Attack on Titan

Andusia | 2013-08-24 21:38
Megnyitom az első Csevegőszobánkat az Attack on Titanhoz animéhez.
thomk | 2013-08-25 04:14
Hát a mai rész címe akkár lehetne: "Ember embernek farkasa."
Az előző 2 részhez képest végre volt valami nagyobb ütemű előre haladás.
[ Módosítva: 2013.08.25 4:14 ]
Mio-chan | 2013-08-25 08:46
thomk, és ezt 4:14-kor? Az igen
Amúgy végre történt valami... Nekem nagyon tetszett ez a rész
Naoki | 2013-08-25 12:33
Csak tudnám mi értelme ennek a csevegőnek, ha ott a rendes topic a spoileres részben.
wasp | 2013-08-25 13:04
Naoki írta:
Csak tudnám mi értelme ennek a csevegőnek, ha ott a rendes topic a spoileres részben.
Igaz. Mielőtt nem jelent meg a hírek között, azt sem tudtam hogy van ilyen "csevegőszoba".
Zsocaika | 2013-08-25 13:18
Naoki írta:
Csak tudnám mi értelme ennek a csevegőnek, ha ott a rendes topic a spoileres részben.
Tessék olvasni a híreket... amúgy meg azért van, mert a spoilertopicban már szarrá spoilereztem magamnak az egész sorozatot...

Várom az eheti részt, remélem kiszedi az óriásból a csajszit
[ Módosítva: 2013.08.25 13:19 ]
Rui-chan | 2013-08-25 19:19
20. rész

Na, ebben most minden volt, amit kívánhattam!
Armin és Jean beszélgetése úgy egészében ütött, különösen, ahogy Armin megfogalmazta Erwin döntését. Erre mondják, hogy utólag már okos az ember, tényleg könnyű visszamenőleg kritizálni egy tervet, de senki nem tudhatja, hogyan is fog alakulni az eseménysor. Annyi még az ismeretlen tényező, amit nem tudnak, tehát ha úgy vesszük, az egész egy szerencsejáték volt. Mondjuk Erwin már korábban is bebizonyította, hogy mindig van valami terve. Eren tárgyalásánál sem készült konkrét tervvel, úgy alakította az események folyását, hogy végül neki kedvezzenek. Arminnak igaza van, ebben a helyzetben csak az érhet el valamit, aki képes hátrahagyni az emberségét. Kegyetlenül hangzik, ám ez a világ sem egy rózsaszín álom, ahol öröm élni.
A női titán keményebb dió, mint azt elsőre gondolták. Kezdjük azzal, hogy rövidebb időre képes páncéllal bevonni a teste bizonyos részeit, jelen esetben a kézfejét. Az animáció nagyon szép volt, olyan kristályszerű hatást keltett az egész. (És itt jön a képbe, hogy Titán-Erennek is megvan ez a képessége, csak nem tudja tudatosan használni. Amikor leütötte a második óriást, akkor volt egy animáció, hogy megváltozott a teste. Ezért nem ütötte szét a saját kezeit, mint a többi alkalommal.) Rivaille jól megrugdosta a fejét, és itt látszott, hogy őt sem hagyták hidegen a társai elvesztése. Mike is badass volt, tényleg elég tapasztalt harcos ahhoz, hogy saját osztaga legyen. Mondjuk itt az egész Felderítő Egység nagyon jó volt, szépen próbálták védeni a nőit titánt a többi dögtől. Aztán ott volt az az üvöltés! A hideg kirázott, amikor meghallottam, szóval gratula a készítőknek, jól eltalálták a hangot! Az összes buta óriást megbabonázta a hang, rögtön el is indultak a női titán felé. Hiába próbáltak minden bevetni, csak nem sikerült megakadályozni, hogy élve felfalják a női óriást. Azért ez is elég brutálisan hatott, nem kicsit lehetett elkeseredve a benne lévő személy, ha ilyesmire vetemedett. Aztán láttuk, hogy nem is volt életveszélyben, hiszen rajta volt a 3D manőverezési felszerelés és még köpenyt is lopott valahonnan. (A raktárosok hanyag munkát végeztek, nem tűnt fel nekik, hogy hiányzik egy köpeny, illetve jelzőpisztoly? XD)
Valamint az is kiderült, hogy Erwin miért tette fel a kérdést Erennek a 15. rész végén. Információt gyűjtött, hogy kiben bízhat meg igazán. Erwin már aggódik a következmények miatt, elvileg azért indult a küldetés, hogy bizonyíthassanak a bíróságnak és a királynak, de ez nem jött össze. Auruo megint hozta a szokásos formáját, ami tényleg rohadtul nem áll jól neki, de pont ezért vicces, hiszen nem lehet komolyan venni. Amikor már azt hittem Reiner "óriásölő módszerét" nem lehet fokozni, Erd bedobta az új poént, amin sikerült jó sokat röhögnöm. Petra és Auruo összehugyozták magukat az első küldetésen. Hahotázik Megesik az ilyen, még a profikkal is. XD Gunther hogy lehurrogta őket, amiért ilyenekről beszélnek, hiszen ez nem egy piknik. Persze azért elmondta, hogy ő nem vizelt be.Kuncog
Az epizód vége pedig egy igazi WTF jelenettel zárult. Így még brutálisabb volt, hiszen a női titánt irányító személy ember alakban ölt meg egy másik katonát, nem is óriásként. Szétloccsant a feje
Pitbull | 2013-08-25 19:32
Ez most tényleg egy jó rész volt, minden tekintetben. Valamint most már kezdem sejteni ki lehet a kolosszális titán is, és ha bebizonyosodik, akkor elég olcsó csavar Betenném spoiler alá a találgatásomat, de még nem nagyon tudom lehet-e ilyet itt. Meg jönne egy mangás, és elmondaná, hogy igaz-e, vagy sem. Na mindegy, a rész fasza volt.
gergoking | 2013-08-25 19:46
spoiler Kinyit
Ez most sima vér, csak füstölög? Mikor ráment Erwin arcára, azt hittem, marja a bőrét. Viszont kövi jelenetnél már nem volt ott. Gondoltam, hogy ez valami segítség ahhoz, hogy ő is öngyógyuló óriás, de aztán jön Rivaille, és simán letörli az arcáról, és még nyomot sem hagy. Most mi van ezzel? Akkor semmi extra a vérük, csak gőzölög? Elvileg k*rva forrónak kéne lennie, nem?
Rui-chan | 2013-08-25 22:12
gergoking írta:
spoiler Kinyit
Ez most sima vér, csak füstölög? Mikor ráment Erwin arcára, azt hittem, marja a bőrét. Viszont kövi jelenetnél már nem volt ott. Gondoltam, hogy ez valami segítség ahhoz, hogy ő is öngyógyuló óriás, de aztán jön Rivaille, és simán letörli az arcáról, és még nyomot sem hagy. Most mi van ezzel? Akkor semmi extra a vérük, csak gőzölög? Elvileg k*rva forrónak kéne lennie, nem?
Azért az óriások vére nem k*rva forró. Azt említik, hogy magasabb a testhőmérsékletük, de Eren sem párolog el az óriástestben, amikor átváltozik. Nagyon hamar elpárolog a vérük, de nem égeti meg az emberek bőrét, illetve a ruhán sem okoz semmilyen sérülést, ahogy azt láthattuk a 9. részben.
morton2 | 2013-08-25 22:13
Végre ez egy egész jó rész volt. Bár a feléig hozta a szokásos unalmat, de utána beindult. Amúgy nem értem, miért nem vágták le a csuklóját és utána gyorsan a nyakát? Oké, hogy meg tudja keményíteni magát, de ha nem tudja hol fognak támadni akkor ott nem keményítené meg. Kicsit se irreális a story.
ShanD91 | 2013-08-25 22:34
morton2

jo van valami ebben amit irsz.
Sztem. nagyon jó rész volt remélem azért Mikasa mivel annyira meg akarja védeni Erent vissza megy feléjük. Bár ha a kötelesség tudatot nézzük, de azért az Eren felé táplált érzelmek biztos előrébb vannak számára. Meg ha van 1 áruló, több is van szerintem. A következő részben azt se zárnám ki, hogy Erennek át kell alakulnia(azzal amúgy szerintem nagyobb galibát okozna). Bár azt kétlem, hogy a szöszi titánba lévő csaj ölné itt Eren testőrségét(azért gondolom hogy csajszi mivel hát a titán is csaj). Gondoljunk bele mennyi ideig volt titán, milyen láza lehet stb. Amiből következik, hogy lehetséges, olyanok is átálltak akik nem tudnak átalakulni(megvezethető személyiség, gyenge akaratú egyének stb.).
[ Módosítva: 2013.08.25 22:35 ]
wasp | 2013-08-26 18:07
Hú, ez a rész most nagyon tetszett. Sajnáltam a femin titánt úgy ott "lekötözve", meg főleg akkor amikor az óriások elkezdték őt enni... De előtte az az üvöltés az haláli volt! A szobám is belerázkódott. Am szerintetek éreznek fájdalmat amíg az óriás testben vannak?

Egyébként, élvezet nézni amikor harcol! Félelmetesek a mozdulatai, meg hogy ilyen "legyőzhetetlen". A zenék is passzolnak, ahol kell feszült, ahol kell izgalmas. Szerintem erősebb és ügyesebb is Erennél.

Amúgy az nekem fura volt, hogy "tudjuk ki" elég sok időtt töltött az óriás testben, de utána mégis milyen jól röpködött a rész végén a fák közt. Eren elvesztette az eszméletét is amikor kijutott az óriásából. Vagy csak "ő" jobban bírta a strapát?
[ Módosítva: 2013.08.26 18:10 ]
haganedonciii | 2013-08-26 20:00
szerintem csak azért bírja jobban, mert már régebb óta óriás, mint Eren és valamennyire hozzászokott (ha lehet ilyesmihez hozzászokni).
btw, én már nagyon eluntam, szegény lovak elég fáradtak lehetnek már a 3-4 résznyi vágtázástól
a rész végén meg az a pókemberes repülés... fura volt o.O
no mindegy, egyetlen kívánságom van a sorival kapcsolatban, Jean élje túl az egészet
ShanD91 | 2013-08-26 22:15
szerintem nem jó megközelítés mert hiába régebb óta óriás, a kipróbálási időszaka nem több. Szal ha Eren olyan szarul volt akkor ez a csajszi is. Mert gondolom a hőség ott bent mindenkinek ugyan olyan. Meg ha a sprintet vesszük, kb. ő is folyamatosan sprintelt az idő alatt amióta az akció elindult... De ki tudja végül is.... remélem élve elfogják ha mégis kiszabadult, és ki mert az előzetest megnéztem, jól meg fogják kínozni(emberi alakban).
Akosss | 2013-08-26 22:53

Marco Polo és JEANs. Hahotázik
Mio-chan | 2013-08-26 23:01
ShanD91, szerintem biztos többször változott már át, mint Eren,
spoiler Kinyit
mert pl. az öt évvel ezelőtti faláttörésnél ő csalogatta oda az óriásokat, stb. Meg hát "Ő" fittebb is Erennél Jobban is harcol nála. Szóval nem elképzelhetetlen
Akosss jó ruhák

Am nagyon bírom Jeant, de az ott férfinadrág, nekem meg egyből az ugrott be, hogy f***fej XD Mert ugye a homloknál van az ülepe

Spoiler korrigálva /mod/
[ Módosítva: 2013.08.26 23:45 ]
Koizumi Risa | 2013-08-26 23:10
Mio-chan írta:
spoiler Kinyit
pl. az öt évvel ezelőtti faláttörésnél ő csalogatta oda az óriásokat, stb.

Ha ezt a mangából tudod, akkor légyszi, menj át a spoiler szobába, itt pont az a lényeg, hogy csak az eddig leadott animerészekről essen szó, és be merjen jönni az is, aki nem olvassa a mangát.
Mio-chan | 2013-08-26 23:31
Jó, hát sajna már nem tudom törölni, de spoilerbe van, és többet nem írok ilyet, bocsánat
Jaken25 | 2013-08-26 23:48
Amúgy már az animében is felvetették ezt.Ha jól emlékszem Armin mondta a 18. vagy a 19. részben.
Koizumi Risa | 2013-08-26 23:55
Igaz, felvetették, de még nem kezelték tényként.

Egyébként semmi gond, Mio-chan, új még a rendszer, csak tényleg jó lenne, ha itt nem jönnének elő mangás dolgok, mert aki szívesen beszélgetne a soriról - de csak az animéről, az már lassan egyik topikba se mer benézni.
Naoki | 2013-08-27 15:30
Az ősszel megjelenő Levi és Eren dakimakurák. Asszem elfelejtettem levegőt venni *w*
spoiler Kinyit
Nobu | 2013-08-27 22:49
Most olvastam, hogy az utolsó epizódot (25.) egy japán moziban is leadják aznap este. Lehet valami gigadurranás fog történni?
Pitbull | 2013-08-27 22:54
Szokásos cliffhanger fog történni valami hatalmas #PLOT TWIST lesz az utolsó öt másodpercben, nehogy véletlenül is lezárjanak egy ívet, vagy valami.
Nobu | 2013-08-27 22:59
Pitbull írta:
Szokásos cliffhanger fog történni valami hatalmas #PLOT TWIST lesz az utolsó öt másodpercben
Merem remélni! Nekem ne legyen hepi end meg tutyimutyi, szépen dobjanak csak le egy bombát... vagy kettőt Hisztizik
EE-chan | 2013-08-27 22:59
Naoki írta:
Az ősszel megjelenő Levi és Eren dakimakurák. Asszem elfelejtettem levegőt venni *w*
XD Éppen gyümölcslevest ettem, de tátva maradt a szám, és ráfojt a billentyűzetemre.
Enyhe sokk. /Jó értelemben/ LOL
Naoki | 2013-08-27 23:17
Nobu írta:
Most olvastam, hogy az utolsó epizódot (25.) egy japán moziban is leadják aznap este. Lehet valami gigadurranás fog történni?


Öhm, nem egészen, ez egy élő közvetítés lesz a Shingeki eventről a mozikban.

