Szeptemberi Addicts-os Tali offja

Zsu chan | 2007-08-20 10:38
Nos ismét becsöngetnek az iskolákban..
így a havonta szervezett Fórumos találkozók sem maradhatnak el!!

ismét megleplek titeket egy Bp-i találkozoval!
mint ahogy eddig mostis rajtatok múlik sok minden hogy az igényeket Többé kevésbé ki lehessen elégíteni
csapjunk is a lovak közé:
Addicts-os Tali topycba már írtam de ide is megteszem:

az idő pont:
Szept 22-23 vagy szept 29-30

privát üzenetbe már jelezte nekem Ildusz h neki a 22-23 lenne alkalmas..aki akar jelezzen pübe (másik két ember Dornia és Saka jelezte h neki tök mindegy mikor)

Nos lesz a talin tortázás ahogy tudom megoldom (több ünnepeltről is hallotttam igaz az pont 23-29 közé esik de egy tortázást nem hinném h bárki is vissza utasítana max elő köszöntés ) majd valahogy alakul a dolog
sokan jelezték hogy szivesen segitenének!
Hát lehetis mibe!! ennek a topycnak nem az a lényege Hogy :

ide ömleszétek a baromságot és más agyszüleményeket vagy hasonlókatpl ilyet nem szabad:

Cuki cica mica baba írta:
jövök nekem jo bármelyik nap

de ilyet lehet :
Borsó Lili írta:
Nekem teljességgel megfelle mindkét idő pont, a programoknál van egykét ötletem stb...
a lényeg h ha csak azt akarod mondani h:
te tudsz jönni vagy h nem akkor pübe tedd meg!
elolvasom igérem és általába válaszolok legalábbis eddig senki nem panaszkodott
de ha van kiegészítő információ pl: Kifogás ,ötlet igény
azt ide tedd
Programok: én szabad térire gondoltam ha az idő is megengedi a programokat ajövöhét folyamán feltárom nektek de a tesztet és az eddigieket beiktatjuk ha vanrá igény

más:
Szállással nagy gondban vagyok ! még bogarászok koleszok meg egyebek után hátha találok valamit és sztem fogok is de ha valakinek van bombajó ötlete h hol aludjunk az szoljon!
egyenlőre enyi

[ Módosítva: 2007.08.20 17:01 ]
Szap Panka | 2007-08-23 11:12
Hmmm... hát én írok ide akkor először mert van egy ötletem ami sztem jobb volt vetélkedőben mint a régebbi bár mondjátok ha nem és akkor meg se szólalok
Nah szal: A szerepjátékoknál a nyelv ne idegen nyelv legyen, hanem én úgy oldottam meg hogy volt argo(szleng), tudományos, és kínai francia akcentus(ez sajna nem került felhasználásra). Így azért sokkal érthetőbb és az elődaások is sokkal többet mutattak sztem (de ez az én véleményem). Pl nálunk volt Gravitation argo-ban talk show stílusban. Megjegyzem fergeteges volt!

Jah és ha lesz vetélkedő sztem kisebb ajándékokat is be lehet iktatni (nálunk csak oklevél és cukorka volt), persze nem az a lényeg hogy nagy ajándék legyen csak valami jelképes dolog.

És Zsú ha akarod segíthetek kolikeresésben mert van egy pár kolis ismerősöm Pesten csak szólj!

Nah asszem ennyi!
[ Módosítva: 2007.08.23 11:16 ]
dorina-chan | 2007-08-23 16:55
nekem is lenne egy ötletem ^^

nem tudom, ki hogy van a dolgokkal, de ha mégsem lesz szabadtéri a progi mert mondjuk szakad a hó, eső, jégeső, savaseső, stb,
akkor az ilyen tesztek mellé/helyett lehetne szerepjátékozni... persze, csak aki akar. tegnap dumáltam egy jó fél órát Groove-val, és ez is szóba került. mit szólnátok hozzá?
megjegyzem, én még nem játszottam ilyet soha sem, de kipróbálnám.

a szabadtéri progik meg:
- ha meleg van, egymás lelocsolgatása (mint az előző talin), ill. röplabdázás, vagy ilyesmi
- ha meg hidegebb van, de nincs csapadék, akkor meg: én tavaly voltam sporttáborban, és ott volt az uccsó napon egy olyan játék, hogy papírból kivágtak a tanárok csillagokat, és elrejtették a focipályán, a bokorban, ping-pong asztal alá, stb, és a gyerekeknek meg kellett ezeket keresni. minden megtalált csillagért egy cukrot adtak, szal amennyit gyűjtöttél, annyi cukrot kaptál. kissé dedósan hangzik, de ha jól el vannak rejtve, nagy fejtörést tudnak ám okozni!
de ez csak egy 5let, nem kötelező ilyet játszani.
- és ha nagyon gyíkok akarunk lenni, akkor van itthon Uno és Solo káryám, lehetne játszani velük, szívesen elviszem. de csak ha kell, feleslegesen nem cipekedek, akkor se, ha csak 10 gramm XD

na, csak ennyi. igényeteket a játékra nekem vagy zsunak irjátok pü-be, ezt a topicot kéretik nem szétoffolni...

Panka, Zsu üzeni: nagyon megköszönném, ha keresnél szállást vagy koleszt, ahol aludhatunk, vagy lehetünk, ha rossz idő van! nagyon köszi előre is!
[ Módosítva: 2007.08.23 17:07 ]
Zsu chan | 2007-08-23 18:32
Nem otthon vok szal marha gyors leszek!!!


nagyon örülök h már vannak hozzá szólások!! örvendetes
Dorka köszi h beírtad az üzenetem..tényleg!

nos Panka ötleteid nem rosszak..végülis tapasztalat is!! és minden erőmmel azon vagyok h jol menjen!!

ha szabad téri lenne van egy helyszín ötletem igaz még nem ellenőriztemle de sztem jövöhéten lefogom valszeg Dorkával vagy Emuval vagy mindkettővell..
helyszín neve: Hüvös völgy! kis koromba rengeteget voltam ot és ha jol emléxem nem rosz hely..nincs semmi extra csak nem a városi zsúfoltság...bár régen voltam..
lehet h páran már voltatok ott akkor nagyábol tudja..most van a budai oldalon egy "új" villamos járat.. 56-os vilcsi...elég hoszú az út vonala és hüvös völgybe van a végállomás ..szal ha mék jövöhéten és beigazolodik a régi emlék képem akkor fényképes anyaggal térek visza..de lehet fogas kerekűzni is!! vanak hasonlo ötletek..de ha az idő [cenzúrázva] akor fedett kel és itt jön szóba a Koli amit szivesen szervezek de perpill szét vagyok esve..othoni dolgaimat is nehezen rendezem mostanába.. de igyexem!!
és minden segítséget köszönök
ja ajándék.. Panka: az sose került sokba..arra figyeltem de amugy igazad van ebbe és erre is gondoltam majd kitalálok valamit..max segitesz
bdt-lime | 2007-08-23 19:35
Nekem megfelelne min2 időpont.
szállás terén megpróbálhatnátok a BMF kollégiumait. Én BMFes vagyok, szóval ha elkezdődik a tanév meg tudom esetleg érdeklődni a koleszosoktól.
Úgy olvastam, hogy fogadnak egyéb vendégeket is, bár nemtudom, hogy tanév idején is. Mindenesetre érdemes megpróbálni mert elfogadható áraik vannak.

programokhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy jó lenne valami biztos hely, ahol akár rossz idő esetén is meg lehetne tartani, bár nemtudom hogy megoldható-e. és ha már zárthelyi, lehetne egy LANparty. igaz, ez nem feltétlenül anime de fun legalább, aki látta a melancoly of h. suzumiya-t az tudja miről beszélek(maradjunk animés példánál)
Zsu chan | 2007-08-23 20:48
bdt-lime írta:
programokhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy jó lenne valami biztos hely, ahol akár rossz idő esetén is meg lehetne tartani, bár nemtudom hogy megoldható-e. és ha már zárthelyi, lehetne egy LANparty. igaz, ez nem feltétlenül animeNyelvet ölt de fun legalább, aki látta a melancoly of h. suzumiya-t az tudja miről beszélek(maradjunk animés példánál)
ha valamit tudsz érdeklődni azt megköszönöm amugyis csak egy szombat estére vennénk igénybe és általába max 20 fő szokot lenni
de amugy a biztos hely persze h jo lenne de a helyzet az h nem h szállást bunki helyet nehéz találni ..másrészt hát nemtom h lanparty?? hááát ezeknek a fórumos taliknak általába megvan a maga filingje..össze dobunk jo hülye feladatokat azokat ti megoldjátok és egymáson vidulunk h ki mekora barom magyarul örülünk egymás hülye fejének! de gondolkodom a dolgokat és minden javaslatot átgondolok..! csak idő hiányba szenvedek de nincs lehetetlen természetesen
Zsu chan | 2007-08-24 22:16
Új hírek tessék olvasni ide is beteszem!
NEWSSS!!!! Szállással kapcsolatba!!

nem tudom de éppenséggel találtam egy lehetőséget ahol programokat is le lehetne szervezni Íme a lehetőség :
Budapest határán de villamossal és némi buszozással tökéletesen megközelíthető egy csodálatos hely sok nyílt területtel (erdő) és egy kulcsos "házal" és ez pedig :"Sztrilich Pál" Cserkészpark (ne essen senki csapdába nemcsak cserkészeknek és hívöknek)


ismertető az oldalárol :


Környezet:
Budapest határában,egy Budakeszi és Nagykovácsi közötti völgyben található. Közigazgatásilag Nagykovácsihoz, erdészeti szempontból a Pilisi Parkerdő Budakeszi Erdészetéhez, közúti és közlekedési szem- pontból Budapesthez tartozik. Erdős hegyhátak közötti fekvése biztosítja a jó levegőt.Területén két vízmosás mentén sűrű fás-bokros, a többi ligetes illetve nyílt terület. Délről a Budakeszi Vadaspark hatá- rolja, nyugaton a Fekete Hegyek, északon a Vörös pocsolyás hát.


