Nyári fórumtali 2008

Szap Panka | 2008-07-07 13:08
Remélem modbácsi megengeded ennek a topicnak a megnyitását.

Nah a lényeg:
Mint a másik topicban (Addicts-os talik) említettem (először olvasd el azt) kéne szervezni nyári fórumtalit. Meg kéne beszélni az időpontot és a helyszínt és az árakat, várom az ötleteket, remélem lesznek... (Ha nem akkor törölhetitek a topicot mert akkor nincs értelme)

Én olyan helyre gondoltam hogy ha már nyár akkor természetesen strand vagy kirándulás vagy hasonló, remélem lesznek ötletek.

Ha más nincs tudok itt Kecskeméten szervezni mint tavaly, de az sokaknak messze van ezért nem rangaszkodom hozzá, ott a koli ha jól emléxem 2300/fő volt, és mi mindenhova gyalog mentünk, bár ez sokaknak nem tetszett ezért ha más nem akkor buszjegy. Volt strand is meg hasonlók (jajj de jó volt )

Egyelőre ennyi.
[ Módosítva: 2008.07.07 13:10 ]
MaRtiN | 2008-07-07 13:13
'modábácsi' megengedi és ki is emeli nektek, jó szervezkedést! Az offot ha egy mód van a saját érdeketekben mellőzzétek (Nektek is átláthatóbb ha nem az "üres" postokat kell kerülgetni oldalakon)
ildusz | 2008-07-07 14:27
Én csak szeptember elejére tervezek egy nagyobb Szolnoki 3 napos talit. Még az eslő heteibe, hogy akkor még nem kell tanulni se és nincs fősuli/ egyetem.
És augusztusba nem érek rá!!!!
Hajrá gyerekek!!!
Saka-chan | 2008-07-07 15:36
Szombaton Hófival, Digivel és Bagollyal beszéltük, hogy esetleg elmehetnénk megint oda, ahol a szeptemberi tali volt (nem emlékszem a hely nevére). Fürdeni mondjuk nem lehetett, de nem szóltak ránk, ha ordítottunk.
Szap Panka | 2008-07-08 09:55
Saka: igen ez annyira nem is rossz ötlet, meg most hideg sincs így nem fogunk fázni ha nem lesz takaró De akkor konzultálni kell Zsúval.

Remélem azért akadnak még olyanok akiket érdekel a dolog, esetleg PÜ-ben szólhatna egy-két ember vagy akár itt is hogy nekik van-e igényük talira.

Akkor gondolom nektek van: Saka, Hófi, Digeee, Bagoly, meg én, meg Groove

Csak gyorsan kell csinálni mert eltelik a nyár és nem lesz tali.

A kecskeméti asszem utiköltségek és kaja nélkül kb 3500-4000 ft volt (ebben a szállás és a strand van), nekem ennyibe került kb mert helybéli vagyok, szerintem ennél többet nem kell költeni ha 2 naposra tervezzük.

Fontos az időpont!!! Lécci akit érdekel jelezze már hogy mikor jó az időpont neki, kb ilyen válaszokat várok: júl vége, aug eleje, aug közepe, aug vége... stb... Még ezen a héten ezt tisztázni kell a szállás foglalása miatt. De ehhez jelentkeznetek kell!

ÉS ÚJ EMBEREK IS JELENTKEZHETNEK NEM KELL FÉLNI MINDIG JÓ MÓKA VOLT ÉN IS VOLTAM ÚJ ÉS NAGYON JÓL ÉREZTEM MAGAM! Ha bárkinek bármi kérdése van hogy mi is ez az egész nyugodtan írjon PÜ-t, kedves aranyos kislány vagyok mindenkinek válaszolok.
[ Módosítva: 2008.07.08 10:02 ]
Bagoly441 | 2008-07-08 12:08
Szap Panka írta:
kedves aranyos kislány vagyok
ez tetszik
igazából alkalmazkodó vagyok tehát nekem tök mindegy mikor lesz akár 1napo akár több napos...
Fru-chan | 2008-07-08 12:58
Hm,énnekem határozott nyári tervem,hogy részt veszek egy talin,szal én jelentkeznék...igaz elő kell teremtenem valahogy némi zsét meg anyumtól is engedélyt kéne szerezni,de igyekszem lefixálni^^

részemről a július vége,vagy augusztus közepe tetszik...augusztus eleje az zsúfolt.X3 Falunap,búcsú,lnam szülinapja...X3de mondjuk ez mellékes információ,szal mindegy
Szap Panka | 2008-07-08 15:58
OK, akkor megkezdem a szervezkedést, előszöris megkérdezem a pesti cserkészszállást vagymit, aztán meglátjuk, de ha nem vagytok annyira kiakadva hogy kecsón legyen akkor azt is meg tom oldani, beiktatok valami bulit meg hasonlókat.