EE-chan: Na igen, még 1 hónap és én is a karjaimban tarthatom Heichot.*A*
Nobu | 2013-08-27 23:24
Naoki írta:
Nobu írta:
Most olvastam, hogy az utolsó epizódot (25.) egy japán moziban is leadják aznap este. Lehet valami gigadurranás fog történni?
Öhm, nem egészen, ez egy élő közvetítés lesz a Shingeki eventről a mozikban.
Tudom, de az event keretein belül le(is)adják a finálét.
Szalma | 2013-08-27 23:32
Naoki írta:
Az ősszel megjelenő Levi és Eren dakimakurák. Asszem elfelejtettem levegőt venni *w*

Meghallották a kívánságomatOrrvérzés
Úgy érzem, ezekért ölni fognak.
Anya! Rivaille-t kérek szülinapomra! Ohyeah
[ Módosítva: 2013.08.27 23:34 ]
Naoki | 2013-08-27 23:35
Akkor foglald le gyorsan!
[ Módosítva: 2013.08.27 23:39 ]
Nobu | 2013-08-27 23:43
Naoki írta:
Nobu: Én nem látom kiírva sehol a hivatalos oldalon, honnan gondolod?
Ja, a hivatalos oldalt nem néztem, csak amit a fentebb előző oldalon linkelt oldal írt:
(...) the final episode will be shown in theaters during a special event called Shingeki in Theater.
De lehet megint félre transzlésönöztem valamit
[ Módosítva: 2013.08.27 23:45 ]
Naoki | 2013-08-27 23:43
Nah, megtaláltam már, de pont nem elsz pénzem rá xD
Fuyu | 2013-08-27 23:58
Naoki írta:
Az ősszel megjelenő Levi és Eren dakimakurák. Asszem elfelejtettem levegőt venni *w*

^^Ahh, ezek nagyon jól néznek kiii~ De pont nem Erent és Rivaillet akarom, több karakter dakijáról nincs hír esetleg? Guglin hiába nézelődtem, oridzsit nem találtam csak fanmadet, pedig ölni tudnék egy Bertért vagy egy Reinerért. :3
Röviden összefoglalva: csak Erenékről fog megjelenni? Vagy lesz olyan mázlim, hogy a többiek is kapnak sajátot?
Naoki | 2013-08-28 00:03
Még nincs hír róla, ők a legnépszerűbbek hiába.*A*
Fuyu | 2013-08-28 00:10
Köszönöm az infót, akkor úgy tűnik muszáj leszek velük "beérni"Perverz *-*
thomk | 2013-08-28 07:39
Mio-chan írta:
thomk, és ezt 4:14-kor? Az igen
Amúgy végre történt valami... Nekem nagyon tetszett ez a rész
Én már hajnali 2-kor láttam, azután h nyomták Crunchyroll -on.
Rui-chan | 2013-08-28 19:37
Pitbull írta:
Szokásos cliffhanger fog történni valami hatalmas #PLOT TWIST lesz az utolsó öt másodpercben, nehogy véletlenül is lezárjanak egy ívet, vagy valami.
Inkább ez, mint egy anime original ending. Jó pár sorozatot elb*szarintottak azzal, hogy csináltak egy kitalált befejezést.
wasp | 2013-08-29 09:43
Hát ez haláli!
Tamatu | 2013-08-29 10:29
wasp írta:
Hát ez haláli!
Azám, főleg a banánhéjas rész, azon anno szakadtam.

Naoki írta:
Az ősszel megjelenő Levi és Eren dakimakurák. Asszem elfelejtettem levegőt venni *w*
Wow, these are weird as s**t.
morton2 | 2013-08-29 14:31
Ha jól tudom ez a szoba az aktuális rész kibeszélésére van, nem másra. Még jó, hogy írom...
[ Módosítva: 2013.08.29 22:12 ]
KIRA16 | 2013-08-29 16:26
És ilyen nem kell senkinek X'D
Zoinberg | 2013-08-29 16:32
KIRA16 írta:
És ilyen nem kell senkinek X'D

Neeee XDDDDDDDDDDDDD

Amúgy Mikasa is lesz.
KIRA16 | 2013-08-29 16:35
Zoinberg írta:
Amúgy Mikasa is lesz.

Nekem kell egy ilyen *.*
thomk | 2013-09-01 02:07
Gyerekek, ezt a részt remegve néztem végig, a végére meg leizadtam. LOL és még mindig remeg a kezem amikor ezeket a sorokat írom. HUHH! Ez a sorozat egyik legjobb pillanata volt. Ep 21 természetesen.
Akosss | 2013-09-01 03:09
Jézusom, volt valaha ilyen hosszú a visszaemlékezés? Openingel együtt 4:40-kor kezdődött a rész, gratulálok!
Azért akcióban nem volt hiány. De ezt a szerencsétlen Erent még hányszor fogják megzabálni?
utto1995 | 2013-09-01 03:29
http://www.youtube.com/watch?v=EYgrGJST0rA
haha ekkora egy marhaságot támadnak moe-nsterek DDDDDDDDDDD
gergoking | 2013-09-01 12:28
Ezt találtam a Commie feliratában {}. Jót nevettem rajta XD

Commie írta:
A Felderítő Egység lovai (1) {Mivel a nézők pont hogy lovakról akarnak olvasni rögtön azután, hogy minden kedvenc karakterüket kinyírták.}
Pitbull | 2013-09-01 12:30
Hát ez a rész tényleg akció dús volt, azt meg kell hagyni Nagyon sajnáltam az osztagot Bár korábban véletlenül spoilerbe futottam, és megtudtam, hogy Petra meghal ebben a harcban, nem számítottam rá, hogy mellette gyakorlatilag az egész osztag megfekszik. Kicsit kilátástalan most a jövő, nem nagyon tudom mi fog történni. Amiatt nyilván nem aggódok, hogy "Eren meghal". Csak szimplán nem tudom még mi lesz ezután.
Rui-chan | 2013-09-01 16:41
Akosss írta:
Jézusom, volt valaha ilyen hosszú a visszaemlékezés? Openingel együtt 4:40-kor kezdődött a rész, gratulálok!
Azért akcióban nem volt hiány. De ezt a szerencsétlen Erent még hányszor fogják megzabálni?
A 13. részben is ugyan ilyen hosszú volt a felvezető, megnéztem.
Még csak a 2. megevésénél tart, ez nem is olyan sok. XD

gergoking írta:
Ezt találtam a Commie feliratában {}. Jót nevettem rajta XD

Commie írta:
A Felderítő Egység lovai (1) {Mivel a nézők pont hogy lovakról akarnak olvasni rögtön azután, hogy minden kedvenc karakterüket kinyírták.}
Ezen én is néztem, hogy pont ide kellett bevágni a lovakról szóló ismertetőt. ^^" Amúgy igaza van a fordítónak, még fel sem ocsúdtam a sokkból, máris nézhettem a pacikat. X'D

Magáról a részről: Nagyon korrekt adaptáció lett, a spoiler szobában írtam is egy kisebb regényt, amit most ide át fogok másolni, mert lusta vagyok újat írni.

Sokkal jobban lesokkolt ez a rész, mint a mangában, pedig nagyon jól tudtam, hogy mi fog következni. Elég sok mindent lefedett az epizód, szóval remélem most azok is elégedettek lesznek, akik egyébként még mindig lassúnak tartják. Volt benne akció bőven, az elit osztag megmutatta, hogyan is kell harcolni. Kár, hogy a női titán ellen nem sokat ért, mivel okos és képzett harcos. Jó ötletnek tűnt, hogy kivágják a szemét és így majd nem tud védekezni, csak arra nem számítottak, hogy neki is van trükkje. A karjait is szépen bevagdalták, tehát azt lehetett hinni, hogy övék a győzelem. Sajnos a női titán az egyik szemére koncentrálta a regenerálódást, ezért ki tudta védeni a támadást. Szerencsétlen Erd kettéharapva végezte, Petra felkenődött egy fára, Auruo pedig kapott egy elég erőteljes rúgást.Megzakkant (Mortal Kombat második menet...) Nem csodálkozom Eren reakcióján, ahogy azon sem, végül mégis az átváltozás mellett döntött. Titán-Eren üvöltésében pedig benne volt a szomorúság, a düh és a bűntudat, ergo megint iszonyúan eltalálták a hangot. A harc epic lett, mindkét óriás bevetette a harci tudását. Sajnos Eren hiába képzett, a női titánt irányító ember is legalább annyira jó közelharcban. Azon mondjuk néztem, amikor mutatták, Titán-Eren karja úgy megsérült, hogy kilátszottak a csontjai. o.O A női óriás pedig nagyobbra tudja nyitni a száját, mint gondoltam volna. Ez elég creepy jelenet volt, főleg, hogy kitépte Erent az óriástestből. Mikasa elkeseredett arckifejezését jól ábrázolták, de szerencsére hamar visszatért a yandere énje és üldözőbe vette a női titánt. Rivaille valahogy ugyan olyan fejeket kapott, holott azért éreztetni kellett volna a nézőkkel, hogy őt is megviselte az osztaga elvesztése. Az elsötétített szemek nem jelentenek semmit, valahogy másképp is megoldhatták volna. Eren megint megmentésre vár, de most úgy döntöttek, hogy az előzetesbe semmi olyat nem raknak bele, ami utalna az elkövetkezendő rész eseményeire.
Eren majdnem elvesztette az irányítást az óriás felett, az a rángatózás nem hiba volt, hanem így akarták érzékeltetni a kezdődő bekattanást. Petra hiányozni fog, de a többieket is megkedveltem az előző részek alatt. Még Auruo hülye menőzését is bírtam.
Mio-chan | 2013-09-01 16:53
Én nagyon várom már a fordítást is, az angol felirat valahogy nem adja át a dolgokat, de epic rész volt! Szuper Rock`n Roll
ShanD91 | 2013-09-01 17:02
nagyon nagyon jó volt a rész csak ennyit akarok irni
Fuyu | 2013-09-01 17:51
Ez baromi jó rész volt, az egész olyan bizsergető érzést hagyott bennem. Nagyon izgultam az Erentitán vs. nősténytitán bunyón pedig már láttam egyszer, de így meganimálva még királyságosabb volt mint a mangóban. *-* Auruo halála meg nagyon betett nekem, és pont látta Petrát a fának csapódni. :'( Pedig csak miatta viselkedett úgy mint Rivaille. Bárcsak talált volna egy nőt aki önmagáért szereti...Pityergő baba Francba az együttérzésemmel. xd
[ Módosítva: 2013.09.01 17:58 ]
Brown | 2013-09-01 22:36
Fuyu írta:
Ez baromi jó rész volt, az egész olyan bizsergető érzést hagyott bennem.
Egyetértek. Egyre izgalmasabbak a részek, nagyon megszerettem ezt az animét. Kíváncsi vagyok, mit tartogatnak az utolsó részekre. Petrát pedig nagyon sajnáltam, megkedveltem az utóbbi részek alatt őt is és az osztagot is.
haganedonciii | 2013-09-01 23:33
óó a szöszi copfost pedig bírtam
ez az óriás fight azért ütött, sajnáltam, hogy Erent tök csúnyán rajzolták meg (a korábbi részekhez képest)
SSJ2Vegeta1 | 2013-09-01 23:44
Majd Bluray-en javítják, itt-ott az óriás forma tényleg eltorzult volt.
Egyébként Eren most észnél volt, nem? Mármint a gondolatok alapján, meg a tekintete a végén.
Nekem egy bajom volt ezzel a bunyóval, hogy végig csapkodás ment meg tigrisbukfenc, a katonaságon nem tanult pusztakezesharcmodort? De a nőstény se volt túl képzett, leszámítva az adottságainak ismeretét, de ez a páncél dolog kissé túlzás már nekem. Meg ha a nyakán is előtudja hozni, akkor eddig miért a kezével védte, időhúzós szaga van rendesen.
De végre tényleg egy jó rész, ahol kicsit fellehetett tekerni a hangerőt és élvezni a látványt.
Aloonthar | 2013-09-01 23:48
Engem leginkább az állóképek zavartak, remélhetőleg az is javítva lesz
SSJ2Vegeta1 írta:
Meg ha a nyakán is előtudja hozni, akkor eddig miért a kezével védte, időhúzós szaga van rendesen.

Mert oda volt "szegezve"?
Rui-chan | 2013-09-02 00:18
SSJ2Vegeta1 írta:
Egyébként Eren most észnél volt, nem? Mármint a gondolatok alapján, meg a tekintete a végén.
Nekem egy bajom volt ezzel a bunyóval, hogy végig csapkodás ment meg tigrisbukfenc, a katonaságon nem tanult pusztakezesharcmodort? De a nőstény se volt túl képzett, leszámítva az adottságainak ismeretét, de ez a páncél dolog kissé túlzás már nekem. Meg ha a nyakán is előtudja hozni, akkor eddig miért a kezével védte, időhúzós szaga van rendesen.
Persze, észnél volt, csak akkor kezdett megveszni, amikor sorolta, hogy mit fog csinálni a női titánnal.

Eren tanult közelharcot, az egyik legjobb volt a katonák között, de amikor a bosszú és a gyilkolás jár az eszében, akkor nem a megfelelő harcmodor kiválasztása lesz a legfőbb gondja. A női titán pedig már fáradt volt, ő korábban mutatott mindenféle "trükköt". A páncélt pedig csak rövid ideig tudja fenntartani, és gondolom a nyakánál a legnehezebb előhozni ezt a képességet.
SSJ2Vegeta1 | 2013-09-02 00:57
Jobban belegondolva egyértelműek a válaszok.
De akkor egy kis önkontrollt nem ártana tanulnia, hogy észnél is tudjon maradni, mert így nem fog messzire jutni, ha az érzelmei miatt csak ész nélkül az ellenfél öklének szalad, jó lenne már egy kis megfontolt küzdelmet látni tőle, amit a társai is bemutattak ma, sajnos hiába.
Én azért valamilyen szinten remélem, hogy sikerrel jár a nőstény és eltudja vinni magával, hátha kiderül még a maradék 4 rész alatt néhány fontos infó az ellenségről és az óriásokról, de erről nem kívánok egy kis morzsányit sem megtudni.

Csak azt nem tudom, hogy fogom kibírni majd 1-2 évig, amíg lesz folytatás, mangán erősen gondolkodom, de nem szeretem a mangákat, amiben pörgős harc jelenetek vannak, azokat úgysem tudják átadni, később meg az animénél már nincs a meglepődés ereje.
A manga egyébként mennyivel jár előrébb? Úgy nagyjából, pl még egy évadnyi rész némi töltelékkel van már?
Senega | 2013-09-02 04:08
Keserédes epizód..
Eren átváltozása, elsőre úgy tűnik mintha she titán előtt zajlana,
spoiler Kinyit
míg a következő pillanatban,a mérföldeket tapossa..(creeeepy !)
He titán ábrázolása, zavaróan igénytelen.(Érthető ha egy női karakterre jobban odafigyel(nek).. de az egyensúly nem árt.)
Számító apróságok.. amire nem ártana odafigyelniük,függetlenül hogy javításra kerül,akármin.

