuuji Kurou


Kyo Kara Maou - Ulrike


Monochrome Factor - Kujou Haruka


Naruto - Darui


Naruto - Furido


Naruto - Hiruko


Naruto - Hozuki Suigetsu


Naruto - Jiraya


Naruto - Kaguya Kimimaro


Naruto - Omoi


Naruto - Seimei


Naruto - Senju Tobirama


Naruto - Touji Mizuki


Naruto - Ukon-Sakon


Naruto - Yakushi Kabuto


Natsume Yuujincho - Gen


Neon Genesis Evangelion - Nagisa Kaworu


Nurarihyon no Mago - Shouei


Peacemaker Kurogane - Kitamura Suzu


Rosario to Vampire - Akashiya Moka


Sengoku Basara - Hanbee Takenaka


Star Driver - Hideki Shibuya


Strawberry Panic - Shizuma Hanazono


Tactics - Ichinomiya Kantarou


Tengen Toppa Gurren Lagann - Nia


Vision of Escaflowne - Dilandau


Vision of Escaflowne - Folken


Yakitate Japan - Pierrot Bolneze


Yu Gi Oh - Bakura Ryou


Yu Gi Oh - Malik Ishtar


Yu Gi Oh - Pegazus
d_girl | 2011-11-06 19:44
Nos, feltöltöm, amiket még találtam:
Fairy Tail:
Leon Reitei

Zero

Kyou Kara Maou:
Flurin-san

Julia

Rosario+Vampire
Moka Akashiya apja

Mizore Shirayuki anyja


D.N. Angel:
The 2nd hand of the time

Towa-chan

KHR:
Gokudera Hayato anyja

Kampfer:
Shizuku Sangou

Soul Eater:
Soul Eater

Dr. Stein

Code Geass:
Lloyd Asplund

Villetta Nu

Jiang Lihua

Itsuka Tenma no Kuro Usagi:
Kurogane Taito

Bleach:
Ichimaru Gin

Movie3-Rukia

Movie4-Kokuto

Movie1-"főgonosz"(nevére nem emlékszem xD)

Densetsu no Yuusha no Densetsu:
Luke


Elvileg 21 karakter...
[ Módosítva: 2011.11.07 1:35 ]
Joy | 2011-11-06 22:16
Bleach - Hollow Ichigo


Code Geass - Tianzi


Tsubasa Chronicle - Tsukishiro Yukito


Soul Eater - Mifune


Nabari no Ou - Kurookano Shijima


Tegami Bachi - Jeel


Blood+ - Gin


Hatenkou Yugi - Alzeido


Tsubasa Chronicle Tokyo Revelations - Kuzuki Kakyo


Togainu no Chi - Akira


Tokyo Underground - Kashin


Saiyuuki - Hazel


Gakuen Heaven - Iwai Takuto


Saiyuuki - Gojun


Juuni Kokki - Keiki


Hack Roots - Haseo
Nevotil | 2011-11-07 00:43
Akane-Iro ni Somaru Saka

Yuhi


Ao no Exorcist

Shiro


Konekomaru Miwa


Sailor Moon

Sailor Star Healer


Sailor Iron Mouse


Queen Serenity


"Pegazus" - Helios


Kunzite


Card Captor Sakura

Yukito


The Cloud


The Dream


The Erase


The Fight


The Firey


The Light


The Silent


The Sleep


The Snow


The Storm


Video Girl Ai

Ai


Ginban Kaleidoscope

Dominique Miller


Happiness!

Ibuki Shikimori


Kaleido Star

Leon


Sophie


Lovedol

Mizuki Sakaki


Pretear

Saseme


Mannen


Sister Princess

Aria


The Melancholy of Haruhi Suzumiya

Yuki


29 kép.
Joy | 2011-11-07 00:53
Hát nem igazán irigylem a feladvány kiagyalóját. Ebből a rengeteg képből nem lesz könnyű eldönteni, kinek van fehér/ezüst haja és nem kék/lila/szürke/szőke, meg kitudja.

Nevotil: Bocs de ezek már voltak:
- Cardcaptor Sakura Yukito, igaz a Tsubasa Chronicle változatot raktam fel, de ugyanaz a karakter.
- Kaleido Star Leon, Shirou-chan rakta fel
Nem belekötésileg, de ez van.
ShirouChan | 2011-11-07 01:15
Air gear - Mitsuru


Angel Sanctuary - Metatron


Sevotharte


Bastard - Dark Schneider


Blood+ - Irene


Bokusatsu Tenshi Dokuro Chan - Zakuro


Busou Renkin - Shousei Sakaguchi


Darker Than Black - April


Detective Conan - Gin


D-gray man - Mimi


Fairy Tail - Angel


Eligor


Fushigi Yuugi - Subaru és Tokaki


Gintama - Kanshichirou Hashida


Kantarou Hashida


Gundam Seed - Ezalia


Happy Lesson - Kisaragi Ninomai


Harukanaru - Nue


Hayate no Gotoku - Ginka


Hellsing - Helena


Himawari! - Shikimi


History's strongest disciple Kenichi - Loki


Hotarubi no Mori - Gin


Inuyasha - Ginta és Hakkaku


Hakudoushi


Juroumaru


Nem tudom a karakter nevét movie 4


Kaichou wa maid sama - Yuuji William Adam


Kiba - Mirette


Nana - Shin


One Piece - Boodle


Merry


Mohji


Olivia Nico


Roshio


Sarquiss


Prince of tennis - Saeki Koujirou


Masaharu Noiu


Saint Seiya - Fenrir Alioth


Hilda Polaris


Samurai Deeper Kyo - Migeira


Soul Eater - Eruka Frog


Sukisyo - Skura Hiromu


Tegami Bachi - Ray Attlee


Sarah


Signal és Signales az iker kapuőrök


The Law of Ueki - Kobayashi


Yakitate Japan - Go Chimatsuri
Nevotil | 2011-11-07 01:36
Joy írta:
Nevotil: Bocs de ezek már voltak:
- Cardcaptor Sakura Yukito, igaz a Tsubasa Chronicle változatot raktam fel, de ugyanaz a karakter.
- Kaleido Star Leon, Shirou-chan rakta fel
Nem belekötésileg, de ez van.

spoiler Kinyit
Nem, nem ugyanaz a karakter. Lehet, hogy ugyanúgy néz ki és ugyanaz a nevük, de ahogy a Tsubasaban kifejtik, ugyanaz a lélek, de nem ugyanaz a személy. A Cardcaptor Sakura beli Yukito Yuenak az emberi alakja, míg a Tsubasa Chronicle-ben szó sincs semmiféle Yueról. Ugyanúgy a Cardcaptoros Sakura sem a Tsubasas Sakura (egyik sem), hiszen a klón Sakura még találkozik is a szellemalakjával Tokióban meg egy másik alkalommal a felnőtt Sakuraval, aki odaadja a csillagos kulcsot, amivel az igazi Syaoran útjáért fizet a Clow országba.

Leont nem vettem észre, akkor csak 28 képForgatja a szemét, úgyis más már többet rakott így tök mindegy
[ Módosítva: 2011.11.07 1:37 ]
Pitbull | 2011-11-07 19:38
Amúgy meg már egy rakás érvénytelen kép van (szőke, világoskék, világoszöld, világosbarna hajú), meg egyre több átfedés is...
Pitbull | 2011-11-10 13:46
Sztem valaki számolhat lassan.
ShirouChan | 2011-11-12 18:11
Mivel Nozomi-san nem igazán mutat hajlandóságot, hogy megszámolja a feladványára érkezett képeket, ezért feladok egy új küldetést, mert sztem ezt a kört én nyertem.

Az új feladvány: vallási vezetők. Ezalatt értem, a papokat, a shinto szerzeteseket, a miko-kat, és minden egyéb vallási tisztségviselőt.

Hajrá
Pitbull | 2011-11-12 22:19
Egy pici pontosítást kérnék, mert egy miko-nak a shinto szentélyhez annyi köze van, mint egy apácának a templomhoz. Akkor most az apácák is jöhetnek?
SousukeSagara | 2011-11-12 22:59
Inuyasha - Kaede

Inuyasha - Kikyou

Inuyasha - Miroku

Chrno Crusade - Rosette Christopher

Chrno Crusade - Kate Valentine

Chrno Crusade - Azmaria Hendric

Romeo x Juliet - Portia

Trinity Blood - Abel Nightroad

Trinity Blood - Esther Blanchett

Trinity Blood - Noélle Bor

Trinity Blood - Alessandro XVIII

Trinity Blood - Kate Scott

Trinity Blood - Tres Iqus

Trinity Blood - William Walter Wordsworth

Trinity Blood - Vaclav Havel

Trinity Blood - Baybars

Trinity Blood - Cain Nightroad

Blood-C - Saya Kisaragi

Queen's Blade - Tomoe

Queen's Blade - Melpha

Sea Story - Miyamori Kanon

Zettai Shougeki: Platonic Heart - Miko

Asagiri No Miko - Hieda Yuzu

Asagiri No Miko - Hieda Kurako

Fractale - Moeran

D.Gray-man - Allen Walker

D.Gray-man - Lenalee Lee

D.Gray-man - Lavi

D.Gray-man - Yu Kanda

D.Gray-man - Miranda Lotto

D.Gray-man - Arystar Krory

D.Gray-man - Suman Dark

D.Gray-man - General Cross Marian

D.Gray-man

D.Gray-man - Road Kamelot

Bible Black - Kitami Reika

Death Note - Ryuk

Death Note - Rem

Death Note - Shidoh

Death Note - Yagami Light
ShirouChan | 2011-11-13 00:29
Akkor kis pontosítás, elnézést a pontatlanságért. ^^ Bármilyen egyházi felekezethez tartozó beosztás számít, az apáca is. Én elsősorban a papokra szerzeteskre miko-kra apácákra és onmyoujikra gondoltam, de ha más egyház vallás beosztottjait rakjátok fel is beszámítom. Amit még kérnék, hogy az adott vallás pozíciójának úgymond egyenruhájában virítsanak a karakterek (feltéve, hogy van nekik).
Az olyan személyek, akik olyan csoporthoz tartoznak, amit vmi vallási pozícióról neveztek el, de ahhoz semmi köze az falsch és nem számítom bele, pl ördögűző (nem is vok benne biztos h ez hivatalosn létezik az egyház keretein belül), apostol és hasonlók.
Shinigami végképp nem számít ^^
Egyéb ballövéseket nem sorolom fel, mert nem akarok senkit megbánatni, az eddigiekért is elnézést.
SousukeSagara | 2011-11-13 00:53
11eyes - Misuzu Kusakabe(onmyouji)