Elhelyezés:
—3 épületben 64 fő szállásolható el télen-nyáron-64 ágy+matracon
—2 épület padlásán 40 fő helyezhető el-40 matracon-nyáron
—7 altáborban tudunk sátorhelyet biztosítani max 250 főig az épületekben szállásoltakkal együtt


Ellátás:
—Mosdóvíz-két kölön épületben van vizesblokk hideg-meleg vízzel,mosdókkal, zuhanyozókkal, WC-vel. Két lakóépületben külön is vannak vízesblokkok, melyekből egy télen is üzemel. A víz fúrt kútból és egy rásegítő tartályból látja el a mosdókat-(ezért a létszám korlátozás)
—Ivóvíz- a kút vize meghaladja a megengedett nitrát tartalmat, ezért nem iható. Az ivóvizet kannákban kell kiszállítani.
—Villany-minden épületben és minden eddig kialakított táborhelyen van elektromos áram(230 V)vagy csatlakozó szekrény
—Főzés-az altábori tűzrakó helyeken kívül egy főzőszín(fedett étkező- vel)és egy zárt konyha tűzhellyel és gázzsámollyal áll a táborozók rendelkezésére
—Beszerzés- élelmiszert Adyligeten vagy Hidegkúton illetve a Hűvösvöl- gyi úton lehet vásárolni.
—Konyhafelszerelés korlátozott mennyiségben bérelhető térítés mentesen
— Meleg étel megrendelhető egy solymári cégnél akár napi háromszori ki- szállítással(szombat-vasárnap 30 fő felett)
—Sátorkölcsönzés:9 db M 63-as(8 személyes) vehető bérbe
—Kölcsönzés:-80 garnitúra ágyneműhuzat-térítési díjjal, takarók térítésmentesen, mosdó és mosogatóedények, tányérok ..stb.


Árak :
Szállás sátorban / fő - 800 Ft
Szállás házban /fő - 1300 ft
Ágynemű huzat bérlet /alkalom - 600 Ft


Szerintem ez tökéletes lenne..de ez a magam hülye ötlete de itt tudnék helyben csinálni kaját és egyebek és a program is helyben meg szervezhető van fedett hely és sorolhatnám..és nem utolsó sorba szerintem elég olcso de kövezzetek meg ha nemjo ötlet és ha kifogás van szoljatok

a "tulajjal " beszéltem felőle rendben ha itt a társaság megszavazza jövöhét szerdáig a dolgot akkor mejelentem e-mailban az igényt és akkor levan zsírozva nektek Röhög
további információk : http://www.cserkesz.hu/cserkeszpark/
Mosoly


Addicts-os tali Topycba ugyan ez szépített változattba megtaláűlható
----------------------------------------------------------------------

Ma egésznap debrecemben leszek mégis megkérek mindenkit hogy próbáljon meg reagálni legalább privát üzenetben [amit pl Saka megtett és köszönet neki (szerinte is korrekt a szállás)]majd este nyolc-hét környékén azért valószínűleg haza érek minden bizonnyal és addigra szeretnék pár reakciót látni!

[ Módosítva: 2007.08.25 7:41 ]
dorina-chan | 2007-08-25 20:22
huhh, Zsu, ha már kérted, írok ide...

na szóval, nekem ez az egész nagyon nem tetszik... nem piszkállak de én pl. tuti nem alszom ott, és amig onnan hazaérek, az gondolom nem 2 perc... inkább 2 óra és akkor 6kor el kell indulnom h 8ra hazaérjek... meg egyedül 100 hogy eltévedek... szal nekem ez így tutira nem jó. pénzem sincs most ilyeneket bérelgetni...

na meg, nemtom, h mennyi egy kolesz szoba éjszakára, de aki meg pl. miskolcról meg még távolabbról jön, annak belekerül jó néhány forintjába ez a tali... szóval ez nagyon sántít...
de ez csak az én véleményem... szóval nemtom.

ha marad ez a helyszín, akkor engem le is vehetsz a listáról, mert nem megyek.
de majd még hívlak, hogy mi lesz, oks?

javítok: a kolesz általában drágább. de én akkor se tok igy menni.

ja, és zsu üzeni:
tessék reagálni, különben nem leszünk jóban!

én 'üzenem'...
bakter, nyögjetek már valamit, hogy jó-e nektek, vagy sem, mert zsunak le kell foglalni a szállást, ezzel nem lehet szórakozni! ne b.sszatok ki a szervezőkkel, mert egyszer zsu bepöccen, és akkor leshetitek, hogy mikor szervez még egy ilyen talit...
[ Módosítva: 2007.08.25 20:54 ]
diggeee | 2007-08-25 21:20
császtok zsiványok. Ma beszéltem Zsuval a taliról. A programok ügyében szerintem maradjanak az eddigiek amik nagy sikert arattak a régebbi talikon is. vagyis semmi szerepjáték mert azt rühellem. A szállást már nem tudom megoldani mert én is egy diákbérleményben leszek, de amit Zsu ajánl azt én elfogadható árnak találom mert mikor nálam voltatok is 6000 volt egy 4 fős szoba. (Igaz hogy abban 6-an voltatok ) Ez most 1300 ft. És egy szép helyen, nem pedig egy koszos koliban. És lehet még bográcsolni is meg szalonnázni.
Saka-chan | 2007-08-25 22:32
Leírnám ide is, kibővítve, hogy. Ingyen szállás nem fog az ölünkbe pottyanni, szóval az éjszakáért valamennyit biztosan fizetni kell. Illetve van az elég furi megoldás, hogy a pestiek, azaz mi szállásoljuk el a többieket... akkor viszont, ahogy azt Zsu is mondta, nem leszünk együtt, úgy meg nem annyira jó.
[ Módosítva: 2007.08.25 23:21 ]
Sinichi | 2007-08-26 09:10
Na akor Most már én is irok ide:
Vigyeljetek embertársakakkor nekem Tudjátok nagyon nem légyeg hogy hol alszok de ez a sátoos dologez tetszik és mondjuk Diggeee is irta mondjuk szebb környék szal sztem jó ötlet és akkor legalább együtt lenne a banda
ildusz | 2007-08-26 09:22
Saka-chan írta:
Illetve van az elég furi megoldás, hogy a pestiek, azaz mi szállásoljuk el a többieket...
A banda legyen 1 helyen és ne legyünk külön-külön, nekem tökéletesen megfelel az a szállás amit Zsu felajánlott.
Tényleg az időponttal mi van már ellett döntve?
[ Módosítva: 2007.08.26 9:50 ]
Pingike | 2007-08-26 10:51
Én is támogatom ezt a szállás ötletet. Tetszik. Az meg hogy akik messziről jönnek, azoknak sokba kerül, úttal, mindennel együtt...persze nem a legjobb a dolog, de eddig is így volt. Ez már a sokadik tali, ahol az "éjszakai élet" vmilyen szálláson lenne eltöltve. Szóval egyáltalán nem újdonság!

Ildusz: A másik topicban már ki lett tűzve időpontnak a 22-23.
Zsu chan | 2007-08-27 11:54
Nah végre látok reakciókat!!! és annak is örülök hogy ugy fest akkor a töbségnek igencsak megfelel amit találtam!
azért a beigért szerdát megvárom mivel a "tulajdonos"-al akkorra beszéltemmeg egy telefon beszélgetést plusz egy e-mailt amibe leírom h nagyábol hányan stb
persze vele is közöltem hogy utolsó pillanatig szokot változni a létszám de nagyábolit így is tudok mondani
nos sajnálom hogy Dorinának ez nem felelmeg de eddigis tisztába voltam azzal h mindenkinek ugyse tudok megfelelni inkább döntsön a többség... nem lehet favorizálni..nem is szokás
nembaj majd talán legközelebb eljöhet dorka is
Ja! és a privát üzeneteket is köszönöm!!! végre látszik az a társaságon hogy érdekli anyira a tali h nem hagynak kakiban ülni engem az utolsó pillanatig!

aki szeretne jönni talira még mindig jelentkezhet nem kell szégyenlősködni és van feltételes lista is aki nem tudja biztosra mondani!!
kika.1 | 2007-08-27 12:44
Ha én mennék, akokr nekem a helyszin tökéletesen megfelel, mert Solymáron lakom és az elég közel van, vagyis nem kell ott aludnom, hanem elég 10-11kor hazaindulnom, és másnap reggel tudok is jönni.
ildusz | 2007-08-27 13:03

Na Zsu ez most jutott eszembe, látván a képeket és kicsit erdős részben leszünk igaz?
Mi lenne ha csinálnánk bátorság probát, különbözö helyszíneken (este) feledatokat kellene megoldani ez lehetne a már elmített kvíz, szerepjáték...stb. Csak este és nem délután.
Zsu chan | 2007-08-27 13:13
erre én is gondoltam.. akkor beteszem..sőt lehet forgo szinpad szerűen oldom meg eztmég elosztom! és köszönöm jo ötlet hordozo vagy te is ám!!!
a szöveget módosítottam..és amugy többiek: lessétek ám mert lehetnek változatatások és inkább ott vezetemföl a dolgokat ittmeg kilehet tárgyalni
[ Módosítva: 2007.08.27 13:20 ]
Rion-sama | 2007-08-27 18:50
ÉNis lehet jövök ^^

hmm.. Dorkám nem jön?

de legalább Hajnim ott lesz ^^
kika.1 | 2007-08-27 19:31
És mit szóltok a számháborúhoz? Azt is lehetne egy ilyen helyen...Bár ahhoz sokan kell lenni.
ildusz | 2007-08-27 19:36
Remélem leszünk elegen!
Már van pár ötletem, Zsu holnap fel is hívlak és egyeztetünk, hogy milyen feladaotok legyenek.
Reszkessetek emberek! HAHA!!
Anik0 | 2007-08-27 19:44
jeszusom..kezdek félni ..biztos h. akarok én menni arra a talira?
Zsu: azért légy könyörületes velünk (legalábbis velem )
kiváncsi vagyok miket találtál ki ildusz
Zsu chan | 2007-08-27 19:55
Ildusz majd kapsz tölem egy "AA-s tali szervező" feliratű fakanalat Pankával együtt XD ..má komolyan ezen gondolkodok (ment a magyarázat ildusz drága..majd olvasdel a püt)
és okés alig várom h megtudjam a terveket!!
Jut eszembe rion ! Hajni valszeg jön de nézd csak az aláírásom!!
És Aniko nem kell félni nem eszmeg senki max megkostól!!!