Ami Rivaille csapatát illeti,saját magoknak mondtak ellen,amikor Eren bizalmát/megbízhatóságát megkérdőjelezték,ennek köszönhetően tűntek el mint dohányfüst a szélben.+ Figyelembe véve mennyire hittek a feletteseik, s azoknak a képességeikben ,észrevehették volna,hogy nagy a gáz ,ha a she titán a nyomukban,míg a nagyágyúk már a hazaúton fáradoznak.
Részemről együttérzés 0 .

SSJ2Vegeta1 írta:
A manga egyébként mennyivel jár előrébb? Úgy nagyjából, pl még egy évadnyi rész némi töltelékkel van már?

spoiler Kinyit
48 fejezett ebből 29 feldolgozva, 2 fejezet + - pár oldal / epizód .
jakab7 | 2013-09-02 08:31
Végrevégrevégrevégre!!!
Gyerekek ez odabaszott rendesen, ez bitang jó rész volt!!
Oly hosszú ideje vártam már egy hasonló színvonalú részt, mint amikért az elején megszerettem ezt az animét. Kár, hogy ehhez elég sok, számomra kedves embert ki kellett nyírniuk. Aurou-t és Petrát pedig én is bírtam. Az öreget egyre jobban.
Végre izgalmas, megdöbbentő, letaglózó volt. És (én régebben egy másik topicban írtam arról, hogy kicsit elbaszta az egész feelingjét ez az Eren óriássá válása) most először éreztem azt, hogy attól függetlenül, hogy Eren óriás, visszajött a régi hangulata az egésznek, és hogy nem rontott semmin. Örülök ennek.
A sorozat közepén volt egy nagy visszaesés, ami a történet színvonalát illeti, de nagyjából a 17-18. résztől újra elkezdett visszazárkózni, egyre jobbak lettek a részek, és most érzem azt, hogy visszatért az anime ahhoz a színvonalhoz, amit az eleje alapján elvártam. Ennek nagyon örülök. Az utolsó pár részt illik majd megnyomni. Jó lesz ez.
Azt, hogy Erent megint megpróbálják úgy beállítani, hogy halott, már meg sem lepődök. Igazi nagy durr, akkor lenne, ha most tényleg meg is halna, de ezt igazából kétlem.
Nagyon várom a folytatást!
Nobu | 2013-09-02 10:12
Megkockáztatom, hogy az 5. epizód óta, a 21-es epizód volt a legsokkolóbb rész.

SSJ2Vegeta1 írta:
Csak azt nem tudom, hogy fogom kibírni majd 1-2 évig, amíg lesz folytatás (...)
Azaz idő arra lesz, hogy kipihenjük, megemésztjük az első évad brutalitásait Hűha
Ui.: Kövezettek meg, de engem fenegyerek Levi egyre inkább feszélyez. Sőt, Mikasa fellépése is "blaah...", túl sok vér van már a pucájában Forgatja a szemét Talán izgalmasabb lett volna, ha valaki más találja meg Erent és gurul be, amint benyeli őt a Blondie Titan... Mindenesetre, így is pöpec volt minden.
[ Módosítva: 2013.09.02 12:08 ]
Koizumi Risa | 2013-09-02 11:55
Na ez most tényleg jó rész volt, megint a szék szélén ültem az izgalomtól. Mondjuk lehet, hogy érzéketlen vagyok, de engem különösebben nem viselt meg Petráék halála. Hogy őszinte legyek, még a nevüket se tudtam megjegyezni ez alatt a pár rész alatt. Persze durva volt meg megrázó, de nekem ennyi epizód/ennyi szereplés nem elég ahhoz, hogy megkedveljek egy karaktert.

Viszont tudjátok, mire lennék kíváncsi? Hogy a female titan mire gondolhatott, miközben Erennel harcolt? Annyira sokszor mutatták a tekintetét, de egyszerűen nem tudtam eldönteni, milyen érzelmet látok a szemében.

szerk.: mondjuk a mangaka helyében én nem játszottam volna el megint az Erent-megeszik-lapot, de hát ő tudja.
[ Módosítva: 2013.09.02 12:06 ]
Andusia | 2013-09-02 12:08
Nekem az volt az érzésem közben, mintha azt ordítaná, hogy "Még mindig nem tudod, ki vagyok?", "Miért harcolsz ellenem?". Jó, persze én nem ismerem a mangát, így azt én se tudom (csak sejtésem van), hogy ki lehet benne...
[ Módosítva: 2013.09.02 12:08 ]
AnimeFanatic | 2013-09-02 12:48
Ezt a düht vártam már mióta! Már nagyon ideje volt, majdnem szétcsaptam a gépet olyan izgatott voltam. Mondjuk sejtettem h a nőstényóriás (aki sztem tök egyértelmű h ki, még úgy is h nem nézem a mangát) sokkal tapasztaltabb, ahogy azt mondták is, szóval nem meglepő h Eren kikapott, de most már nagyon várom h abban a 4 részben még mit akarnak mutatni! Tuti lesz vmi csattanó, de aztán remélem nem várnak olyan sokat a folytatásig... minden adott: fut a manga, sokkal előrébb is jár sztem, igazán folytathatnák minél előbb, mert ez addig nagyon kevés!
Rui-chan | 2013-09-02 12:51
Szerintem csak meglepődött, hogy Eren ilyen brutalitással esett neki. Meg az is benne lehet, hogy nem gondolta volna, Eren végül mégis rászánja magát az átváltozásra. Amúgy nagyon tetszett, hogy mindkét óriás szemeit ilyen kifejezőre rajzolták meg, mivel nem tudnak beszélni (csak gondolatokat hallunk, de azt se mindig), ezért másképp kell bemutatni az érzelmeiket.

Az utolsó csapás előtt, mintha Eren felismerte volna, hogy kicsoda a női titán. Bár az is lehet, hogy csak nagyon meglepődött azon a támadáson, amit bekapott.

AnimeFanatic: Sajnos annyival előrébb nem jár a manga, hogy hamar lehessen folytatni. Ráadásul havonta jön ki 1 fejezet, ami nem egy túl gyors tempó. Mondjuk a light novelből készülhetne anime, még ki is jönne belőle egy 12-13 részes sorozat.
[ Módosítva: 2013.09.02 12:53 ]
Tamatu | 2013-09-02 13:03
Most nem akarom fikázni ezt a remek részt, de Eren rosszul döntött.(Amire rá is jött.) Ott voltak ugye a nőstény elkapása előtt, Eren és az egész Levi osztag. Ha Eren mondjuk az elfogás előtt cselekedett volna és pl lefogja a nőstényt Rivaille -k segítségével, akkor nem kellett volna akkora veszteséggel számolni. Ha 3 -an le tudták foglalni egy időre, akkor az egész osztaguk Eren óriásával lazán elfoghatta volna.

Vagy az elkapása után Eren megragadta volna a kezeit és arrébb rakja ezzel utat biztosítva a kapitánynak hogy kiszedjék a "pilótát".
Ennyi elitnek ez nem jelentett volna problémát. Továbbra is f*ck logic.

Vagy ha annak a 3 szerencsétlennek segít be, akkor talán még menthető lett volna a helyzet, lehet hogy addig amíg Mikasa és Levi megérkezik.
Koizumi Risa | 2013-09-02 13:08
Rui-chan írta:
Az utolsó csapás előtt, mintha Eren felismerte volna, hogy kicsoda a női titán.

Nekem is ez jött le a tekintetéből, bár aztán fene tudja. Mondjuk ő aztán igazán felismerhetné. Szerintem Eren pl. kevésbé felismerhető óriás alakban, mint a hölgyemény.
[ Módosítva: 2013.09.02 13:09 ]
Tamatu | 2013-09-02 13:09
Koizumi Risa írta:
Rui-chan írta:
Az utolsó csapás előtt, mintha Eren felismerte volna, hogy kicsoda a női titán.

Nekem is ez jött le a tekintetéből, bár aztán fene tudja. Mondjuk ő aztán igazán felismerhetné. Szerintem Eren kevésbé felismerhető óriás alakban, mint a hölgyemény.
Hát igen, Erenből egy kigyúrt elf lett.
Mio-chan | 2013-09-02 13:12
Hát ez epic volt! Tudom, ki van a Női Titánban, de furcsa, hogy ennyire kegyetlen... Jó, mondjuk, előre tudtam (le kéne állnom a mangával), hogy ilyen lesz, de azért más animálva látni. Én nagyon sajnálom Petráékat, de azért Rivaille vághatott volna szomorúbb fejet is, mikor meglátta őket. Nem értem, hogy miért nem tudták szomorúbbra rajzolni, most az az öt csík, amivel a szemeit elsötétítik, nem jelenti azt, hogy szomorú is... Meg az is jó volt mikor mindenki meghal, erre benyögik, hogy hány kilósak a Felderítő Egység lovai Ezektől eltekintve királyságos rész volt, remélem nem kell tényleg éveket várni a folytatásra, mert azt nem bírnám ki
SSJ2Vegeta1 | 2013-09-02 13:16
Szerintem akkor se ért volna semmit, ha előbb átváltozik, ugyanúgy hívta volna a többi óriást, ha bajba kerül, bár ha annyira akarja Eren-t, akkor lehet nem kockáztatta volna meg, hogy őt is megegyék, vagy segített volna rajta miután kibújt a testből.
Annyira nagy fölényben van még így egyedül is, hogy lényegtelen mit léptek volna.

Nekem tetszett Mikasa reakciója, a köztük lévő kapocs alapján nem volt meglepő.
Lehet újrakéne néznem a részeket, mert nekem sejtésem sincs, hogy ki lehet a nőstény, eddig csak egyszer láttam minden részt, olyankor meg mindig igyekszem a lényegre figyelni.
jakab7 | 2013-09-02 13:45
Nekem sincs ötletem se. Azt se vágom, hogy kire hasonlíthat. Persze aztán az is igaz, hogy túl sok női szereplő nincs igazán. És azok közül is kizárhatunk jó párat, mert látjuk egyszerre az óriással. Nagyon remélem, hogy kiderül hamarosan. Alig várom már azt a négy részt.
Rui-chan | 2013-09-02 15:03
Ez a döntés tipikus példája annak, ha tudom, hogy elesek, akkor leülök. Előre senki sem láthatta, hogy mi fog történni. Pont ezt magyarázták a korábbi a részekben is, amikor Jean értetlenkedett, hogy miért nem avattak be több embert a tervbe. Ráadásul még annyi ismeretlen tényező van, amiket figyelembe kell venni, szóval nem olyan egyszerű tervezgetni. Kicsit féltem, hogy ez történeti rész átmegy ilyen a "bajtársiasság mindent megold - nakama power!" klisébe, közben egy nagy sz*rt!
AnimeFanatic | 2013-09-02 17:22
jakab7 írta:
Nekem sincs ötletem se. Azt se vágom, hogy kire hasonlíthat. Persze aztán az is igaz, hogy túl sok női szereplő nincs igazán. És azok közül is kizárhatunk jó párat, mert látjuk egyszerre az óriással.
spoiler Kinyit
Nagyon hasonló emberi alakban a haja és az orra is eléggé egyedi sztem h fel lehessen ismerni...
[ Módosítva: 2013.09.02 17:54 ]
Misa | 2013-09-02 17:33
AnimeFanatic írta:
jakab7 írta:
írta:
Nekem sincs ötletem se. Azt se vágom, hogy kire hasonlíthat. Persze aztán az is igaz, hogy túl sok női szereplő nincs igazán. És azok közül is kizárhatunk jó párat, mert látjuk egyszerre az óriással.
spoiler Kinyit
Nagyon hasonló emberi alakban a haja és az orra is eléggé egyedi sztem h fel lehessen ismerni...
Szerintem rakd spoilerbe hátha nem akarja lelőni magának
deathDotaku | 2013-09-02 17:41
Jól sejetetem akkor nevét amúgy se tudom ! Azért 4 -részből nem lesz sok minden ahogy ismerem a dolgot és idáig is hogy húzták mondjuk ez adja meg a feelingjét ,de ami igazándiból böki a csőrőm hogy mi lehet Eren apjának a pincéjében!!!!!!!!!!!hardcore mangába se igen jár még ott ez a legnagyobb kérdés.
jakab7 | 2013-09-02 20:28
AnimeFanatic írta:
jakab7 írta:
Nekem sincs ötletem se. Azt se vágom, hogy kire hasonlíthat. Persze aztán az is igaz, hogy túl sok női szereplő nincs igazán. És azok közül is kizárhatunk jó párat, mert látjuk egyszerre az óriással.
spoiler Kinyit
Nagyon hasonló emberi alakban a haja és az orra is eléggé egyedi sztem h fel lehessen ismerni...

Hát igazából van egy tippem. Végig az motoszkál bennem régóta, de semmivel nem tudom megalapozni igazán. Nem tudom, hogy ide írhatok-e róla bármit.
spoiler Kinyit
Csak azért gondolok rá, mert kb az egyetlen csaj, akit fel tudok idézni azokon kívül, akiket ezért zárok ki, mert egy időben emberként jelen vannak az óriással. A haj is kicsit talán hasonló, de erre meg nem tudok megesküdni, visszakeresni meg lusta voltam.
Tamatu | 2013-09-02 20:48
Rui-chan írta:
Ez a döntés tipikus példája annak, ha tudom, hogy elesek, akkor leülök. Előre senki sem láthatta, hogy mi fog történni. Pont ezt magyarázták a korábbi a részekben is, amikor Jean értetlenkedett, hogy miért nem avattak be több embert a tervbe. Ráadásul még annyi ismeretlen tényező van, amiket figyelembe kell venni, szóval nem olyan egyszerű tervezgetni. Kicsit féltem, hogy ez történeti rész átmegy ilyen a "bajtársiasság mindent megold - nakama power!" klisébe, közben egy nagy sz*rt!
Pedig elég nyilvánvaló volt, már a mangában is. Eren tuti nem lehetett, hisz csak egy hülye kölyök, látszik is rajta. Levi pedig megbízhatott volna a saját csapatában, ha már ennyire ezt hangoztatták már mióta.
Sokkal kevésbé lett volna kockázatos ha bevetik akkor Erent is. Amint elkapták a nőstényt várható volt hogy biza' ki fog jutni. Elbízták magukat.
ViharTáncos | 2013-09-02 21:26
Egyszerre gyűlölöm és szeretem ezt sorozatot szeretem mert tényleg odatesz valamit az asztalra és nem farkas ordító baromságokkal van tele de masszívan gyűlölöm mert mire megszeretek valakit addigra menten kinyírják. Ha már elkezdtem most már befejezem de biz isten még egy ilyen g@c1 kegyetlen történet írót a legkeményebb horror könyvekben látni.