Várom a további jelentkezőket.

Mivel nekem is úgy a legjobb, meg még pár emberke is úgy jelezte valszeg JÚL VÉGE lesz az időpont, de nagy valószínűséggel nem tudom hétvégére pakolni, így az időintervallum kb-ra:

júl: 27-28-29-30 (ez vasárnap és csüt között)
aug: 1-2-3 (péntek-szombat-vasárnap)

Valahol itt lenne.
Saka-chan | 2008-07-08 16:48
Nekem az aug. 1-2-3 jobb lenne, mert akkor nem maradnék le japánról, de az elsőt is meg tudom oldani, 1 óra kihagyása nem a világ. Ha valamiben pesti segítség kell (pl. kajavásárlás, hogy most együnk is valamit rendesen ), segítek bármiben, csak írj.
Gyú | 2008-07-08 22:26
Én b.p.-re szavazok és program szinten akinek van pipája az elhoszhatná és csinálnánk egy pippantós talit is báár nem tóóm ki hogyan áll hozzá a vizipipához de szerintem ez egy jó ötlet én hozok szenet és dohányt...

szállást salyna nem took de lehetne egy Margit szigetelés !(már mint nem aludni csak szórakozni)

már aki támogatja...........az ötleteimet ...............az biztasson ...
[ Módosítva: 2008.07.08 22:30 ]
Bagoly441 | 2008-07-09 00:28
Gyú írta:
ki hogyan áll hozzá a vizipipához
lehet addigra lesz sajátom 47cm es kicsi kompakt pipa
az egy napos margit szigetet is támogatom
Fru-chan | 2008-07-09 00:53
Hmm,eddig nekem minden ajánlat nagyon tetszik,az időpontok,meg ahelyek is!
Segíteni nem sokat tudok,max annyit,hogy viszek itthonról valami gyümölcsöt vagy zöldséget kajálni....X3 az is valami vagy esetleg egy hűtőtáskát,az is jóljön,csak nyűgös cipelni...X3
De megoldható...
Petyusz | 2008-07-09 01:09
Látom az időpont nagyjából megvan, akkor valószinüleg én is femászok már hinyzik egy kis tali, meg ha már jön Groove akkor nem fogok egyedül utazni.
Valami két naposat lenne jó szervezni úgy is nyár van nincs suli két napot meg mindenki tud keriteni egy talira
Szap Panka | 2008-07-09 15:29
Először is összeírom hogy kit érdekel eddig: Saka, Gyú, Azzi + barátnő, Raisen, Petyusz, Fru, Groove, Bagoly, Neoshane, Linkin, Én

Nah másodszor:
Szavazásra bocsátom a kérdést:
1. Kecskemét: koliszállás, vetélkedő, strand, este igény szerint kocsma vagy hambicenter vagy ... (ha ez lesz a helyszín akkor megkérdezem az egynapos buszjegyek árát mert tavaly mindenhova gyalogoltunk) lehet 2 akár 3 napos

2. Budapest: Margitszigeti móka, 1 napos

3. Budapest: Zsúféle cserkészhely, DE erről nem tudok még egyelőre semmit hogy van-e hely, Zsút kell megkérdezni, valaki nem konzultál vele a napokban? 2 nap volt tavaly, nagy-nagy terület szép hely stb

Ezek az alternatívák, tudom nem szeretitek de PÜ-ben válaszoljatok, ha valamelyik Pestit válaszjátok akkor a szervezés nem rám hárul hanem valakire aki pesti (értelemszerűen).