[ Módosítva: 2007.08.27 20:08 ]
Rion-sama | 2007-08-27 20:12
Jeee
Számháborúúúú XDXD

De ne kezdjük el túl későn.. me3rt aztán ránksötétedik, mint tavaly a haverocknál, azt nem láttuk a számokat.. LOL

Kiváncsi vok, milyen cuccokat találtok ki ^^
kika.1 | 2007-08-27 20:15
jééé. nem is tudtam, hogy én biztos megyek
Mikor mondtam, hogy megyek?
Amugy most elég nagy kedvem lenne hozzá.
Zsu chan | 2007-08-27 20:21
A számháború meglesz...max másnap..de valamikor meglesz..
Kika.1 én ugy döntötem h jösz..meg volt egy erre utaló postod..szal jösz.. de küldtem választ a püdre
nah viszont az ehez hasonlo beszélgetéseket offba lehet folytatni nem szeretném h eloffosodna a terep..aki nem érti mér mondom.. lásd itt az elő oldalon az első postom!
és ezt nem mondom többszor...
Emu :) | 2007-08-30 18:41
Hali-hali mindemkinek. Visszaolvasva arra a következtetésre jutottam, hogy szerintem dobjuk össze a parkhasználati- és letétdíjat. Már csak azért is mindkettőt, mert az utóbbit úgyis visszakapjuk. Feltéve ha nem jönnek közbe csúnya véletlenek... Na nem, csak vicceltem. Senki sem szeret törni-zúzni szándékosan, ugye? De komolyan, ennyit megér két nap, hogy jólérezzük magunkat, nem?
Anik0 | 2007-08-30 18:49
szerintem is összeadhatnánk...senki nem hal bele ha ad egy kis pénzt..főleg ha egy részér majd vissza is kapjuk ( vagy nem )

Zsu: ha nem dobnánk össze akkot te fizetnéd ki?
[ Módosítva: 2007.08.30 18:59 ]
Zsu chan | 2007-08-30 18:57
ha nem kapjátok visz az csak akkor történhet meg ha atomjaira szeditek a házat vagy kivágtok egy fát esetleg megpróbáltok sáros cípövel falra mászni..de más hülyeségét nem fogom állni anyagilag..de nem hinném h bármiilyen történne bízok bennetek (még )
és ti döntitek el de vannak aki a 1300-at is alig tudják kifizetni legalábbis volt aki jelezte..de az legalább pübe szoljon h ez neki gondot jelent
JA meg aki nem alszik ott de jön akkor is sajnos kell kérnem a parkhasználat miatt.. amennyiben ha ti is támogatjátok azt h fizetitek a dolgokat szall ösze szedve 1300 ft+(parkhasználat az nem egészen 500 ft mivel 20 főre kértek..és ha többen leszünk akkor jobban kijövünk) és a letét díj egy része
na most minnél többen jöttek annál több részre kell osztani a letét díjjat és a park használatot.. ha jol vettemki a manus mondandóját..már beszéltem vele de ha 22 fő lesz akkor:
1300+450+909(ezt vissza kapjátok) =2650 látszatra jóval több de ha nem rongáltok meg semmit akkor gyakorlatilag :1750ft
(vanank kerekítések azt ne vegyétek figyelembe mert le kerekítettem )
[ Módosítva: 2007.08.30 19:12 ]
dueroo | 2007-08-30 22:31
Nah... én támogatom a dolgot szerintem is fizessük ki a letétet meg a parkhasználatot...
szerintem is megéri főleg ha visszakapjuk.
Mostmár beleéltem magam hogy ott lesz, szép környezet meg minden, szerintem simán össze tudjuk dobni.
Brat Princess | 2007-08-30 23:31
Sziasztok! Huh, rég jártam erre, bizonyos okok miatt. Hiányoztatok!!! Na de a lényeg, hogy erre a talira mindenkép menem kell.... 99%. Sajna azt az 1%-ot meg kell hagynom, mert mostanában sok programot kell lemondanom, de ezért minden követ megmozgatok! Mondjuk már a biztosak között vagyok, de azért gondoltam adok ide is egy kis életjelet!
Ja és a helyszín is, meg a programok is nagyon tetszenek!
(és Rion, gyereeee! )
Sinichi | 2007-08-31 18:33
Na akor csak jelezmel hogy élek és olvasom a topicot szal ha kell lé akkor adok két nap megéri azt a pénz szal benne vok amugy is jó szokot lenni szal hajrá ha kell fözni akor még mindig fel ajállom a munkás kezeimet ha kell
ildusz | 2007-08-31 19:37
Zsu akkor az ágyhúzat mi lesz azt külön kell fizetni vagy már az árban benne van?
Ja és tolból lesz az ágynemű vagy másból?
Mert ha tollból akkor az erőben fogok aludni!!!
Zsu chan | 2007-08-31 21:13
írtam h hozzatok hálózsákot mer akkor nem kell fizetni..hálózsák sztem tökéletes
ildusz | 2007-09-02 14:51
Zsu szíven az árba nem számoltad bele a kaja pénzt!
Mit fogunk főzni a többieknek?
Remélen Sini te leszel a szakács mert nem akarom, hogy az emberek hasmenéssel kerüljenek a kórházba
Zsu chan | 2007-09-02 16:27
Zsu drága sokmindent saját szakállára oldmeg!
Sini drága meg a süti felelős mert felcsap curásznak..majd gondolom itt is közli mire jut/jutott
a menü valszeg az lesz h előszöris hoz magának szendvicset a jónép reggeli gyanánt aztán lesz ebéd valamikor (sajtos tészta minden valószínűseggel) és vacsira meg a szalonna sütés másnapon még kell gondolkodnom..de merem ajánlani h ne legyen kifogás az eddigekkel
budaiadam88 | 2007-09-02 18:35
nekem egyszerú és tömör a kérdésem a talival kapcsolatban : lesz sör ?
Zsu chan | 2007-09-02 18:58
Ha hozol persze.. vagyha más hoz..azt tisztázd a sör imádokkal.. valaki hoz?
budaiadam88 | 2007-09-02 19:23
én vinnék mennék is csak nem tudom hogy az akkori idő pontban ráérek-e
Sinichi | 2007-09-02 19:46
NA akkor mivel Zsu Növérkém válláról le vettem a terhet a sütikel mondjuk cukrász vizsgám nincs de jól sütök na akkor modom lkehet hogy pofátlanul hangzik DE mivel én itt nálam meg veszem az alapanyagokat a sütikhez szal számoltam hogy kb mennyi lenne a beszerzési ára az egésznak és arra jutotam hogy kb 4000 HUN forint szal csak annyit kérek hogy ha legalább az alapanyag árát kapjam vissza annak örülnék szóval aki jön az ugy készüljön hogy ezt a 4000 el osszátok magatok között és fejenkét lenne egy 200-250 ft az nem vág földhöz senkit se(remélem )
Második dolog Zsuval kommunikáltam és a gyülekezö ugye a keleti VONAT pályaudvar na 10 körül(Az idö pont változtatás jogát fent tartjuk) Szal arra kérek mindenki hogy akinek nincs meg a sz számom az dobjon meg egy sms-sel vagy hivjon fel hogy nekem meg legyenek a számok az én számom :06/30/3521-599 ha valaki késne vagy nem jönne kérem jelleze nékem elöre is köszi na akkor mi van még*intenziven gondolkodik*
Ja igen Szeretnék felkérni valaki Pesti tagothogy ki jönne elém a délire mert egyedül mokás lesz cipelni a süteményeket jelzészt PÜ-ben várém na ennyi lenne az én mondokám majd holnap leszek addig kérem tessék activan figyelni a topicot elöre is köszönöm
HyHy Minna
[ Módosítva: 2007.09.03 14:53 ]
Szap Panka | 2007-09-02 22:31
Én meg azt üzenem hogyha valakinek a vonata a nyugatiba érkezik azokat én szívesen összeszedem 9 és fél 10 között és akkor együtt indulnánk a keletibe (azért gondoltam erre mert lehet hogy vki nem talál el a keletibe vagy más gondok adódnak)
kika.1 | 2007-09-02 22:44
Csak az utvonallal kapcs.
Azt irtad, hogy a keleti, aztan a Moricz Zsigmond körtér... Ennek mi értelme? Mért nem mentek metróval a moszkva térre és ott szálltok fel az 56osra?
( én hüvösvölgyben csatlakozok majd.)
Pingike | 2007-09-03 05:46
Sinichi írta:
mert egyedül mokás lesz cipelni a süteményeket
Ja, hogy rám már nem is gondoltál..jól van!!

Am Landserr is palotai, és vszínű, hogy jön a talira, tehát tud segíteni.
Zsu chan | 2007-09-03 13:47
mehetünk metróval is ..rajtam ne muljék az ugyan anyira jo ..a töbieknek szinte mindegy csak ott legyenek
én nem biztos h kijövök keletibe mert sztem kajával meg egyébbel kimegyek kocsival(faterom által)

pingi: Ok vettem!
Sinichi | 2007-09-03 14:03
Pingike írta:
Ja, hogy rám már nem is gondoltál..jól van!!Sírás
DE gondoltam rád de nem hinném hogy olyan korán fel jösz velem mert én nem megyek késön talán már a 6sal megyek még nem tudom
Nyomatékosan kérem hogy aki nem küldött sms-t vagy nem csörgetett meg az legalább egy nyamvadt PÜ-t küldjön akinek nem lesz meg a száma azzal nem leszünk jóba és ez vonatkozik azokra akik nem biztos hogy jönnek érte vok


Elöre is köszönöm
[ Módosítva: 2007.09.03 14:45 ]
Pingike | 2007-09-04 22:28
Igen, jól hiszed, de minek mész fel olyan korán..jesszus!! Habár nem tudom, hogy mikor lesz a gyülekező. Ettől függ csak, h mi mikor megyünk. Amúgy Zsu, ha te nem jössz ki a keletibe, akkor kell vki aki összeszedi a népet, nem? Mondjuk már nagyok vagyunk, de akkor is.
Ja és nekem nincsen hálózsákom.
[ Módosítva: 2007.09.04 22:29 ]
ildusz | 2007-09-04 22:44
Nekem sincs én az ágyneműm viszem, de szerintem túl élem azt a 600Ft-ot.
Ha gondoljátok én összeszedem a népet a keletibe, úgyis oda jön mindenki.
Vagy ha más átvállalja akkor ok!???
Sinichi | 2007-09-05 12:01
ildusz írta:
Vagy ha más átvállalja akkor ok!???
Drága én már itt gyüjtöm a telefon számokat szal nyugotan rám bizhatod a gyülekezöt csak én nem találok el a szállásig szal majd más vezet
Jah és itt is ( ebben a postban ) és kérek pü-ket mert a ha nekem kell irogatnom akkor az illetö asszem diétázni fog a talin
Hmm zsu akkor meg nyugodtam ha Emu vezet minket
Amugy nekem sincs hálózsákom de engem nem zavar mert nekem jó egy fa töve is
[ Módosítva: 2007.09.05 13:31 ]
Zsu chan | 2007-09-05 13:14
uuuu..anyám...
nah gondoltam erre és kijelentem Hogy EMU fogja elvinni a népet nem kell agódni ő nem szokot eltévedni
Pingi: Kölcsön kérni nem tudsz valaki baráttol havertől? valakinek tuti van...
Szap Panka | 2007-09-12 19:31
Írtam a talis infós topicba, nagyon fontos olvassátok figyelmesen!
Sok pussz!