És az is biztos ,hogy haragom okán amiben semmi racionalitás nincs 5 pontnál többet nem fogok adni...
Balus | 2013-09-02 22:39
ViharTáncos írta:
masszívan gyűlölöm mert mire megszeretek valakit addigra menten kinyírják.
Akkor a Trónok harcába inkább bele se kezdj, ott a kedves író mondhatni állandó jelleggel ezt csinálja.
Egyébként a legutóbbi egy meglepően jó epizód volt, eddig 6/10-en áll nálam a sorozat, de ha képesek tartani ezt az iramot a végéig, akkor lehet hogy felkerekítem 7-re.
Amúgy az epizódban ezt a részt csak én találtam viccesnek, vagy legalábbis furcsának?
spoiler Kinyit

eren.exe has stopped working
[ Módosítva: 2013.09.02 23:05 ]
Tamatu | 2013-09-02 22:45
Balus írta:
Amúgy az epizódban ezt a részt csak én találtam viccesnek, vagy legalábbis furcsának?
Én egyenesen röhögtem. X'D
Meg amikor futott. Hahotázik
ViharTáncos | 2013-09-03 07:39
Balus írta:
ViharTáncos írta:
masszívan gyűlölöm mert mire megszeretek valakit addigra menten kinyírják.
Akkor a Trónok harcába inkább bele se kezdj, ott a kedves író mondhatni állandó jelleggel ezt csinálja.

Ja ne is mond ott is vonyítottam már a 2 évadban mint a medve csapdába lépett farkas.

Eren.exe elég fura volt nekem is ^^ Unity is strengh miért nem egyszerre támadtak ?
Mio-chan | 2013-09-05 19:25
Akkor ez majd feldob mindenkit

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1UyKJGkVTnA

Imádom az animét, és rátaláltam erre a a pródiára. Fáj XD
thomk | 2013-09-08 04:02
22-es rész tömören: 21-es rész siratása, gyászolása. Ám Levi reakcióján meglepődtem amikor a többiek holttestét dobálták le a kocsiról.
Szalamandra | 2013-09-08 23:07
Engem spec meglepett Petráék halála, mert mindig szokott lenni 5-10 ember, akibe biztos lehetsz, hogy nem fog diő előtt meghalni és én azt feltételeztem ők is ebbe tartoznak, és csúnyán melléfogtam. Sajnálom őket, meg is lepett, bár a padlóra se kerültem tőle.

Viszont a 22-es rész kicsit lélekgyötrő lett. A két srácot valahol megértetem amiért visszamentek a bajtársuk testéért, de szívesen felpofoztam volna őket, mert így csak a bajt hozták a többiek fejére. De mondom, meg is értem őket, + amikor ott dobálták le a holttesteket elképzeltem, hogy én mit éreznék vagy gondolhatnék. Igaza van Rivaille-nak, hogy a halott halott marad, bárhol is legyen, de valahogy könnyebb lenne a lelkemnek, ha tisztes temetést adhatnék a szeretteimnek, mint abba a tudatba élni, hogy hagytam őket a puszta közepén megrohadni.
A végső arcon csapás a vége lett, amikor a falon belüliek ócsárolták a Felderítő Egységet. Nyilván ők csupán annyit tapasztalnak belőle, hogy csak fölöslegesen vásárra viszik a bőrüket és öletik meg magukat és erre megy el az adófizetők pénze + ott vannak a gyászolók, akiknek le kell valakin vezetni a dühüket és erre a túlélőket veszik elő. Szörnyű volt látni Erwin-éket, ahogy próbálták ignorálni az embereket, de az arcukon látszott mennyire szörnyen érzik magukat. Szerintem ennyi halál és szenvedés után már nem nagyon tudnak szomorúak lenni, csak belefásultan faarcot próbálnak vágni.

És itt jön egy kérdés. Létezik hogy Rivaille és Petra között volt valami? Szal abszolút nem úgy néztek ki mint egy szerelmespár, de Rivaille mintha őt jobban sajnálta volna vagy hogy mondjam. Pl. mikor ledobták a lány testét a szekérről és úgy belassult a kamera meg a végén az apuka. Ott nagyon ecsetelte a házasságot. Szal ők terveztek ilyet, vagy a család akarta volna Rivaille-t vagy mi?
ShanD91 | 2013-09-08 23:22
Jó de ha Levi úgy ki tudta teríteni a csajszit akkor nehogy már előtte ne tudta volna... Meg akkor még ott volt a teljes csapat is. Ez azért szerintem hülyeség így. Meg akkor még ki is volt kötve értem én, hogy azért kell +rész de akkor oldják meg hitelesen. Meg most miért nem lehetett gyorsan elintézni a titánt? Amúgy innen baromi egyszerű lenne megnézni, hogy ki az áruló. Aki utolsóként érkezik... Meg azt nem értem, hogy ha szőke haja van akkor mi a fenéért nem állítják az összes szőkét egy sorba és megkérdezni bárkit , hogy láttad-e őt xyz időpontkor. Ha az egyiket senki nem látta akkor ő a titán.
Rui-chan | 2013-09-08 23:34
Szalamandra írta:
A két srácot valahol megértetem amiért visszamentek a bajtársuk testéért, de szívesen felpofoztam volna őket, mert így csak a bajt hozták a többiek fejére.

Igen, ezzel én is így voltam, a szándék nemes volt, de kicsit gondolkodhattak volna, mielőtt cselekszenek. Nem véletlenül mondták, hogy hátra kell hagyni bizonyos holttesteket.

Szalamandra írta:
Szörnyű volt látni Erwin-éket, ahogy próbálták ignorálni az embereket, de az arcukon látszott mennyire szörnyen érzik magukat. Szerintem ennyi halál és szenvedés után már nem nagyon tudnak szomorúak lenni, csak belefásultan faarcot próbálnak vágni.
Azt hiszem ezt hívják befelé folyó könnyeknek. Amikor már annyi mindent megélt valaki, hogy nem tud sírni, de mégis gyászol. Azt még durvábbnak tartottam, amikor maguk a katonák üvöltötték, hogy Erwin és Rivaille nem is emberek.

Szalamandra írta:
És itt jön egy kérdés. Létezik hogy Rivaille és Petra között volt valami? Szal abszolút nem úgy néztek ki mint egy szerelmespár, de Rivaille mintha őt jobban sajnálta volna vagy hogy mondjam. Pl. mikor ledobták a lány testét a szekérről és úgy belassult a kamera meg a végén az apuka. Ott nagyon ecsetelte a házasságot. Szal ők terveztek ilyet, vagy a család akarta volna Rivaille-t vagy mi?
Erre nagyon kíváncsi lennék, mivel mangaolvasóként sem tudtam megfejteni ezt az apró rejtélyt. Nagyon úgy tűnt, hogy van valami köztük, bár ezt nem mondták ki nyíltan. Auruo pedig eléggé nyíltan próbálta utánozni Rivaille stílusát és róla pedig kiderült, hogy szerette Petrát, szóval valószínűleg oka volt felvenni ezt a fura viselkedést. Aki jobban ért az ilyen jelekhez, felvilágosíthatna.

ShanD91 írta:
Jó de ha Levi úgy ki tudta teríteni a csajszit akkor nehogy már előtte ne tudta volna... Meg akkor még ott volt a teljes csapat is. Ez azért szerintem hülyeség így. Meg akkor még ki is volt kötve értem én, hogy azért kell +rész de akkor oldják meg hitelesen.
A női óriás már fáradt volt, ráadásul már másodszor változott át. Bármennyire képzett, azért rá is hatással vannak az átalakulás negatív oldalai. Korábban nem okozott gondot neki, hogy megszilárdítsa a testének bizonyos pontjait, tehát hiába kaszabolták, nem értek vele semmit. Ezzel szemben ennél a harcnál kimerült, alig tudott már futni, nem hogy védekezni. Ezen kívül Eren is adott neki pár ütést, ami megint csak gyengítette. Ráadásul, ha megnézed még vakon, egy fa tövében "ülve" is majdnem lecsapta Mikasát, amikor a nyakszirtjét próbálta támadni. Az elit osztag pedig azért nem boldogult ellene, mert ilyen fajta óriással még nekik sem volt dolguk. (Plusz részben a bosszú is vezette őket Gunther halála miatt.)
[ Módosítva: 2013.09.08 23:41 ]
Szalamandra | 2013-09-08 23:56
ShanD91: Mert honnan tudják, hogy nem-e a falon belülről szökött utánuk valaki, akinek nem kellett volna részt venni az akcióan? Vagy lehet, hogy egy olyan illetőről van szó, aki régi Felderítő volt, csak eltűntnek lett nyilvánítva évekkel ezelőtt és ez idő alatt meghúzta magát valahol. Mondjuk... Tehát nem lehetnek benne biztos, hogy a küldetésben részt vevők között volt a nőstény óriás. Meg nagyon idejük se volt jobban utána nézni, gondolom a kövi rész majd részben a tanakodásról is fog szólni.

Rui-chan: Mondjuk nekem ez az egész Rivetra dolog csak ebbe a legutóbbi epizódban tűnt fel, előtte semmit sem tapasztaltam, hogy esetleg lenne közöttük valami, szal passz. Az őket shippelőknek meg nem szabad bedőlni, mert mindenbe mindent belelátnak (ami teljesen érthető ), akiket meg annyira nem érdekli a párosuk biztos nem agyalognak rajta túl sokat, úgyhogy meg vagyunk lőve XD Mondjuk szép meg tragikus szerelmi történet lenne az övék, ha tényleg együtt lettek volna, de én spec nem tudnám őket egy párként elképzelni, totálisan függetlenül attól, hogy én kivel shippelem Rivaille-t XD
jucuky | 2013-09-09 07:42
Szerintem nem volt köztük romantikus viszony, mármint lehet nincs igazam, mangát nem olvasom (még) szóval lehet tévedek, vagy lehet egyszer a mangaka megcáfol egy flashbackben, de itt szerintem kölcsönös tiszteletről volt szó. Úgy értem Petra egy okos, talpraesett csajszi volt (Erent is hogy visszahozta, mikor az készült elveszíteni a fejét), akinek az elvesztése már önmagában tragédia. Inkább kölcsönös tiszteletet és szimpátiát éreztem kettejük között, mintsem viszony. Auruo mondjuk érdekes, féltékeny volt, meg menőzni akart Petra előtt, de nem hiszem, hogy bizonyos volt, inkább csak látta ő is ezt a szimpátiát és nagyratartást, és ezért páváskodott annyit. Vagyis én így gondolom, aztán majd az orromra koppint a mangaka, hogy nem úgy van az.
pviki94 | 2013-09-09 11:04
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ezt a videót láttátok-e már, nem rég találtam a you tube-on, de én sokkot kaptam!!

https://www.youtube.com/watch?v=nztGlKUPBHQ
Szalamandra | 2013-09-09 15:22
Igen jucuky, én is ezt tartom lehetségesnek, mert mint mondtam, egész eddig semmi hasonló jelzéseket nem kaptunk, annyit kommunikáltak amennyit kellett, nem voltak félreérthető nézések stb. És mégis ezért furcsa, hogy most miért Petra lett ennyire sajnáltatva? Persze ő lány, ezért kicsit megrázóbb és Gunther, Aurou meg Chiba Susumu családját is mutatták, hogy várják haza, de Petra testénél Heichou-senpai jobban "lecövekelt", míg a többiek mellett csak elsuhant (bár én ezt is meg tudom magamnak magyarázni miért), pont őt dobták le a szekérről, Rivaille pedig még utoljára vetett rá egy szomorú pillantást és az apja is furcsákat beszélt. Ezt a jelenetet lehet úgy értelmezni Rivaille volt a vőlegénye vagy hasonló és azért akadt ki, de lehet a szimpla tudat, hogy az egyik igen fontos és tehetséges beosztottja már nem tud megházasodni, nem szülhet gyereket mert meghalt és Rivaille sztem valahol önmagát is hibáztatja. Nem csak Petra, hanem minden alatta dolgozó miatt. Szal ja, szerintem is inkább bajtársiasság volt köztük, ha nem, akkor jobban ki lett volna hangsúlyozva, de akkor is furcsán sok volt Petrából.
Tamatu | 2013-09-09 15:49
pviki94 írta:
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ezt a videót láttátok-e már, nem rég találtam a you tube-on, de én sokkot kaptam!!

https://www.youtube.com/watch?v=nztGlKUPBHQ
Erenékből hímringyó lett. xD

Szerintem azért volt Petrán a hangsúly, mert ő volt a Levi osztagból az akit úgy tényleg nem lehetett utálni. Mármint egy kedves, fiatal, tehetséges lány aki ebbe az egészbe belekeveredett, és ezt hangsúlyozták ki a végén amikor az apja ott kb. a szánkba rágta hogy miért őt kell a legjobban gyászolni. Ha durván kellene fogalmaznom egy kiskutyához hasonlítanám, mert a kutyákat is jobban sajnálják a filmekben ha meghalnak, mint az embereket. (Én legalábbis. )

Végül is Bossard öregen és Petrán kívül én nem sajnáltam senkit. Gin és Günthi eléggé szürke karakterek voltak, amolyan töltelékek. Az előző kettő legalább úgy-ahogy ki volt dolgozva. Az öreget pl pont a 21. rész elején kedveltem meg (a mangában is pont ott). A morcos karaktere kicsit mindig is bejött igazából.

Sz'al R.I.P. elitek.

spoiler Kinyit
Na, itt az ideje újranézni a 22 -es részt.
[ Módosítva: 2013.09.09 15:51 ]
haganedonciii | 2013-09-10 15:17
tetszett ez a rész, tök szomorú volt, ahogy beszéltek a családok, hogy majd mindjárt jönnek haza meg az aláfestő zene is jó volt hozzá.
sőt, Levi tarolása is badass volt az elején
ellenben csak nekem fura az erdőben való pókemberes röpködésük?
Tamatu | 2013-09-10 17:08
haganedoncii írta:
ellenben csak nekem fura az erdőben való pókemberes röpködésük?