Vasárnapig adjatok választ, mert utána már foglalni kell szállást stb!! (asszem júl 13-a)

Időpont az első oldalon van az egyik postomban, én arra gondoltam hogy ilyenkor kéne, még pontosat azért nem tudok mert egyelőre a helyszín sem biztos, ha pesti lesz akkor a pesti szállástól függ ha kecskeméti akkor a kecskemétitől.

Egyébként kedves pestiek, ne legyetek annyira lusták hogy mindig pesten akartok lenni, mindig mi fizettünk eddig többet (egyébként nem baj ha pesten lesz, nekem is jó ha felmegyek néha)
[ Módosítva: 2008.07.09 15:39 ]
Zsu chan | 2008-07-09 20:03
még nemtudtam utána kérdezni acserkész szállónak de ahogy elérem a pasast szólok... még mindíg 1300 a szállás egy napra..

ja és panka groove adta le a drótot amugy gépem haldoklik de vagy így vagy ugy de szolok a fejleményekről
és igen nagyon nagyhely nagyon szép bár a szállo maga nem luxus palota de sztem nyáron nincs is vele baj
apropó idő pont nekem juli vége nem nagyon jó de sztem ha van szabad hely hát örülhetünk ha aug közepén vagy elején van
[ Módosítva: 2008.07.09 20:12 ]
Azzi | 2008-07-09 20:56
júl: 27-28-29-30 (ez vasárnap és csüt között)
aug: 1-2-3 (péntek-szombat-vasárnap)

Nekünk (nekem és barátnőmnek) mnidkét időpont jó és a többnaposra szavazunk, tehát Kecskemét
Amúgy az nekünk is messze van, de 1, Pest az olyan snassz már 2, nekünk is ugyanolyan messze van 3,
a programok is jobbnak igérkeznek
Szap Panka | 2008-07-10 18:06
Halohó!

Eddig a szavazottak nagy része Kecskemétre szavazott.

Eddigi voksok: 1 margitsziget, 7 kecskemét, illetve páran mondták hogy mind3 jó
A többiek nem mondtak méég semmit, de van idő, vasárnap közzéteszem a szavazás listáját.

Valamint lehet hogy 2 új taggal bővül csapatunk!! Ájájuppijé

Ha télleg kecsón lesz megpróbálok bográcshelyszínt keríteni nem tudom a koliban ahol szállnánk lehetséges lenne-e még megkérdezem.

Eddig ennyi.
Az árakat az első postomban találjátok.

Eddigi érdeklődők:Petyusz, Azzi + barátnő, Linkin, Neoshane, Saka, CsÉé, Fru, Bagoly, Gyú, Raisen, Groove, kmkz, Yvorl(gyugyu), Veronicas, Én, Sinichi+ Esty (csak margitsziget esetén)

Természetesen tudom, hogy a végső állás a szavazás után derül ki, hiszen ha valakinek csak az az egy jó ami nem nyer akkor nem tud jönni. Lécci vegyétek komolyan a szavazást, mert azt szeretnénk ha minden jól alakulna és jól éreznétek magatokat.

Zsú, köszi hogy jelentkeztél, ha végül a cserkésztali lesz akkor az időpontok rajtad múlnak! Én azért mondtam ezeket mert nekem utána már (ha felvesznek) gólyatábor lesz.

[ Módosítva: 2008.07.11 16:30 ]
YvOrL | 2008-07-11 20:18
hejj, én csak azt mondtam asszem, hogy nem zárkózok el előle
amúgy ha kecskeméten lesz, ahogy dumáltuk, segítek sacc, pl a szállítással (tavaly is milyen jól elautókáztunk a városba és senki se panaszkodott rám (nem mertek )) a korán érkezőket, vagy a csomagokat elvihetem a kolihoz, h ne abban izzadjon a nép
szállásba ne nézzünk valamit még, mert én igénytelen vagyok (vagy max itthon alszok ), de lehet h ilyesmi árban jobbat is találunk. bár ebbe te vagy a főnök.
ha eszembe jut még valami, írok, vagy hívlak
bozontkun | 2008-07-12 00:05
hellow

Hétvégén talán nekünk is jo lenne párommal. Deee pest jóval közelebbre esik nekünk mint kecskemét, ugyhogy mi arra szavazunk... És az augusztus eleje ami nekünk jobban stimmelne, mert előtte nemigen van szabadidőm/nk ...