Ichi Pound no Fukuin - Angela

[ Módosítva: 2011.11.13 1:39 ]
Pitbull | 2011-11-13 01:03
Hellsing:
Alexander Anderson

Yumie Takagi

Heinkel Wolfe

Enrico Maxwell

Renaldo atya

Lovagok

Lovagrendek vezérei (4)


To aru majutsu no Index
Index

Sherry Cromwell

Stiyl Magnus

Vasilisa

Angelene

Lucia

Vento of the Front

Orsola Aquinas

Biagio Busoni

Lidvia Lorenzetti

Agnese Sanctis

Matthew Reese

Laura Stuart

Saiji Tatemiya


Black Lagoon
Eda

Yolanda


Dance In The Vampire Bund - Laura nővér


Gantz - buddhista pap (sajnos neve már nincs meg)


Needless - Adam Blade


Scrapped Princess
Berkens


Tengen Toppa Gurren Lagann
Magin

[ Módosítva: 2011.11.13 1:27 ]
Meiren | 2011-11-13 01:29

Index Librorum Prohibitorum (Toaru Majutsu no Inde


Aisa Himegami (Toaru Majutsu no Inde


Justin Law (Soul Eater)


Seishin Muroi (Shiki)


Garterbelt (Panty and Stocking)


Shirou Fujimoto (Ao no Exorcist)


Sister (Arakawa Under the Bridge)


Chitose Nanbu (Amaenaide yo!!)


Ikkou Satonaka (Amaenaide yo!!)


Haruka Amanogawa (Amaenaide yo!!)


Yuuko Atouda (Amaenaide yo!!)


Sumi Ikuina (Amaenaide yo!!)


Jotoko Kawahara (Amaenaide yo!!)


Hinata Sugai (Amaenaide yo!!)


Sakura Sugai (Amaenaide yo!!)


Miyako Amanogawa (Amaenaide yo!!)


Kazuki Kazusano (Amaenaide yo!!)
Pitbull | 2011-11-13 01:36
Sailor moon - hino rei


Scrapped Princess
baroness bailaha

garnest hauge

Collette

Reynard


36 karakter, asszem ennyi is marad.
[ Módosítva: 2011.11.13 1:55 ]
SousukeSagara | 2011-11-13 01:49
Fortune Arterial - Amaike Shizuko "Margarita, Maru-chan"
Pitbull | 2011-11-15 21:06
Szeretne még valaki tenni?
Joy | 2011-11-15 21:25
Igen, én, ha nem baj, bocs. De már csak holnap, mert ma már hulla vagyok és kommunikációképtelen.
Joy | 2011-11-16 21:32
Íme szerény gyűjteményem és bocs a késésért. Folyamatosan frissítem, ahogy érnek fel a képek.

07 Ghost - Athena


07 Ghost - Bastien


07 Ghost - Fea Kreuz


07 Ghost - Jio


07 Ghost - Labrador, Frau és Castor


07 Ghost - Libelle


07 Ghost - Rosalie


Air - Kannabi no Mikoto


Amatsuki - Ginshu


Amatsuki - Shamon


Ao no Exorcist - Suguru Tatsuma


Arc the Lad - Kukuru Lill Wight


Blade of the Immortal - Yaobikuni

[ Módosítva: 2011.11.17 0:36 ]
Joy | 2011-11-17 21:26
Chrno Crusade - Ewan Remington


Chrno Crusade - Anna (a harmadik apáca, a többinek nem tudom a nevét)


Dogs - Ernst Rammsteiner


Dragon Ball - Namu


Fullmetal Alchemist - Cornello


Fushigi Yuugi - Hongo Yui


Fushigi Yuugi - Yuuki Miaka


Ghost Hound - Komagusu Takahito


Gintama - Ketsuno Seimei


Gintama - Shirino Doman


Gokudou-kun Manyuuki - Sanzo


Gravitation - Yuki apja


Gundam Seed - Malchio


Hack Roots - Phyllo


Hack Roots - Shino


Harukanaru Toki no Naka de - Abe no Yasuaki


Harukanaru Toki no Naka de - Eisen


Harukanaru Toki no Naka de - Motomiya Akane


Higurashi no Naku Koro ni - Furude Rika


Kamichu - Saegusa Miko és Matsuri


Kannazuki no Miko - Himemiya Chikane és Kurusugawa Himeko


Kannazuki no Miko - Oogami Kazuki


Katekyo Hitman Reborn - Asari Ugetsu


Katekyo Hitman Reborn - Knuckle


Kyou Kara Maou - Ulrike


Kyou Kara Maou - Undine


Macross Zero - Sara Nome


Naruto - Bansai


Naruto - Chiriku


Natsume Yuujinchou - Matoba Seiji


Natsume Yuujinchou - Natori Shuuichi


Natsume Yuujinchou - Tanuma apja


Nurarihyon no Mago - Keikain Yura


Rental Magica - Katsuragi Mikan


Rental Magica - Nekoyashiki Ren


Rental Magica - Sekiren


Rune Soldier - Melissa


Saiyuuki - Genjo Sanzo


Saiyuuki - Goudai Sanzo


Saiyuuki - Hazel Grouse


Saiyuuki - Koumyou Sanzo és Ukoku


Shounen Onmyouji - Abe no Masahiro


Shounen Onmyouji - Abe no Seimei


Shounen Onmyouji - Fujiwara no Toshitsugu


Slayers - Filia ul Copt


Slayers - Rezo


Slayers - Sylphiel Nels Laada


Slayers - Xellos


Tactics - Ichinomiya Kantarou


Tokyo Babylon - Sumeragi Subaru


Tokyo Underground - Sarasa Ruri


Trinity Blood - Caterina Sforza


Trinity Blood - Francesco di Medici


Trinity Blood - Hugue Watteau


Trinity Blood - Leon Garcia Asturias


Yu-Gi-Oh - Karim


Yu-Gi-Oh - Mahado


Yu-Gi-Oh - Priest Seth


Hát ennyi. Bocs, hogy eddig tartott, de az élet bonyolult, a hetem meg szar.
ShirouChan | 2011-11-18 19:49
Asszem és remélem, hogy mostmár mindenki felrakta amit szeretett volna.

Még néhány ami nem volt:

Inuyasha - Tsubaki


Mirage of Blaze - Naoe Nobutsuna


Noir - Altena


Nyan Koi - Kirishima Keizou


Rune Soldier - Isabel


Trigun - Nicholas D. Wolfwood


Chapel


X - Arisugawa Sorata


xxxHOLiC - Doumeki Haruka


Yugioh - A főpapok akik még nem kerültek fel
Akunadin


Isis


Shada


Shimon Muran


A kör győztese pedig Joy, grat neki.
Joy | 2011-11-19 13:26
Oké, akkor legyen megint egy hajszínes. Az előző nagyon bejött. Most a sor a PIROS és NARANCSSÁRGA hajú karaktereken van. Illetve ennek a két színnek az egymásba való átmenetén.

Én biztosan össze fogom számolni a képeket, már csak azért is, mert az tök jó buli. De csak azokat számolom bele, ami tényleg ebbe a két színbe tartozik. Szóval nem számítanak bele a rózsaszín, ciklámen, lila, bordó, barna és még ki tudja milyen színek, amikre rá lehet fogni, hogy piros.
Junkers | 2011-11-19 13:58
Ai yori Aoshi - Taeko Minazuki

Bleach - Abarai Renji

Bleach - Kurosaki Ichigo

Bleach - Mabashi

Bleach - Matsumoto Rangiku

Choukou Tenshi Escalayer - Escalayer

Mahou Shoujo Madoka Magica - Kyouko Sakura

Mayo Chiki! - Subaru Konoe

Pokemon - Kasumi

Pokemon - Sakura

Queen`s Blade - Airi

Samurai Girls - Juubee Yagyuu

Seikon no Qwaser - Mutsumi Sendou

Working!! - Mahiru Inami

Egyenlőre ennyi
[ Módosítva: 2011.11.19 14:00 ]
ShirouChan | 2011-11-19 22:08
Air Gear - Spitfire