AoT=GoT+Pókember+Egy kevés kreativitás.
kakarottosan | 2013-09-12 18:38
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3nNIEM7h55k#t=358

homok ból épített órás ( csak a feje ) de nagyoon jó lett
Nebelwerfer | 2013-09-12 18:48
Nemtudom ez már volt-e:

http://9gag.com/gag/aVOq1dv

áthelyezve a projektektől. /mod/
[ Módosítva: 2013.09.12 18:48 ]
KIRA16 | 2013-09-12 19:50
kakarottosan írta:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3nNIEM7h55k#t=358

homok ból épített órás ( csak a feje ) de nagyoon jó lett

Ez nagyon jó lett
Tamatu | 2013-09-12 20:10
Nebelwerfer írta:
Nemtudom ez már volt-e:

http://9gag.com/gag/aVOq1dv

áthelyezve a projektektől. /mod/
Asszem ja.
deny058 | 2013-09-13 21:22
Nem tudja valaki hogy tényleg csak 25 részes anime lesz e?
Nem hiszem hogy be fogják tudni fejezni

áthelyezve a projektektől /mod/
[ Módosítva: 2013.09.13 21:22 ]
Aloonthar | 2013-09-13 21:23
deny058 írta:
Nem tudja valaki hogy tényleg csak 25 részes anime lesz e?
Nem hiszem hogy be fogják tudni fejezni

Még a mangának sincs vége, miért akarnák befejezni?
Van benne potenciál egy második évadra, szinte biztos, hogy egy cliffhangerrel zárják a 25. részben (igen, 25 részes).
A fordítás pedig pazar, már hétfőtől a vasárnapot szoktam várni
Köszönöm a fordítást

áthelyezve a projektektől /mod/
[ Módosítva: 2013.09.13 21:23 ]
thomk | 2013-09-15 02:32
Ep 23: Tökre durva volt, hogy annak ellenére h nagyon figyeltem ennél a résznél, még is csak a harmadik negyedénél esett le, hogy Annie -t gyanusítják, pedig már az elejétől nyomta magából a rész a jeleket, h ez lesz a kimenetel. Armin meg nem tudom, hogy volt képes ilyen következtetést levonni.
[ Módosítva: 2013.09.15 2:33 ]
hassan | 2013-09-15 15:32
Kicsit visszatérve a paródiákhoz, itt az előző oldalon linkeltnek a folytatása, csak ajánlani tudom.

Attack on Titan Paródia - A fal mögött 2. Rész
gergoking | 2013-09-15 15:35
spoiler Kinyit
Ó, Mikasa, mindig olyan gyönyörű vagy...
Pitbull | 2013-09-15 15:36
Nem 3-4 perc összefoglalással kezdődött a rész? WTF? Teljesen rám ijesztett, nem vagyok hozzászokva az ilyenekhez. Micsoda meglepetéseket tartogat még ez az anime itt a végére?
Rui-chan | 2013-09-15 15:43
spoiler Kinyit
Azért ez az arc se semmi és ez direkt lett ilyen. Annie nagyon félelmetes volt, de a legidegesítőbb karakter címet akkor is Hitch (a másik csaj) kapja erre a részre.

Armin beszólása pedig ütött.

Marlo megagyalása és a korrupt Katonai Rendőrök filler részek voltak, de a tárgyalás óta sejthettük, hogy itt nincs minden rendben. Jean örülhet, hogy a Felderítőket választotta.
haganedonciii | 2013-09-15 23:37
tetszett ez a rész, főleg mert már az elejétől érezni lehetett a feszültséget, hogy itt valami történni fog.
Marlo ambiciózus megnyilvánulásáról egyből Roy Mustang jutott eszembe viszont Anniet megkedveltem, így már két kedvencem is van
Tamatu | 2013-09-15 23:46
Jó rész volt.
De az az Annies rész. xD
Úgy nevetett mint valami beszívott könnyelmű ribi. X"D Nagy volt.
Amikor felvette a gyűrűt, már tudtam hogy valami ilyesmire kell majd.
spoiler Kinyit
Mikasa meg nagyon cekcuális volt abban a kardelővevő pózban, bár a viselkedése már irritál. Eléggé lobbanékony lett mostanában, mintha folyamatosan menstruálna vagy mi.
A mangát asszem pont a "reggeli" sorakozóig olvastam, így szerencsére az évadzárást már nem lőttem le magamnak.
[ Módosítva: 2013.09.15 23:46 ]
McAce | 2013-09-16 07:47
spoiler Kinyit
Nem gondoltam volna, hogy Annies lesz a nőstény óriás.
Elég sok megválaszolatlan kérdés van még, és rengeteg lehetőséget tartogat még ez a sorozat.
Nagyon bízom abban a 2. sorozatban! XD
Nobu | 2013-09-16 11:43
Ácsi, ácsi. Honnan a legelőszagú lópikulából jött rá a három muskétás, hogy "amúgy mellesleg
spoiler Kinyit
Annie tudjuk, hogy te vagy nőstény óriás!" ?
Nagyon kíváncsi vagyok a kitudakolásuk részleteire.
Pitbull | 2013-09-16 12:32
Szerintem ez a következőből fog kiderülni. Biztos nem 20 perc harc lesz a város közepén, hanem lesz egy flasback, ahogy rájöttek a dologra.
ViharTáncos | 2013-09-16 13:09
Valahogy ahogy halad előre a sztori egyre kevésbé tűnnek "gonosznak" a nagyra nőt bárgyú pofájú lépegetők. Asszem a ellenség csapatának fogok szurkolni a következő részben. ^^
WayneGace | 2013-09-16 15:08
Pedig annyira egyértelmű volt. A nőstény óriás kinézetéből is lehetett következtetni. Bár a rész elején kicsit elbizonytalanodtam, hogy lehet mégsem ő lesz. Lehet nekem csak azért volt tuti tipp, mert az utolsó 3 részt csak most néztem meg. Így jobban kirajzolódott talán, mint heti egy részre szétbontva.
bala971119 | 2013-09-16 15:27
WayneGace írta:
Pedig annyira egyértelmű volt. A nőstény óriás kinézetéből is lehetett következtetni. Bár a rész elején kicsit elbizonytalanodtam, hogy lehet mégsem ő lesz. Lehet nekem csak azért volt tuti tipp, mert az utolsó 3 részt csak most néztem meg. Így jobban kirajzolódott talán, mint heti egy részre szétbontva.

Lehetséges. Én heti rendszerességel nézem és nem tudtam hogy ki lehet az.
WayneGace | 2013-09-16 15:52
Van néhány dolog, amit szinte biztosra lehetett venni.
Szőke. Eren átváltozásából lehet következtetni, hogy a hajszín megmarad.
Nő.
Ismeri Eren és Armin arcát, kinézetét.
Ami még ennél is fontosabb, hogy kötődik hozzájuk valamilyen szinten. Mert az rendben van, hogy Erent nem öli meg. Armin életben hagyása viszont árulkodó volt. Főleg úgy, hogy nem csak elrohant mellette. Ebből következik az is, hogy valószínűleg nem teljesen új szereplő.
Nincs jelen, míg mindenki más igen a nőstény órással vívott küzdelem során. Ő volt az, akire ez mind igaz volt az eddig megismert szereplők közül.
Ezen felül ott van az óriás és az ő kinézete közötti hasonlóság.
petey | 2013-09-16 15:57
Nobu írta:
Ácsi, ácsi. Honnan a legelőszagú lópikulából jött rá a három muskétás, hogy "amúgy mellesleg
spoiler Kinyit
Annie tudjuk, hogy te vagy nőstény óriás!" ?
Nagyon kíváncsi vagyok a kitudakolásuk részleteire.

Szerintem elég egyértelmű volt, hogy ki a nőstény óriás. Már csak - ahogy előttem is írták - a rajzolásból is lehetett tudni. Ilyen orra és haja, csak neki volt.
Amúgy úgy tűnik, hogy Eren jött rá, legalább is nekem úgy tűnik. Mikor az erdőben óriásalakban gyepálják egymást, akkor világosan látszik, hogy Eren felismeri a nőstény óriás mozdulatait/harci beállását. Ott esik le neki, és le is fagy egy pillanatra, azért kenik el csúnyán a száját.
haganedonciii | 2013-09-16 15:59
egyébként én már totál elvesztettem a fonalat, valószínűleg az egyhetes várakozások következtében... de miért akartak Erenék kiszökni a pincén át? (és honnan?) vagy csak Anniet akarták csapdába szorítani? nekem valahogy nem volt egyértelmű ^^
WayneGace | 2013-09-16 16:05
Igen, olyan helyre akarták csalni valószínűleg, ahol nincs tér az átváltozáshoz.
Más kérdést, hogy ugyanígy, csak fordítva, ő is elcsalhatta volna Erent, ahelyett, hogy a fél felderítő brigádot lemészárolja.
petey | 2013-09-16 16:12
WayneGace írta:
Igen, olyan helyre akarták csalni valószínűleg, ahol nincs tér az átváltozáshoz.
Más kérdést, hogy ugyanígy, csak fordítva, ő is elcsalhatta volna Erent, ahelyett, hogy a fél felderítő brigádot lemészárolja.
Nem hiszem, hogy fordítva elcsalhatta volna. Miután kiderült, hogy Eren óriás, onnantól vagy őrizetben volt vagy a felderítőkkel. Sosem hagyták magára. Nemigen férkőzhetett volna a közelébe, nemhogy még el is csalja.
SSJ2Vegeta1 | 2013-09-16 16:40
Nekem se esett le az elmúlt részek alatt, hogy ő lenne az óriás, vagyis előző résznél tényleg elkezdtem agyalni ezen és már mindenkire gondoltam, akkor beugrott ez a karakter is, de mikor láttam, hogy sír mikor Erent kiszabadították, akkor azért elvetettem, elvégre nem volt Eren senkivel olyan kapcsolatban Mikasáékat leszámítva.
A rész elején mikor az ágyban felébredt, akkor egyértelmű volt viszont a hasonlóság.

Még 2 rész, most már sok minden nem fog történni sajnos, a folytatásig meg majd gondolom várni kell vagy 2-3 évet, szóval nehéz lesz kibírni.
Tamatu | 2013-09-16 16:45
Annyira egyértelmű volt hogy ki a nősTÉNY, mint az a TÉNY, hogy lélegzel. Már bocsi.
Szerintem amúgy Armin jött rá előbb, és aztán amikor volt idejük Erennel összebeszéltek valahogy, aztán a többieknek is elmondták. Mikasa meg csak úgy "volt". Teljesen elvakította a düh, ha Levi nincs ott már nem is élne. (Curse you, Rivaille! Why did U help) Még lehet a fem. óriás hajszínét sem jegyezte meg.
Mert ha jól emlékszem először Arminnak tűnt fel valami amikor szemeztek, az Erenes jelenet pedig csak jóval utána történt.

Amúgy Armin. Csak nekem tűnt fel, (lehet nem így van) hogy Inoue egyre kevésbé próbál fiúsan beszélni? Eddig is könnyedén észre lehetett venni hogy Arleltnek lány hangja van, de ebben a részben különösen. Főleg amikor Annie vel beszélgetett töbször is, teljesen olyan volt mint egy "csajos" beszélgetés.

A kedves "áruló" horny nevetése meg még mindig cseng a fülemben. xD
Must watch it. Again. Hahotázik
[ Módosítva: 2013.09.16 16:47 ]
Nadga | 2013-09-16 17:13
Mikasa mostanában tényleg olyan, mintha folyton menstruálna.. nekem kicsit már hiányzik az a "csendes gyilkos", akit az első részekben megismertünk

Tamatu írta:
Amúgy Armin. Csak nekem tűnt fel, (lehet nem így van) hogy Inoue egyre kevésbé próbál fiúsan beszélni? Eddig is könnyedén észre lehetett venni hogy Arleltnek lány hangja van, de ebben a részben különösen.
A kedves "áruló" horny nevetése meg még mindig cseng a fülemben. xD

szerintem is egyre nőiesebb a hangja, ami azért furcsa, mert az arcát meg próbálják egyre fiúsabbra csinálni!! xd legalább is én így vettem észre
Annie nevetése pedig szerintem is elég gyenge volt, főleg az ábrázata; az elpirulását elég furán csinálták meg xd kb olyan volt, mint Mikasánál, amikor mondtak neki valami olyasmit, hogy Eren a fiúja, ő meg belepirult, hogy "ő nem is a fiúmElpirul"
azon is fogtam a fejem, bár az talán egy fokkal durvább volt
WayneGace | 2013-09-16 17:54
petey írta:
WayneGace írta:
Igen, olyan helyre akarták csalni valószínűleg, ahol nincs tér az átváltozáshoz.
Más kérdést, hogy ugyanígy, csak fordítva, ő is elcsalhatta volna Erent, ahelyett, hogy a fél felderítő brigádot lemészárolja.
Nem hiszem, hogy fordítva elcsalhatta volna. Miután kiderült, hogy Eren óriás, onnantól vagy őrizetben volt vagy a felderítőkkel. Sosem hagyták magára. Nemigen férkőzhetett volna a közelébe, nemhogy még el is csalja.

Ha akarták volna megoldhatták volna kevésbé véresen. Hisz Annie is csatlakozhatott volna a felderítőkhöz. Azután pedig várhatta volna a lehetőséget. Persze lehet így két legyet akartak ütni egyszerre. Megszerezni Erent és alaposan legyengíteni a felderítő hadosztályt.
petey | 2013-09-16 18:28
Kevésbé véresen? Ebben az animében? Ezt te sem gondoltad komolyan.
Az a baj, hogy sem az óriások, sem Annie motivációját nem ismerjük. Ha nem csak annyi volt a dolga, hogy kapja el és szállítsa le Erent élve, akkor lehet ez volt a legjobb megoldás, mert így megvolt az esélye, hogy nem lepleződik le. Jön egy óriás, elkapja Erent, majd eltűnik. Annie meg megy vissza a városba. Senki nem veszi észre, nem gyanakszik rá, dolgozhat tovább beépülve. Míg a felderítők között valószínű "egyszer használatos" lett volna.
Na, majd jövő héten kiderül.
Nadga | 2013-09-16 20:16
hát szerintem így, hogy mindenki tudja, hogy Annie a női óriás, a harc kb elkerülhetetlen.. ő meg hülye lenne lemenni abba az alagútba, de erre Arminék is biztos számítottak. az biztos, hogy ha Annie-t elkapják, neki nem lesz kegyelem, alaposan kivallatják, utána meg jönnek a kísérletek, amíg bele nem hal, vagy meg nem öli magát. de valószínűleg úgyis meg fog szökni..
és szerintem Annie azért nem a felderítőkhöz állt be, mert valószínűleg ott van feladata. hiszen ő nem tudhatta Erenről, hogy ő is képes óriássá változni, mert erre csak az után derült fény, hogy mindketten máshova csatlakoztak. Lehet, ha előbb kiderül, akkor Annie is a felderítőkhöz csatlakozik.
Jaken25 | 2013-09-16 20:36
Már tudta előbb is,mikor Pixis beszédet tartott akkor a helyőrség minden tagja a helyszínen volt.Ekkor tudhatta meg,hogy rajta kívül rendelkezik más is az övéhez hasonló képességekkel.
Yorii | 2013-09-16 20:41
Arigatuo ^^