Gondolom hogy nem sokat számit h leirtam, de kitudja : P Ha PÜ-ben kellett volna akkor hordjatok le... ma már nem nagyon tudok figyelni T_T De ez talán nem akkora off..
Szap Panka | 2008-07-12 12:05
Szilyasztok!

Akkor jelentkezem megint.
Hamarabb lezárom a szavazást mert egyértelmű lett hogy a helyszín Kecskemét. Sajnálom aki nem arra szavazott, de nagy többséggel ez nyert.

Az időpont: aug 1-2-3

A program:

aug 1: Szeretném ha mindenki délelőtt érkezne, legkésőbb 12 órára legyen mindenki kecskeméten. Onnan azonnal indulunk a szállásra, ill kajáért akinek kell(busszal ) majd úgy gondoltam hogy 15:00-ra megyünk strandra ami este 7ig fog tartani.

aug 2: A vetélkedő napja, arra gondoltam hogy ugyanoda mennénk ahova tavaly, tehát az arborétumba, az egész napot ott tölthetjük, majd van egy ötletem amit Gyugyuval kell megbeszélnem, mégpedig az hogy vállalná-e hogy a cuccokat ezen a napon elvinné monnyuk hozzájuk mert este nem aludnánk, hanem elmennénk boolingozni majd este utána (kb hajnali 3 körül hambi centerbe) és

aug 3: ekkor indulna mindenki haza (természetesen gyugyu visszaadja a cuccokat (remélhetőleg) Azért gondoltam erre hogy vasárnap reggel indulnátok haza, mert valaki messzire megy haza és akkor ha 2 napos lenne hamar el kéne indulnia.

Ha ezt gyugyuval nem sikerül megoldani akkor ki kell fizetni második napra is a szállást (történetesen ezt akarom elkerülni mert így olcsóbb mindenkinek).

Árak: a szállás így 2300 lenne mert csak aug 1-jén aludnánk
a strand 1000 ft körül van
a esti dolgokat (teke) nem kérdeztem meg még utána járok de ha sokan vagyunk nem lesz olyan
drága

Linkin kérésére beírom hogy valaki hozzon vizipipát, a dohány árát majd összedobjátok.

Nah egyelőre ennyi.

Óhaj sóhaj panasz bánat???
[ Módosítva: 2008.07.12 12:08 ]
Raisen | 2008-07-12 17:02
Akkor azokhoz szólnék, akik Bpestről jönnek, sztem menjünk busszal, mint tavaly, az jó volt úgy. Néztem is buszt népligetből egy indul 8:40-kor, ami 10:00-re le is ér. Találkozzunk vmivel fél előtt a pályaudvaron aztán mehetünk együtt, helyiekkel meg összefuthatunk a kecskeméti busz pu-on.
Ha ez jó így mindenkinek legyetek ott
[ Módosítva: 2008.07.12 17:03 ]
Saka-chan | 2008-07-12 17:17
Nekem oké, de szerintem találkozzunk kicsit előbb, mondjuk 8 körül, mert az a biztos. Én speciel mindig mindenhonnan kések, meg van még pár ember, akik nem épp a pontosságukról híresek...
Szap Panka | 2008-07-12 20:02
Mindenképpen gyűljetek össze olyan 8:15 körül és furakodjatok mert én soxor mentem azzal a busszal és nem maradt hely a végén!!! Ajánlom hogy elővételben vegyétek meg a jegyet.

Még valami.
Mivel eldőlt a helyszín le kell foglalnom a szállást ezért kérek mindenkit hogy erősítse meg hogy akar-e jönni vagy sem.

Kérlek PÜ-ben vagy MSN-en jelezzétek nekem legkésőbb szerdáig azaz 16-ig.
Ez nagyon fontos mert annyit foglalok amennyien szólnak nekem.

Raisennek és Sakának nem kell mert látom ők biztosan jönnek.