dupla javítva /mod/
[ Módosítva: 2007.09.12 19:50 ]
Zsu chan | 2007-09-14 21:45
Addict-os tali topycba írtam itt lehet commentálni avagy telefonon felkerestek
bdt-lime | 2007-09-14 22:34
örömmel látom, hogy van *értelmes útvonal és még éjszakaival is vissza bírok menni békásmegyerre, ha nagyon akarok XD

nemtom, hogy a konkrét helyszínen volt-e már valaki...ha nem, akkor valamelyik szerdán csak egy órám van, akkor el tudnék menni felderíteni a pontos útvonalat..nem mintha nem nem bíznék a már emlétett útvonal-expertben, de az új útvonal az új útvonal

lehet, h redundáns, de kinek kell mobilszámot megadni? fáradt vagyok az egész topikot újraolvasni? XD
ildusz | 2007-09-15 11:33
Zsu minél előbb szeretném tudni a végleges talis létszámot mert annyi "szolonkát" szedek ki a hűtőből.
Max olyan kedd, szerda mert mire az kiolvad.

Úgyhogy tessék a nem biztosaknak eldönteni, hogy jönnek-e mert ha kevés "szalonkát" viszek akkor sír a szája aki nem kapott!!!!!!

És aki tud nyársat az hozzon már!

A tel. számot a Sini-nek kell megadni.
[ Módosítva: 2007.09.15 17:08 ]
Zsu chan | 2007-09-15 18:33
bdt-lime: öm... azért anyira nem extra a külömbség... amugy helyszín fel lesz derítve a héten..Emuval megyek.. de ha akrod nézdmeg egyedül bár
ha akarsz jöhetsz te is de mi hétfőre terveztük ...ez változhat..pl a faktok miatt

Más: Én nem nagyon vágom de páran jelezték hogy nem alszanak ott hanem csak "benéznek"
ennek olyan részről nem örülök h jobb lenne ha nem szélednénk szét..másrészt ettől függetlenül több mint valószínű h park díjjat fizetni kell (max 450 ft de ha ügyi leszek akkor kevesebb)
Szoval : Aki feltételes listába van az jellezzzen !!!!! Holnap este Zárolom az egészet... Aki feltételesből addig nem jelentkezik azt ugy veszem h nemjön! így megkérek mindenkit h aki kapcsolatba tudna lépni a listán szereplő emberekkel( telefon msn egyéb) Az keresse fel és mondjameg nekem pübe h jön-e vagy se
másik: ugyan döntsék el az érintettek h ott alszanak-e vagyse! utolsó pillanatba nem vagyok hajlando senkihezsem alkalmazkodni!!
Szap Panka | 2007-09-16 18:14
Szilyasztok!

Nah az a helyzet hogy rám senki se várjon a nyugatiban mert jóval később megyek, mivel drága musicalrendező kitalálta hogy miértne legyen szombaton is próba 10:00től 14:00ig. Szal én majd csak utána repülök pestre hozzátok! Szal télleg ne várjon rám senki a nyugatiban, nem akarom hogy ebből valami gond legyen!

Sok pusza mindenkinek!
Zsu chan | 2007-09-17 11:41
A vissza jelzési idő lejárt!!! ennek ellenére még vannak feltételesek? ezek szerint a piros listába szereplő személyek nem szeretnének jönni? én egyenlőre így értelmezem..ma beszélek tulajjal..ajánlom h jelezzetek ha akrok jönni
neousagi | 2007-09-17 12:00
Pont akkor jövök amikor épp kiteszik a szűröm. Mostanában jól jön a pénz és dolgozom, emellett ott a suli, meg egyéb magánéleti dolgok. Mindenesetre olybá' tűnik szabad lesz a hétvégém, ha addig fizu is jön akkor lazán fizetem amit kell... ha nem akkor meg kölcsön kell kérjek... érdekes helyzet mi?
Ha netán lemaradtam vna (bocs, nem járok sokat netre, az is csoda ha a gépnél vagyok) bocs azoktól akik várnak. Ha most gőzöl a fejed Zsu, majd keresünk alkalmat h visszaadd
Tehát, ha nem lenne világos, én megyek, de a nem ott alvós dolog jobban tetszik, ha már le van adva az ottalvós lista, az is nagyon jó, ha nem, az is jó viszont mikor hol tali kivel, mert én piszkosul le vok maradva és itt sebtiben nem találtam az infót... most írom be telóba naptárba, és nem tudom mikor hol, így meg ha meg is tudom, elfelejtem
A számom meg többeknek is megvan amúgy lehet rajta keresni ha gáz van... na hali, minden jót!

Köszi amit az egyik felem nem tudja azt tudja a másik de nem lehetne h nem kell kimenni a keletiig?
[ Módosítva: 2007.09.17 19:56 ]
MaRtiN | 2007-09-17 13:16
Vazul: -click-
Zsu chan | 2007-09-18 21:16
Nah szal tulajjal beszéltem imént nagy hírek!! lehet h nemkell park díjjat fizetni annak aki ott alszik viszont aki nem ott alszik annak kell... letét díj továbbra is 20ezer s(akik ott alszanak )
Szóval öszegzek:
aki ott alszik: 1300ft + 770(letét díj amit vissza is kaptok) ezígy 2070 ha minden igaz..nos ha hideglesz a fűtés 400 de mivel 770 a letét díj amit vissza kaptok abbo simán kijön de reméljük nem kell fűtés..de kitudja ésmég lehet hogy párszázat felmszámolok kaja miatt ha nincs ellenetekre..ezmajd kialakul helyszínen ! de bőven 3000-en belül lesz szoval nem kell aggodnotok!

akik nem ott alszanak : 500 ft (park használat) és esetleg a kajába beszálhat ha nem bánja!


ehez még tisztázni kell eddig 28-an jelentkeztek többen nem lehet sajnálom megvolt az idő püt írtam telefon szám nemvolt megadva..sajnos így is elég kellemetlen helyzetbe hoztak páran mert arra vártam hogy jelezzenek! 26 ágyat lefoglaltattam mivel ha jol emléxem két ewmber van akik azt mondták hogy nem alszanak ott csak benéznek egyik Rion a másikat most nemtom..elnézést elme állapotom gyenge szal jelezzen aki nem alszik ott..és ajánlom h max 1-2 ember jelezzen!!!!
ildusz | 2007-09-19 17:24


Halika!

Olyan kérdést intéznék a néphez(akik jönnek), hogy ki akar szalonnát sütni(biztosan) mert akkor annyit viszek fel???
Jó lenne ha jeleztétek, pl: pü, vagy tűz jel is jó lesz!!!
bdt-lime | 2007-09-19 18:08
őőő az írásjelek miatt nem nagyon tudom értelmezni....tehát: ha valaki szeretne szalonnát sütni, az neked szóljon és akkor te hozol annyi személyre szalonnát, ahányan jelezték, hogy szeretnének?
kika.1 | 2007-09-19 18:37
Én szeretem a szalonnasüést, de csak a kenyeret eszem meg, a szalonnát nem Ugyhogy azt másnak kell bevállalnia.
Rexor | 2007-09-19 18:52
Lányokal a legjobb nyársalni mert azok nem eszik a szalonát és a végén a srác eheti meg mindet ^^
Sinichi | 2007-09-19 19:02
Rexor írta:
Lányokal a legjobb nyársalni mert azok nem eszik a szalonát és a végén a srác eheti meg mindet ^^
Akiós éhen korász
na csak jelzem hogy én csak telon leszek elérhetö mert valakinek sütni is kell szal ha valami van akkor tessék hivni vagy Irni vagy csörgetni engem
bdt-lime | 2007-09-21 17:31
naszóval: féldélutánomát rászánva körbenéztem az úton:
Moszkváról Hűvösvölgyig van V18 V56 és a gyors B56, szal akármelyikkel mehetünk (ami épp áll az állomáson, és amin a legkevesebben vannak). Az 56os ma elég zsúfolt volt, de remélem ez csak a péntek délutánnak tudható be.

Hűvösvölgytől az Adyligetig csak 63as busz van, azon is volt azé nép rendesen. Az Adyligettől meg gyalog kell továbbmennünk(én ma nem mentem). Ott a buszmegállóban van rendes bolt (asszem cba, de nem mintha számítana), szal ha valaki valamit effelejtett venni, az megteheti.

hát, sztem ennyi ami érdemleges információ. a zerő velünk lesz!
Szap Panka | 2007-09-21 18:07
Szilyasztok! Valamelyik drága pesti emberke hozzon már hangfalakat! Nem kell nagy komoly hangfal elég csak ilyen kis pici ami a számítógépekhez van! Plííííííííízzz!!!!! Nekem már nem fér be meg nem is akarom olyan messzire elvinni! Köszi pussz!
Saka-chan | 2007-09-21 18:14
Majd én hozok, de tényleg nagyon pici, és a minőség is khmm...

Dejóó dejóó dejóó leeeesz!
Anik0 | 2007-09-23 17:00
én már haza is értem ...kb fél órája...ti meg még vonatoztok meg buszoztok...meg minden
köszönöm Zsunak meg rékának meg Pankának meg Ildusznak a szervezgetést
meg Sininek is a sütit...meg a kaját
meg leginkább lartennek meg mé minden tettestártsnak(subi, digeee) h. agyoncsikiztek
jeszus..mint egy oszkárdíjátadás
jah meg köszönöm Zsu apukájának h. hazaszálított
jah meg h. mindenki kibírta h. szétkarmolom...árakit szétkarmoltam
jah és Saka...ugye nem töltd majd fel azt a képet amin én vagyok...khm
[ Módosítva: 2007.09.23 17:35 ]
diggeee | 2007-09-23 17:39
Na hogy ne csak Anikó írjon már ilyen szépeket , én nem állok már le köszöngetni csak annyit mondok hogy aki ezt kihagyta magára vessen, mert még egy ilyen élményben nem lehet része. Azonkívűl ha valaha mégegyszer yaoit mer valaki húzni a csapatban azt saját kezűleg akasztom fel!!!!! Vagy pedig közösen elgyakoroljuk vele A valódi basszugitár című számunkat...OLLÉÉÉ!!!