Tudtam!Tudtam!Tudtam!
spoiler Kinyit
Tudtam hogy Annie az óriás!!!!! Már az első perctől fogva!!!!
Ez az baby igazam volt Úgyhogy nem is lepődtem meg nagyon
Egyébként jó kis rész volt Szuper kiderült hogy ki az óriás(Yorii, figyelmeztetlek, egy durva spoilert árultál el nyíltan! Attól még hogy te már láttad a részt, nem biztos, hogy mások is látták már! Légyszíves gondolj a többiekre is, ne csak magadra! - Andusia)

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.16 20:41 ]
Tamatu | 2013-09-16 20:47
Yorii írta:
Arigatuo ^^

Tudtam!Tudtam!Tudtam!
spoiler Kinyit
Tudtam hogy Annie az óriás!!!!! Már az első perctől fogva!!!!
Ez az baby igazam volt Úgyhogy nem is lepődtem meg nagyon
Egyébként jó kis rész volt Szuper kiderült hogy ki az óriás(Yorii, figyelmeztetlek, egy durva spoilert árultál el nyíltan! Attól még hogy te már láttad a részt, nem biztos, hogy mások is látták már! Légyszíves gondolj a többiekre is, ne csak magadra! - Andusia)

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
Ki nem tudta?
spoiler Kinyit
Ám akkor itt ezek szerint minden spoilert tag alá kell(ene) rejteni?
MaRtiN | 2013-09-16 21:05
Tamatu írta:

Ki nem tudta?
spoiler Kinyit
Ám akkor itt ezek szerint minden spoilert tag alá kell(ene) rejteni?
Ha nem tűnt volna fel, ez a post a projektektől lett áthelyezve, és amit Andi írt az oda vonatkozott.
Ha a felhasználó egyből rátalált volna eme topicra, akkor nem ment volna neki a figyelmeztetés sem.
Mindezekből következik, hogy ha itt írsz az adott részről, akkor nem kell spoiler tag-el ellátnod.
Tamatu | 2013-09-16 21:37
Ja, én is ilyenre emlékeztem, azért kavart össze egy kicsit, de már látom. Csak valamiért a bazi nagy piros szöveg után nem tűnt fel a zöld.
De kössz a választ.
[ Módosítva: 2013.09.16 21:37 ]
Nadga | 2013-09-16 22:05
Jaken25 írta:
Már tudta előbb is,mikor Pixis beszédet tartott akkor a helyőrség minden tagja a helyszínen volt.Ekkor tudhatta meg,hogy rajta kívül rendelkezik más is az övéhez hasonló képességekkel.

Pixis akkor mondott beszédet, amikor a katonák már megkezdték a szolgálatukat azon a helyen, amit kiválasztottak, nem? Tehát Annie csak az után tudhatta meg Erenről, hogy át tud változni, mikor már a királyi rendőrségnél volt, és nem hiszem, hogy csak úgy átsasszézhatott volna onnan a felderítő egységhez
[ Módosítva: 2013.09.16 22:08 ]
Masa-Miine | 2013-09-16 22:41
Amúgy Annie akkor is ott volt mikor Eren kimászott az óriásból még Trostnál (mikor Mikasa szétbőgi magát) szóval akkor nyilván rájött emellett mindenhol szétterjedt ez a hír a falak mögött szóval ha olyan ostoba hogy az előbb említettből nem jön rá (amit nem hiszek) akkor a hírek csak eljutottak hozzá.
Rui-chan | 2013-09-16 23:27
A 8. részben Annie szintén hátramaradt a főhadiszállásnál, amikor a rejtélyes óriás még pusztított a környéken. Tehát már akkor megtudta, hogy Eren is ugyan olyan képességgel bír, mint ő. Mikasa, Armin, Jean, Reiner, Bertholdt és Annie tudták, hogy mi történt, de a vezetőség titoktartásra kötelezte őket.

Pixis a lyuk elzárása előtt mondott beszédet, amivel meggyőzte a dezertálni akaró katonákat, hogy mégis harcoljanak. Erwin szintén elmondta, hogy Erenék pincéjében van a válasz az óriások rejtélyére és akkor még Annie is ott volt, akárcsak az összes újonc. Már, aki életben maradt...
[ Módosítva: 2013.09.16 23:28 ]
Nadga | 2013-09-17 06:23
ez így mind igaz, de ezek is mind azután történtek, hogy Eren a felderítő egységet választotta, Annie pedig a királyi rendőrséget, tehát Annie még mindig az után szerzett tudomást Eren óriáskilétéről, amikor már a királyi rendőrségnél volt. én csak ezt az egy dolgot akarom megcáfolni, hogy Annie csatlakozhatott volna a felderítő egységhez, hogy könnyebben elkaphassa Erent na xd
solszrom | 2013-09-17 08:09
Kiváncsi leszek mit hoznak ki a 24-25. részekből.
Van egy olyan érzésem hogy nem csak 25 kéne belőle
finalfantasy7 | 2013-09-17 08:27
solszrom írta:
Kiváncsi leszek mit hoznak ki a 24-25. részekből.
Van egy olyan érzésem hogy nem csak 25 kéne belőle
Lezárják a 8-as kötetet.
Aztán még van 9,10,11,12 kötet, és még várni kell 4kötetet a folytatásra.
Rui-chan | 2013-09-17 12:57
majlathda írta:
ez így mind igaz, de ezek is mind azután történtek, hogy Eren a felderítő egységet választotta, Annie pedig a királyi rendőrséget, tehát Annie még mindig az után szerzett tudomást Eren óriáskilétéről, amikor már a királyi rendőrségnél volt. én csak ezt az egy dolgot akarom megcáfolni, hogy Annie csatlakozhatott volna a felderítő egységhez, hogy könnyebben elkaphassa Erent na xd
Jó, jó, azt értem, hogy meg akarsz győzni arról másokat, miszerint Annie-nak nem lett volna könnyebb dolga Eren elkapásával, ha a Felderítőkhöz csatlakozik! Viszont az érvelésed helytelen, mivel Annie már a 8. részben megtudta, hogy Eren óriássá tud változni és akkor még csak tervek voltak arra nézve, hogy ki melyik csoporthoz fog csatlakozni. Akkor még úgy volt, hogy Jean is a Katonai Rendőrséghez áll be, de ezt a döntését megváltoztatta a 16. részben látott visszaemlékezésben. Amúgy abban igazad van, hogy Annie így könnyebben tudott Erenre vadászni, hiszen a Rendőrségnél csak Marlo jegyezte meg, hogy mostanában elég sokat hiányzott. A felettese egy szót nem szólt, vagyis pontosan annyira érdekelte őt Annie távolmaradása, mint az összes többi ügy, tehát semennyire. Ellenben a Felderítőknél mindig szem előtt lett volna, szóval valakinek biztosan feltűnt volna, hogy hiányzik. A döntését egyébként más is indokolta, de ezek jóval később szerepeltek csak a mangában, tehát ide nem írhatom le az okokat, mert erős spoilernek számítanak.
Nadga | 2013-09-17 15:57
akkor úgy tűnik, én emlékeztem rosszul de a lényegen nem változtat, az a lényeg
egyébként gondoltam, hogy más oka van annak, hogy a katonai rendőrséget választotta, és szerintem elég valószínű, hogy parancsra tette. úgy értem, hogy nyilván van a "gonoszok" közül is valaki fejes, aki a háttérből mozgatja a szálakat az óriások javára, és ő bízta meg azzal, hogy a katonai rendőrséghez csatlakozzon és ott csináljon valamit, de javíts ki, ha tévedek.
spoiler Kinyit
vagyis inkább ne is javíts ki, hanem csak azt mondd meg, hogy tévedtem-e xd
[ Módosítva: 2013.09.17 17:58 ]
ShanD91 | 2013-09-18 14:38
Jó rész volt egy kérdésem lenne: befejezett lesz az Attack várható időn belül vagy Naruto hosszúságúra számítsak?
Zoyko | 2013-09-18 15:06
Ezt szerintem csak a mangaka tudja... De nem lesz never ending,kiderülnek a dolgok,utána már nem lehet tovább húzni.
Rawen | 2013-09-19 18:28


Csak lusták rajzolni.
Tamatu | 2013-09-19 18:33
Rawen írta:


Csak lusták rajzolni.
Ó, hogy van merszük meghagyni azokat a mellékszereplőket akiket úgysem néz senki, a szemetek!
Kagewa | 2013-09-21 17:15
Jaj már alig várom hogy kijöjjön a 24. rész, és lassan megtudjuk mi az évadzáró
Fuhh, remélem több évad is lesz.Mondjuk valószinű, elvégre még a mangát gyártják, és akkora rajongósereg lett, hogy elképzelhetetlen hogy ne folytassák :"D
Hát kiváncsi leszek:3

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.21 17:15 ]
pydy | 2013-09-21 17:23
Az évadzáró elég egyértelmű szerintem azoknak akik kicsit az anime után tartanak a mangában
Elég nagyot fog ütni az, és mindenki elátkozza őket, hogy mennyit kell majd várni a folytatásra
[ Módosítva: 2013.09.21 17:28 ]
thomk | 2013-09-22 04:36
24-dik rész: hozzatok pelenkát a gép/tv mellé, mert lehet cserélni is kell közben.
Ám most érdekes, hogy nem a Horrible hozta a részt hanem a gg csapat.
ItachiMachi | 2013-09-22 08:04
Eddig a 24-25.-ik részt várom a legjobban
pein134 | 2013-09-22 09:59
nem emlékszek túl jól a mangára... csak azt tudom h mik lesznek.. időrendet nem tudom.. lehet h erős manga spoiler!
spoiler Kinyit
de szerintem a falból kikukucskálóval kéne befejezni ezt az évadot
Pitbull | 2013-09-22 10:21
Miért írsz az anime csevegőszobájába manga spoilert?
BCS | 2013-09-22 10:25
a mangába gyorcsan bele néztem és az alap történet ott sem haladt előre semmit, mindig csak harcolnak és védekeznek de a titánok származásáról és külvilágról semmi sem derül ki, ez egy végtelen történet lesz
Mio-chan | 2013-09-22 10:28
hát lehet meghosszabbíthatnák az évadot, mert ha így halad a történet, olyasmi is lehet mint a Naruto vagy Bleach vagy a hasonlók.
thomk | 2013-09-22 11:29
Amekkora a nézettsége az Egyesült Államokban, meg Nipponban nem kizárt hogy arra a sorsra kerül.
Akosss | 2013-09-22 13:55
Nem tudna arra a sorsra kerülni, mert nincs annyi mangaanyag, fillerezni pedig nem tudnak.
pydy | 2013-09-22 14:14
Már hogyne tudnának
pein134 - igen pontosan azzal fogják az évadot lezárni ez már 100% (szerintem) már csak azért is ha megnézed a 25. rész előzetesét.
ShanD91 | 2013-09-22 16:28
de most őszintén aki ide kb olyan szintű írást ír, hogy gyorsan belenéztem a mangába meg stb. az minek ír ide? Vagy kérdezte tőle ezt valaki? Simán lehetne ezeket törölni amúgy...
Rex | 2013-09-22 17:33
Mio-chan írta:
hát lehet meghosszabbíthatnák az évadot, mert ha így halad a történet, olyasmi is lehet mint a Naruto vagy Bleach vagy a hasonlók.

Kyojin készítői nem olyan hülyék mint a Narutoéké akik nem veszik észre hogy néha értelmesebb szüntette tartani. Egyrészt amig szünetel a manga halad így lesz elég anyag. Másrészt pedig nem kerül a történetbe felesleges értelmetlen hülye epizód...
Gintama jó példa erre azok szépen lezárták majd később folytatták.
enxtheone | 2013-09-22 23:08
Elég jó rész volt, csak kár hogy nemsokára vége
Eddig elvileg 46 vagy 49 manga fejezet van, és ahogy a fejezetek ciméz nézem a 25. rész talán a 30. fejezetig dolgozza majd fel, fillerezni meg gondolom nem akarnak.
Majd el kell kezdeni olvasni, csak sajnos nincs magyarul
Pitbull | 2013-09-22 23:15
Szerintem csinálnak egy filmet majd a regényből, utána meg összejön megint 30 fejezetnyi anyag, abból újra egy sorozat. Így lehet a legtöbb pénzt kihozni belőle.
Adreralin | 2013-09-22 23:18
nincs még kész a felirat a 24.részhez?
jha meg nem tudja vmki mikor lesz fennt indavideón? csak mert telóról nézem
Szalma | 2013-09-22 23:25
Adreralin írta:
nincs még kész a felirat a 24.részhez?
Mi a fasz?
őőő, talán mivel 24. rész sincsen még Gondolkozik
Tamatu | 2013-09-22 23:28
Szalma írta:
Adreralin írta:
nincs még kész a felirat a 24.részhez?
!wtf
őőő, talán mivel 24. rész sincsen még Gondolkozik
Akkor én mit néztem most meg? (felirattal)
[ Módosítva: 2013.09.22 23:29 ]
Szalma | 2013-09-22 23:37
jaa, kivontam a plusz recap részt véletlenül
[ Módosítva: 2013.09.22 23:39 ]
KIRA16 | 2013-09-22 23:40
Uuuh,ez nagyin jò rész volt!!! Jean hogy belelkesült már...
WayneGace | 2013-09-23 00:01
Cicus volt a legjobb. Nem igen érdekelte mi van körülötte.
Szemüveges kapitány kicsit fárasztó volt. Minek kell pofázni? Szúrja ki a szemét, fogják le minél jobban! Komolyan azt hitte majd tétlenül fekszik míg ő monologizál? Bár rendes volt Anie, pont megvárta míg befejezi.
Kíváncsi vagyok, hogy végre elkapják-e vagy kap valami erősítést, vajon húzzák-e ezt a harcot még 1 évadon át.
[ Módosítva: 2013.09.23 0:02 ]
zonbat | 2013-09-23 00:08
Király megint végig pofáztak egy részt nem tudom más hogy van vele én személy szerint utálom ha valamit ugy csinálnak megh hogy: kicsi történés kicsit vissza emlékezés hogy is volt, aztán megint story aztán megint nem.

És megint siekrült végig terhelni a részt fölös infókkal amíg el nem húzzák addig a dolgot hogy az óriás harc pont ne férjen bele, őszintén, ez még hányszor akarják el játszani?
A második évad is erről fog szólni? 5.rész duma-emlékezés-tészta nyújtás, 1.rész harc-story-tényleges történés.

Fogják el öljék meg csak csinálják mááár..

Köszi a részt!
[ Módosítva: 2013.09.23 0:08 ]
Tamatu | 2013-09-23 00:16
zonbat írta:
Király megint végig pofáztak egy részt nem tudom más hogy van vele én személy szerint utálom ha valamit ugy csinálnak megh hogy: kicsi történés kicsit vissza emlékezés hogy is volt, aztán megint story aztán megint nem.