Aishiteruze baby - Nattsu


Arakawa under the bridge - P-ko


Arjuna - Cindy


Ayashi no ceres - Tooya


Beelzebub - Hidetora Toujou


Nene Omori


Bleach - Edrad Liones


Orihime Inoue


C - Mikuni Souichirou


Card captor sakura - Kaho Mizuki


Cashhern Sins- Janice


Crno Crusade - Rosette


Stella


Code Geass - Kallen


Luciano Bradley


Shirley


D-gray man - Cross Marian


Lavi


Digimon - Gomamon


DNAngel - Niwa Daisuke


Dogs - Badou


Dragon ball - Commander Red


Snow


Excel saga - Excel


Fairy tail - Hoteye


Ichiya


Loke


Sarusuke


Scorpio


Fate/stay night- Emiya Shirou


Fruits basket - Kyo


Fushigi yuugi - Suzaku


Tasuki


Gintama - Agomi


Akage


Kagura


Gokudo - Issa


Gravitation - Nakano Hiroshi


Gundam Seed - Clotho Buer


Flay Allster


Miriallia


Guren Lagann - Yoko


Harukanaru - Inori


Kaikan phrase - Aturo Kiryuu


Kaleido Star - Mia


Kanon - Makoto Sawatari


Katekyo hitman reborn - Irie Shouichi


M.M


Zakuro


Kiddy grade - Dextera


Kyou Kara Maou - Yosak


Angelique - Oscar


Kuroshitsuji - Finnian


Grell


Madam Red


Munto - Irita


Munto


Naruto - Juugo


Gaara


Yahiko


Needless - Zakard


Orphen - Hartia


Peace Maker kurogane - Tetsu


Ranma - Ranma


Rental Magica - Lapis és Yukadis


Rune Soldier - Genie


Ila


Rurouni Kenshin - Kenshin


Saint seiya - Kiki


Marin Aquila


Mime Benetnasch


Saiyuki - Gojyo


School Rumble - Ryuuhei Suga


Yoshidayama Jirou


Shaman king - Matilda Matisse


Shounen onmyouji - Suzaku


Touda


Sket Dance - Momoka


Skip Beat - Kyouko


Slayers - Gaav


Lina


Soul Eater - Spirit Albarn


Spiral - Kousuke


Star Driver - Takuto


Tales of Eternia - Reid Hersel


Tales of the Abyss - Asch


Luke


This ugly yet beautifl world - Hikari és Akari


To heart - Akari


Toky underground - Seki


Trinity Blood - Esther Blanchett


Umineko no naku koro ni - Gaap


Ushiromiya Battler


Uragiri wa boku no namae o shitteiru - Cadenza


Revolutionary girl utena - Arisugawa Juri


Kiryuu Touga


Vampire knight - Cain Akatsuki


Vandread - Dita


Weiss Kreuz - Ran Fujimiya


xxxHolic - Amewarashi


Yakitate Japan - Monica Adenauer


Takumi Tsubozuka


Yuyu hakusho - Jin


Kurama


Rando


Zegapain - Kyo Sogoru


Zero no Tsukaima - Kirche Augusta Frederica


Zombie Loan Zarame

[ Módosítva: 2011.11.20 12:49 ]
Junkers | 2011-11-19 23:00
11eyes - Misuzu Kusakabe

11eyes - Tadashi Teruya

Ichiban Ushiro no Daimaou - Kena Soga

Kämpfer - Akane

Kannagi - Tsugumi Aoba

Kanokon - Ai Nanao

Kanokon - Ren Nanao

Lucky Star - Ayano Minegishi

Moekan The Animation - Rinia

Naruto - Jiroubou

Naruto - Tayuya

Naruto - Sasame

Onegai Twins - Miina Miyafuji

Onegai Twins - Mizuho Kazami

Onii-chan no Koto - Nao Takanashi

Ookami-san - Kakari Haibara

Ookami-san - Ringo Akai

Popotan - Mai

REC - Aka Onda

Rockman.EXE - Meiru Sakurai

Rosario to Vampire - Kokoa Shuzen

Sengoku Otome - Nobunaga Oda

Sexfriend - Mina Hayase

Sky Girls - Otoha Sakurano

Tengen Toppa Gurren-Lagann - Gimi Adai

To Love-Ru - Ryouko Mikado

Tokyo Mew Mew - Ichigo Momomiya

Needlees - Honoka

Black Gate - Fuu Katsuragi

Cowboy Bebop - Edward

Fight Ippatsu! - Plug Cryostat

Fight Ippatsu! - Reika Galvani

Gall Force - Rabby

Gundam AGE - Decil Galette

Gundam AGE - Largan Drace

Hyakko - Kageyama Torako

Hyakko - Nene Ando

Infinite Stratos - Dan Gotanda

Infinite Stratos - Ran Gotanda

Infinite Stratos - Yuzu Tanimoto

Laputa - Okami

Maria Holic - Kanae Touichirou

Maria Holic - Kiri Nanami

Maria Holic - Momoi Sachi

Nagasarete Airanto - Rin

Ore no Imouto - Kirino Kousaka

Ore no Imouto - Sena Akagi

Porco Rosso - Fio Piccolo

Steins;Gate - Kurisu Makise

Strike Witches - Charlotte E. Yeager

Strike Witches - Minna-Dietlinde Wilcke

Strike Witches - Maria

To Heart - Karin Sasamori

To Heart - Tamaki Kousaka

To Heart - Yuuji Kousaka

Toradora! - Maya Kihara

Toradora! - Minori Kushieda

Yuru Yuri - Akari Akaza

[ Módosítva: 2011.11.20 15:51 ]
d_girl | 2011-11-20 19:57
Fairy Tail- Erza


Bleach- Chizuru


Beelzebub- Démondajka /bocs, nevét elfelejtettem /


Densetsu no Yuusha no Densetsu:
Claugh Klom

Kiefer Knolles

Eslina Folkal


Lovely Complex- Ootani Atsushi


Itsuka Tenma no Kuro Usagi- Mirai Andou


D.I.C.E- Jet


Sacred Seven:
Aiba Ruri

Aiba Aoi


Kaleido Star- Rosetta


C-Myshu


Kyou Kara Maou- Anissina


Tokyo Mew Mew- Sakura Momomiya


Kuroshitsuji- Maylene


Nurarihyon no Mago Sennen Makyou- Mamiru

[ Módosítva: 2011.11.21 13:00 ]
Junkers | 2011-11-20 20:23
Dog Days - Amelita Tremper

Dog Days - Franboise Charley

Dog Days - Ricotta Elmar

Seiken no Blacksmith - Cecily Campbell

Seiken no Blacksmith - Margot

Seikon no Qwaser - Mafuyu Oribe

Seitokai Yakuindomo - Kaede Igarashi

Aniyome wa Ijippari - Kozue Takarna

Cleavage - Sayaka Ichinose

Discipline - Akane

Eiken Eikenbu yori Ai wo Komete - Chiharu Shinonome

Saki - Hisa Takei

Saki - Yuuki Kataoka

[ Módosítva: 2011.11.20 21:05 ]
Junkers | 2011-11-21 21:08
K-ON!! - Megumi Sokabe

Panty & Stocking with Garterbelt - Brief

Queen`s Blade - Risty

[ Módosítva: 2011.11.21 21:17 ]
zsocika10 | 2011-11-24 19:00
Szerintem lehetne már győztest hirdetni, mert már vagy 3 napja nem tesz senki.
Joy | 2011-11-24 20:43
Pont három napja. Gondoltam várok kicsit, olyan lelkesek voltatok. A vége felé eléggé elszaporodtak az egyébb színek, főleg a szőke és a barna. Ezeket kizárva és beleszámolva is ShirouChan lett a győztes. Van még pár marék képem, de semmi ingerenciám most feltenni. Ha lesz, majd beleszerkesztem őket ebbe a hozzászólásba. Szép munka volt.
ShirouChan | 2011-11-25 18:27
Akkor a következő feladvány: "tökfödők". Olyan karaktereket kérek, akik sapkát, kalapot, fejkendőt, fejpántot, vagy egyéb fejfedőt viselnek. Fejdíszeket nem fogadok el, pl tiara. Olyan karaktereket várok akik fejfedőiket tartósan viselik a szerepeik során és nem csak alkalomszerűen hordják teszem azt egy 100+ részes sorozatban rajta volt a fején maximum 3 percet. Kapucnik és csukják is jöhetnek, de az előző szabály ezekre is vonatkozik, ha a szereplésük 90%-ában csak a nyakukban lóg nem fogadom el. Asszem ezzel eléggé körülírtam, de ha bármi is nem világos nyugodtan kérdezzetek. Hát akkor, képküldetésre fel!!!!