Köszönet a fantasztikus csapatmunkárt és elképesztő mutatványokért minden csapattagnak, a szervezésért pedig minden kedves szervezőnek puszi jár! Köszönet Anikónak hogy ott volt és emelte jelenlétével a hangulatot, pár embernek felvéste a kicses térképet valamint hogy mindig oltári zavarbajött attól amiket ott kellett látnia, illetve átélnie...És, egy két há' most:
Nyertes csapat!!! Nyertes csapat!!! Nyertes csapat!!!
bdt-lime | 2007-09-23 17:59
csatlakozom az előttem szólóhoz. ezt az agyament baromság sorozatot, ami ott ment ezt látni vagy csinálni kellett, ezt elmondani nem lehet szavakkal. Talán majd a képek mondanak valamit

ja, és nem tudom, hogy ezek után hogy a halálba fogok inuyashát nézni?
kika.1 | 2007-09-23 18:46
Nekem az első talim volt, és nagyon élveztem , bár az a sok yaoi már egy kicsit sok volt. Szegény larten szerintem már járni se tud...a szája meg már kör alakúra változott..
Sajnáálhatja, aki kihagyta.

És nagy köszönet a szervezésért!

És
És, egy két há' most:
Nyertes csapat!!! Nyertes csapat!!! Nyertes csapat!!!
[ Módosítva: 2007.09.23 18:50 ]
Saka-chan | 2007-09-23 18:53
Én is hazaértem már két és fél órája, csak, khöm... néztem valamit.
Anik0... hát, nem is tudooom (am persze, hogy nem. )
A képeket most másolom fel a gépre, szerintem olyan 8-9 magasságában elkészülök a méretezéssel, és jönnek a képek eme mérsékelten szexcentrikus kirándulásról.
Ja és diggeee, mégegyszer nagyon szépen köszönöm a zacskót.
bdt-lime: én sehogy, Uniyashát nem szeressem

*csönd* ...kihúzza és lenyalja.

Zsu chan | 2007-09-23 19:04
Hűűű otthon
NAh szoval a talit én kezdtem szervezn így én szolok

+

kezdjük a jo dolgokkal! Rettenetesen élveztem azt hogy sokan segitettek nekem! a feladatokon produkált előadások..nos az fergeteges volt!!! hihetetlen h egyesek képesek voltak mindig olyan lapokat húzni ahol vagy: Yaoi vagy Pornoval kapcsolatos előadást kellet produkálni (hozzá teszem jó volt! )
Köszönöm mindegyikötöknek a türelmét és segítségét főleg a szervező segédeknek de aki lélekben segített azoknak is hálás vagyok!..jut eszembe köszönöm még Sinichinek és Linkinnek hogy elválalták a luxus [cenzúrázva] szerepét a bátorság próbánál...tényleg csinik voltak!hmm főleg a harisnyák !

Szal köszönöm a részvételt és segítséget!

-

hogy ne csak pozitív dolgokról szoljak..először jöjjék az
ön kritika !
Sajnos a szállást nem tudtam le ellenőrizni élőbe(itt gondolok a kellékekre)
így sokmindent bekellet szerezni ott (ha voltrá mód) ami alap dolog lenne de pl a zuhanyt is megkellet volna nézni akkor talán azzalse lett volna probléma..de talán nemvolt anyira szörnyű a szálás csaképp ez inkáb nyárára jó mint most amikor marha hideg van már éjszaka..bár véleményem szerint túl lehetett élni...bár a takarós dolgot még nem értem h itt nincs különbség takaro (0ft) és ágynemű (600ft)között ami abban különbözött, hogy volt kispárna és huzat a takarohoz (ágynemű).. na sebaj...
más!
Nagyon érzékenyen érintett még a tábor elején hogy egyesek nemhogy nem jelezték előre hogy mégse jönnek hanem még alig lehetett utol érni avagy a másik amit imádtam hogy eljön ott van majd kijelenti :Bocsi amugy nem alszok itt csak kísérek..bocsika most szolok..huzz ki a listábol! köszi!
ezt nem egy ember játszotta el...és volt aki nem nagyon magyarázkodott..vagy elnézést kér vagy valami...vagy előre szolni esetleg h más programközbe jött(merhát azis más ha nem szimpi a hely..ez előfordul)
szóval fura volt azzal kezdeni :28 fő helyett 21 fő..ami kicsit pofán vágott..megkel hogy mondjam..
szerencsétek h nem fizetettem ki az érintettekel a szállás árárt mert ez foglalva volt (tény az h a vezeteőség is csomo mindenben hibázot így erre valo ..nameg arra valo tekintettel hogy szimpatikus voltam tudtam variálni bármikor csak hozzá teszem sült a pofám)
plusz volt a helycsere mivel gondnok és Gusztibá nem egyeztette h kinek mivan lefoglalva így költözhettünk a tábor másik végébe..akkor kb majdnem agy vérzést kaptam! De mikor már kezdett egyenesbe jönni minden és mindenki megérkezett akire számíthattam már jol alakultak a dolgok..vélemyényem szerinT...bár erős csúszás volt és végére teljesen kidőltünk

Egyéb: Örülök hogy Aniko szülinapját megtudtuk ünnepleni és azoknak is köszönöm akik gondoltak az én (közel jövöben lévő)szülinapomra..nagyon kedves tőletek!

nagyábol enyi a képekre meg nagyon kiváncsi vagyok mégegyszer elnézést a kellemetlenségekért
Szap Panka | 2007-09-23 19:28
Huhh énis írok,most keltem fel és a matekpéldák után már inkább idevezetett az utam! Váááhhh ennyi barmot komolyan!! Nagyon jó volt nagyon örülök hogy eljöhettem és remélem NEM FÁZOK MEG MERT HA IGEN NAGYON NAGYON MEG FOGJÁK BÁNNI EGYESEK!!!!
Nah de télleg imádlak titeket komolyan egy ilyen nagy buli már hiányzott az életemből és ennyi élményt feldolgozni... Beletelik sztem jópár hétbe
larten | 2007-09-23 19:31
én is haza értem,járni alig tudok,vmiért fáj a hátso fertájamXD
de nem röhögni,tényleg igy vanbiztos sini lehetett az este,gondolom nem panka
jo volt szép volt,meg volt,jobb is és rosszabb is lehetett volna
de mit akarunk,hisz a szervezök is emberek,ezért ne is érezd rosszu lmagad zsu
elvoltunk,aludtunk,nem haltunk meg,akkor meg hol a probléma??
schuby | 2007-09-23 19:32
hűűű gyerekek ebben a társaságban el tudnék tölteni még pár napot xD.. főleg ha nincs ott larten (nah jó ez vicc volt xD )
jah larten tessék visszavenni msnen xD
Szap Panka | 2007-09-23 20:14
larten írta:
Dbiztos sini lehetett az este,gondolom nem panka
A mai világban már bármi megtörténhet édesem
Nah de nem én voltam télleg nem
Amúgy Zsú ne aggódj télleg nem volt gáz mert mindenki jól érezte magát sztem aki meg nem az magára vessen. Egyébként meg nem érzem még magam betegnek szal gondolom túléltem az ilyen apróbb hidegebb epizódokat az életemből Szal sztem nem volt gáz! Lehetett volna rosszabb is!
Nah de télleg le a kalappal ennyi kreatív perverz disznót egy helyen (najó nem mondom azt hogy disznó... monnyuk akkor... kismalackákat )
Szép álmokat mindenkinek meg jó pihenést (asszem ránkfér )
BlackShadow | 2007-09-23 20:19
Akkor én is zúzok pár sort ha már olyan jó volt a rock dalom az erdő közepén csak már nem tom mi volt valami tojás
Igen nagyon jó volt és az a vicces hogy most kezd elmenni a hangom --->0 szinte suttogok már de áhhh forrr a vizem megyek megnézem a vacsimat...Majd benézek még ..
Jó végre itthon na de ez van.. ténnnleg
[ Módosítva: 2007.09.23 20:20 ]
larten | 2007-09-23 20:24
a neved mikor változtatod át whitey-ra???XDXD
siubi dubi megtettem3 király mind felett
és hát jah,mi csapatunk volt a legjobb,nincs mit tagadni,de maiket be kellett vállalnom,édes jo istenemXD
Pingike | 2007-09-23 20:49
BlackShadow írta:
nem tom mi volt valami tojás
Veelőőtojássssal... Az nagy volt! Meg minden más is.
Köszi a szervezést Zsu.
Aniko igen, jobb hogy átjöttél a mi csapatunkba itt legalább nem volt yaoi, csak franciázás.
[ Módosítva: 2007.09.23 20:50 ]
bob | 2007-09-23 20:58
Nya én is hazaértem és már marha fáradt vagyok, de azért jól éreztem magam mint mindíg. Régen kellett ennyi marhaságot kitalálnom, de még félhullaként is másodikak lettünk, ez már valami.
Köszi mindenkinek aki elviselt, megkedvelt, megkarmolt, vagy épp nyikorgott velem....
Jó volt.
Saka-chan | 2007-09-23 20:58
Pingi: meg inuyasha szex sem volt... ...éreztem, hogy nekem kellett volna átmennem, de Anik0 előbb felpattant... XD

Nah, képek készen vannak, fenn vannak, de előre szólok, hogy a mezőn virágzó tátongó foslila kikericstől a pottyantós budin és a macim orrán keresztül a perverz doktorbácsik guminőjéig minden szart lefotóztam... Neoról is van vagy 10 kép, ahogy fát vág
Amúgy összesen 126 képek ítéltem nézhetőnek, a minőségért pedig elnézést kérek, a gépem nem a legjobb...