És megint siekrült végig terhelni a részt fölös infókkal amíg el nem húzzák addig a dolgot hogy az óriás harc pont ne férjen bele, őszintén, ez még hányszor akarják el játszani?
A második évad is erről fog szólni? 5.rész duma-emlékezés-tészta nyújtás, 1.rész harc-story-tényleges történés.

Fogják el öljék meg csak csinálják mááár..

Köszi a részt!
Te, mi ugyan azt néztük?

A visszaemlékezés szükséges volt a történet szempontjából, talán egyedül Mrs. Boncoló monológja volt felesleges. Ez a rész tele volt akcióval, és gyönyörű animációkkal, a kép-zenei összhatásról nem is beszélve. Ütött!

Direkt nem rakták bele az Erenes harcot, lőtték volna le az évadzárót egy résszel korábban? Use your brain, dude/tte.

Elég nagy hátrányt jelent most azért Rivaille lábficama vagy mi, elég erős ütőkártya. Lett volna. Egyértelműen látszik hogy tényleg összeszedte magát a 20 as részekre, a 3-4 gyenge rész (és pár jelenet) ellenére.

Érdemes kivárni a folytatást (ha lesz) mert ez csak animében adja meg igazán a hatást, manga ide vagy oda.
haganedonciii | 2013-09-23 01:08
wow, nem semmi egy rész volt rendesen futkosott a hideg a hátamon, Eren a végén úúúú, kicsit begurult az óriása
ellenben baromi idegesítő h a grafika 80%ban igénytelenül néz ki saját magához képest...
Nadga | 2013-09-23 06:38
zonbat írta:
Király megint végig pofáztak egy részt nem tudom más hogy van vele én személy szerint utálom ha valamit ugy csinálnak megh hogy: kicsi történés kicsit vissza emlékezés hogy is volt, aztán megint story aztán megint nem.

te miről beszélsz? xd olyan üres a fejed, mint az a puskacső? (just kidding) sztem ez volt eddig a legakció/eseménydúsabb rész az összes közül ha visszaemlékszel, láthatod, hogy a legelső részekben sem volt ennyi történés egy részen belül. az animációk pedig fergetegesek voltak, majdnem tátva maradt a szám néhány jelenetnél
nagyon kitettek magukért a készítők, és szerintem teljes mértékben ellensúlyozták azt a pár részt, ami lassabbra és igénytelenebbre sikeredett. a 12-13. rész környékén úgy voltam vele, hogy "nagy kár ezért az animéért, nagy kedvenc lehetett volna." ezzel szemben most már alig várom, hogy véget érjen az évad, és a kedvenceim közé rakhassam

Eren amúgy végre összeszedte magát, remélem innentől kezdve már nem lesz nyávogás, mert már kezdett idegesítő lenni azt sokkal jobban szeretem, amikor dühös
Robzombi | 2013-09-23 10:28
Az elözö rész megint nagyon idő húzos volt,
spoiler Kinyit
reméljük, most nem arrol fog szolni hogy Eren egész rész alatt vivódik hogy megtámadja e, aztán a végén jön a harapás, és vége P
Nebelwerfer | 2013-09-23 11:10
Egyet nem értek. Erwin meg az ottmaradtak miért állnak le egyáltalán pofázóba a korrupt katonai rendőrséggel, ahelyett hogy miszlikbe aprítanák őket... Most komolyan, háborús helyzet van, nem? Nyilván azok a korrupt férgek meg csak a saját pozícióikat féltik.
zonbat | 2013-09-23 12:15
Hát nem tudom, lehet engem fikázni, de szarrá untam rajta az agyam...
A szokásos a "hős" nem tudja használni az erejét húzzuk az időt, és Eren 3x is meghal aztán megint bekattan a végére és feléled.
De persze előtte végig nézhetjük a jófiú szenvedését hogy nem tudja meg támadni azt a társát aki lemészárolta az egységüket.
És igen valszeg ugyan azt néztük de csak az akció részek voltak értékelhetőek.
És a vissza emlékezésről annyit hogy mindig arról szól hogy Garwin cpt. mekkora über-majer csak az a gáz hogy 2x sül(háló) be ugyan az a terve és amit most talált ki az is szar volt mert könnyen átláttak rajta(Mondhatni az elejétől fogva).(Az első ilyen kis tévedése a fele felderítő osutag életébe került.)
Mondhat bárki bármit ez akció műfaj és több mint a fele pofázással megy el.
Igen vártam a végső fightot Mr puskacső, mert mertem reménykedni benne hogy az utolsó részben nem az utolsó 3 percben magyarázzák majd el hogy hogyan tovább mint ahogy szokták, és legalább nem a mondat közepén való befejezést adnak neki még ha 2 évados is.
Aztán olvasd el a mangát vagy találgass mert 1 éven belül nem fognak 2 évadba.
És a 21-22 részben is több történés volt mint ebben mert onnan már világosan lehet tudni ki is az oriás. Valami hatalmas pukkanásnak akarták beállítani a kilétét nem sikerült, elég sok minden utalt rá hogy ő az.
[ Módosítva: 2013.09.23 12:25 ]
Koike | 2013-09-23 13:13
Valaki tudja mi a szám címe a 24.rész végén mikor
spoiler Kinyit
Eren átváltozik?
Robzombi | 2013-09-23 13:46
Igy legyen ötösöm a lotton !!!

Ok a duma közben megy az akció, de az ember ennyi idö után már a fö fogást várja !
Tehát azt hogy a két oriás össze csapjon, egyszer már megtörténet de az csak elő kostoló.

Eren állandó rinyálása már az örületbe kerget.
Játsza itt a nagy höst, aztán még Armin is jóbban tudja mit kell csinálnia.
Tudóm ezzel a sók idö huzzással a feszültséget akarják növelni addig mig Eren begolyozik, na de akór is. Ha legközelebb ilyen animébe botlok, tuti megváróm mig vége lesz, és aztn egyben megnézem, és lehetséges hogy átekerem a nyavajgos részeket. Komolyan Eren-t Son Gohan-hoz tudnám hasonlitani ugymond. Az is piszók erös, de jó sokat nyavajóg PP

Úgyhógy ha az évad utsó része nem a kökeméyn oriás bunyórol fog szólni, elmyegyek japánba, és leverem a mangakát, és a anime készitö csapatot is P
haganedonciii | 2013-09-23 14:06
Koike írta:
Valaki tudja mi a szám címe a 24.rész végén mikor
spoiler Kinyit
Eren átváltozik?
attack ON titan
Nebelwerfer | 2013-09-23 14:15
Koike írta:
Valaki tudja mi a szám címe a 24.rész végén mikor
spoiler Kinyit
Eren átváltozik?

Ebben: http://www.youtube.com/watch?v=J0_aYOXzhqc 10:56-nál. (de az egész nagyon jó sztem)
[ Módosítva: 2013.09.23 14:16 ]
Kagewa | 2013-09-23 14:26
Fuhh 24. rész. Nem tudom miért de itt most nem uralkodott el rajtam a "szomorúság".
Valahogy voltak szívbe markolóbb jelenetek is, minden esetre kiváncsi vagyok mit hoz a 25. rész.
Ahh legyen 2. évad, egyszerűen nem lehet nem imádni ezt az animét
Koike | 2013-09-23 16:46
haganedonciii írta:
Koike írta:
Valaki tudja mi a szám címe a 24.rész végén mikor
spoiler Kinyit
Eren átváltozik?
attack ON titan
Nebelwerfer írta:
Koike írta:
Valaki tudja mi a szám címe a 24.rész végén mikor
spoiler Kinyit
Eren átváltozik?

Ebben: http://www.youtube.com/watch?v=J0_aYOXzhqc 10:56-nál. (de az egész nagyon jó sztem)
Köszönöm
finalfantasy7 | 2013-09-23 18:24
jó rész volt, kicsit filleres de jó volt.... látvány is helyén volt ahoz képest hogy ez csak a béta verzio volt
utolso részben olyan cliffhanger lesz hogy csak lesni fogtok folytatás 2015-ben....
Nadga | 2013-09-23 19:17
2015? ez biztos? csak mert akkor inkább belevágok a mangába
SSJ2Vegeta1 | 2013-09-23 19:18
Nagyon idegesítő már Eren töketlensége... eleinte még elment, de most már azért vicc, hogy nem képes elfogadni, hogy Annie az ellenség és őt kell legyőzni, megölni, nem hiszem, hogy hű, de nagy barátságban lennének, de ha igen, akkor sem értelmes a reakció, miután sorra ölte meg a szeme előtt a társait. Persze ezt a 24. rész háromnegyedére értem, mert megint percekig kellett nézni, ahogy szerencsétlenkedik.

De majd az utolsó részre biztos nem lehet panasz.
gergoking | 2013-09-23 19:24
SSj2Vegeta1:
spoiler Kinyit
A mangában semmi ilyen nem volt. A rész második fele filler volt javarészt. A mangában, mikor Mikasa azt mondja, hogy kegyetlen a világ, Eren észhez tér, és átváltozik. Szóval az, hogy Annie letapossa, majd fél részen át vergődik, hogy ő nem akar Annie-val harcolni, az csak időhúzás.
SSJ2Vegeta1 | 2013-09-23 19:27
Értem, akkor a mangának plusz pont, az animének meg -5.
De azért jobban is megoldhatták volna ezt.
MonsteR._. | 2013-09-23 19:33
köszi a részt~♥ hát én csorgatom a nyálam -w- mellesleg, csak én könnyeztem, amikor Jean Marcot emlegette...?
Tamatu | 2013-09-23 19:47
SSJ2Vegeta1 írta:
Értem, akkor a mangának plusz pont, az animének meg -5.
De azért jobban is megoldhatták volna ezt.
Ja. Mondjuk egy kis extra meneküléssel, vagy plussz harccal. Nem hinném hogy nem lehetett volna úgy megoldani.
Konancicus | 2013-09-23 20:30
Szerintetek lesz 2. évad? És a mangát még írják vagy már befejezték?

Áthelyezve az / Anime ismertetők / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.23 20:30 ]
elina002 | 2013-09-23 20:34
Nagyon szépen köszönöm! Bár szomorú a jelenlegi felállás, mind a sztorit és mind azt tekintve, hogy már csak egy rész van. De ennek ellenére én bizton állíthatom, hogy ez volt az eddigi legjobb rész, legalábbis szerintem.Tapsol

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.23 20:34 ]
SalamanderNatsu | 2013-09-23 20:35
Én nem hiszem hogy vége lenne..szerintem csak lesz 2.évad. Elvégre ha valaki követi a mangát(igen láttam pár dolgot belőle) akkor még ott a Páncélos és a Koloszális óriás rejtélye is... és még csomó jelenet. Legalább is elégé le minősítő lenne a történet számára ha alternatív befejezést kapna.(Mondjuk én is reménykedve mondom ezt :/) Kár lenne érte :/ Mindenesetre köszönöm a fordítást!

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.23 20:35 ]
Ferenc04 | 2013-09-23 20:35
Minden képen lenie kell fojtatásnak szerintem lesz 2 évad csak lesz pár hónap szünet mivel a sorozat utól érte a mangát meg kell várni mig a mangát továb rajzolják nagy csalódás lene ha ez maradna a vége nekem ez a kedvencem

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.23 20:35 ]
SalamanderNatsu | 2013-09-23 20:35
Igen én is erre gondolok. Viszont 50-50% esély van erre. Mert esélyes az is hogy olyan alternatív lezárást kap(sajnálatos mód) a történet mint az Ao no Exorcist, D-Gray Man és még biztos van pár ilyen de én csak ezeket sorolnám. De azért jó reménykedni .

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.23 20:35 ]
Rega_a | 2013-09-23 20:37
MonsteR._. írta:
köszi a részt~ hát én csorgatom a nyálam -w- mellesleg, csak én könnyeztem, amikor Jean Marcot emlegette...?
Nem vagy vele egyedül, én is megkönnyeztem a jelenetet :'(
haganedonciii | 2013-09-23 20:51
SalamanderNatsu írta:
Igen én is erre gondolok. Viszont 50-50% esély van erre. Mert esélyes az is hogy olyan alternatív lezárást kap(sajnálatos mód) a történet mint az Ao no Exorcist, D-Gray Man és még biztos van pár ilyen de én csak ezeket sorolnám. De azért jó reménykedni .

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
a D.gray-mant igazából csak félbehagyták, remélem azért ez a sori nem jut annak a sorsára. meg sztem 1 rész alatt nem lehetne semmiféle normális alternatív befejezést összehozni, ami nem hagyna maga után kérdéseket (nincs a mangához közöm egyébként)
piec87 | 2013-09-23 20:55
most akkor a héten vége az animének vagy ennek az arcnak? Ha az arcnak lehet tudni mikor folytatódik?
Ruis | 2013-09-23 21:02
Valaki tudja SnK 24. részében Eren átalakulása és harca alatt milyen zene szól? Nem tudom a címét és a fent lévő OST-ok között sem találtam.:C Előre is köszi a választ.
KIRA16 | 2013-09-23 21:24
Ruis írta:
Valaki tudja SnK 24. részében Eren átalakulása és harca alatt milyen zene szól? Nem tudom a címét és a fent lévő OST-ok között sem találtam.:C Előre is köszi a választ.

A szám címe: attack ON titan és ITT találod.
Zalethel | 2013-09-23 21:24
Ruis írta:
Valaki tudja SnK 24. részében Eren átalakulása és harca alatt milyen zene szól? Nem tudom a címét és a fent lévő OST-ok között sem találtam.:C Előre is köszi a választ.

Pedig a fent lévő OST-k közül az első szám az ("attack ON titan" a szám címe). Hallgasd végig figyelmesen.
Hypeer | 2013-09-23 23:02
Kedvenc jelenetem, hihetetlen jóra sikerült

https://www.youtube.com/watch?v=I_HzettC88Q


22. rész Levi epic fight
Tamatu | 2013-09-23 23:15
finalfantasy7 írta:
jó rész volt, kicsit filleres de jó volt.... látvány is helyén volt ahoz képest hogy ez csak a béta verzio volt
utolso részben olyan cliffhanger lesz hogy csak lesni fogtok folytatás 2015-ben....
Akkor van két évük hogy összespóroljanak egy kis pézzet, és igazán ütős 2. évadot adjanak neki.
Szerintem megérdemelné.
piec87 | 2013-09-25 12:55
Ez most komoly hogy vasárnap lesz utcsó rész? És főleg hogy majd csak 2015ben lesz folyt köv?-.-
finalfantasy7 | 2013-09-25 13:41
piec87 írta:
Ez most komoly hogy vasárnap lesz utcsó rész? És főleg hogy majd csak 2015ben lesz folyt köv?-.-
Hát a 2015 a reális mert 2014 tul korai lenne és talán nem lenne elegendö anyag ujabb 25részre.
De ha elvetemültek a készitök akkor 2014-re csinálnak egy adaptáciot a LN-böl, Shingeki no Kyojin: Before the fall
zero094 | 2013-09-26 17:00
egy kérdésem lenne
a mostani rész tart a 32.fejezetnél de 49.fejezetes a manga ezt hogyan fogják 1 részbe sűríteni?