Szerk: ha ugyanazt a fejfedőt egy animén belül több karakter viseli, akkor is csak egynek számolom.
[ Módosítva: 2011.11.25 18:40 ]
Pitbull | 2011-11-25 18:41
Szalag, masni, ilyesmi hajdíszek benne vannak ebben?
ShirouChan | 2011-11-25 18:57
Jó kérdés. Nem a hajdíszek nem töltik be egy fejfedő funkcióját (szerintem), úgyhogy nem fogom őket beleszámolni
[ Módosítva: 2011.11.25 19:00 ]
Junkers | 2011-11-25 19:07
Bleach - Urahara Kisuke

Hellsing - Alucard

Kaleido Star - Jerry

Kaleido Star - Kenneth

Koihime Musou - Chouun Shiryuu

Koihime Musou - Shokatsuryou Koumei

Lupin III - Daisuke Jigen

Lupin III - Koichi Zenigata

Nerima Daikon Brothers - Ichiro

Nerima Daikon Brothers - Mako

Vampire Hunter D - D

[ Módosítva: 2011.11.25 19:11 ]
Pitbull | 2011-11-25 19:10
Angel Beats!
TK

Naoi

Yuri

Saitou


Afro Samurai
Jinno

Justice

Black Magic M-66
Major

Roger

Nakamura


szerk1:
Bokusatsu tenshi Dokuro-chan - Zakuro

Cat shit one - Perkins

Claymore
Ermita

Orsay

Rubel


Chobits - Sumomo

[ Módosítva: 2011.11.25 19:17 ]
Junkers | 2011-11-25 19:19
11eyes - Yukiko Hirohara

Kyoukai Senjou no Horizon - Tenzou Crossunite

Milkyway - Rin Yuuki

Milkyway - Sakuya Mikage

Steins;Gate - Itaru Hashida

Steins;Gate - Mayuri Shiina

Naruto - Sarutobi

Naruto - Sasame

[ Módosítva: 2011.11.25 19:29 ]
Pitbull | 2011-11-25 19:26
Cowboy Bebop
Andy

Bob

Punch

Pierrot

Judy


Dance in the vampire bund
Nozumu Tamaki

Nero, Nelly, Nella


szerk1:
Full metal panic - Mardukas

Bonta-kun


Darker than black
Huang

Július

[ Módosítva: 2011.11.25 19:34 ]
Junkers | 2011-11-25 19:33
GITS - Aoi

Houkago no Pleiades - Aoi

Houkago no Pleiades - Itsuki

Houkago no Pleiades - Nanako

Mitsudomoe - Soujirou Marui

Mitsudomoe - Yuudai Chiba

Kurenai no Buta - Gina

Kurenai no Buta - Porco Rosso

Pokemon - Satoshi

Samurai Girls - Charles d'Artanian

Yumekui Merry - Merry Nightmare

Yumekui Merry - Minato Kisaragi

Yumekui Merry - Parade

[ Módosítva: 2011.11.25 20:00 ]
d_girl | 2011-11-25 19:42
[spoiler]Furcas Rachmaninoff- Beelzebub


Kurotabou- Nuraihyon no Mago


Himea- Itsuka Tenma no Kuro Usagi

Anna- Shaman King

Kuroshitsuji:

Madame Red

Durarara:
Erika Karisawa és Kyohei Kadota


Sendo Yukari- Rosario+Vampire


Fairy Tail:
Démon a szigetről xD

Lyra

Edolasi Gajeel

%0
[ Módosítva: 2011.11.26 0:00 ]
Pitbull | 2011-11-25 19:42
Hellsing
Bernadotte

Jan Valentine


Kore wa zombie desu ka
Hellscythe


Karas
Nue

Amefurikozou


szerk1:
Shuffle
Sya

Nerine

Ama


Seto no Hanayome - Satori Sarutobi


Metropolis
Ham Egg

Acetylene Lamp

Pero


Mononoke Hime - Toki

[ Módosítva: 2011.11.25 20:02 ]
Junkers | 2011-11-25 20:08
Asobi ni Iku yo! - Ichika

Asobi ni Iku yo! - Jack

Digimon - Mimi Tachikawa

Digimon - Sora Takenouchi

Digimon - Takeru Takaishi

Gundam AGE - Grodek Ainoa

Mirai Nikki - Yukiteru Amano

Queen's Blade - Albeyne

Queen's Blade - Melpha

Tokyo Godfathers - Gin

[ Módosítva: 2011.11.25 20:23 ]
Pitbull | 2011-11-25 20:12
Soul Eater
Flying Dutchman

Liz

Patti

Angela

Pot of thunder

pot of fire

justin

Eruka

mosquito

Al Capone

Sid

Blair

Nygus

Rasputin


Shakugan no Shana
Hecate

Khmasin

Tenmoku Ikko

Ryugan
zsocika10 | 2011-11-25 20:23
Prince of tennis- Kaido

Ryoma

Ao no Exoricts- Mephisto

Kuroshitsuji- Ciel

Katekyo Hitman Reborn- Reborn

Colonello

Black Blood Brothers- Jirou

Zelman

Black cat- Sven

D. Gray-man- Daisya

Komui

Mana

Toma

Chan

Gróf

Cross

Lavi

Darker than black Huang

Hikaru no go- Sai

Ichiban Ushiro no Daimaou- Lily

Monochrome Factor- Shirogane

Nabari no ou- Yoite

Ookami-san- Majolika

Pandora hearts- Zwei

Zero no tsukaima- Jean


Az apácás fejkötők? Hanem akkor szólj és szerkesztek:
To aru majutsu no index- Index

Orsola

Agenese

Angelene

Lucia

Chrono crusade- Rosetta

Kate

Genai

Duke

07-ghost -Ayanami

Athena

Libelle

Roalie

[ Módosítva: 2011.11.25 21:03 ]
ShirouChan | 2011-11-25 20:27
d_girl jól gondoltad azokat nem fogom számolni, az összevisszaság meg nem gond
zsocika igen volt már egy pár de seráfitty, majd nem számolom bele
Junkers | 2011-11-25 20:27
Bleach - Hou

Bleach - Ban

Bleach - Claude

Bleach - Kyouraku Shunsui

Bleach - Shiba Ganjuu

FMA - Solf J. Kimblee

Nogizaka Haruka no Himitsu - Hazuki Sakurazaka

Slayers - Zangulus

[ Módosítva: 2011.11.25 23:00 ]
d_girl | 2011-11-25 21:00
Adag2
Fairy Tail:
Simon

Daphne

Aria

Chico C. Hammitt

Coco

Goldmine

Marl

Nichiya

Shitou Yajima

Sarasuke

Reedus Jonah

Mystogan


KHR:
Ginger Bread

Tazaru

Mammon

Fran

Birds

Moretti

Torikabuto


DenYuuDen:
Kuu Orla

Sui Orla


Bleach:
Riruka

Ayame

Don Kanonji

Yukio

Shiba Kuukaku


Rowan- Guilty Crown


Yusuke Fujisaki- Sket Dance


Belar király- kyou Kara Maou


Naruto:
Ebisu sensei

Tayuya

Gennou

Sazanami

Inari

Iwashi

Kiba

Genma Shiranui


Szerk:
Trinity Blood:
Caterina Sforza

AlessandroXVIII

Ion Fortuna


Fujiko Sendo- Rosario to Vampire


Yamada
spoiler Kinyit
alias Shura
- Ao no Exorcist


Kuroshitsuji:
Undertaker

Dorcel

Richard

Queen Victoria

Agni

Hannah

Fred Aberline

Edward Aberline


Kouta + Kunie(da) Aoi x]


Szerk2:
Yuuichi Cross Philier- Itsuka Tenma no Kuro Usagi


Toga Yagari- Vampire Knight


Szerk3:
Code Geass:
Kanon Maldini

Nagata

[ Módosítva: 2011.11.26 20:30 ]
ShirouChan | 2011-11-27 21:31
Szeretne még valaki képet rakni?
Pitbull | 2011-11-28 12:54
spoiler Kinyit
Eleinte azt hittem érdekelni fog ez a feladvány, de útközben ráuntam, úgyhogy én már nem

szerk: nekem 59 képem van.
[ Módosítva: 2011.11.28 13:29 ]
zsocika10 | 2011-11-28 12:57
Nekem sincs több
d_girl | 2011-11-28 14:50
Nekem sincs:]
Nem tudom, miért, de eltűnt pár képen xD. Sztem véletlenül töröltem..
Azokat újból felraknám, ha nem gond

spoiler Kinyit
Inga- Un-Go

Kakimoto- Khr

Nurarihyon no Mago:
Kappa

Shuoei

KHR:
Luce

Uni

1. generációs Vongola Eső Őrző

Natsume Yuujinchou:
Tsuyukami

?

Masakaki- C


Elnézést kérek xD, és már tényleg nincs több
[ Módosítva: 2011.11.28 15:08 ]
Junkers | 2011-11-28 14:55
Nekem se
[ Módosítva: 2011.11.28 14:55 ]
ShirouChan | 2011-11-29 15:31
Ok akkor én még összeszedem az enyéimet és hirdetek, ez vagy ma vagy holnap megtörténik
ShirouChan | 2011-11-30 17:18
Sajnos nincs ma se időm összeszedni a képeket amiket szerettem volna felrakni, uh csak győztest hirdetek. d_girl tied a pálya

A képeket meg talán még ide fogom szerkeszteni a héten.
[ Módosítva: 2011.11.30 17:18 ]
d_girl | 2011-11-30 18:11
A következő feladvány: vörös szemek! Olyan karaktereket kérnék, akiknek vörös/piros(kinek hogy tetszik) szemük van... Jó gyűjtögetést, ha pedig valami kérdésetek van, írjatok nyugodtan)!
Pitbull | 2011-11-30 18:24
Shakugan no Shana - Shana

Spice and Wolf - Horo


Nem akarok nyerni, csak gyorsan betettem ezt a kettőt
Junkers | 2011-11-30 18:29
Bento - Sen Yarizui

Guilty Crown - Inori Yuzuriha

Infinite Stratos - Laura Bodewig

Kami nomi zo Shiru Sekai - Haqua du Lot Herminium

Mahou Shoujo Lyrical Nanoha - Alicia Testarossa

Mahou Shoujo Lyrical Nanoha - Fate Testarossa

Mahou Shoujo Madoka Magica - Kyouko Sakura

Mirai Nikki - Yuno Gasai

Panty & Stocking with Garterbelt - Garterbelt

The Idolmaster - Iori Minase

[ Módosítva: 2011.11.30 18:41 ]
Pitbull | 2011-11-30 18:33
Angel Beats! - Kanade (evil)