Jah a busz egyébként pest és kecsó között 675ft, miskolc és kecsó között 1390 ft (ez mind a 2 busz), a többit nem tom ezt csak azért mondtam hogy akik onnan jönnek tuggyák.
[ Módosítva: 2008.07.12 21:11 ]
YvOrL | 2008-07-12 20:02
sacc felőlem oké, de hogy is lesz ez a cucchordás? telón vag itt beszéljük már le pls
meg akkor letudhatjuk azt is hogy kell-e kocsival mennem, vagy szállítsak-e valakit. addig megnézem dolgozok-e aznap

Attention!
mivel én leszek a találkozó hordára, s 2-án nálam lesznek a cuccok míg mi randalírozunk, s 3-án meg visszahozom az állomásra
na már most én aznap este nem szeretném a városban hagyni a kocsit, ezért az itthon marad, s majd a hajnali 5ös (vagy egy kicsit későbbi) busszal hazatépek és begurulok a holmitokkal. ezért szeretném az kérni, hogy lehetőleg 6:30-7:00 előtti busz/vonatjáratokat ne nézzetek hazaútra, mert csak így tudom 100%ra ígérni, hogy biztonságban lesz a holmitok és vissza is érek vele az indulásig
remélem nem gond, akinek mégis, vagy kérdezni akar, itt vagy püben
[ Módosítva: 2008.07.12 20:19 ]
Szap Panka | 2008-07-12 20:46
Figyelem! A bowling elmarad mert mind a 2 bowling center most zárt be kecskeméten (még ilyet) gondolkoztam mi legyen helyette és megkérdezem a paintballt illetve a bográcsolást valamelyik majd csak összejön. Készüljetek arra hogy lehet hogy mégis 2 éjszakát kell fizetni mert akkor este nem csatangolunk hanem alszunk, van egyébként egy biliárdszalon is, majd mindent megérdeklődök jövőhéten minden eldől, ha valaki nagyon ódzkodik valamitől amit leírtam akkor feltétlen szóljon!

Nah, a paintball 1500 ft/fő lenne egyébként és 10ft töltényenként, de legalább 8 embernek benne kell lennie, majd meglátjuk... Ez aug 2án lenne sztem délután (nem tom érdekel vkit?)

Egyébként, még van 1-2 helyszín ahol lehetünk este, szal mondjuk olyan 80% hogy NEM kell a koliban aludni, tehát sprórolunk 2300 ft-ot, helyette csinálunk mást. DE ha mégis úgy gondoljátok akkor legyen 2 éjszaka a koliban az össz 4600 (tok számolni)

Jajjj most összevissza dolgozik az agyam, de tudjátok mit, hétfőre már meg tom hogy lehet-e bográcsolni és akkorra mindent megtok. Nem akarlak titeket anyagilag leterhelni ezért jár annyit az agyam hogy program is legyen és ne legyen drága.

Ami biztos:

aug 1: érkezés strand alvás
aug 2: vetélkedő, és utána vagy paintball, vagy semmi, és este vagy "alszunk" vagy szintén kifizetjük a kolit és bográcsolunk, vagy bele az éjszakába, kinek hogy jó? ezt is írjátok meg, azért írok ennyi választási lehetőséget mert azt akarom hogy jól érezzétek magatokat!!!! (még se a paintball se a bogrács nem 100%)

Egyébként azon gondolkodtam hogyha nem este császkálunk hanem a koliban leszünk lehet hogy kb ugyanannyira jön ki mert ugye mindenkinek bele kell számolnia a fogyasztást stb. Najó abbahagyom nem jártatom a szám, hétfőre minden vili lesz.
[ Módosítva: 2008.07.12 21:06 ]
l1vedreamer | 2008-07-13 00:47
Ha sok kedvem mai napjaimban nincs is elmenni úgy veszem hogy minden talin amin lehet köteles vagyok résztvenni. És tudom hogy nem fogom megbánni. Nameg egyesek könyörögtek hogy jöjjek mert nem bírnak betelni velem...xD Úgyhogy küldök is egy PÜ-t h mek.
Szap Panka | 2008-07-13 10:04
Akik visszajeleztek, tehát biztos hogy jönnek:
Raisen, Saka, I1vedreamer, Yvorl(gyugyu), CsÉé, Groove, Linkin, Én


A strand, az árak is itt vannak, 15 óra után megyünk

A végleges program a másik (Addictsos talik) topicban!!!!!!
[ Módosítva: 2008.07.14 9:32 ]
Szap Panka | 2008-07-15 06:59
Gondolkodtam, és mivel sokan mondták hogy sok pénz ez a 2 napos szállás, amit meg is értek, ezért úgy döntöttem, hogy senkinek ne kelljen mélyen a pénztárcájába nyúlnia, hogy csak aug 1-2 lesz a tali.

