Maki sushi recept
Kikerült: 2012.09.20. 23:01
Írta: BloodyJoshua
Írta: BloodyJoshua
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
Téma: Maki sushi recept (231)
Offline
|
|
Hm máris megéheztem.
Ha uborka helyett avokádó csíkot raktok a sushi-ba az is nagyon finom. Kapható Sp*rban és L*dlben is nem túl drágán (főleg ha akciós). Már nem emlékszem pontosan, de ismerősöm Haruka sima omlettet vagy Tamagoyaki-t is(hosszúkásan felvágva)rakott a lazac mellé. Egyszerű de nagyon fincsi volt! Hát még a garnélás verzió! Jó főzőcskézést mindenkinek és köszi a cikket! |
|
2012.09.23 21:01 00 / | |
|
|
Én anyukámmal pont kb 2 hete csináltunk először sushit de nekem elég volt, nem nyerte el az ízlésemet. Sőt igazából az egész családnak nem.
|
|
2012.09.23 21:42 00 / | |
|
|
Én csak álmodozom inkább róla
|
|
2012.09.23 22:03 00 / | |
|
|
Köszi a leírást, már régóta szemezek a házi sushi-val, és ez a recept elég jónak tűnik!
Azt szeretném kérdezni, hogy a hozzávalókat bármelyik Ázsia boltban megtalálom, van 1-2 bevált, vagy ennél is egyszerűbb a beszerzés? Köszi! |
|
2012.09.23 23:53 00 / | |
Offline
|
|
Köszi a receptet!
Majd egyszer biztosan kipróbálom, mert szeretem a sushit. |
|
2012.09.24 0:00 / utoljára módosítva: 2012.09.24 21:02 00 / | |
|
|
Amit csak találok és ázsiai recept megpróbálom beküldeni.
A linkelés nemtudom szabad-e az oldalon mert lehet reklámozásként is értelmezni de Ravon kérdésére válaszolva pl http://www.tokyoplaza.hu/ |
|
2012.09.24 13:39 00 / | |
|
|
Á én ilyesmit sose csinálnék, de szeretem tudni mit eszem, és leköt a nézése, főleg ha az aki csinálja rutinos, vagy élvezi.
Én a rotyogó, fövő, sülő ételeket szeretem csinálni, ha lesz egy egyszerű ramen recept akkor vaooo azt ki próbálnám, de ott a tészta készítés az étel központi rész... én ezt youtube japán főző csatornát szeretem nézni, amúgy velem van a baj, vagy az az idős japán házi asszony valóban nagyon csini? Ha jól tudom 2.ik világ háború után a szegénység miatt lett nagyon népszerű... Öröm olvasni az ilyesmiket. |
|
2012.09.24 14:43 00 / | |
|
|
Én már egyszer csináltam ilyet... igaz, nem volt se tonhal, se lazac, így csak vega makit csináltam, avoókádósat, uborkásat, tojásosat, tofusat...
Na, mind1... a lényeg az, hogy nem olyan nehéz... de azért tovább fog tartani kicsit, mint a sushi mestereknek... Nekem amúgy az volt a problémám, hogy miután feltekertem, szét nyílt 1-2 helyen a nori... de megoldottam... Amúgy nagyon jó lett a cikk! |
|
2012.09.25 23:33 00 / | |
|
|
Nagyon jó cikk lett Egyébként ha valakinek nem hozzáférhető a nyers hal, vagy nem szeretne vele kisérletezni, akkor szójaszószos tojáslepényt (vastagon kell sütni, hogy vágható legyen), valamint majonézes-szójaszószos tonhalat (konzerv tonhallal összekeverve a majonézt és a szójaszószt) is lehet bele tenni.
|
|
2013.06.22 20:51 00 / | |
|
|
Miutan a waabit felhigitom vizzel, minek koszonheto az h nem annyra csipos mint bizonyos ettermekben nem tudja valaki?
|
|
2015.03.14 15:46 00 / |
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7