Valószínüleg ez csak egy ideiglenes megoldás, amíg dueroo-t meg nem fűzzük, hogy tegye fel nekünk megint magához a képeket. De gondoltam minél előbb szeretnétek őket nézegetni, így véres-verejtékes munkával megcsináltam őket ma este.

valami rossz volt, feltöltöm újra, máshova. Bocsánat.
[ Módosítva: 2007.09.23 22:03 ]
l1vedreamer | 2007-09-23 21:22
Én a biztosak között voltam de rába..tam... Az egész úgy kezdődött hogy: Én úgy tudtam hogy 12 re kell Keletibe menni úgyhogy úgy is keltem. Aztán 10:30 kor felhívtam Zsut h mi a helyzet és azt hallottam hogy már csak én hiányzom. Gondoltam ne várjanak rám inkább induljanak el és majd a végső állomáshoz odamegyek. Később hívtam egyeseket h hol van a végső állomás de azt mondták hogy menje Adiligeti buszmegállóhoz és híjam fel őket hogy jöjjenek ki értem a buszmegállóhoz. Na hát elmentem adiligeti buszmegállóhoz csak nem nagyon sikerült felhívni őket. Vagy ki voltak kapcsolva vagy náluk nem volt térerő. Kb. 30 percet vándoroltam adiligeten hátha a közelben vannak és rájuk találok de nem így lett. Majd vlmikor napközben felhívott Bob. Vele azt beszéltem h holnapira elmegyek de valaki hívjon föl és mondja meg hova menjek... Következő nap senki nem hívott és senkit nem tudtam felhívni... Marhára sjanálom h nem lehettem ott. Nagyon jókat írtatok. !!!
kika.1 | 2007-09-23 21:33
Sajnálom, hogy nem voltál ott... De megúsztad a sok buziságot!
l1vedreamer | 2007-09-23 21:36
Én a buzulásban benne vagyok cica baby! Mostanában az a divat tudod...
kika.1 | 2007-09-23 21:39
Akkor télleg nagyon sajnálhatod , hgoy nem tudtal jönni Kihagytad a legnagyobb tömegbuzulást! De szerintem larten szivesen meglátogat és beül eléd. Nagyon gyakrolott.
Anik0 | 2007-09-23 21:47
vagy akár sini is mehet..vagy linkin..vagy groove...meg még sokan mások ( de tény h. larten a legprofibb...)
de tényleg sajnálhatod (gondolom sajnálod is)
de a gond az volt h. senkinek se volt nagyon térereje..és úgy nem nagyon lehet telefonálni

saka: hol vannak már azok a képek? ...na mind..majd holnapra talán meg lesz

[ Módosítva: 2007.09.23 21:52 ]
l1vedreamer | 2007-09-23 21:53
Tudom hogy a térerő volt a baki... Mondjuk az én hibám is mert mikor beszéltme Bobbal elfelejtettem megkérdezni hogy hol van... Talán azért mert a WCről futottam a telefonhoz...
Saka-chan | 2007-09-23 22:00
Hé, azért Petyuszt se tessék kihagyni, ő is megkapta rendesen Mirokutól, Sesshomarutól meg Kirarától...
Anik0: itt vannak.
[ Módosítva: 2007.09.23 22:03 ]
diggeee | 2007-09-24 01:38
saka képeit feltettem tárra www.nemerre.extra.hu/szeptemberi_tali_by_gigi.rar
[ Módosítva: 2007.09.24 1:40 ]
Groove | 2007-09-24 08:10
Nah Summa summarum!
1 pont: Hetero vagyok
2 pont: köszi Zsu
3 pont: köszi Panka, Ildusz, Réka
4 pont: Éljenek az Ero-sannin team derék tagjai!!! BAJNOK CSAPAT!!! BAJNOK CSAPAT!!!!
5 pont: Hetero vagyok
6 pont: Lartennek szűk a segge, viszont vákum van a szájában!
7 pont: Hetero vagyok
8 pont: Elhiszitek még 1 általán?

pusz bogyókák!
[ Módosítva: 2007.09.24 8:10 ]
Sinichi | 2007-09-24 10:32
Hmm na akkor ide is irok na akkor Groove Hát talán elhizem de nem biztos
Jah és remélem már nem vézik a szád
Amugy Királyvolt minden jah csak most jön le a kezemröl a drága bör
Anik0 "x" is már kezd elmulani
Bobnak még vinnem kell olajt hogy tudjak aludni
hmmm mi van még ja remélem Vazul megtudta javitatni a gitárját
Jam Réka ha olvasod ezt az üzit akkor a kis netszharisnyádat be üvegeztetem és ki rakom a falra
diggeee | 2007-09-24 13:12
Sini írta:
Réka ha olvasod ezt az üzit akkor a kis netszharisnyádat be üvegeztetem és ki rakom a falra
Sini a perverz, szerintem az anyukája eztán már be sem mer menni a szobájába takarítani.
[ Módosítva: 2007.09.24 13:13 ]
larten | 2007-09-24 13:41
bazd groove,te beszélsz????
olyan pici,hogy alig éreztemXD
semmi extrát nem nyujtottál
és igen,tanusithatom,mindketten heterok vagyunk
l1vedreamer | 2007-09-24 14:38
Megnéztem a képeket és mindjárt fölvágom az ereimet hogy rről lemaradtam.
ildusz | 2007-09-24 14:52
Végre kipihentem a "meleg hülyeségeiteket"!!!
Remélem a következő talira már csak olyanok(fiúk) jönnek akik látták a Gravitation-t és szerintem ez mostmár örökre benne is maradhatna v.milyen formában a feladatok között és a hőn szeretett YAOI is.

És az emlék könyvet tényleg be lehetne a következő talitól vezetni minden olyan dolgot leírni bele ami hülyeség és póénos.

Végűl a következő tali fődíja amit én fogok felajánlani 6db kis hörcsi (mert megint született egy halom hörcsi)

És köszönöm, hogy résztvehettem a szervezésben és remélem a következő talira is csinálhatok pár szép kis feladatot

u.i: Éljen a GRAVITATION
[ Módosítva: 2007.09.24 15:31 ]
bdt-lime | 2007-09-24 16:10
ma suliban elolvastam a múlt szombati blikket
a következő volt az aznapi horoszkópom(oroszlán):

Magánéleti zűjeinek megoldására talán egy ekdves kiskutya képében lel megoldást. Abban, hogy a talált állatról gondoskodhat, szeretetvágyát is kiélheti.(a többi nem lényeg)

ez egyszerűen már túlzás, meg nem is így volt már nem tudtam h sírjak vagy agybajt kapjak, mikor elolvastam.
a blikk túl sokat tud. következő tali előtt elolvasom a horoszkópom asszem.

u.i.: Bélabele: volt más oroszlán is köztünk?
larten | 2007-09-24 16:15
én is oroszlán vagyok
amugy,szerintem ezt a yaoit ki lehetne venni a feladatok özül...kicst nagyon elborult dolog,vagy akkro yuri miért nincs?
de most komolyan,jojo,poén meg minden,de lássuk azért be.....
Neoshaner | 2007-09-24 17:32
bdt-lime írta:
ja, és nem tudom, hogy ezek után hogy a halálba fogok inuyashát nézni?

Hááátt...nem is tudom..
Amúgy jó volt kösz a szervezést..
A képeket sztem rar-okban lenne ésszerű felrakni..amint dueroo-val vagy vkivel meg tudom oldani akkor megy fel...de 1-2 nap még kell...a kecskeméti talis képeket is fel kéne már raknom lehet..

Lehet hogy Béla végérvényesen belém költözött???.
[ Módosítva: 2007.09.24 17:34 ]
neousagi | 2007-09-24 18:00
Halálra röhögöm magam olvasva miket írkáltok
Megmondtam: légy első v utolsó, mindkettőért meg kell dolgozni... csak második ne légy
Szóval: megcsináltuk
Bélabele!!!
Apropó, Béla elég univerzális anyagi és asztrális lény lehet, először a gulyáslevesben találkoztunk vele, majd francia bundabugyi által védet nyílásomból került elő, megszállta szegény Sakurát, és perverz kis játékot folytatott benne, és ezen túlmenően is számtalan helyen felbukkant... Sanyi(Neo) vannak ám érdekes ismerőseid... hol szetted fel ezt a Bélafazont?
Gitáromat meg nem gyógyítottam, bár szobatársam behangolta a rossz húrhoz a többit is és csodák csodája nem is szól olyan rettenetesen de majd 2-3 hónapon belül vehetek egy újat ideje volt
Gigi... mit is mondhatnék... nem vártam vna utána Petyusszal majd meghaltunk az tuti kíváncsi leszek a képekre meg videókra (perverz srácok: ez a csaj egy főnyeremény )
Sini... sosem felejtem azokat a pillanatokat a csalánban ... legközelebb hivatalosan is társulok szakácsnak ha tudtok hozni elég nagy álványt tudok hozni akár 100+ főre elég bográcsot... csak az allja hót korom és ki kénme takarítani előtte utána bocs a rágós husikért, az idő sürgetett minket ja Sini máskor csinálj kicsit több sütit, mert ezek elég feltűnő sebességgel szublimáltak
Anikó... még mindig félsz tőlem? Ártatlan vagyok... najó milyen értelemben. Itt én is leszögezném, tökéletesen hetero vagyok
Réka... a masszírozással még nem végeztem... de rám is rám férne még ja, legközelebb igérem hozok egy hosszú nadrágot, és már nem is fogok fázni habár melletted fázni...
Köszönet a kajáért, a sütiért, a cigiért, a whiskeyért, a sörért, a kedvességért, a szendeségért, a szadizmusért és perverzitásért, a dícséretért és az éjjelért , ölelésekért, birkózásokért, ágynyikorgásért(még ha csak utólag hallottam róla), és bocs ha bmit kihagytam, amiért köszönet járna...
Petyusz... fexik
Larten... legalább vmiben jó vagy (na lehet most kapni fogok )
Istenem... biztosan kihagytam vmit majd csak eszembe jut minden...
Minden amit köszönök srácok!
Ja és ki szerzi be az emlékkönyve(ke)t, meg mikor lesz köv tali... h legyen pénzem addigra
őőőő izé... kérdőjel
Landserr | 2007-09-24 19:06
helo mindenkinek én is ide értem a fárasztó éjjelemböl.

köszönöm én is a bulit és minden mást

a Képek nem lettek rosszak Gigi
Saka-chan | 2007-09-24 19:51
Már megbocsáss, Neo, de Béla bennem van (ugye, villa, kihúzza, lenyalja......).
Béla az enyém!
Te hűtlen voltál hozzá... ki is... ki is..... FINGOTTAD XDDD

neousagi írta:
(perverz srácok: ez a csaj egy főnyereményVigyor)
lol... XD

Ricsi: köszönöm szépen Am tőled nem búcsúztam el.
[ Módosítva: 2007.09.24 19:52 ]
kika.1 | 2007-09-24 19:53
Tök jók a képek
Örülök, hogy végre van egy jó kis kép a szememről..ki is teszem asszem egy kicsit avatarnak.
bdt-lime | 2007-09-24 19:58
ez a béla még sokáig kísérteni fog....pl a kajástányéromon, amiről nem tudtam teljesen lemosni a rászáradt pörköltet XD
Saka-chan írta:
Te hűtlen voltál hozzá... ki is... ki is..... FINGOTTAD XDDD
Mi mást tehetett volna? Béla szublimál, tehát a másik két alternatíva nem jöhetett szóba
Saka-chan | 2007-09-24 20:09
A szemes képek mondjuk kifejezetten nem lettek jók szerintem, mert nem volt elég a fény... az enyémről a képet barátnőm a suli 3. emeletének vécéjében lőtte, ott már nem árnyékolt semmi, és ő is valahogy nagyon eltalálta. És ami a legrosszabb, Réka szeme nincs meg. De majd a következő talin ő is el lesz kapva.

bdt: jaja, szublimált is, de Neo simán bennt tarthatta volna...
Milyen másik két alternatíva?
kika.1 | 2007-09-24 20:11
Az enyém szerintem teljesen jó lett... vagy szerinted mi nem lett benne jó? milyennek kellett volna lennie?