Blood+ - Saya


Death Note - Misa


spoiler Kinyit
mivel mindenki sorrendben halad, ezért ellövöm az összes ismertet egyből

szerk:
FMP - TSR
Yu Fan Xia


Yu Lan Xia


Ore no Imouto - Kuroneko


School rumble - Yakumo Tsukamoto


Soul Eater - Soul

[ Módosítva: 2011.11.30 18:42 ]
Junkers | 2011-11-30 18:52
A Channel - Nagisa Tennouji

A Channel - Run Momoki

A Channel - Run no Haha

A Channel - Tooru Ichii

Mayo Chiki! - Kanade Suzutsuki

Seikon no Qwaser - Tomo Yamanobe

Sengoku Otome - Ieyasu Tokugawa

[ Módosítva: 2011.11.30 19:09 ]
Nanami | 2011-11-30 18:53
Machi - Nagasarete Airantou


Iru - Shugo Chara


Eve - Black Cat


En - Deadman Wonderland


Kai - Neo Angelique Abyss


Kuro - Kurokami


Guu - Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu


Shiki - Togainu no Chi


Shiro - Deadman Wonderland


Sella - Carnival Phantasm


Holo - Spice and Wolf


Luna - Sailor Moon


Ren Elsie Jewelria - To LOVE-Ru


Ren - DearS


Len - Carnival Phantasm


Luna - Level E


Lina - Slayers


Niwa Daisuke - D.N.Angle


Akiharu Hino - Ladies versus Butlers


O-Nui - Ooedo Rocket


Kagura - Inuyasha


Sarara - Bottle Fairy


Shizuku - Omamori Himari


Shamo - Nekogami Yaoyorozu


Youko - Inukami


Irisviel von Einzbern - Fate/Zero


Illyasviel von Einzbern - Fate/stay night


Ennis - Baccano


Eris - Asobi ni Iku yo


Chrno - Chrno Crusade


Satan - Umineko no Naku Koro ni


Saraswati - Kore wa Zombie Desuka


Tenko - Kamisama Kazoku


Tooru - A Channel


Nile - Goulart Knights: Evoked the Beginning Black


Pachira - Renkin San-kyuu Magical? Pokaan


Hinoe - Natsume Yuujinchou


Hinoe - Harukanaru Toki no Naka de 3: Kurenai no Tsuki


Maria - Arakawa Under the Bridge


Mariko - Elfen Lied


Nerine - Shuffle


Leon - Quiz Magic Academy: The Original AnimationHaine Rammsteiner - Dogs


Iriya Kana - Iriya no Sora


Hisa - Saki


Kamiki Seto Jurai - Tenchi Muyou! GXP


Kiriya Nozomi - Mayoi Neko Overrun!


Saeki Himuro - Hayate no Gotoku!


Shimizu Megumi - Shiki


Takagi Yuriko - Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead


Himuro Akari - Night Wizard The Animation


Momono Shiori - 11eyes


Sanada Yukimura - Hyakka Ryouran: Samurai Girls


Sanada Yukimura - Sengoku☆Paradise Kiwami


Tajima Takahisa - 11eyes


Kurenai - Naruto


Komiya Makitarou - Nekogami Yaoyorozu


Chibiusa - Sailor Moon


Arawn - Tears to Tiara


Avril - Shukufuku no Campanella


Emil - Kaibutsu Oujo


Kurapika - HxH


Xanxus - KHR


Spoor Aron Sekpadao Letopanyu Peneju - Seikai no Monshou


Yuno - Mirai Nikki


Dorothy - MAR


Noir - Dog Days


Berenice - Darker than Black: Ryuusei no Gemini


Miles - FMA


Michael - 07-Ghost


Lancer - Fate/stay night


Miyamoto Rei - Highschool of the Dead


Kirishiki Sunako - Shiki


Sakamoto Yuuji - Baka to Test to Shoukanjuu


Sakuragi Kaori - Strawberry Panic


Kirishiki Seishirou - Shiki


Arietta - Tales of the Abyss


Alzeid - Hatenkou Yuugi


Gilgamesh - Fate/stay night


April - Coyote Ragtime Show


Erin Garnet - Shukufuku no Campanella


Tokunyan - Sengoku Otome: Momoiro Paradox


Bridget - Prism Ark


Hime - Princess Resurrection


Rolec - Den`ei Shoujo Video Girl AI


Asmodeus - Umineko no Naku Koro ni


Shinn Asuka - Gundam SEED Destiny


Porlyusica - Fairy Tail


Maggie Mui - R.O.D.


Lal Mirch - KHR


Ranka Lee - Macross Frontier


Xerxes Break - Pandora HeartsOtoya Ittoki - Utapri


Garterbelt - Panty & Stocking with Garterbelt


Accelerator - To aru...Index


Claugh Klom - DenYuuDen


Adam Blade - Needless


Kiefer Knolles - DenYuuDen


Cutie Honey - Re:Cutie Honey


Selvaria Bles - Senjou no Valkyria: Valkyria Chronicles


Mina Tepes - Dance in the Vampire Bund


Anew Returner - Gundam 00


Kratos Aurion - Tales of Symphonia


Jade Curtiss - Tales of the Abyss


Cecily Cambell - Seiken no Blacksmith


Harry MacDougall - Seihou Bukyou Outlaw Star


Fear Kubrick - C3


Sebastian Michaelis - Kuroshitsuji


Firo Prochainezo - Baccano


Arcueid Brunestud - Carnival Phantasm


Ester Ein Astrada - Kenran Butou Sai: The Mars Daybreak


Minna-Dietlinde Wilcke - Strike Witches


Elika Drakul Draupnils - Astarotte no Omocha!


Ingrid Sorveig Sorgrims - Astarotte no Omocha!


Agnes Boulange - Shukufuku no Campanella


Aizawa Kouichi - Nabari no Ou


Ame-warashi - xxxHOLiC


Aozaki Touko - Gekijouban Kara no Kyoukai: The Garden of Sinners


Ayanami Rei - Shinseiki Evangelion


Masaki Aeka Jurai - Tenchi Muyou! GXP


Chan - Deasman Wonderland


Chin Pirako - Gintama


Kuran Kaname - Vampire Knight


Ruka


Akatsuki


Shizuka


Enma Ai - Jigoku Shoujo


Fate T. Harlaown - Mahou Shoujo Lyrical Nanoha StrikerS


Hachikuji Mayoi - Bakemonogatari


Suruga Kanbaru


Houjou Reika - Goshuushou-sama Ninomiya-kun


Ura Moka - Rosario to Vampire


Iwasawa - Angel Beats


Kamiki Izumo - Ao no Exorcist


Kanzaki H Aria - Hidan no Aria


Karin - Naruto Shippuuden


Kariya Jin - Bleach


Chikage Kazama - Hakuouki


Kishimoto Lilith - Holy Knight


Kuonji Shinra - Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de: They Are My Noble Masters


Kuroki Yami - Moetan


Kuuko - Haiyoru! Nyaruani: Remember My Love(craft-sensei)


Midarezaki Chika - Kyouran Kazoku Nikki


Minami Rika - Gakuen Mokushiroku: High School of the Dead


Minazuki Taeko - Ai Yori Aoshi


Mishima Akane - Kampfer


Miyazawa Yukino - Kareshi Kanojo no Jijou


Morimoto Kanaru - Persona: Trinity Soul


Nagisa Miru - Lemon Angel Project


Éji Rikuo - NuraMago


Alucard - Hellsing


Asama Miya - Sekirei


Azusa- The Idolmaster


Dante - Sket dance


Dalian - Dantalian no Shoka


Gagaga Girl - Yugi Zexal


Hakua Du Lot Herminium - Kami nomi 2


Matoba Seiji - Natsume 3


Nagisa Kaworu - Neon Genesis


Okita - Gintama


Sakura Kyouko - Madoka


Setsura (Nurarihyon)


Shidou Mariya - Maria Holic


Shion - No.6


Shouei - NuraMago


Tsunashi Takuto - Star Driver


Tweedledee (Kiddy Grade)


Watase Sanetoshi - Mawaru Penguindum


Yosuzume - NuraMago


Zelman Clock - Black Blood Brothers


Brera Sterne - Macross Frontier


Ion Fortuna - Trinity Blood


Juugo - Naruto Shippuuden


Lotti - Pandora Hearts


Lust - FMA


Ran - Sukisho


Regene Regetta - Gundam 00


Tieria - Gundam 00


Yoh - Starry Sky


Shun - Kimi to Boku

[ Módosítva: 2011.11.30 20:42 ]
Junkers | 2011-11-30 19:12
Aki Sora - Nami Aoi

Angel Beats! - Asami Iwasawa

Angel Beats! - Shiina

Astarotte no Omocha - Ingrid Sorveig Sorgríms

Astarotte no Omocha - Þorhelga Svarthæð

Dance In The Vampire Bund - Mina Tepes

Dance In The Vampire Bund - Nanami Shinonome

Fullmetal Alchemist - Miles

Fullmetal Alchemist - Rick

Fullmetal Alchemist - Scar

Hetalia Axis power - Gilbert Beilschmidt (Prussia)

Koihime Musou - Bachou Mouki

Koihime Musou - Kousonsan Hakukei

Koihime Musou - Ryofu Housen

Kuroshitsuji - Angelina Durless

Samurai Girls - Charles d'Artanian


d_girl: Az olyan karakterek is jók akiknek csak az egyik szemük vörös?
[ Módosítva: 2011.12.01 12:49 ]
d_girl | 2011-12-01 14:50
junkers88: Igen, elfogadok olyanokat is!
Junkers | 2011-12-01 15:13
d_girl írta:
junkers88: Igen, elfogadok olyanokat is!