Tehát az első nap ugyanúgy lesz mint ahogy eddig gondoltunk, a második napon megcsináljuk délelőtt a vetélkedőt, majd mivel 2kor el kell hagyni a szállást akkor elindulunk és olyan 3-4 között már mindenki elindulhat hazafele.

Remélem ez így mindenkinek korrekt.

Tehát első nap: strand, este ha jön Fru és hoz lapost filmnézés, ill bemegyünk a városba és ott járkálgatunk
Második nap: reggel kelünk , majd megcsináljuk a vetélkedőt

Bocsi, azoktól akiknek már elegük van a változásokból, de úgy éreztem, hogy így korrekt, szerintem is sok lett volna ennyi pénz.

Remélem így már mindenkinek okés.

Linkin még mindig nagyon szeretné a vizipipát, ha vkinek van akkor hozza (az ő kedvéért)

Mivel változott pár dolog, úgy dönöttem, hogy ezen a héten szombatig kitolhatjuk a jelentkezést, tehát július 20-ig ráér mindenki gondokodni, még mindig várjuk újak jelentkezését, de akkorra már biztosra kell mondani.
[ Módosítva: 2008.07.15 10:25 ]
Neoshaner | 2008-07-15 14:14
vizipipa jootlet...2 hete is mindennp szivtam cseppet..
hat mennek en, ha lesz addig penzem megyek is...de ugy nezem h szallas+strand+busz minden extra nelkul 7500 es ha meg elmennenk paintballozni (amit egyszer nagyon szeretnek mar kiprobalni) az meg 1500-2000
+kaja uccsik legalabb 10000lenne...nekem meg most csak minuszom van pillanatnyilag..:S es ithonrol lehet nem lesz mar penz kerve mer igy is naon sokat kertem mar, es mivel meg mindig nem talaltam munkat igy ez megin minusz pont nekem...:S
Szap Panka | 2008-07-16 09:13
Nem lesz paintball és mint mondtam 2 napos lesz a tali. 20-ig még gondolkodj
Fru-chan | 2008-07-17 17:29
Hali!

Jelentem anyum engedéylt adott,csak azon van fönnakadva,hogy ki fog elvinni kecsóra...meg kérdezi,hogy hol lesz a szállás,meg merre leszünk,mert ő oda járt fősulira....XD
Továbbá viszem a laptopot,jöhetnek filmek/animék,de nekem is van agépen egy két dolog!^^
Ja és dani nagy örömére ha minden igaz vizipipát is tudok szerezni...

Hát igen,vannak kapcsolataim...
Szap Panka | 2008-07-17 20:42
Szilya fru, nah ezeknek a híreknek nagyon örülök.
A szállás Korall Kollégium, és szerintem ez a GAMF kollégiuma.

Itt a link:katt

Anyud nem szeretné hogy busszal gyere? MOndd neki hogy ott várunk az állomáson, nem kell aggódnia.
YvOrL | 2008-07-20 11:50
wow, úgy tűnik ez fel lett kicsit újítva, mert én csöppet másként emlékszem rá
Szap Panka | 2008-07-23 08:44
Nah ezennel ünnepélyesen bejelentem hogy a szállás le van foglalva 14 fő részére. Már senki nem mondhatja vissza, főleg azért nem, mert ezen a héten ki kell fizetnem az összeg felét, szóval ha valaki visszamondja, úgyis ki kell fizetnie nekem, émmeg behajtom ám.
Ugye a két kecskeméti emberke is kért szállást, csak mert úgy foglaltam. Ha esetleg tévednék feltétlen szóljatok!

Nah még egyszer leírom, hogy mi is lesz ez az egész valójában, most már ez a biztos:

aug 1: érkezés, mindenki vesz 1 buszjegyet (145 ft), elmegyeünk a szállásra, lepakolunk, majd 15:00-19:00-ig strandolunk egy jót (850 ft), este filmnézés, ha Fru hoz lapost, ill bemehetünk a városba billiárdozni, hambizni stb.

aug 2: regel korán kelünk és megcsináljuk a vetélkedőt, kb 3-4 fele érünk ki az állomásra, ahol könnyes búcsút veszünk egymástól.