Réka szemét mindenképp pótold be
[ Módosítva: 2007.09.24 20:13 ]
Saka-chan | 2007-09-24 20:15
Az a hibája majdnem mindegyiknek, hogy a szempillák élesek, és maga a szem homályos. És ez nálad is befigyel, főleg 1600x1200-ban... rossz nézni...
Talán Petyusz szeme sikerült jól, meg még Ricsié is tűrhető ebből a szempontból.

De mondjuk avatar méretben a fene sem veszi észre, úgy teljesen oké.
[ Módosítva: 2007.09.24 20:16 ]
kika.1 | 2007-09-24 20:17
Akkor teljesen jó, mert nagyobban sehol máshol nem lesz. Köv taliig majd tökéletesíted a technikádat. Remélem

Megnéztem, és télleg.. A szempillákra van fókuszálva a kép.. De kicsiben ez egyaltalán nem látszik
[ Módosítva: 2007.09.24 20:18 ]
ildusz | 2007-09-24 20:21

Kinél vannak a történetek lapjai???

Mert ha kérhetném akinél van az tegye már fel és hagy olvashassuk már el újra és újra röhöghessünk a furcsa történeteken.


Zsu chan | 2007-09-24 20:21
bob írta:
Köszi mindenkinek aki elviselt, megkedvelt, megkarmolt, vagy épp nyikorgott velem....
igazán nincsmit..szivesen máskoris
Sinichi írta:
Bobnak még vinnem kell olajt hogy tudjak aludn
legközelebb minden eshetőségre gondolni kell mi?

Saka
Képek jok lettek nyugi és kövin is anyi szemet "kapsz lencse végre" amennyit akarsz..majd rékáét is..amugy ja kicsit homályos..de nembaj..vaku segitett volna de akkor mindenki megvakult volna jő időre..legalább félszemére..huu azt megnéztem volna ahogy 20-on ember ide oda mászkál sipitozva h nem lát
és köszönöm a köszönet nyilvánításokat igazán jol esik..az is hogy tetszett nektek..
Anik0 | 2007-09-24 20:22
szerintem jók ezek a szemek...már csak azért is mert farkas szemet tudok nézni saját magammal ...meg ltszik h. ki mit nézett (vagyis látott) amikor le lett fotózva
mondjuk lehet h. van benne valami a szempilákkal..de szerintem így is jók
Saka-chan | 2007-09-24 20:35
Zsu: makróban nem tudok vakuzni, különben csináltam volna...

Addig majd gyakorlok szorgalmasan, mert azt hiszem tudom, mit rontottam el.

Amúgy ez a tali tényleg fergeteges volt, az alapból félénk természetemmel is viszonylag jól elboldogultam, talán kicsit jobban, mint a táborban... Mégegyszer nagyon szépen köszönöm én is a szervezést és a fáradtságot, azt hiszem, megérte.

Neo: ott van a képek között. Csak sajnos olyan rövid... Lemerült a gép...
Áááh, és a te képeid hol vannak, ha szabad kérdeznem? Igen, igen a Linkines és Sinis képeket nagyon várom

Am Linkin, készül a rajz, és előre szólok, hogy nem fogod megköszönni....
[ Módosítva: 2007.09.24 20:58 ]
Neoshaner | 2007-09-24 20:38
Te Saka az a videó hol van amin Vazul én meg még vki párosul?.
Az feltétlenül kellene..

jah megvan...ok csak nem találtam..

Saka: 1-2nap és megvannak..
ha jól sejtem a képem rajta lesz Linkin is..
[ Módosítva: 2007.09.24 20:56 ]
Zsu chan | 2007-09-24 20:40
Hátha szerintetek megérte akkor nem vitatkozom! csak örülni tudok neki
nekem van makroba vakuzás...hozzam majd?? kis nép kínzás.
Emu ma volt nálam..jól át tárgyaltuk hogy szinte lehetetlen h enyi perverz ember össze jöjjön egy talira.. de jókat röhögtünk egy ideig fájtr is már az arcom a nevetéstől..meg az agyam a baromságoktól..de nem panaszkodok me én is jó hülye ember vagyok
larten | 2007-09-24 20:58
saka a természetem nekem is nagyon félénkXDXD
amugy meg mi az hogy perverz??ezt kikérem magamnakXD
feláldoztam magam a hösökoltáránXDazért hogy nyerjünk,nah de nem élvezetböl
sanyi,a képeket de izibe,nem kell szotrakozni,diggeee is felrakta vhova saka képeit
Saka-chan | 2007-09-24 21:04
Jól van larten, tagadd csak, de látom a füleden, hogy élvezted.
kika.1 | 2007-09-24 21:17
Ha még azt láttad volna, amikor bennt próbáltunk. Mindig csak mondta, hogy újra és újra és ujra. Nagyon élvezte ám a dolgot, csak tagadja
bob | 2007-09-24 21:50
Nya, képek megnézve, és van amelyiktől nem szörnyedtem el amin rajta voltam
A szemem viszont marhára tetszik! Nem is tudtam hogy ilyen szép!
Zsu chan | 2007-09-24 21:58
legaláb szerény vagy...
Igen szép a szemed tanusítom!! (most örülj)
Neoshaner | 2007-09-24 22:02
Bob szeme sztem is király...
Sinichi | 2007-09-25 10:52
Zsu chan írta:
egközelebb minden eshetőségre gondolni kell mi?
Ahogy mondod növérkém ahogy mondod
Linkin | 2007-09-25 16:28
Köszönöm a szervezést én is
Gigi alig várom milyen perverz rajzot készítesz nekem Fantáziádra bízom
Emu :) | 2007-09-25 18:43
Na hello emberek! Ez most jó hosszú lessz... Kezdem is.

Mindenki alaposan dícsérgesse Zsu-t, ahogy látom meg is teszitek, mert nélküle nem jött össze volna a dolog. Az elmélet az övé volt, a kivitelezés az én részem, Ilduszé és Pingikéé a játék, Sinié pedig a sütik és...az örömlányotok szerepe Linkinnel egyetemben oh, milyen gyönyörűek voltatok!

Akikre bizonyos okokból nem lehetett számítani, ott, helyben, azoknak csak ennyit mondanék: "a bizalmat könnyű elveszíteni, de annál nehezebb visszaszerezni."
És itt tiszteletem a kivételnek: Hófehérkének, aki részben saját hibából, részben miattam nem tudott eljönni -elvégre pontosabb utasítást is adhattam volna, hogy hova menjen, ahol meg is találjuk-, de ezért még kárpótlunk téged valamivel legközelebb. Ha már úgyis annyira szereted a Yaois dolgokat, megígérem, te lehetsz majd középen, mikor a srácok beindulnak...

Sini: ami a harisnya keretezését illeti, inkább hord egészséggel. Úgyis olyan jól állt neked, igazán kihozta az alakodat

Saka-chan: hidd el, nem vesztettél semmit azzal, hogy nem fényképezted le a szememet, de ha enniyre akarod, majd hozzájárulok gyűjteményed gyarapításához egy fotóval (remélem megelégedsz egy képpel is, az igazira ugyanis nekem is szükségem lenne még egy darabig de ha nagyon akarod, talán rádhagyon ha meghaltam na jó, ez kissé betegesen hangzott )

Vazul: Vigyázz, mert szavadon foglak! Ha nem hozol magaddal legalább egy pulcsit...még kitalálom, mi is legyen a büntetésed, de azthiszem ebben Anik0t kérem majd, hogy segítsen Mellesleg, ha lett volna nálad pulcsi, feltudtam volna venni, hogy ne faggyak meg. Mert hát 4 réteg cuccban is vacogtam a hidegtől

Huh...letörnek az ujjaim, annyit gépeltem. és mielőtt elfelejtem: büntike jár azoknak is, akik orvul lefényképeztek! És itt tudják az magukról illetők, hogy kikre gondolok
[ Módosítva: 2007.09.25 18:48 ]
Zsu chan | 2007-09-25 20:48
Emu nem Pingi ahnem Panka amugy énis részvettem a gyakorlati részén bár bevallom tényleg sok mindent átvettél és köszönöm me különben agyvérzést kaptam volna..
és örülök hogy te is jol érezted magad de máskor kiverem a piát a kezedből..sőt... nem is engedem h itassanak!
Emu :) | 2007-09-26 09:10
ehehehe....pia? legközelebb jobban figyelek de ez kell a talikra, mert az a sok iszákos nem bírná ki nélküle. Vagy nincs igazam?
(a névelírásért pedig bocsika, de ne várjatok tőlem sokat, az agykapacitásom -mint mindig- most sem éri el a minimum szintet )
[ Módosítva: 2007.09.26 9:11 ]
Sinichi | 2007-09-26 10:17
Emu írta:
Mellesleg, ha lett volna nálad pulcsi, feltudtam volna venni, hogy ne faggyak meg. Mert hát 4 réteg cuccban is vacogtam a hidegtőlMosoly
Akis telhetetlen nem elég neki az én pulcsim mellényem plusz amimég rajta volt nem több kell neki minél több Hhuuuu és semi roszra nem gondolni
Saka-chan | 2007-09-26 17:31
Linkin, kész a rajz
Lehet találgatni, hogy rajtad kívül ki van még rajta. Mivel nem sikerült jól a rajz, mindegyikőtök alá odaírtam a nevetek kezdőbetűjét, hátha az segít a felismerésben.