Ok. Kösz a választ

Boku wa Tomodachi ga Sukunai - Kobato Hasegawa

Kyoukai Senjou no Horizon - Tomo Asama

The Idolmaster - Kotori Otonashi

Toaru Majutsu no Index - Kuroko Shirai

Touhou - Flandre Scarlet

[ Módosítva: 2011.12.01 15:38 ]
Nanami | 2011-12-01 22:14
Vincent - Pandora Hearts


Mukuro - KHR


Maki - Darker than Black: Kuro no Keiyakusha


Togame - Katanagatari


Lady - DMC


Migeira - Samurai Deeper Kyo


Saitou Yakumo - Shinrei Tantei Yakumo


Mayumi Thyme - Shuffle!


Tokidoki - Amatsuki


Souseiseki - Rozen Maiden


Suiseiseki

[ Módosítva: 2011.12.01 22:42 ]
Pitbull | 2011-12-02 19:47
spoiler Kinyit
Ezért nem adnék én ilyen "színes" feladványt, mert az első 10 kép után úgyis mindenki betesz minden színt, ami kicsit is hasonlít.
Mindenesetre asszem ez még nem volt:
Kore wa zombie desu ka?
Saravasti


szerk: de látom volt, csak a böngészőm nem jeleníti meg...
[ Módosítva: 2011.12.02 19:50 ]
d_girl | 2011-12-03 14:08
Még szeretne valaki képet felrakni?

spoiler Kinyit
Igen, sejtettem, hogy ilyesmi lesz...xD. Csak ez jutott eszembe először. De nem baj, az érvényteleneket majd nem számolom bele

Amúgy Nanami képei közül én sem látok jó párat...
d_girl | 2011-12-05 19:10
Nos, mivel már napok óta nincs válasz, eredményt hirdetek. A győztes: Nanami. Grat, és köszönet a részvételért mindenkinek^^.
Nanami | 2011-12-05 19:33
Köszi

A következő téma: testvérek.
Junkers | 2011-12-05 19:39
Aki Sora - Nami Aoi & Sora Aoi & Aki Aoi

B Gata H Kei - Chika Yamada & Yamada

B Gata H Kei - Kyouka Kanejou & Keiichi Kanejou

B Gata H Kei - Takashi Kosuda & Kazuki Kosuda

Blood-C - Nene Motoe & Nono Motoe

Clannad - Kyou Fujibayashi & Ryou Fujibayashi

Digimon - Takaishi Takeru & Yamato Ishida

Digimon - Yagami Hikari & Taichi Yagami

FMA - Alphonse Elric & Edward Elric

IS - Dan Gotanda & Ran Gotanda

IS - Tabane Shinonono & Houki Shinonono

K-ON!! - Ritsu Tainaka & Satoshi Tainaka

K-ON!! - Ui Hirasawa & Yui Hirasawa

Kamichu - Matsuri Saegusa & Miko Saegusa

Kamichu - Yurie Hitotsubashi & Shoukichi Hitotsubashi

KissXsis - Ako Suminoe & Riko Suminoe & Keita Suminoe

Ladies versus Butlers! - Sanae Shikikagami & Saori Shikikagami

Lucky Star - Tsukasa Hiiragi & Kagami Hiiragi

Minami-ke - Kana Minami & Haruka Minami & Chiaki Minami

Mitsudomoe - Hitoha Marui & Futaba Marui & Mitsuba Marui

Mitsudomoe - Miku Sugisaki & Ryuuta Sugisaki

MM! - Shizuka Sado & Tarou Sado

Nogizaka Haruka no Himitsu - Haruka Nogizaka & Mika Nogizaka

Onegai Twins - Karen Onodera & Maiku Kamishiro

Seitokai Yakuindomo - Takatoshi Tsuda & Kotomi Tsuda

[ Módosítva: 2011.12.05 20:58 ]
Joy | 2011-12-05 20:00
A testvéreknek egy képen kell lenniük, vagy mondjuk úgy is jó, ha összevadászom őket külön képekről és egyberakom?
Nanami | 2011-12-05 20:03
Az is jó ha egyberakod őket.
Joy | 2011-12-05 20:05
Oké. Azért törekedni fogok arra, hogy egy képen találjam meg őket. Ha meg végképp nem megy, hegesztek.
d_girl | 2011-12-05 20:55
Kunieda Aoi, Kouta- Beelzebub

Eslina, Fiole Folkal- DenYuuDen

Gekkou, Hinata Kurenai- Itsuka Tenma no Kuro Usagi

Takahashi Misaki, Takahiro- Junjou Romantica

Kengo, Mayu Asamura- Monochrome Factor

Kurosaki Yuzu, Ichigo, Karin- Bleach

Aiba Aoi, Ruri- Sacred Seven

Iris, Ferris, Lucile Eris- DenYuuDen

Sasagawa Ryohei, Kyoko- KHR

Bianchi, Gokudera Hayato

Lord En, Beel-chan- Beelzebub

Harada Riku, Risa

Kokoa, Moka- Rosario+Vampire Capu2

Tanaka Akira, Kaori- Shiki

spoiler Kinyit
Kuran Kaname, Yuuki Cross- Vampire Knight
Kiiryu Zero, Ichiru- VK

Okumura Yukio, Rin- Ao no Exorcist

Mirajane, Elfman, Lisanna- Fairy Tail

Shibuya Yuuri, Shori- Kyou Kara Maou

Gwendal, Wolfram, Konrad- KKM

Asaba Yuuki, Yuuta- Kimi to Boku

Szerk:
spoiler Kinyit
Lelouch, Nunally, Euphemia, Schneizel, Clovis, Cornelia- Code Geass
[ Módosítva: 2011.12.06 16:12 ]
Junkers | 2011-12-05 21:00
Candy Boy - Yukino Sakurai & Kanade Sakurai

FMP - Yu Fan Xia & Xia Yu Lan

Guin Saga - Rinda & Remus

Horizon in the Middle of Nowhere - Toori Aoi & Kimi Aoi

Ore no Imouto - Kirino Kousaka & Kyousuke Kousaka

Otome Youkai Zakuro - Houzuki & Bonbori

Popotan - Mai & Mii & Ai

Princess Lover! - Maria van Hossen & Sylvia van Hossen

School Rumble - Tenma Tsukamoto & Yakumo Tsukamoto

Seitokai no Ichizon - Mafuyu Shiina & Minatsu Shiina

Squid Girl - Eiko Aizawa & Takeru Aizawa & Chizuru Aizawa

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - Kyon & Kyon no Imouto-Chan

To Love-Ru - Mikan Yuuki & Rito Yuuki

To Love-Ru - Momo Belia Deviluke & Lala Satalin Deviluke & Nana Astar Deviluke

Tokyo Magnitude 8.0 - Mirai Onosawa & Yuuki Onosawa

Working!! - Izumi Takanashi & Nazuna Takanashi & Souta Takanashi & Kazue Takanashi & Kozue Takanashi

Yosuga no Sora - Haruka Kasugano & Sora Kasugano

[ Módosítva: 2011.12.06 16:07 ]
Joy | 2011-12-05 21:46
Bleach
Asano Keigo és Mizuho


Hou és Ban


Ikkanzaka Jidanbou és Jirobou


Ilforte és Syayel Aporro Grantz


Koganehiko és Shiroganehiko


Kotetsu Isane és Kiyone


Kuchiki Byakuya és Rukia


Shiba Kaien, Kukaku és Ganju


Toyokawa Shota és Yui


Dragon Ball
Raditz és Son Goku


Son Goten és Gohan


Ef - Shindou Kei és Chihiro

[ Módosítva: 2011.12.05 22:36 ]
zsocika10 | 2011-12-05 22:35
Akane-iro- Junichi and Minato

Asu no Yoichi- Ikagura testvérek: Ibuki, Ayame, Chihaya, Kagome

D. gray-man. Lenalee and Komui

Darker than Black- Shion and Suou

Gundam 00- Dailandy testvérek: Neil and Lyle


Gosick-Victoriqua and Grevil

Roscoe fivérek

Kamisam dolls- Kyohei and Utau

Joy | 2011-12-05 23:05
Gintama
Kagura és Kamui


Shimura Shinpachi és Otae


Initial D - Takahashi Ryosuke és Keisuke


Beelzebub - Lamia és Hilda


spoiler Kinyit
Beelzebub - Yolda és Hilda

Fairy Tail - Wally Buchanan és Hoteye


Naruto

Darui és Omoi


Ebizou és Chiyo


Gamakichi és Gamatatsu


Hyuuga Hanabi és Hinata


Hyuuga Hiashi és Hizashi


Inuzuka Hana és Kiba


Kankuro, Gaara és Temari


Karura és Yashamaru


Killer Bee és Raikage


Sagi és Toki


Sakon és Ukon


Senju Hashirama és Tobirama


Tsunade és Nawaki


Uchiha Itachi és Sasuke

[ Módosítva: 2011.12.06 3:44 ]
zsocika10 | 2011-12-06 14:06
Adag 2
Special A - Sui and Kei

Yamamoto Megumi and Jun

Junjou Romantica- Takahiro and Misaki

KHR- Belphegor and Raisel

Ouran high- Hikaru and Kaoru

DN Angel- Riku and Risa

Kaze no Stigma- Ren and Kazuma

Koukaku no Regios- Felli and Karian

Loveless- Ritsuka and Seimei

Letter Bee- Gauche and Silvia

Nello and Nelli

Zero no Tsukaima- Louise and Cattleya and Eléonore

Mayo Chiki- Kinjirou and Kureha

Night Head Genesis- Naoto and Naoya

Persona Trinity Soul- Jun, Shin and Ryou

Kaichou wa Maid-sama- Misaki and Suzuna

[ Módosítva: 2011.12.06 14:07 ]
d_girl | 2011-12-06 15:04
Xia Yu Lan, Fan- Full Metal Panic TSR