Áthelyezve az AOT Projektes topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.26 17:00 ]
Bence1991 | 2013-09-26 17:00
Hatalmas esély van rá hogy nem foglyák egy részbe sűríteni hanem csinálnak majd legfeljebb egy második évadot...

Áthelyezve az AOT Projektes topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.26 17:00 ]
nadjp | 2013-09-26 17:00
Azert ez:

és ez .D


Áthelyezve az AOT Projektes topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.26 17:00 ]
Mariko | 2013-09-26 17:17
Badass grandpa! Rock`n Roll
gezuka | 2013-09-26 21:40
Én is kíváncsi lennék a zene címére, eszméletlen volt a hangulata. Egymás után kétszer is meg kellett néznem annyi energia volt benne!!!
haganedonciii | 2013-09-26 21:43
gezuka írta:
Én is kíváncsi lennék a zene címére, eszméletlen volt a hangulata. Egymás után kétszer is meg kellett néznem annyi energia volt benne!!!
ha arra gondolsz, ami a végén szólt, az az attack ON titan
Mio-chan | 2013-09-27 14:59
Ha már zenéknél tartunk, tudja valaki, annak mi a címe, amikor puskát fognak Erwinékre a Rendőrök? A 22.részben is benne van asszem, 7:10-nél.
wasp | 2013-09-28 10:48
Mio-chan írta:
Ha már zenéknél tartunk, tudja valaki, annak mi a címe, amikor puskát fognak Erwinékre a Rendőrök? A 22.részben is benne van asszem, 7:10-nél.
Szerintem ez majd a következő OST-ben lesz benne, a mostaniban tuti nincs.
Kagewa | 2013-09-28 13:18


Tessék srácok, valahogy ezt kellemes volt látni, remélem igaz is, és minél előbb megleszD
gergoking | 2013-09-28 13:39
Öh, ezt még áprilisban írták, és annyit ír, hogy 25 részes lesz ez az anime.
Mariko | 2013-09-28 13:39
Öööö... ez egy április írás, amiben arról van szó, hogy kétszezonos (értsd 24-26 részes) lesz a sorozat, ami igaz is lett, de folytatásról nincs benne szó...
Kagewa | 2013-09-28 13:59
Oppá, elnézést lusta voltam figyelmesen végig olvasni :"D Egyik ismerösőm linkelte nagy kedvvel még, azt hittem ez a 2. évadra vonatkozik, sry ^^'
Miharu-neechan | 2013-09-28 17:35
Köszi a részt!
Egyébként lehet hogy említették már,de a nőstény óriás miért akarja elkapni Erent?

Áthelyezve az / Aktuális projectjeink / Attack on Titan / topicból /mod/
[ Módosítva: 2013.09.28 17:35 ]
Nebelwerfer | 2013-09-29 00:02
Mio-chan írta:
Ha már zenéknél tartunk, tudja valaki, annak mi a címe, amikor puskát fognak Erwinékre a Rendőrök? A 22.részben is benne van asszem, 7:10-nél.

http://youtu.be/J0_aYOXzhqc?t=10m56s
[ Módosítva: 2013.09.29 0:02 ]
thomk | 2013-09-29 12:28
Hát az a utolsó kép kocka a 25-ös rész végén eléggé sokat mondó volt... Ha most a köv évad, ha egyáltalán lesz is (de most mondhatnánk a mangát is), arról fog szólni, hogy kísérleteztek embereken, akikből titan -t csináltak, aztán berakták őket a város köré falnak, elkábítva, a többi meg azé rugdossa szét a falakat, mert kiakarják szabadítani őket, mert ők úgy gondolják, hogy ez igazságtalan? De gondolom nem így van, ez csak üres találgatása egy olyan embernek, aki még elvi okok miatt nem olvasta a mangát.
Nobu | 2013-09-29 13:35
Az utolsó képkockáig: a szívritmus ingadozásom, és az izgalmi állapotom a megszokott volt,
Az utolsó képkockánál: t-a-c-h-y-c-a-r-d-i-a. Megzakkant
spoiler Kinyit
TITÁNKUKUCS A FALBÓL?
SERIOUSLY! WHAT THE HELL Hisztizik
Annak csak valami szimbolikus jellege van, vagy ténylegesen a sztorihoz fűződik?
*Vajon meddig bírom majd ki, hogy ne olvassam tovább a mangát?*
[ Módosítva: 2013.09.29 13:38 ]
thomk | 2013-09-29 13:48
Nobu írta:

spoiler Kinyit
TITÁNKUKUCS A FALBÓL?
SERIOUSLY! WHAT THE HELL Hisztizik
Annak csak valami szimbolikus jellege van, vagy ténylegesen a sztorihoz fűződik?
*Vajon meddig bírom majd ki, hogy ne olvassam tovább a mangát?*

Jah, hát így már van értelme, hogy miért imádkoznak a falakhoz azok a sült bolondok.
szaki.emcsi | 2013-09-29 13:53
gyurcsi666 | 2013-09-29 14:06
Nobu írta:
A sztorihoz kapcsolódik.
Szóval tényleg egy
spoiler Kinyit
titán kukucskált.
[ Módosítva: 2013.09.29 14:06 ]
pydy | 2013-09-29 14:19
spoiler Kinyit
A legjobb, hogy még a manga se adott erre magyarázatot, hogy mégis mit keres óriás a falban. Vagy talán óriásokkal van kibélelve az egész fel ? 3
Az utolsó másodperces jelenetet annyira vártam, erre húzzák,húzzák jön a stáblista minden és kezdek csalódni az egész sorozatba, erre vége jön a bejátszás, mutatják a falat, erre örömömbe felordítok, hogy EZAAAZ! Még így hogy mangából már rég tudtam mi fog történni, így is élevztem a sorozatot. Jól megcsinálták. A megrajzolás szerintem gyönyörű volt, a komor vagy éppen sokkos arcok voltak a kedvenceim Mindenesetre akármikor is lesz belőle folytatás (ami tuti, hogy lesz hiszen ha nem akkor a készítők csak nem lettek volna ekkora ****ik, hogy az utolsó képkockára még odavágják ezt és NESZTEK .... ) várni fogom, és ugyanilyen élvezettel fogom végignézni azt is. Itt is előre köszönöm a befejező rész fordítását, és az eddigi munkátokat!

spoiler Kinyit
Felvisítottam a röhögéstől az imádkozós résznél x'D " A fal megvéd minket" maszlag erre durr palacsintát csinál a hívőkből egy óriás gyááá x'D
[ Módosítva: 2013.09.29 14:22 ]
Nobu | 2013-09-29 17:43
thomk írta:
Nobu írta:

spoiler Kinyit
TITÁNKUKUCS A FALBÓL?
SERIOUSLY! WHAT THE HELL Hisztizik
Annak csak valami szimbolikus jellege van, vagy ténylegesen a sztorihoz fűződik?
*Vajon meddig bírom majd ki, hogy ne olvassam tovább a mangát?*

Jah, hát így már van értelme, hogy miért imádkoznak a falakhoz azok a sült bolondok.
Még a végén meg kiimádkozzák őket, és aki lesz aki bújt, aki nem... Kuncog

gyurcsi666 írta:
Nobu írta:
A sztorihoz kapcsolódik.
Szóval tényleg egy
spoiler Kinyit
titán kukucskált.
Second season! Now! Hisztizik
Tamatu | 2013-09-29 20:32
Utolsó rész:

Gyönyörű grafika, szép animációk és a csonka bedurvult izzó óriás-Eren zúzása egyszerűen király volt. Főleg amikor mutatták ahogy még mosolyog is ezerrel közben. :3

Igen pydy, azon a részen én is röhögtem ezerrel amikor össze lettek lapítva a szentfazekak.

A rész második felében a cselekmény kicsit lelassult, de elég jót hoztak ki belőle ahhoz képest hogy csak egy kamu befejezés. Amikor megszólalt az ending dal tudtam hogy vége, és kicsit szomorú lettem hogy "ennyi", de az a kis felelevenítő válogatás és a végén a ránk kacsintó óriás a fal mögül mindenért kárpótolt. (Még ha tudtam, akkor is. )

Továbbra sem kezdek a mangába, kivárom hátha lesz 2. évad (lennie kell) mert azokkal a shitty ramatyul kivitelezett állóképekkel én nem fogom égetni magam.
spoiler Kinyit
Az utolsó mondatommal nem általánosságban beszéltem a mangákról, csak és kizárólag a SnK mangáról, mert az tényleg egy dobni való graf. -al rendelkező okádék.
Rui-chan | 2013-09-29 21:24
Sajnálom, hogy ilyen lett az utolsó rész. Eren karakterével jól elbántak, mert oké, hogy badass volt a zúzása, de könyörgöm ezt a megölök mindenkit hozzáállást minek erőltették bele A Shingeki eddig pont arról volt híres, hogy nem a szokványos shounen cucc, erre megmutatták, hogy némi változtatással képesek levinni arra a szinte. Mérges vagyok igen, ha a 22. részig ennyire hűen követték a mangát és jó filler sztorikat találtak ki hozzá, akkor a végső hajrában sem kellett volna leereszteniük.
[ Módosítva: 2013.09.29 21:25 ]
negima000 | 2013-09-29 21:27
remélem minél hamarabb fent lesz a következő egyben az utolsó része biztos vagyok benne hogy lesz következő évad is valamikor
Tamatu | 2013-09-29 21:28
Rui-chan írta:
Sajnálom, hogy ilyen lett az utolsó rész. Eren karakterével jól elbántak, mert oké, hogy badass volt a zúzása, de könyörgöm ezt a megölök mindenkit hozzáállást erőltették bele A Shingeki eddig pont arról volt híres, hogy nem a szokványos shounen cucc, erre megmutatták, hogy némi változtatással képesek levinni arra a szinte. Mérges vagyok igen, ha a 22. részig ennyire hűen követték a mangát és jó filler sztorikat találtak ki hozzá, akkor a végső hajrában sem kellett volna leereszteniük.
Elolvastam az aktuális fejezetet (kivételesen) és szerintem így sokkal jobb volt. Ez csak dob a karakterén. Nem lett egyátalán tipikus shounen még így sem, hisz egy mainstream shounenest te láttál már úgy mosolyogni ahogy azt ő tette? Évadzáró, könyörgöm. A mangában Eren fele ennyit sem csinált kb, mint itt.
MisamotoRan | 2013-09-29 21:44
Rui-chan írta:
Sajnálom, hogy ilyen lett az utolsó rész. Eren karakterével jól elbántak, mert oké, hogy badass volt a zúzása, de könyörgöm ezt a megölök mindenkit hozzáállást minek erőltették bele A Shingeki eddig pont arról volt híres, hogy nem a szokványos shounen cucc, erre megmutatták, hogy némi változtatással képesek levinni arra a szinte. Mérges vagyok igen, ha a 22. részig ennyire hűen követték a mangát és jó filler sztorikat találtak ki hozzá, akkor a végső hajrában sem kellett volna leereszteniük.

Mitől lenne szokványos shounen? Eren karakterével nincsen semmi prombléma. Pár részlettől eltekitve ez is hűen követte a mangát, de melyik animében nincs ilyen változtatás? Valamivel ki kell tölteni a részeket és ezt a Shingekiben nagyon jól és igényesen oldották meg. Szerintem a végéig teljesen jó volt, én egy kicsit sem csalódtam. Inkább szomorú vagyok, hogy ilyen hamar vége lett. Várom a második évadot.
[ Módosítva: 2013.09.29 21:45 ]
Usagii-chan | 2013-09-29 21:44
Jaj ne már!Pedig vártam >< Na nem baj,majd csak lesz valami ^^
[ Módosítva: 2013.09.29 21:55 ]
Rui-chan | 2013-09-29 21:51
Tamatu, MisamotoRan: Figyeljétek a spoiler szobát, oda fogok egy hosszabb lélegzetű véleményt írni, a mangával összehasonlítva, de lehet, hogy már csak holnap. Ide most azért nem válaszolok, mert bele kéne mennem erőteljesen a mangába, ez a topic pedig nem arra való.

Off törölve. /mod/
[ Módosítva: 2013.09.29 21:54 ]
Tyrael | 2013-09-29 21:58
HA MÉG EGYSZR BEÍR IDE VALAKI EGY POSTOT ARRÓL, HOGY MIÉRT NINCS MÉG FENT A KÖVETKEZŐ RÉSZ, VAGY MIKOR LESZ, AZ MA MÁR BIZTOS NEM TÖLTI LE INNEN, DE HOLNAP SEM. EZ VOLT A FIGYELMEZTETÉS. /MOD/
[ Módosítva: 2013.09.29 22:07 ]
zonbat | 2013-09-30 00:06
De beszabehu hogy az utolsó részvégén is otthagyják a nézőt:" nah nesze b+ most se tudsz meg semmit"...
De az akció része jó volt még mindig ez és az első rész volt a legértékelhetőbb.
haganedonciii | 2013-09-30 01:56
a pillanat, amikor megszerettem Erent, kár, hogy a szemei nem látszódnak
spoiler Kinyit
[ Módosítva: 2013.09.30 1:56 ]
finalfantasy7 | 2013-09-30 02:15
fejbelövöm magam.... nem merték meglépni azt a hatalmas cliffhangert a végére.
remélem ha elkezdödik a S2 akkor a 25-ös résztöl kezdik és korigálják magukat mert ha nem akkor biza mérges leszek.

spoiler Kinyit
Ez rögtön azután történt ahogy Annie ujjait levágta.
hassan | 2013-09-30 02:32
De meg merték, a legutolsó másodperce az utolsó résznek. Az már más kérdés, hogy a folytatásba máshogy teszik-e be és azért ugrották át szándékosan a részleteket.
Tamatu | 2013-09-30 06:18
haganedonciii írta:
a pillanat, amikor megszerettem Erent, kár, hogy a szemei nem látszódnak
spoiler Kinyit
Nekem már az előző bedurvulás is ilyen pillanat volt.
pein134 | 2013-09-30 06:27
spoiler Kinyit
a kukucskáló is 1 50 méteres ugye? akkor viszont valószinüleg 1 élő ember? ebből már nehezen fognak kijönni