Anik0: ide nem írom ki, hadd találgasson más is, PÜ ment.
[ Módosítva: 2007.09.26 17:53 ]
Anik0 | 2007-09-26 17:33
jeszus..saka..nagyon jó ...ez tetszik ...és csak az egyik személyt nem tudom (asszem a többit felismertem)..ki a középső?..az "s" betüvel?
jah..lehet h. tudom...csak a haja zavart meg egy kicsit
[ Módosítva: 2007.09.26 17:36 ]
Sinichi | 2007-09-26 19:04
Kikérem magamnak én nem kértem képet és nincs is ilyen hajam De ahhoz képest jó lett
Saka-chan | 2007-09-26 19:18
Linkin kérte a képet, és muszáj volt még valamit kitalálni hozzá...
Mondtam AnikOnak is, nem tudtam megrajzolni rendesen a hajad, mert vagy a bal oldali figura feje takarta el, vagy pedig a jobb oldali lába... így hát a hajad állagát, a 'bongyiságát' próbáltam érzékeltetni valahogy...
Linkin | 2007-09-26 19:47
ÁÁÁÁ Gigi ez a kép kegyetlen
Igaz nem ilyenbe kértem,de nagyon jó lett gratulálok
Köszi szépen
larten | 2007-09-26 20:05
ez vmi iszonyat imba képXDXD
iyleneket rakhatsz még fel,oylat derültem rajta
és én azonnal fel ismertem a szereplöket
Saka-chan | 2007-09-26 20:17
Linkin: lerajzolhatom mégegyszer, hűen a mintához, de ezt nem lehetett kihagyni...
Larten:

Am az a Tenjo Tenge-s poszter, amit említettem hétvégén még mindig megvan, ha valakinek kell, conra elhozom, és minimális összegért (500 Ft, én is ennyiért vettem) magáévá teheti.
[ Módosítva: 2007.09.26 20:22 ]
Emu :) | 2007-09-26 20:34
Sini, mit is csinálhatnék, faggyak meg? Inkább körbekunyizom a népet, hogy kinek van fölös pulcsija vagy kabátja
Örüljön mindenki, aki megy a conra, mert lehet, hogy én is ott leszek És ha sikerül, maradok after-partyra (azért az ego a helyén van )
Nem is tudom, mi lenne a megfelelő jelző erre a képre, az amit ábrázol...pajzán, pedo-perverz vagy éppen beteges? amúgy nagyon tetszik!!! Ha esetleg tök véletlenül akadna egy kis szabad időd, nem akarsz nekem vagy rólam is csinálni valamilyen képet? olyan figurával, ami első látásra eszedbe jut rólam? léccilécci
[ Módosítva: 2007.09.26 20:43 ]
Saka-chan | 2007-09-26 21:29
Majd megcsinálom az egész csapatot ilyen gyümölcs-testtel... De az sok idő lesz
Tényleg, mindenki megmondhatná majd, hogy milyen gyümölcs szeretne lenni...
Viszont Zsuval ellentétben magamtól rajzolni sajnos egyáltalán nem tudok, ezért sem próbálkozom saját mangával, vagy "rendes" figurákkal, mindig csak ilyen primitív dolgokat alkotok saját elképzelésből....
[ Módosítva: 2007.09.26 21:46 ]
kika.1 | 2007-09-26 21:31
Talán banán vagy szőlő

És nekem is nagyon tetszik a kép.. az a szőrös láb nagyon ott van Még sok ilyet remélek Tőled.
Emu :) | 2007-09-26 21:35
BANÁN! BANÁN! Hadd legyek én a banán!!!! Na nem mintha, félreérthető jelentése is lenne a finom, hosszú, kicsomagolható gyümölcsön kívűl de léccilécci, IMÁDOM!
Kika:ha megkapom a banán szerepét, ígérem, kapsz legközelebb egy kiadós masszírozást! Megéri, hidd el megéri! én tudom ám, hogy megengeded ugye? erősen tudok ám masszírozni
[ Módosítva: 2007.09.26 21:39 ]
Anik0 | 2007-09-26 21:44
saka..nekem döntsd el te...édesmindegy h. milyen gyümölcs leszek..csak legyen jó a rajz
réka: részemről lehetsz banán...akkor engem is megmaszírozol[ Módosítva: 2007.09.26 21:56 ]
Zsu chan | 2007-09-26 21:48
Eper leszek
hmm dejo h ez a topyc még mindíg él ez tökjó ezek szerint élveztétek..he he he
Saka-chan | 2007-09-26 21:51
Szerintem egészen nyugodtan lehet egy gyümölcsből, pl banánból 2... és nem, Anik0, nem döntöm el, mert még olyat választanék, ami neked nem tetszik. XD Úgyhogy majd írd meg, mi szeretnél lenni.
Amúgy ha elfogynak a gyümölcsök, és nem jön az ihlet, majd tervezek én...

Zsu: az nem kifejezés. Tényleg durva, én is azt hittem, hogy ki fogunk halni... de aztán nem hál'istennek, és a fórumüzeneteim számán is egészen meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy valaha meközelíti az 50-et...
[ Módosítva: 2007.09.26 22:49 ]
Emu :) | 2007-09-26 21:54
az élvezetekről nem csak mi tudunk áradozni
Anik0: na szép, úgy tűnik listát kéne már vezetnem, hogy kiknek lógok egy kis izomkínzással asszem eddig itt tartok: 1.bob, 2. bleki, 3.Vazul, 4.Sini, 5.Kika, 6.Anik0... szóljatok ha valakit kihagytam. persze Kika ami azt illeti, ha megadod az engedélyt, akkor azonnal a lista elejére kerülhetsz persze mindenféle kivételezés nélkül
mutáns gyümi? hmm..egész érdekesen hangzik ami a két banánt illeti, döntsön kika
Kika: ne felejtsd el a kezeim közötti élvezeteket, amikről megbizonyosodhatsz magad is, ha ...
[ Módosítva: 2007.09.26 21:58 ]
Anik0 | 2007-09-26 21:57
de most mér nem? ...hmm...* gondlkozik a gyümölcsökön*...MÁLNA...(ezt is Zsu tanácsolta )

hajrá Réka..csk bírja a kezed

jah..és saka..a nevem végén egy "nulla2 van..és nem nagy 'o'
(csak szólok...de eddig egy csomóan félrenézték..mondjuk szinte mindenkinek szóltam )

de ha valaki pályázik a málna szerepére..nyugodtan megkaphatja..engem meg is tervehetsz..mutánsnak
[ Módosítva: 2007.09.26 22:00 ]
kika.1 | 2007-09-26 22:06
Húha..Ez a kezeid közötti élvezetek nagoyn csábitóan hangzik. De én még gondolkozok a banán és a szőlő között De mivel látom, hogy ennyire akarod a banánt, ezért leszek én is banán Majd vlahogy meg lehet oldani, hogy lányos és fiús lenni De aztán jó legyen az a maszirozás

De ha akarod, akkor mást is vállalhatsz a masszázs helyett!
MaRtiN | 2007-09-26 22:11
Nagyon kezdtek elkanyarodni a Táboros kérdéstől, és a Fulloffra van egy külön topicunk kéretik azt használni!
Emu :) | 2007-09-26 22:20
bocsi moderátor bácsi nem fordul elő többet
Sinichi | 2007-09-27 15:39
Emu írta:
Sini, mit is csinálhatnék, faggyak meg? Inkább körbekunyizom a népet, hogy kinek van fölös pulcsija vagy kabátja
Oké csak a te kedvedért hozok legközelebb egy táska pulcsit meg kabátot meg kesztyüt is hogy ne fázzál
Zsu chan | 2007-09-27 21:37
Kérdés a képekkel kapcsolatba: Sini,Neo mivan a képekkel??? jo lenne ha záros határ isőn belül felkerülnének mert kiváncsi lennék én is..de sztem más is!!

Amugy Hugye (emu) :maszírozással kapcsoaltba...nekem örökösen mindíg tartozol..amit soha nemfogsz tudni törleszteni..decak azért mert te bármikor megmasszírozhatsz
szal az örökké valóságbol törleszthetsz conon
Emu :) | 2007-09-27 22:18
Sini köszi szépen a kesztyűre a múltkor is szükségem volt bár biztos viccesen mutattam munkáskesztyűvel a kezemen miközben melegedni próbáltam vele
zsu, zsu, zsu... te azt akarod hogy elfonnyadjanak a karjaim mire végzek a sok kiígért masszírozás után? és hogy nyúznék másokat ha te egyfolytában a kezem alatt állsz? ennek biztosan nem örülnének páran, ugye?
[ Módosítva: 2007.09.27 22:19 ]
Sinichi | 2007-09-28 12:06
Ha tudok beszélni diggeeeval akkor kaptok képeket mert nincs kedvem egyesével feltölteni Szalk törelem rózsát teremt növérkém
Zsu ne légy telhetetlen más is azt akarja azt a jó masszást
Sanyikám ezzel csak az a gong hogy Zsuval pl nem vagyink fent egy idöben szal ennyi de köszi a tippet
[ Módosítva: 2007.09.28 13:07 ]
larten | 2007-09-28 13:03
neonak a napokban lesz meg,mert szüksége van vmi bizgerére
amugy elég ha nekem átküldik
sini,a képeket simán rakd akkor rarba,és küld át azoknak,akik kérik,egy mentö megoldás
Neoshaner | 2007-10-02 19:00
Halihó nah itt a link:

Szeptemberi tali képek& videók by Neoshane
[ Módosítva: 2007.10.02 19:01 ]
Saka-chan | 2007-10-02 21:04
Ezek eszméletlenek... A yaoi-jelenet videón.... (még szerencse, hogy az Uniyasha nincs meg... )
Meg a Linkinről és Siniről készült képek... kész XDDD
....viszont én is rajta vagyok vagy 3 képen...-__-
[ Módosítva: 2007.10.02 21:59 ]
kika.1 | 2007-10-02 21:16
Köszi a képeket! meg a videókat