Hattori Junko, Yuko- Ichiban Ushiro no Daimaou

Oga Tatsumi, Misaki- Beelzebub

Souichiro Mikuni, Takako- C


Szerk:
Furuichi Takayuki és húga

[ Módosítva: 2011.12.06 16:24 ]
Junkers | 2011-12-06 15:30
Amaenaide yo!! - Sakura Sugai & Hinata Sugai

Angel Beats! - Hatsune Otonashi & Yuzuru Otonashi

Baka to Test to Shoukanjuu - Hazuki Shimada & Minami Shimada

Baka to Test to Shoukanjuu - Hideyoshi Kinoshita & Yuuko Kinoshita

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan - Dokuro Mitsukai & Zakuro Mitsukai

Gakkou no Kaidan Keiichirou Miyanoshita - & Satsuki Miyanoshita

Hanamaru Kindergarten - Naozumi Tsuchida & Satsuki

Hatsukoi Limited - Koyoi Bessho & Yoshihiko Bessho

Hatsukoi Limited - Mamoru Zaitsu & Misao Zaitsu

Oni Chichi - Marina Akitsuki & Airi Akitsuki

Strike Witches - Erica Hartmann & Ursula Hartmann

[ Módosítva: 2011.12.06 16:52 ]
Pitbull | 2011-12-06 16:10
Először is hadd szögezzek le két dolgot:
1. nem értem ennek a mostani témának a pontozását.
2. használjátok már a spoiler tag-et! Ha egy sorozat harmadik évadának utolsó előtti részében derül ki két szereplőről, hogy testvérek, az valószínűleg fog némi meglepetést kiváltani a nézőből!

1+2 Paradise
Nakamura Rika+Nakamura Yuka


Afro samurai resurrection
Sio+Jinno


Air
Kirishima Kano+Kirishima Hijiri


Bakemonogatari
Karen Araragi+Tsukihi Araragi+Koyomi AraragiBlack Lagoon
Gretel+Hansel


Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Yuuki Iku+Yuuki Yori


Chobits
spoiler Kinyit
Freya+Chii


Elfen lied
Kouta+Kanae


Fault!!
Shuuichi Sugiyama+Mio Sugiyama


Freezing
Kazuha Aoi+Aoi Kazuya


Volt már.
spoiler Kinyit
FMA
edward elric+alphonse elric

Shakugan no Shana
Sorath+Tyrael


Ginga: Nagareboshi Gin
Kai Ken testvérek (Akatora, Chuotora, Kurotora)

[ Módosítva: 2011.12.06 18:21 ]
Joy | 2011-12-06 16:23
One Piece - Nojiko és Nami


One Piece - Portgas D Ace és Monkey D Luffy


Rainbow - Yokosuka Jou és Megumi


Rurouni Kenshin - Gensai Ayame és Suzume


Rurouni Kenshin - Sekihara Sae és Tae


Saint Seiya
spoiler Kinyit
Aquilla Marin és Pegasus Seiya

Gemini Saga és Kanon


Phoenix Ikki és Andromeda Shun

[ Módosítva: 2011.12.06 17:18 ]
Pitbull | 2011-12-06 17:24
Green Green
Futaba Kutsuki+Wakaba Kutsuki


Hellsing
Valentine testvérek


Rumbling Hearts
Suzumiya Akane+Suzumiya Haruka


Volt.
spoiler Kinyit
KissXsis
Ako+Riko


Magikano
Yoshikawa testvérek (jobb oldali kivételével)

Mamiya testvérek


Volt.
spoiler Kinyit
Minami-ke
minami testvérek


Ookami-san blablabla...
Himeno Shirayuki és indokolatlan horribilis mennyiségű kistesója

Itt pedig Ringo Akai-val


Needless
Cruz Schild+Aruka Schild


Puni Puni Poemi
Aasu testvérek (egy része, vannak páran)


Scrapped Princess
Casull testvérek


Volt.
spoiler Kinyit
Seitokai Yakuindomo
Tsuda testvérek


Sekirei
Hikari+Hibiki

Sahashi testvérek


Seto no Hanayome
Sarutobi testvérek


Soul eater
Thompson testvérek


Tenjou Tenge
Aya- Maya- Shin Natsume

Takayanagi testvérek


Sunabouzu
Kawaguchi fivérek+Kawaguchi Natsuko


To Aru Majutsu no Index
Misaka testvérek, vagy mi a fene...Maika Tsuchimikado+Motoharu TsuchimikadoAsszem ennyi volt, ha valamit már betettek előttem, akkor bocsesz.
Szerk: megjelöltem, hogy mik azok, amik már voltak.
[ Módosítva: 2011.12.06 18:23 ]
Joy | 2011-12-06 18:23
Ami a számozást illeti én erősen remélem, hogy karakterek szerint lesz.

Sex Pistols - Madarame Kunimasa és Yonekuni


Sket Dance - Takemitsu Shinpei és Shinzo


spoiler Kinyit
Sket Danse - Usui Masafumi és Kazuyoshi

Sket Dance - Fujisaki Yusuke és Rumi
Nanami | 2011-12-06 18:30
Az összeszámolást testvér párok szerint tervezem. Vagyis egy testvér pár, egy pont.
Pitbull | 2011-12-06 18:35
És ahol hárman, esetleg többen vannak?
Nanami | 2011-12-06 18:36
Azok is egy pont. Mert egy családhoz tartoznak.
Junkers | 2011-12-06 18:39
Boku wa Tomodachi ga Sukunai - Kodaka Hasegawa & Kobato Hasegawa

Kaleido Star - Leon Oswald & Sophie Oswald

Kanokon - Nozomu Ezomori & Saku Ezomori

Kanokon - Chizuru Minamoto & Tayura Minamoto

Kanokon - Ai Nanao & Ren Nanao

Karin - Karin Maaka & Anju Maaka & Ren Maaka

School Days - Kotonoha Katsura & Kokoro Katsura

[ Módosítva: 2011.12.06 19:10 ]
Joy | 2011-12-06 18:47
Nem akarok beleszólni, de sokan hárman vannak, vagy többen (van négyes, ötös stb is). Ha csak úgymond vezetéknév szerint számolsz, az elég igazságtalan olyanokkal szemben, akik összevadásszák az összes testvért. Vagy mondjuk egy négyes testvércsoportot szétszedek kettőbe két külön posztba és rögtön kettőnek számít? Tényleg nem akarom megmondani, mit csinálj, mert te vagy a főnök, de szerintem igazsságosabb elbírálás lenne minden embert külön számolni.

Yugioh - Jonouichi Kazuya és Shizuka Kawai


Yugioh - Isis, Malik és Rishid Ishtar


Yugioh - Para és Dox


Yugioh - Seto, Mokuba és Noa Kaiba


Hack Dusk - Kunisaki Shugo és Rena


30 Sai no Hoken Taikuu - Daigorou Macaron


30 Sai no Hoken Taikuu - Pii-chan és Kuu-chan


Ah My Goddess - Morisato Keiichi és Megumi


Ah My Goddess - Urd, Skuld és Belldandy


Air - Shino Saika és Maika

[ Módosítva: 2011.12.06 20:30 ]
Junkers | 2011-12-06 20:50
Fault!! - Mio Sugiyama & Shuuichi Sugiyama

He is My Master - Izumi Sawatari & Mitsuki Sawatari

Nagasarete Airantou - Ayane & Machi

Nagasarete Airantou - Ikuto Touhouin & Misaki Touhouin

Ore no Imouto - Manami Tamura & Iwao Tamura

[ Módosítva: 2011.12.06 21:25 ]
Joy | 2011-12-06 21:23
Air Gear - Noyamano Mikan, Rika, Ringo és Ume


Air Gear - Wanijima Agito/Akito és Kaito


Aishiteruze Baby - Katakurai Kippei, Reiko és Satsuki


Amatsuki - Ginshu és Shinshu


Android Kikaider - Komyoji Mitsuko és Masaru


Angel Sanctuary - Alexiel és Rosiel


Angel Sanctuary - Mudo Sara és Setsuna


Angel's Feather - Hamura Shou és Misono Kai


Ao no Exorcist - Amaimon és Mephisto


Arakawa Under the Bridge - Tetsujin Tetsurou és Tetsuo

[ Módosítva: 2011.12.07 3:00 ]
Junkers | 2011-12-07 14:44
Nyan Koi! - Akari Kirishima & Kotone Kirishima

Yuru Yuri - Chitose Ikeda & Chizuru Ikeda

[ Módosítva: 2011.12.07 15:54 ]
Joy | 2011-12-07 17:14
Ayashi no Ceres - Mikage Aki és Aya


Ayashi no Ceres - Kuruma Chidori és Shouta


Bakuen Campus Guardress - Jinno Takumi és Hazumi


Battle Programmer Shirase - Kawahara Jou és Saki


Beck - Minami Maho és Ryusuke


Black Blood Brothers - Mochizuki Kotarou és Jirou


Blade of the Immortal - Machi és Manji


Bleach: Fade to Black - Homura és Shizuku


Blood+ - Diva és Saya


Blood+ - Miyagusuku Riku és Kai
Junkers | 2011-12-07 17:40
Cleavage - Erika Toudou & Yuuto Toudou