Nézhettek vonatot és buszt is egyaránt, mert egymás mellett vannak az állomások.

Nah egyelőre ennyi.
Csók!
Azzi | 2008-07-23 13:51
Activity lesz?
Szap Panka | 2008-07-23 15:17
A vetélkedőn mindenképpen lesz Activity (animes és most benehezítettem ), de ha akarjátok vihetek rendeset is.
Azzi | 2008-07-23 15:32
Szerintem jó ötlet, de te tudod, hogy be fog e férni a programok közé, meg hát ugye, még elkellhet pár ember hozzá, egyedül uncsi SZóval, csak ha másnak is van kedve.
kmkz | 2008-07-24 15:14
Hali

Nemtudom gondoltatok-e mar ra , az addig rendben hogy penteken strand ,de mi a "B" terv , ha szakad az eso?Mondjuk sztem flash esobe strandolni , de lehet hogy ezt csak en gondolom igy O.o
Azzi | 2008-07-24 15:27
valóban fícsör lenne esőben strandolni, de biztos kitalálnánk helyette mást
Szap Panka | 2008-07-26 18:31
Jó idő lesz és kész!

Ha meg nem akkor... hmmm... akkor marad a hülyéskedés... de kitalálok vmit... de jó idő lesz... jajj most elgondolkodtam
Linkin | 2008-07-27 20:45
Korábban megyünk kocsmázni azt kész nem? engem nem zavarna például Te tarts melegen édes alkohol
Fru-chan | 2008-07-27 22:35
Nem kell izgulni,szerintem mindannyiunknak lesz annyi fantaziája esőzés esetében(ez de szépen jött ki ),hogy hogy üssük el az időt!
Én személy szerint tervezem,hogy viszek Magyar kártyát,meg UNO-t!
Raisen | 2008-07-28 22:18
Én meg viszek francia kártyát
Szap Panka | 2008-07-29 09:23
Hát olyan rohadt meleg van hogy szerintem nem fog annyira elromlani az idő (remélem).

Fontos: mindenki pontosan hozza a 2300 ft-ot mert a szállás felét már előre ki kellett fizetnem, ezért 6 embernek nekem kell odaadnia. Aki nem így tesz az nagyon meg fogja bánni!!!

PESTIEK: gyertek későbbi busszal mert a miskolciak kb 11:10-re fru meg linkin kb 11:35-re ér be, gyertek a 10 órakkor induló busszal ami 11:20ra van itt!
[ Módosítva: 2008.07.29 20:25 ]
Saka-chan | 2008-07-31 16:53
Ez esetben mi, pestiek találkozzunk 9-kor a Népligetnél, de lenn a metrónál, mert ott megtaláljuk egymást, szerintem. Jó nektek?

Jaés, nem biztos, hogy én tudok pl minden pestiről, és nem lenne vicces, ha valakit itt hagynánk (engem például ), tehát kaphatnánk egy listát a pestiekről?
[ Módosítva: 2008.07.31 20:40 ]
YvOrL | 2008-08-02 22:20
képek ide jönnek majd? bár egy-kettőhöz lehet hogy ki kell rakni a saját felelősségre feliratot...

és nem vagyok emós! ha valaki megint megjegyzi felvágom az ereit!
Saka-chan | 2008-08-02 22:48
Én már végeztem a képeimmel, a videóval és a 42 perces hangfelvétellel, küldöm msn-en, ha valaki kéri, meg fel is kéne tölteni valahová...
Azzi | 2008-08-02 22:59
hazaértünk ^^ 2 órát késett vonat
Fru-chan | 2008-08-03 10:30
Nah sziasztok,én is hazaértem,mostmár véglegesen...X3
Meg vagyok halva,nem vagyok hozzászokva ehhez a bulitempóhoz!XD
Köszi mindenkinek az élményt,sose felejtem el!
Ó,azok a magasröptű beszélgetések...X3 Meg a strand,meg a vetélkedő,áááh,rég baromkodtam már ennyit!
A képeimre várni kell amíg tesóm hazaér és hazahozza az USBmet,de lesznek! azt hiszem 52 lett
Meg majd segítsen valaki,hogy hova tudnám föltölteni őket...lehetőleg tömörítve...