KissXsis - Yuuzuki Kiryuu & Mikazuki Kiryuu

Nyan Koi! - Junpei Kousaka & Suzu Kousaka

Ringetsu - Ayumi Hizuki & Mitsuna Hizuki & Shino Hizuki & Yuiko Hizuki

Yu-Gi-Oh GX - Asuka Tenjouin & Fubuki Tenjouin

Yu-Gi-Oh GX - Sho Marufuji & Ryo Marufuji

[ Módosítva: 2011.12.07 23:12 ]
ShirouChan | 2011-12-07 17:49
Junkers csak annyi megjegyzés ha nem bántalak meg, hogy a Nyan Kois Junpei és Suzu vezetékneve nem Takasaka, hanem Kousaka Kérlel
Junkers | 2011-12-07 18:00
ShirouChan írta:
Junkers csak annyi megjegyzés ha nem bántalak meg, hogy a Nyan Kois Junpei és Suzu vezetékneve nem Takasaka, hanem KousakaKérlel
Kösz hogy szóltál.
Nakamura-san | 2011-12-07 22:00
Yu Yu Hakusho - Kazuma Kuwabara és Shizuru Kuwabara


Yu Yu Hakusho - Yukina és Hiei


Ranma 1/2 - Akane Tendo, Nabiki Tendo, Kasumi Tendo


Ranma 1/2 - Kodachi Kuno, Tatewaki Kuno


Kurokami - Kuro, Reishin


Death Note - Yagami Sayu, Yagami Light


Shaman King - Hao Asakura, Yoh Asakura


D.I.C.E. - Jet Siegel, Zack Siegel

[ Módosítva: 2011.12.08 14:36 ]
Joy | 2011-12-07 22:48
Brain Powerd - Isami Yuu és Quincy Issa


Busou Renkin - Chouno Jirou és Koushaku


Busou Renkin - Hayasaka Shusui és Ouka


Busou Renkin - Muto Kazuki és Mahiro


Cardcaptor Sakura - Kinomoto Touya és Sakura


Chaos Head - Nishijou Nanami és Takumi


Chrono Crusade - Rosette és Joshua Christopher


spoiler Kinyit
Chrono Crusade - Satella és Florette Harvenheit

Clannad - Ibuki Fuuko és Kouko


Clannad - Sunohara Youhei és Mei


Claymore - Zaki és Raki


spoiler Kinyit
Code Geass - Charles di Britannia és VV

Code Geass - Kouzuki Naoto és Kallen


spoiler Kinyit
Code Geass - Lulu és Rolo Lamperouge

Cowboy Bebop - Lin és Shin


D Gray-man - Jasdero és Debitto


D Gray-man - Lenalee és Komui Lee. Tudom, hogy Zsocika már felrakta (bár az ő képét én nem látom valamiért), de ez a legkedvesebb jelenetem velük. Nem baj, ha nem lesz beleszámítva.


Darker than Black - Pai és Hei


Dennou Coil - Amasawa Nobuhiko és Yuuko


Dennou Coil - Hashimoto Fumie és Akira


Dennou Coil - Nekome Sousuke és Takeru


Dennou Coil - Okonogi Kyoko és Yuuko

[ Módosítva: 2011.12.08 3:26 ]
Junkers | 2011-12-08 13:28
Inuyasha - Kagome Higurashi & Souta Higurashi

Inuyasha - Sango & Kohaku

Inuyasha - Hiten & Manten

Inuyasha - Bankotsu & Jakotsu

[ Módosítva: 2011.12.08 13:56 ]
Joy | 2011-12-08 13:37
Inuyasha - Inuyasha és Sesshomaru


Inuyasha - Kaede és Kikyo


Jól elpárbajozgatunk.

Devil May Cry - Barl és Moduce


Digimon Adventure - Ichijouji Ken és Sam


Digimon Frontier - Minamoto Kouji és Kimura Kouichi


Digimon Savers - Norstein Relena és Touma


Digimon Savers - Daimon Chika és Masaru

[ Módosítva: 2011.12.08 14:23 ]
Nanami | 2011-12-08 14:55
Most lezárom a testvér témát.
A győztes: Joy.
[ Módosítva: 2011.12.08 15:08 ]
Joy | 2011-12-08 16:19
Köszönöm, de ahogy elnézem, ez még nem lejátszott meccs. Nekem még vannak képeim és szerintem még Junkersnek és talán másoknak is vannak. Ha a többiek is egyetértenek, lehetne még 1-2 napot futni hagyni? Bocsánat, de én ezt most nagyon élvezem, ez egy állati jó téma. Mindenképp szeretném felrakni a többi képet is.
Nanami | 2011-12-08 16:24
Ha szeretnéd, akkor mehet tovább. És örülök, h sikerült egy jó témát találni
Joy | 2011-12-08 16:31
Igenigen nagyon szeretném. Köszönöm. Imádom ezt a témát, ez az első, amit a teljesség igényével akarok teljesíteni. Persze itt is, mint általában, csak azokba nyúlok bele, amit láttam, de így is rengeteg lehetőség van. És ez nagyon jó.
Junkers | 2011-12-08 16:39
Astarotte no Omocha! - Porhelga Svarthæð & Sigurð Sveinnsson Svarthæð

spoiler Kinyit
D.I.C.E - Jet Siegel & Zack Siegel
Digimon - Motomiya Daisuke & Motomiya Jun

Hadashi no Gen - Shinji Nakaoka & Gen Nakaoka

Hotaru no Haka - Seita & Setsuko

Mahou Shoujo Madoka Magica - Madoka Kaname & Tatsuya Kaname

Mononoke Hime - Ashitaka & Kaya

Renketsu Houshiki - Keisuke & Misaki

Sexual Pursuit - Yuri Kashima & Yuuji Kashima

Strike Witches - Gertrud Barkhorn & Chris Barkhorn

[ Módosítva: 2011.12.08 17:35 ]
Joy | 2011-12-08 17:28
Dragon Ball - Soramame Taro és Peasuke


Druaga no Tou Aegis of Uruk - Jil és Neeba


Durarara - Heiwajima Shizuo és Kasuka


Durarara - Yagiri Seiji és Namie
Nozomi-san | 2011-12-08 18:33
Gilbert, Vincent, Eliott Nightray - Pandora Hearts


Kanba, Himari, Shouma - Mawaru Penguindrum


Tsukumo, Touko - Uraboku


Rai,Thor Klein - Jyu Oh Sei


spoiler Kinyit
Luka, Luze Crosszeria - Uraboku

Fuyutoki, Aya Kureha - Uraboku


Ibuki, Tsubaki, Mizuki Shikibe - Uraboku


Jekyll, Hyde - Uraboku


Oz, Ada Bezarius - Pandora Hearts


Shuuri, Hakuren Oak - 07-Ghost


Shizuna, Hisako Aida - Kimi to Boku


Shun, Fuyuki Matsuoka - Kimi to Boku


Atsushi Ootani, Ootani nővére - Lovely Complex


Satoshi, Meiko Honma - AnoHana


Shuu, Kuranosuke Koibuchi - Kuragehime


Hiro, Mato Kuroi - Black★Rock Shooter (OVA)


Maho, Shuichi Nitori - Wandering Son


Miyuki, Makoto Konno - Toki wo Kakeru Shoujo


Hisca, Chastel Aiheap - Tales of Vesperia: The First Strike


Sam, Dean Winchester - Supernatural


Ayumu, Kiyotaka Narumi - Spiral


Pilica, Horokeru Usui - Shaman King


Ayaka, Haruka Ozawa - Shinrei Tantei Yakumo


Johann, Michael, Nena Trinity - Gundam 00


Hong Long, Wang Liu Mei - Gundam 00


Kinue, Saji Crossroad - Gundam 00


Mohan, Baka Ki El Dogra - Level E


Nanami, Shichika Yasuri - Katanagatari


Sachi, Masanosuke Akitsu - House of Five Leaves


Keiichirou, Satsuki Miyanoshita - Ghost Stories

[ Módosítva: 2011.12.08 19:56 ]
Joy | 2011-12-08 19:31
Escaflowne - Van és Folken Fanel


spoiler Kinyit
Escaflowne - Allen Schezar és Dilandau Albatou

Escaflowne - Eries, Marlene és Millerna Aston


Escaflowne - Naria és Eria


Fruits Basket - Hanajima Megumi és Saki


Fruits Basket - Souma Ayame és Yuki


Fruits Basket - Souma Momiji és Momo


Full Metal Panic - Leonard és Teletha Testarossa


Full Metal Panic - Kugayama Seina és Takuma

[ Módosítva: 2011.12.08 20:12 ]
ShirouChan | 2011-12-08 19:52
Nozomi-san írta:
Pilica, Pilica Usui - Shaman King
Ezt úgy értetted, hogy Usui Pirika és Usui Horokeru?
Nozomi-san | 2011-12-08 19:57
Upsz. Véletlenűl elírtam. Köszi, h szóltál
Junkers | 2011-12-08 20:52
The Idolm@ster - Ami Futami & Mami Futami
Joy | 2011-12-08 21:13
Fullmetal Alchemist - Fletcher és Russel Tringham


Fullmetal Alchemist - Leo és Rick


Fullmetal Alchemist - Olivier, Alex és Kathleen Armstrong


Fullmetal Alchemist - Scar és a bátyja


Fullmetal Alchemist - Slicer brothers
d_girl | 2011-12-08 23:11
Koizumi Risa, Takahito- Lovely Complex


spoiler Kinyit
Kuchiki Rukia, Hisana