Szal mégegyszer köfi az egészet!

Jah és utóiratnak....Akkor is a Delfinb@szók voltak a legjobbak!XD
------
Azzi írta:
J.B.D.P.T. (zsöbödöpötö)
Ezen azóta is mindig elnevetem magam...XD
[ Módosítva: 2008.08.03 12:55 ]
Azzi | 2008-08-03 11:58
J.B.D.P.T. (zsöbödöpötö) forevah
Szap Panka | 2008-08-03 13:04
Remélem jól éreztétek magatokat, azért én is elfáradtam rendesen

A képeket várom én is
Linkin | 2008-08-04 12:50
Simán jó volt a tali
Végre kaptam egy nöi pofont is,köszönöm ezt a meglepit
Strandon azért sajnálom,h kakasharc vagy mi fenéböl nem lett semmi
Jövöre pedig szeretnék bemenni arra a bizonyos helyre amit kmkz mesélt
Azzi | 2008-08-04 14:10
kmkz milyen helyről mesélt ?

Linki, csak egy szavadba került volna és nemcsak női pofont kapsz, én nem tudtam, hogy ez ilyen fontos neked, igazán sajnálom ^^
[ Módosítva: 2008.08.04 14:10 ]
Linkin | 2008-08-04 15:52
21 éves kortól lehet bemenni arra a helyre a többit nem szeretném itt írogatni
Oli szadomazó azért még nem vagyok
Azzi | 2008-08-04 19:30
Jaja beugrott a 21-es karikás hely, tényleg mondta amikor csocsóztunk

Delfint mindenkinek!
Szap Panka | 2008-08-04 21:24
Aloha!

Senki nem lett rosszul egyébként? Én tegnapról mára 11szer hánytam és mozdulni alig tudok...
Vagy egy gyanum hogy az öregember DNS tehet róla!!!!

De legalább fogytam egy nap alatt 3 kilót... (csak ne fájna)
Fru-chan | 2008-08-04 23:10
Dani írta:
21 éves kortól lehet bemenni arra a helyreNyelvet ölt a többit nem szeretném itt írogatniFélrenéz
Aha,aha...*köh*kékosztriga*köh*


Panka,jobbulást!
Nem tom,mi lehetett veled,nekem a szomati szülinapi buli utáni másnaposságon kívül nem volt bajom...
biztos...az arborétumimajdnemkidobottinket fickó azért búcúszóul megátkozot,vagy nemtom...x3
Azzi | 2008-08-05 10:50
Jaja, biztos beleittál a dns-es medencébe

Mi volt az az AMV, ami 40 perces meg rossz?
Veronicas | 2008-08-05 11:21
Azzi írta:
Mi volt az az AMV, ami 40 perces meg rossz? RöhögRöhögFélrenéz
Ezt már én is kérdezni akartam, szeretném sokkolni itthon a népet

Amúgy szerintem nagyon jó volt a tali, én jól éreztem magam nagyon. A lábam is begyógyult már olyannyia, hogy már tudok járni

Éljenek a delfinek
Fru-chan | 2008-08-05 12:07
Hehe,az az AMV,ami 40 perces és rossz,az az AMV Hell 0...
Itt meg lehet találni a sorozat összes részét,sőt még azt is,hogy az egyes részletek miylen animéből vannak és miylen zenére!
Azzi | 2008-08-05 13:19
Begyógyult a lábad?

Mi tegnap Katával már strandolni is voltunk, de neki még kicsit fájt.

Én meg legalább kiúsztam a gyaloglógörcsöt a lábamból

Vannak már valahova képek felrakva?
Raisen | 2008-08-05 21:47
Mozgalmas volt az utóbbi néhány napom, de azért beköszömök ide is. A meet remek volt, nem is vártam rosszabbat a tavalyi alapján. A szervezőknek köszönet. Aki Bpesten jár az szóljon.

Panka neked jobbulást!
Bagoly441 | 2008-08-15 21:37
kecskeméti tali képek Gigi
[ Módosítva: 2008.08.15 21:38 ]
Azzi | 2008-08-16 11:52
Jók a képek

"T"
Fru-chan | 2008-08-28 17:59
Bvahahahaha!

Csak ennyit mondok,remélem elég...X3